niedobra_wife 15.11.06, 13:28 Chce kupić mężowi komplet gatek bo chodzi w takich tragicznych slipach , Jak go widze to normalnie jest mi słabo i jeszcze za nic w świecie nie chce ich wyrzucić! Poradźcie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Gatki męża 15.11.06, 13:33 kup kup. Stare wywal i powiedz ze jego fanki rozkradły ze sznurka jak się suszyły. Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: Gatki męża 15.11.06, 13:41 Moj tez kiedys chodzil w slipach :) zaczelam mu kupowac powolutku boksery :) Przekonal sie, a slipkom powiedzial "bye bye" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Gatki męża 15.11.06, 18:26 dzikoozka napisała: > kup kup. > Stare wywal i powiedz ze jego fanki rozkradły ze sznurka jak się suszyły. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Gatki męża 15.11.06, 18:38 bokserki są koszmarnie niewygodne, chyba że obcisłe ale luźne to tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
bialoglowa2 Re: Gatki męża 16.11.06, 11:54 Ja kupiłam swojemu chłopakowi bokserki w atlanticu i są obcisłe!! Nic z nich nie wylata i trzymają "wszystko" na miejscu :). Nosi je więc chyba wygodne. Może te o których mówisz są po prostu za duże? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Gatki męża 16.11.06, 12:08 Obcisłe są OK (akurat mam z reserved) ale te luźne w formie spodenek to tragedia i nieraz w czasie chodzenia sprawiają ból :) Odpowiedz Link Zgłoś
latindancer Re: Gatki męża 17.11.06, 15:43 Gościu jak ty nosisz te bokserki, że ci sprawiają ból, bo za cholerę nie potrafię sobie tego wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Gatki męża 17.11.06, 18:01 ja tez nie no i 5 razy lepsze sa luzne nie uwieraja kutasa Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Gatki męża 17.11.06, 18:00 bokserki sa duzo bardziej wygodne niz slipy nie uciskaja penisa Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia30 Re: Gatki męża 16.11.06, 18:08 Powiedz że sprały sie i nie nadaja do noszenia.I wyciągnij stosik nowiutkich,z metkami,w podobnych kolorach jakich miał stare.A stare oczywiście wyrzuć.Czego ocy nie widzą ....Albo nie pierz starych a do półki daj nowe z braku laku włozy świeże Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Gatki męża 16.11.06, 18:30 a moj nosi slipki , nie widze w nich nic mniej sexownego niz w boxerkach... jakby mi kazal chodzic w jakims rodzaju majtek to pewnie bym sie nie zgodzila.. jesli mu jest wygodnie to po co ma sie meczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliako1 Re: Gatki męża 17.11.06, 14:37 A może by tak zdzierać zniego te gacie kiedys sie przeciez skoncza :) a tak na serio przejdz sie do Atlantica oni tam mają dużo różnych rodzajów, i bokserki i slipy i jakies takie śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Gatki męża 17.11.06, 14:54 "Przypadkiem:wylać na nie domestos.Podrzeć i powiedziec,że to wina pralki . Wyrzucić bez tłumaczeń i kupić nowe ..na Mikołajki np :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Gatki męża 17.11.06, 15:47 Slipy są okropne... Bokserki - to jest to, zwłaszcza te trochę obcisłe... Odpowiedz Link Zgłoś