izabellaz1 16.11.06, 20:45 mi. sorki ale mam gorszy okres i chcę sobie ponarzekać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawabestia Re: Komu brakuje pieniędzy? 16.11.06, 20:47 chyba nie jest tak zle kabaty to jedna z najlepszych dzielnic w wawie Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 16.11.06, 20:53 Właściwie to mieszkam pomiędzy kabatami a natolinem. wiec chyba aż tak dobrze nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: Komu brakuje pieniędzy? 19.11.06, 14:23 Eeee cos oszukujesz ;) Albo mieszkasz na Kabatach, albo na Natolinie. Granica przebiega przez Przy Bazantarni :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Komu brakuje pieniędzy? 16.11.06, 20:57 poczytaj to, moze Ci od tego przybedzie nieco w kieszeni:-) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20012 Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mi. n/t 17.11.06, 10:24 Zawsze mi brakuje. Ile bym nie zarobił to koło 20 już ani grosza :) Ale żeby zacząć oszczędzać???? brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Zycie jest zbyt piękne i zbyt krótkie żeby sie martwić duperelami a w styczniu podwyżka i znów będzie bal Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mi. n/t 17.11.06, 10:34 tez mam takie podejscie :) wydaje wszystko co do grosza a jesli trzeba nie boje sie kredytow :) dlaczego mielibysmy czuc respekt przed kawalkiem papieru lub metalu?? :) obled :) Mis, ile Ty masz lat? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mi. n/t 17.11.06, 10:37 mahadeva napisała: > tez mam takie podejscie :) wydaje wszystko co do grosza a jesli trzeba nie boje > > sie kredytow :) dlaczego mielibysmy czuc respekt przed kawalkiem papieru lub > metalu?? :) obled :) > Mis, ile Ty masz lat? :) > Mis? To chyba nie do mnie ? :) a w temacie - wszystko od butelki wina wzwyż biorę na kredyt bo nie umiem odłożyć :) taki lajf a jak brakuje to trzeba do roboty się wziąć a nie marudzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mi. n/t 17.11.06, 10:40 daje sobie jeszcze 2 mce na kupno w miare taniego samochodu, jak sie nie uda, zmieniam robote, chociaz ta lubie, ale wszystkie inne sa 2 razy wiecej platne... chociaz nie chce mi sie zmieniac... to bylo do Ciebie :) napiszesz mi na priva, jesli tu nie mozesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mi. n/t 17.11.06, 10:45 A ja co chcę zmienić robotę to mi podwyżkę daję więc znów nic z tego :) Samochód to jedyna rzecz jakiej nie lubię brać na kredyt :( muszę się wtedy przekonywać wewnętrznie że tak naprawdę to go nie kupuję tylko wynajmuję od banku i po spłaceniu będę miał górę rdzewiejącego i nic nie wartego złomu :) powiedzmy że przez dokładnie połowę swojego życia mam prawo jazdy a zrobiłem tak szybko jak mogłem - to w kwestii wieku z dokładnością do jednego roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mi. n/t 17.11.06, 10:49 czyli jestes po 30 :))) a kiedys napisales, ze dopiero w przyszlosci chcesz sie ozenic, wiec najpierw myslalam, ze jestes studentem :))) no co Ty? :) samochod na kredyt jest taki sam Twoj jak inne rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mi. n/t 17.11.06, 10:54 No sporo jestem po 30 i sporo przed 40 :) Chyba coś pokręciłaś - ja jestem pół roku po rozwodzie i na razie zaczynam sobie przypominać życie :) i zaczyna mi się to podobać... Samochód nie jest jak inne bo jak biorę auto za 50 tys na np 8 lat to po tych 8 mam trupa wartego 10 a jak biorę na 30 lat mieszkanie za 250 to po 30 bedzie pewnie warte 400 :) więc wolę mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mi. n/t 17.11.06, 10:57 a jesli chce miec dzis samochod za 100 tys i nie mam oszczednosci? :) nie sprzedam przeciez dzialki, tylko wezme kredyt, ktory bedzie sie splacal w tempie jego amortyzacji :) tak zrobie amen :) eh rozwod :) ciekawe, czy wyjde kiedys za maz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mi. n/t 17.11.06, 11:05 Nie wychodź. To psuje wszystko. A rozwód dopiero jest koszmarny... a podział majątku jeszcze gorszy... a to i tak pryszcz jeśli nie ma dziecka bo jak jest to dopiero smutno. Jak chcesz dzis samochód za 100 tys to na 8 lat we CHF płacisz koło 1100 pln czyli jakieś 13 tys rocznie + powiedzmy 5 tys za ubezpieczenie czyli 18 tys rocznie- czyli cały rok wyjazdów np 2 x ciepłe kraje i 2 x narty i to w niezłym standardzie. Czyli wolę swój służbowy.... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mi. n/t 17.11.06, 11:08 ja musialabym czekac na sluzbowy co najmniej rok :/ takze musze sama sobie sprawic :) a na wyjazdy i tak nie mam z kim jezdzic, ostatnio bylam sama i bylo ble przez to :/ Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Mi. n/t 20.11.06, 13:41 Mnie często zostają jakieś pieniąchy pod koniec miesiaca. I wtedy idę na zakupy i wszystko wydaję na książki :) Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 10:43 Chyba wszystkim? Znasz kogos, kto by mial za duzo pieniedzy? Ja akurat dostalam podwyzke z efektem od sierpnia, wiec w tym miesiacu bedzie niezla wyplata... Akurat, zeby splacic karty kredytowe... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 10:44 ja splace swoje za kilka mcy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 10:47 Ja już jedną spłaciłem ale za chwilkę trzeba gdzieś skoczyć po słońce wiec znów będą długi......... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 10:56 Narty nartami ale to mozna w weekend i na sylwka a troszkę słońca liznąć trzeba żeby odgonić jesienną chandrę więc cholera znów na święta wproszę się do rodziców na krzywy ryj Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 10:58 nie ma nic zlego w switach u rodzicow :) czyli gdzie...? :) zabierz mnie ze soba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:04 ooops, wlasnie przeczytalam, ze jestes zajety :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:07 Rodzice by mi nie darowali jakbym się znów pakował w poważny związek :):):) więc chwilowo jestem (a raczej staram się być) częściowo zaangażowanym singlem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:09 a ja zawsze wszystko psuje na drugiej randce... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:13 Na pierwszej się starasz a na drugiej wychodzi z Ciebie jakiś potwór czy coś innego? A urlop samotnie to nie to - dlatego po rozwodzie zacząłem robić to co chciałem od zawsze i poznałem mnóstwo nowych ludzi z którymi zawsze można gdzieś śmignąć Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:16 chyba tak, nie jestem potworem, staram sie, ale to mnie przerasta Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:17 mahadeva napisała: > chyba tak, nie jestem potworem, staram sie, ale to mnie przerasta Starasz się co? A po co się starasz? To facet ma się starać a nie Ty. Jak to mówi moja dobra przyjaciółka Ty masz ładnie wyglądać i ładnie pachnieć a reszta to już zadanie faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:20 wygladam i pachne ok :) ale potrafie tez zadbac o inne rzeczy :) nie chce lezec jak kloda i czekac :) chce miec wplyw na to, co sie dzieje, zeby bylo tak, jak lubie :) np na to na jaki film idziemy do kina :) oczywiscie szanuje tez faceta zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:22 mahadeva napisała: > wygladam i pachne ok :) > ale potrafie tez zadbac o inne rzeczy :) nie chce lezec jak kloda i czekac :) > chce miec wplyw na to, co sie dzieje, zeby bylo tak, jak lubie :) np na to na > jaki film idziemy do kina :) oczywiscie szanuje tez faceta zdanie :) Leżenie jak kłoda nie jest fajne :) No wiadomo że musisz że decydujecie razem ale co się dzieje na tej drugiej randce że to tak wychodzi fatalnie? Zabierasz go do miejskiej kostnicy na romantyczny spacer czy co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:25 nie wiem, musze pochodzic na wiecej randek :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:37 Nic nie mów -jak poszedłem na I po rozstaniu - po 12 latach przerwy to czułem się jak szczeniak z podstawówki i kompletnie nie wiedziałem co robić a że jestem kompletnie nieśmiały to gdyby nie to że trafiłem na bardziej śmiałą laskę to byłaby tragedia... a tak było miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:48 zreszta, czy to obowiazek randkowac? :) juz lepiej sie czuje, gdy mi jest przykro, ze jestem sama niz gdy randka nie wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:04 A to już ma swoją naukową nazwę - samospełniające się proroctwo. W Twoim przypadku idąc na randkę tak się przejmujesz i jednocześnie jesteś pewna że znów się nie uda że sama podświadomie doprowadzasz do takich sytuacji. Ale w sumie tak sobie ostatnio myślę że życie samemu ma kupę zalet i tylko dwie wady więc.... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:20 dwie wady to dla kobiet :) dla faceta jedna :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:32 Dwie. Do braku sexu po jakimś roku człowiek się przyzwyczaja :) to pierwsza wada. Ale do tego że nie ma się do kogo przytulić i zasnąć nigdy się nie potrafiłem przyzwyczaić :( Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:37 ok, ja tak zyje... myslisz, ze mozna powiedziec, ze moje zycie to wegetacja?? :/ z moim bylym nie mialam seksu, ale przynajmniej moglam sie przytulic... a teraz spie sama :/ Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:43 mahadeva napisała: > ok, ja tak zyje... myslisz, ze mozna powiedziec, ze moje zycie to > wegetacja?? :/ z moim bylym nie mialam seksu, ale przynajmniej moglam sie > przytulic... a teraz spie sama :/ Dlaczego wegetacja? Przecież to tylko dwie wady... a zalet mnóstwo. Wracasz kiedy chcesz, śpisz ile chcesz, kupujesz co chcesz, możesz nikomu nic nie mówiąc wrócić naprana w środku nocy, możesz podrywać i być podrywaną... możesz wieczorem najeść się śledzi :) U mnie to jeszcze to że mogę w lecie wsiąść na motocykl i skoczyć do Włoch na 3 dni i nie muszę się tłumaczyć że można było przecież kupić pralkę nową :):):) Wegetacja??? ja dopiero czuję że żyję po 10 latach wegetacji Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:15 pewnie stad moje problemy z randkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:21 pewnie masz racje z tym proroctwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:11 Ehh zycie jest ciezkie, doszlam ostatnio do wniosku, ze ja nie zyje tak jakbym chciala, tylko wegetuje, normalnie jak roslinka, zero przyjemnosci w tym cholernym zyciu. Nawet nie widze poprawy przez najblizsze lata. Pozostaje mi chyba wyjsc za maz za jakiegos ksiecia z bajki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:16 to moze kiedys uda sie smignac razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:11 Nie wiem czy będzie to dla ciebie pocieszeniem,ale większości jednak brakuje. Nie każdy jest takim szczęściarzem, że zarabia po kilka tysięcy miesięcznie. Ja jestem na etapie zmiany pracy(tzn.nie wiem jeszcze czy ją otrzymam) i wiąże z tym duże nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:16 sabriel napisała: > Nie wiem czy będzie to dla ciebie pocieszeniem,ale większości jednak brakuje. > Nie każdy jest takim szczęściarzem, że zarabia po kilka tysięcy miesięcznie. > Ja jestem na etapie zmiany pracy(tzn.nie wiem jeszcze czy ją otrzymam) i wiąże > z > tym duże nadzieje. Mój kumpel zarabia koło 25 tys brutto czyli sporo więcej ode mnie i i tak brakuje mu tydzień przed wypłatą... po prostu im więcej zarabiasz tym żyjesz na wyższym standardzie co oczywiście więcej kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:18 a moi znajomi, ktorzy tyle zarabiaja oszczedzaja, tzn inwestuja bardzo w nieruchomosci... ale ja bym i tak przejadla :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:24 mahadeva napisała: > a moi znajomi, ktorzy tyle zarabiaja oszczedzaja, tzn inwestuja bardzo w > nieruchomosci... ale ja bym i tak przejadla :) Nie no wiadomo ze każdy inwestuje ale co to za wydawanie pieniedzy jak kupuję mieszkanie za 250 tys, spłacam 1200 miesięcznia a wynajmuję za 1100... to faktycznie inwestuję całą stówę w nieruchomości :):):) I tak sobie myślę że na emeryturze wtedy to mieszkanie sprzedam a kasę przehulam :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:28 Co innego gdy ktoś inwestuje te pieniadze,spłaca duże kredyty,a co innego gdy je przejada czy wydaje na głupoty.Dziwne że twój kumpel potrafi dużo zarobić, a nie umie rozsądnie z tego korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:32 szczesliwe zycie to jest calkiem rozsadne wykorzystywanie kasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 11:35 Ależ umie. Chodzi po świetnych knajpach, zawsze ma parę butelek świetnego wina, lata po świecie... żyje pełnią życia bo kiedy będzie to robił jak nie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:39 mnie brakuje ,na kurs ,na studia na wszystko;( Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:41 oprocz studiowania trzeba tez zyc... zreszta gdy sie zarabia 25 to juz sie nie mysli o kursach :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:50 aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przestańcie bo zwariuję;))) 25 tys.??? Kurczę co za życie. Moja 3 - osobowa rodzina na 2,5 tys. I zamknięte kółeczko. Nie można się rozwijać bo trzeba kasy na kursy, studia podyplomowe, kursy językowe...a jak nie podnosisz kwalifikacji to gó...masz:/ Ale jeszcze coś wymyślę. To nie może tak wyglądać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 12:57 izabellaz1 napisała: > Ale jeszcze coś wymyślę. To nie może tak wyglądać:))) > I to jest słuszne podejście- nie załamywać rąk tylko myśleć i robić. Myślenie ma dużą przyszłość przed sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:02 25 tys.?!!lol mnie by już 2000tys.urządzaly tak jednorazowo;D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:12 simply_z napisała: > 25 tys.?!!lol mnie by już 2000tys.urządzaly tak jednorazowo;D W sumie dyrektor finansowy dużego koncernu. I to przed 30 :) I najlepsze że wcale mu nie odbiło co ważne Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:16 jesli przed 30 to niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:11 Widzisz trypelku mam dużo pomysłów. Wciąż myślę i myślę i jak ten Puchatek z bajki ale jest trochę problemów:) Może nie mam głowy do interesów? No nie każdy ma ten dar:) Jak już sobie wymyślę jakiś plan to się okazuje,że tu jakieś uprawnienia (a na to kasa potrzebna). No ogólnie trzeba pieniędzy na otwarcie jakiejś firmy i mimo, że mam pomysł to go nie mogę zrealizować bo mi bank nie da kredytu. No nic będę myśleć dalej skoro tak chwalisz tą czynność;P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:13 izabellaz1 napisała: > Widzisz trypelku mam dużo pomysłów. Wciąż myślę i myślę i jak ten Puchatek z > bajki ale jest trochę problemów:) > Może nie mam głowy do interesów? No nie każdy ma ten dar:) Ja się kompletnie nie nadaję do interesów. I nie każdy to umie. Więc musze być wyrobnikiem u innych :) ale to wcale nie oznacza że nie można dużo zarobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:21 Ja mam raczej kiepskie wykształcenie bo humanistyczne;) Na tym nie da się specjalnie zarobić ale to inna bajka. Mój błąd...poszłam na studia, które mnie interesowały zamiast na takie po których mogłabym zarobić. Dostałam się na prawo na UW. Rzuciłam po roku bo było beznadziejnie (wykładowcy, prowadzenie zajęć - nie to że sobie nie dałam rady). Mój mężuś z kolei jest informatykiem. Niby fajnie ale na kursy żeby podnosić kwalifikacje potrzeba góóóóóórę pieniędzy a w naszym kraju firmy nie lubią inwestować w pracowników. Ale stara się. Siedzi wieczorami i sam się uczy. Programuje, robi stronki, ćwiczy jakieś php-y, htmle i inne;))) Języka też trzeba uczyć się z filmów, książek itd. samemu. Zobaczymy może upór i chęci przyniosą kiedyś zyski. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:23 Informatykom chyba dobrze idzie?? No moze do pewnego pulapu, bo w zarzadach to chyba wiecej humanistow... Np. prawnikow :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:27 No właśnie nie wszystkim (mimo umiejętności) i nie tak jakby się wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:30 Moze pisz za pieniadze prace zaliczeniowe i mgr? na tym sie podobno dobrze zarabia, a i tworcze, i ciekawe? Chyba, ze Ci to pod wzgledem etycznym nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:24 jak bardzo niesmialy jestes? :) i dlaczego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:26 sio:) podrywać się na gg a nie tu gdzie łezki wylewam i żale;P Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:28 :) i milosc i zale ludzka rzecz :) ja tez tu placze, ze spie sama :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:30 ech Ty coś kręcisz z tym samotnym spaniem co;P? Myślę, że żadna z Ciebie "prawie dziewica";))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:33 Jasne że wszystkich podpuszcza :) na 300% Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:35 jesli kiedykolwiek sie spotkamy to sam sie przekonasz :P chyba, ze juz wtedy prawie dziewica nie bede :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:32 Jestem na tyle nieśmiały zeby idąc do kina na I randkę przez cały film się zastanawiac czy wypada złapać za jej rękę :):):) Mija mi dopiero po pierwszym razie :):):):) A wykształcenie humanistyczne nic nie przesądza - sam jestem megahumanistą i nigdy w zawodzie nie pracowałem ale jak przyjemnie się studia wspomina Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:34 Najlepiej to sie wspolnie za reke zlapac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:34 Randka w kinie? :) Chyba lepiej isc na szybka kawe, zeby miec wiecej czasu dla siebie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:37 ... po co się śpieszyć? Jak mówił Kubuś Puchatek - w jedzeniu miodu najprzyjemniejsza jest chwila tuż PRZED zjedzeniem miodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:41 Już zaczęłam myśleć o pisaniu prac zaliczeniowych ale to jednak nie uczciwe. Jeszcze ja to sobie poradzę. Jestem silną osobą. Teraz siedzę z córcią w domu (roczek) ale od września przyszłego roku idę do pracy. Coś wymyślę. Szkoda mi tylko mojego męża, który naprawdę się stara. Samemu uczyć się programować nie jest łatwo. Wiem ile Go to kosztuje i nie umiem pomóc. To jest najgorsze. Może coś robimy nie tak ale nie wiem co:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:45 Moze on powinien sie zapisac na jakies studia? I niech rozejrzy sie za nowa praca, teraz na prawde jest dobrze na rynku. Moze jakies nowe znjomosci sie przydadza? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:52 Na studia potrzebna kasa. Nie mamy "znajomości". Przez 4 lata miałam stypendium naukowe za średnie 5,0 i 4,96 i co mi z tego??? Nie skromnie powiem, że mam łeb jak sklep i bardzo szybko się uczę i z tego co??? D.U.P.A. bo na dalszą naukę potrzebne są pieniądze. A potem czyta się wątek dlaczego ludzie wyjeżdżają z Polski. No niech zgadnę;P Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:55 O to mi wlasnie chodzi, zeby pozawierac nowe znajomosci. Wlasnie wydzwaniaja do mnie kumple z robota za 2 razy wiecej niz mam teraz... Mysle, ze to jest klucz do sukcesu (za przeproszeniem :)) PS. Ja tez troche zmarnowalam swojego potencjalu, ktory ujawinil sie na studiach, ale wszystko przed nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:57 Gdzie mam zawierać te nowe znajomości??? Mam stanąć w centrum Wawy z tabliczką "szukam znajomości";P? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:02 Wymysl cos :) Umow sie z Tryplem na kawe, niech Ci prace zalatwi, ma teraz czas i mu sie nudzi :) Trzeba wszedzie widziec mozliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:05 Pracy nie załatwiam bo ze znajomymi i rodziną to tylko na zdjęciu dobrze.... :) ale czasu mam sporo bo faktycznie już rok skończyłem i nie mogę teraz przegiąc bo mi znów narzucą z 30% wzrostu :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:08 Ja tylko tak dla przykladu :) Nie obrazaj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 15:31 Nie martw się;P nie będę Cię niepokoić hihihi:) Ale za wskazówki i rady na forum serdecznie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 13:57 Iza nie przesadzaj. 10 lat temu wziąłem d*pe w troki i przyjechałem do wawy... zabrałem sie do roboty i tyle. Bez żadnych znajomości układów itp, mając totalnie humanistyczne wykształcenie... I teraz nie mam po co wyjechać bo nigdzie nie zapłacą mi na starcie tyle co mam tutaj. Więc bez marudzenia tylko do roboty, już jesteś zawodowo z pół roku w plecy albo więcej bo siedząc tyle z dzieckiem cofasz się zawodowo (będzie burza?) Naprawdę u nas są możliwości tylko trzeba się wyzbyć myślenia że coś sie komuś należy (to nie do Ciebie) - nie należy się nic nikomu i na wszystko trzeba zapracować. Najbardziej szkodzą zasiłki dla bezrobotnych... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Burza!! :)) 17.11.06, 14:01 Przestan, to jest nawet trendy :) Zdolnym nic nie zaszkodzi :) Trzeba miec czas na sprawy osobiste, szczegolnie, jesli to czyni szczesliwym :) Ale chyba rok to rzeczywiscie przesada... Zreszta ja bym chyba nie wytrzymala :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Burza!! :)) 17.11.06, 14:05 Mnie też jest ciężko bo nie jestem typem kury domowej. Nie przesadzajcie rok bez pracy chyba nie uwsteczni mnie do poziomu przedszkola;P Ale po prostu widziałam po mojej córeczce, że jest jeszcze za mała na żłobek. To się po prostu widzi, wie i czuje. Za jakieś pół roku już spokojnie będzie mogła chodzić bo widzę jak lubi kontakt z dziećmi. Czas inwestowany w rozwój dziecka nie jest czasem straconym i szybko się to dostrzega. Nawet kosztem braku realizowania się zawodowego przez krótki czas (rok):) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:01 Nie cofam się i nie będzie burzy:) Studia skończyłam w tym roku więc tak naprawdę bez pracy zaraz po studiach będę tylko rok. Dużo czytam. Prowadzę poradnictwo it dla rodziców mających jakieś problemy z dziećmi (oczywiście jeśli trzeba wysyłam do specjalisty osobiście bo przecież nie da się często postawić diagnozy nie widząc dziecka ani rodzica). Ale za darmo oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:04 no i dobrze i jeszcze masz szczescie osobiste :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:07 To Ty młoda jesteś i szczylowata i juz narzekasz na zarobki? Do roboty i za 10 lat pogadamy... Nie ma tak żeby od razu po studiach mieć kokosy (zwłaszcza po humanistycznych) - trzeba się jeszcze wypromować :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:09 mi sie juz nie chce promowac tylko faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:23 To nie mamy niestety wspólnych celów bo ja chce kobiety :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:24 dlaczego sie rozwiodles? przestaliscie sie kochac? znudziliscie sie sobie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:29 Powiedzmy oddaliliśmy się za bardzo od siebie i zaczęliśmy żyć osobno mimo że razem a potem ona zrobiła najgorszą rzecz na świecie bo znalazła innego. I nawet jak chciała wrócić to dla mnie zaufanie jest podstawą i nie było przebacz... Smutne. Zwłaszcza dla córy. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:32 Skoro tak uznales... Jak widze zreszta potrafisz sobie znalezc pocieszenie :) Mysle, ze corce tez nic nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:36 Staram się znachodzić pocieszenie i widzieć jasne strony mojego aktualnego życia:) jak to było w piosence- "Always look on the bright side of life" Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:13 trypel napisał: > To Ty młoda jesteś i szczylowata i juz narzekasz na zarobki? No wiesz co? takie "komplementy"? kobiecie;P? Jak możesz. Mam 25 lat. Kawał czasu już żyję na tym świecie - -ćwierćwiekowa staruszka A tak poważnie trzeba mieć pomysł jak się wypromować a widocznie niektórzy nie mają. Mój mąż ma 30 i nic to nie daje, że jest bardziej wiekowo "zaawansowany". A czytam tu czasem na forum, że ktoś ma 23 lata i zarabia kupę kasy. Więc to chyba nie jest zależne od wieku:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:22 Kobietą to będziesz po 30 :) na razie jesteś małolata co by chciała nie wiadomo co :):):):) Pamiętajże w zawodzie pracować nie musisz koniecznie... szukaj, czytaj, gadaj... zwracaj uwagę na informacje podawane wcześniej a nie na ogłoszenia szukajace pracowników. Jak zobaczysz że w gazecie piszą że ktoś tam buduje tam i tam firmę to juz do nich pisz bo jak ją wybuduja to bedziesz pierwsza... itd badz otwarta i nie ograniczaj sie do wertowania ogłoszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:26 Dzięki za wskazówki:) Na pewno skorzystam z "dobrego słowa". Dlatego piszę bo nie ma to jak rady bardziej doświadczonych. Dobiłeś mnie z tą kobietą "po 30";))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:28 moze do 30stki strace prawie cnote :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:30 Jasne;) Który to już byłby ten "prawie pierwszy raz"?:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:33 :))))) latwo Ci mowic, juz masz meza :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:33 zależy ile Ci czasu zostało :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 14:45 napisałas przed 30 - wiec zalezy ile masz czasu Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 15:27 Nie romans tylko chcę obliczyć szanse :) a poza tym ja nie romansuję tylko pcham się w beznadziejne zwiazki a to różnica :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 16:57 mam 27 :) przepraszam ale nie mielismy dlugo swiatla i nie dzialaly servery... ja tylko probuje romansowac i nic nie wychodzi, nie mowiac juz o zwiazkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 17:01 Mówiłem o samospełniającym się proroctwie :) Nie masz co przepraszać bo krasnoludki już mi doniosły że w centrum prądu nie było - trzeba było na Ursynowie pracować - tu wszystko jest. Jakiś taki senny na wieczór się zrobiłem że mi się iść nie chce - a w ramach oszczędzania kasy idę na Bonda :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 17:05 tez sie przejde - mieszkam rzut beretem od multikina :) ale najpierw mam fryzjera na 18.30 :) mieszkasz na ursynowie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 17:07 mahadeva napisała: > tez sie przejde - mieszkam rzut beretem od multikina :) > ale najpierw mam fryzjera na 18.30 :) > mieszkasz na ursynowie? :) nie ale pracuję obok multikina :) (dwa rzuty lekkim beretem) Miłego wieczoru i spadam... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 17:10 nie masz netu w domu? :) pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 18:05 No nie no ciągle romansują ze sobą na moim wątku;P! Umówcie się do Multikina na jakiś romantyczny filmik skoro tak blisko jesteście. Kto wie może to kilkanaście metrów do szczęścia;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 18:09 aha i ja mieszkam przystanek metrem od multikina więc mnie również awaria prądu nie dotknęła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 19:11 Nie bądź taka Izabellaz1... poromansujemy i spadamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 19:51 Wydaje mi sie, ze z tego romansowania mogloby byc cos ciekawego;P Swoja droga moze sie umowicie? ;) A jak tam po fryzjerze? Juz czuje tu podstep w sensie wypieknienia w celu podrywu facetow;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 19:58 Każdy by chciał... a potem płacz i zgrzytanie zębów :) A jutro o 9 też jestem u fryzjera :) a teraz żeby już nigdzie nie wychodzić zalkoholizowałem się i zaraz zasnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 20:03 Hehhe z romansu to bym raczej nie plakala, miloby bylo:) te motylki w brzuszku i miekkie kolana ahh rozmarzylam sie:))) Te randki, ciche bicie serca, a pozniej mozna by sie rozejsc i zostana mile wspomnienia... Trypel ty tak sam do poduszki pijesz?;) Ja wlasnie zrobilam sobie herbatke i zastanawiam sie czy na nocke nie strzelic sobie drinka. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 20:07 martalek napisała: > Trypel ty tak sam do poduszki pijesz?;) Ja wlasnie zrobilam sobie herbatke i > zastanawiam sie czy na nocke nie strzelic sobie drinka. > Sam. Dzieciaka dopiero jutro odbieram więc sobie totalnie niekulturalnie wypiłem puszkę piwa i otworzyłem drugą :) a na mój łeb 2 to już kaplica :) Weź tego drinka bo głupio tak samemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 20:16 Taką słabą główkę masz;)? Ja tam na razie wypiłam kawę z whisky:) Jak zrobię drinka to wypijemy we trójkę zdrówko;P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 20:22 izabellaz1 napisała: > Taką słabą główkę masz;)? > Ja tam na razie wypiłam kawę z whisky:) > > Jak zrobię drinka to wypijemy we trójkę zdrówko;P > W piątek reset zawsze wskazany a mi dużo nie trzeba :) zrób tego drinka zanim drugie piwo skończę bo widzę że Mahadeva pewnie do kina poszła... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 20:36 no. szkocka z colą. to jest to:) aha tylko proszę nie traktować mnie jak "wyrób mehadevopodobny";) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 20:51 Nikogo nie traktuje jako wyrób :) po prostu przyjemniej jest się napić piątkowego drinka w miłym towarzystwie :) Tylko piwo się już kończy - nic innego nie mam poza jakimiś malinami w spirytusie które sam zrobiłem z 2 lata temu i od tamtej pory boję się spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 21:01 Oj to kiepsko:) A nie masz "pod ręką" jakiegoś monopolowego? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 21:08 izabellaz1 napisała: > Oj to kiepsko:) A nie masz "pod ręką" jakiegoś monopolowego? > Nocny na stacji ale to z 1,5 km więc nie dojdę :) nic to trzeba będzie spać pójść po bajce I jak Twój drink? Ty lepiej pomyśl o przyszłym życiu zawodowym - po drinku to różne pomysły przychodzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 21:12 Na razie to piję z tytułu "zapomnienia". Zadzwonili dzisiaj, że nie przyznają na kredytu 20 tys. bo nie mamy zdolności kredytowej. Heh i nici z mojego kursu językowego. Zdrówko:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 21:20 Przykr mi :( ale 20 tys na kurs językowy? To jaki język chcesz poznać - jakiś wymierający dialekt z Amazonii? :) powoli odpadam... ze dwa łyczki i odejdę w beztroski niebyt Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 21:34 Nie, miało być jeszcze na inne rzeczy ale nie ważne:) nie przynudzam:) szkoda, że odchodzisz hihi jakoś nudno dzisiaj na tym forum ale jeśli już to dobranoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 21:40 Dobranoc. To szkoda że nie dostałas... ale jak pisałem wszystko przed Tobą i za 10 lat pogadamy :) MIłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 21:58 Mam nadzieję, że masz rację:))) Dobranoc miło się gawędziło. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 19:09 mam ale tylko komórkowy :( jak się mieszka na wsi to tak bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Mnie bardzo brakuje a... 17.11.06, 19:20 ... chciałabym: imp.porsche.com/netherlands/nl/models/cayenne/cayenne-turbo-s/gallery/ I rudego kotka. I klarnet. To tyle (na dzisiaj). Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 23:53 :) bylam sama na kolacji :) bez alkoholu, bo wczoraj mnie caly dzien glowa po winie bolala... ale za to z papieroskiem :P dobranoc!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 23:58 heh a my czekaliśmy na Ciebie. Każde drinka wypiło i poszło lulu;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 00:05 :) szkoda, ze mnie nie bylo z Wami... ale ostatnio mam nawet jakies zycie poza forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 00:15 hehe już nie kręć:) wiadomo, że masz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 00:26 a czy to nie dziwne, ze dopiero teraz praktycznie zaczne zycie seksualne? ;) do tej pory wydawlo mi sie, ze wszystko robie jak trzeba, studia, praca, atrakcyjny facet (byly), a teraz okazuje sie, ze cos mi umknelo... wszyscy juz dawno to robili a ja nawet nie zauwazylam... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 00:37 Nie zauważyłaś, że się bzykałaś czy, że się nie bzykałaś;)))))? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 00:40 nie zauwazylam, ze wszyscy sie bzykaja :) a mi sie jakos nie spieszylo, myslalam, ze zrobie to w dobrym zwiazku, milosc byla dla mnie najwazniejsza, ale chlopaka pozanalam pozno i na dodatek on nie chcial seksu, a potem sie rozstalismy... i dopiero teraz sie za to zabieram Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 00:55 > on nie chcial seksu, Nie chciał seksu????? Facet???? Niesamowite:D > i dopiero teraz sie za to zabieram No to powodzenia na wszystkich frontach TEGO hehehe;))))))))) Dzisiaj już lecę na TO bo mnie już mężuś od kompa odciąga:D dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 00:58 no niezle :) gratulacje, ze TO masz :) ps. tamten gosc to juz historia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 09:17 mahadeva napisała: ... ale chlopaka pozanalam pozno i na dodatek on nie > chcial seksu, To straszny zboczeniec był. Jak to nie chciał???? A ja już po fryzjerze :) śniadanko i ruszam w drogę... Dzień dobry Paniom Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 11:18 smacznego i miłego dnia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 16:18 Wczoraj trypel mówił, że dzisiaj wraca córa to może po Nią pojechał:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 23:37 No po córę :) Weekendy spedzam z dzieckiem. Więc tym bardziej mogę się dołączyć do tych którym brakuje pieniędzy po takim weekendzie :) Kupa niezdrowego żarcia, gazet z Witchami i takich tam i teraz koniec dnia i znów spać :) Pijemy coś czy śpimy? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 19.11.06, 11:10 Proponuję dzisiaj wieczornego drinka:) Córa zadowolona:)? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.w140 Re: Komu brakuje pieniędzy? 18.11.06, 23:40 widze ze masz problemy, piszesz na forum (widom co) a przecież to nie jest dzial "poznam pana" a zauważyłem ze lubisz się tym chwalić ze nie masz swojego chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 19.11.06, 02:18 no mam problem :) i to baaaardzo powazny... tu ludzie mowia o problemach... a obecnosc na forum troche zbliza mnie w kierunku jego rozwiazania, chcialabym, zebys byl bardziej wyrozumialy dla mnie :) taki humanitarny... bo to naprawde problem ogromny :) zreszta zaczynam podejrzewac, ze wcale nie da sie go rozwiazac... grzegorz.w140 napisał: > widze ze masz problemy, piszesz na forum (widom co) a przecież to nie jest > dzial "poznam pana" a zauważyłem ze lubisz się tym chwalić ze nie masz swojego > chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Komu brakuje pieniędzy? 19.11.06, 02:25 Widzisz Mahadeva, to jest to czym mówiliśmy. Zaraz Cię tu taki grzegorz_w140 zaszufladkuje, oceni i "mądrze" doradzi. Nie odniesie się do tematu posta, lecz rzuci uwagę pod Twoim osobistym adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.w140 Re: Komu brakuje pieniędzy? 19.11.06, 12:07 nie zaszufladkuje ale Mahadewa sama napisala w tym temacie ze jest sama, a propo tematu to mi nie brakuje kasy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.w140 Re: Komu brakuje pieniędzy? 19.11.06, 12:05 ale jak zauważyłaś to każdy wie już ze nie masz chłopaka,a wcale nie chcesz nikogo tak naprawde poznać, co najwyżej lubisz o tym mówić, jeżeli chciałabyś poznać kogoś to nie mozesz tak postępować tylko sie zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 19.11.06, 17:44 to nie jest prawda, ze nie chce nikogo poznac ani sie zakochac :) po prostu nie ma warunkow Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Komu brakuje pieniędzy? 19.11.06, 20:14 Kurcze czlowiek wyszedl 2 dni temu po drinka i nie wrocil bo za zawialo:P a tu takie plotki. Az milo poczytac:) Ja dzis po ciezkim weekendzie (ostatni rok mgra) wlacze sobie filmik, i jak to czesto bywa, napije sie drinka mniami.... Trypel to chyba zbiednial po tym weelendzie i odcieli mu net;))) Dobrej zabawy bo noc jeszcze mloda!:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 19.11.06, 21:56 Nom trypelka wcięło;P Po weekendzie z córą nie ma kasy na drinka i pewnie (jako to kobieta) mu pewnie komórę zainkasowała więc i netu nie ma;) No młoda nocka jeszcze:) Właśnie włączam sobie Punishera (nowego), zajadam drożdżowe racuszki z jabłkami i popijam whisky hehe może nie najlepsze połączenie ale co tam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 19.11.06, 21:57 Ps. herbatę dla równowagi też piłam;P Żeby nie było, że jakaś alkoholiczka jestem ale w sobotę i niedzielę to chyba "jeden" nie zaszkodzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 08:00 Spróbujcie tak na samej komórce ciągnąć... raz idzie a raz nie i wczoraj próbowałem z 5 razy robić reset i działało tylko wejście tzn sćiągałem a nie mogłem nic wysłać. A informatyk ze mnie d*pa. Ale na szczęście znów w biurze :) I nowy piękny tydzień przede mną... a za 10 dni wypłata :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 08:42 a w ramach podsumowywania dyskusji "komu brakuje pieniędzy" motto na dziś : Jeżeli starcza ci pieniędzy, znaczy że nie starcza ci wyobraźni... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 09:09 no ja zyje sama wyobraznia :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 09:18 I tak trzymaj. Na marzenia zawsze kasa sie znajdzie... najwyżej się zostanie po godzinach albo weźmie krechę w banku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 09:28 u nas nie placa za nadgodziny za to wszyscy odchodza na 2-3 razy wieksza kase mnie tez gonia headhunterzy najgorzej za nie mam na to ochoty mysle o facecie :) a i tak groszy nie zarabiam :/ zycie jest pokrecone, w weekend ide do psychiatry, ze tez wczesniej na to nie wpadlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 09:43 hihi idziesz do psychiatry?...na terapię czy randkę;P? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 10:22 Nie idź. Lepiej dla Ciebie. Wiem że cyt" Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne..." :) ale czy warto zacząć? Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 11:54 Ja mam kiepkso z kasa, ale wyobraznie bogata:))) Tak sobie zawsze mysle, gdybym wygrala w totolotka kupilabym sobie to i tamto hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 18:44 juz kiedys bralam prozac - po zakonczeniu mojej rzekomo zyciowej milosci - to placebo, ale przynajmniej czuje, ze o siebie dbam, cos robie, coz innego moge zrobic w obliczu samotnosci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 18:46 Wiec wiesz jak to jest jak znów zaczniesz. D*pa i tyle. Ale dzisiaj lepiej koniec ze smutnymi tematami bo nastrój taki do bani panuje w powietrzu. :( drinka jakiegoś i przed tivi Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 19:11 jeszcze? o biedna. trypel coś dzisiaj dołek ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 19:14 ja w sumie nie mam, ale jak zwykle problemy z facetami :(( a przez to, ze bylam prawie caly dzien odcieta od netu nie moglam sie nikogo poradzic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 00:07 :) rzeczywiscie zupelnie niezgrabnie sie wyrazilam :) prosta sprawa: chcialabym miec zwiazek, ale po tym, gdy sie zakocham obiekt nie jest mna zainteresowany... juz tak bylo kilka razy, nawet, gdy z pozoru to wygladalo bardzo przyszlosciowo, no takie mam doswiadcznia, to jakies fatum... czy zakochiwanie sie ma dla mnie jakis sens? tylko zaniedbuje wtedy prace i bardzo sie mecze... Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Komu brakuje pieniędzy? 20.11.06, 00:10 Nie ustawaj w wysiłkach, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Komu brakuje pieniędzy? 17.11.06, 23:12 No właśnie nie umie, skoro brakuje mu do pierwszego,a zarabia sporo. Odpowiedz Link Zgłoś