Gość: aleks IP: 192.168.41.* / *.proszynski.pl 17.05.01, 16:34 czy dziewczyny zdaja sobie sprawe ze faceci szaleja na punkcie ich stop? i czy lubia ich pieszczoty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: stopy? IP: 192.168.12.* / 194.121.255.* 17.05.01, 16:37 Dowiedzialam sie o tym, kiedy spotkalam takiego faceta, ktory zachwycal sie moimi stopami - to robilo na mnie dziwne wrazenie! Co w tym fajnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: stopy? IP: *.ceu.hu 17.05.01, 18:25 to fakt, i fakt tylez zastanawiajacy, co bardzo nam, kobietom, reke (stope) Czy Was pociagaja stopy waszych chlopakow, dziewczyny? Mnie nie baldzo ,nie baldzo M Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: stopy? 18.05.01, 09:52 Gość portalu: kobieta napisał(a): > Czy Was pociagaja stopy waszych chlopakow, dziewczyny? Mnie nie baldzo No jeszcze tego brakowalo, by kobiety mialy takie same upodobania, co faceci. Jednakze nie jest tak, ze kazde stopy sie podobaja kazdemu facetowi. Mnie na przyklad czasami podbaja sie stopy, czasami szyja, czasem cala figura. To zalezy od nastroju, pory roku i innych jeszcze rzeczy. peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: stopy? IP: 192.168.41.* / *.proszynski.pl 18.05.01, 09:47 Ha, trudno powiedziec co? a co wam sie podoba w dloniach mezczyzn? (w dyskusji o najbardziej podniecajacej czesci meskiego ciala wlasnie dlonie byly na pierwszym miejscu) Odpowiedz Link Zgłoś