Dodaj do ulubionych

dbać o siebie

02.12.06, 14:54
drogie panie jak dbacie o siebie? ile czasu poswiecacie na pielegnacje i co
na to partnerzy? nie denerwuje ich czas jaki spedzacie w lazience? i ile was
to miesiecznie kosztuje? pytam bo ja ostatnio czuje sie troche zaniedbana
wiadomo dzieci, praca, dom.
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:02
      super nick :)
    • babka.kiepska Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:12
      ja się czeszę 1/2 godziny przed snem
      w zimie nieraz wykapię się w przereblu i tyle wlasciwie
      chlopy na mnie lecą:)
    • beata34 Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:19
      Od czasu jak faceta odstawiłam mam czas na wszystko. :-) Fryzjer dwa razy w tygodniu, raz w miesiącu
      kosmetyczka, codziennie krem ujędrniający pupę i biust, krem pod oczy na wieczór, lakier na paznokcie
      co dwa dni. Paznokcie maluję w czasie odrabiania lekcji z synem, oczywiście. :-)
      • vandikia Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:20
        i dla kogo to wszystko, jak faceta odstawilas?
        • baler_inca Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:44
          Może dla siebie?
          • vandikia Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:45
            jasne :)
            • baler_inca Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:48
              Ty dbasz o siebie dla kogoś? :)
              Gdybyś była sama, to zarosłabyś pod pachami i na nogach, nie myłabyś stóp i
              miała odrosty na pół metra? Nie sądzę. :)
              • vandikia Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:50
                ok, co innego zabiegi 'dla siebie' , a co innego fryzjer 2 razy w tygodniu. i
                te ujędrniacze itd...wszystko sie sprowadza w moim mniemaniu do jednego :)
                moge dbac o siebie, malowac sobie paznokcie - nie majac faceta, zeby ladnie
                wygladac dla ogolu, jasne, ze sie uczesze, ubiore niezle. ale ujędrniacz na
                pupe? tylko dla mnie? abstrakcja :)
                • baler_inca Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:53
                  Ja bym się źle czuła, gdyby mi nagle tyłek zaczął tracić jedrność. Czułabym się
                  brzydka i stara, bez względu na to, czy mam faceta czy nie. Tyle, że na pupę
                  lepsze są ćwiczenia i taniec, niż kremy. I poszłabym raczej w tamtym kierunku:)
                  A fryzjer 2x w tygodniu? Dla mnie abstrakcja z facetem czy bez :D
                  • vandikia Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:56
                    wszystkie zabiegi oprocz podstawowych jesli chodzi o kobity hetero kojarza mi
                    sie z polowaniem na samca - lub utrzymaniem samca :))
                    • baler_inca Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:58
                      Cóż... dziwne podejście, ale każdy ma na ten temat swoje zdanie. Podobno gdyby
                      faceci nagle wyginęli, swiat byłby pełen szczęsliwych, grubych kobiet. Może coś
                      w tym jednak jest...
                      • vandikia Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:00
                        jak znam zycie...to nie dziwne, proste raczej :) strojenie sie, upiekszanie -
                        nienaturalne. robi sie to, zeby sie podobac. jesli jest sie homo to chce sie
                        odobac homo, jak hetero to hetero i tyle
                        • baler_inca Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:09
                          Są osoby, którym naprawde zalezy na tym, żeby podobać się samym sobie, z
                          uśmiechem i dumą patrzec w lustro. Być atrakcyjnym dla płci przeciwnej to efekt
                          uboczny. Są przecież setki pięknych i zadbanych singli (głównie na Zachodzie)
                          którzy chcą pozostać singlami. Nikogo nie wabią, a zależy im na jędrnej pupie
                          czy ładnej fryzurce. Nie ma co generalizować i popadać w skrajności, bo jeszcze
                          wyjdzie na to, że cokolwiek robimy, to robimy to z myśla o facetach. Też coś :D
                • beata34 Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:06
                  Włosy mi się kręcą, a lubię mieć proste, stąd fryzjer dwa razy w tygodniu. :-) Pupę też lubię mieć jędrną.
                  Czy mam się zapuszczać tylko dlatego, że jestem teraz sama? Robię też wiele innych rzeczy, na które nie
                  miałam czasu do tej pory - angielski, kino, spotkania z przyjaciółmi.
                  • baler_inca Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:09
                    I tak trzymaj! Faceci nie sa celem życia kobiet:) Bądźmy piękne dla samych
                    siebie.
                    • beata34 Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:18
                      Mam superfaceta w domu, ma 9 lat i napisał ostatnio w wypracowaniu o swojej rodzinie: "Moja mama jest
                      bardzo ładna". :-) Żaden męski komplement nie sprawił mi tyle radości. Trzeba dbać o siebie dla siebie,
                      wiem co mówię. Byłam w związku, w którym nie miałam czasu dla siebie - tylko praca, facet i dom.
                      Słyszałam, że źle depiluję nogi, że mam odrosty - co prawda w chwili złości - ale słyszałam. Teraz
                      chodzę do kina z tym kolegą, z którym akurat mam ochotę wyjść. A jak zdecyduję się na coś poważnego,
                      to na pewno o sobie więcej nie zapomnę. :-)
        • beata34 Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:48
          Dla siebie. I może dla następnego, jak się trafi jakiś normalny, nie debil, o co teraz trudno :-)
          • vandikia Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:51
            no wlasnie o to mnie sie rozeszlo :)
        • beata34 Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:02
          Przedtem dbałam o faceta, teraz dbam o siebie. I to daje efekt. :-) Jeśli zdecyduję się na kolejny związek,
          nie zamierzam zrezygnować z czasu, który teraz poświęcam sobie. Never again :-)
      • babka.kiepska Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:22
        na jędrność pupy najlepsze jest jej ściskanie podczas seksu -wiem co mówię:)
        • vandikia Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:23
          i co masz dwa twarde orzeszki?
          • babka.kiepska Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:58
            chyba pupa CI sie pomylila z czyms innym?:)))))))
            • vandikia Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:01
              pośladki gamoniu :)
              • babka.kiepska Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:07
                aha a w jakim slangu to orzeszki?:))))))
                • vandikia Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:07
                  ursynowskim :)))))
        • hard-candy Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:28
          No a co z siniakami ?

babka.kiepska napisała:

> na jędrność pupy najlepsze jest jej ściskanie podczas seksu -wiem co mówię:)
          • babka.kiepska Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:33
            pudrujesz razem z syfami:)
            • hard-candy Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:46
              No, no... świetna riposta ;) Tylko kto ma syfy na d... ?

babka.kiepska napisała:

> pudrujesz razem z syfami:)
              • babka.kiepska Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:58
                a kto powiedzial ze na dupie?;)
      • dziewice Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:37
        a co robisz w srode?
        • babka.kiepska Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:42
          sypie popiól na glowę:)
          • dziewice Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:45
            Babka rentke dostala to szaleje, Babka sobie lepiej koziolka obejrzy :)
            • babka.kiepska Re: dbać o siebie 02.12.06, 23:59
              jadę do lichenia na prezentację garnków:) w dupie mam koziolka;)
              • laher Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:10
                U mnie dbanie o siebie to sport i w miare zdrowe odzywianie plus rozne odzywki
                do wlosow i krem nawilzjacy. Ale jak sie zaczne starzec to nie omieszkam
                zainwestowac kasy w najnowsze odkrycia dermokosmetyki.
                Dobry wyglad daje mi duzo satysfakcji no i w zyciu czasem latwiej ;-)
              • dziewice Re: dbać o siebie 03.12.06, 00:22
                Babka, bo sie Babka doigra - czas wolny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka