Dodaj do ulubionych

Mamy srebro!!!

03.12.06, 15:58
Brawo brawo brawo nasi chłopacy,cieszę się ogromnie ze mają medal;to i tak
duży sukces ze wywalczyuli srebro!!!Mój mąz to az uciekł z pokoju bo tak sie
denerwował oglądaniem meczu,za to ja z wielkimi nerwami śledziłam kolejne
sety..no niestety chylę czoła Brazylijczykom-po prostu byli i są najlepsi
Obserwuj wątek
    • rasgeea Re: Mamy srebro!!! 04.12.06, 07:40
      mecz w sobotę był zawodowy:) Choć po piątku miałam problem ze wstaniem i
      pierwszy set oglądałam raz jednym a raz drugim okiem a potem jak już doszłam do
      siebie to normalnie :) myślałam, że dostnę zawału!! takie nerwy!!!

natomiast mmecz finałowy...
      byłam w szkole i na meczspecjalnie urwałam sie z zajęć (podobnie jak połowa
      uczelni). Ogólnie jestem zniesmaczona:( Coś było nie tak. W końcu Lozano to
      Argeńtyńczyk, a Argentyna blisko Brazylii. Po drugie nikt normalny nie
      wpuściłby na boisko libero z chorą nogą. po trzecie Lozano robił bardzo mało
      zmian - prawie wcale. Po czwarte praktycznie nie brał pzrerw! I w ogóle podczas
      meczu był jakiś dziwny - nie taki jak zawsze. Noi jak Wlazły się wypowiadał to
      wyraźnie zaznaczył "taka była taktyka trenera". Nie wiem, moze szukam dziury w
      całym ale coś mi tu śmierdzi... i nie tylko ja to wszystko zauważyłam:(

no ale jakby nie było sreberko mamy :DDDD noi ruskich zlaliśmy :)
      • doma791 Re: Mamy srebro!!! 04.12.06, 11:09
        wiesz Rasgeeo my tez z mężem dyskutowaliśmy o tym meczu i co mógłby a czego nie
        zrobił Lozano.I tak stwierdziliśmy ze Brazylia po prostu była dużo lepsza od
        Polski i pewnie wcześniejsza zmiana Gacka niewiele by zdziałała,tak samo inne
        zmiany pewnie i tez.Cararinios po prostu świetnie bronili wszystkie możliwe
        piłki,atakowali rewelacyjnie,no a nasi chyba tez się trochę spięli tym ze grają
        z odwiecznymi mistrzami,zmęczenie tez pewnie zrobiło swoje...ale co tam liczy
        się ze jest medal.
        A swoją drogą drogie Panie który z naszych siatkarzy jest najprzystojniejszy
        Waszym zdaniem?Moze zrobimy ranking hihihi.Ja typuję Grześka Szymańskiego,albo
        Zygadła(Co prawda biedak mało gral),no i jeszcze Kadziewicz ma coś w sobie,ale
        to może moje prywatne odczucie
        • rasgeea Re: Mamy srebro!!! 05.12.06, 13:53
          Domciu, to, że Brazylia była lepsza nie ulega zwątpieniu. W ogóle to ogromne
          brawa dla nich!! Jednak to wszytsko jakieś takie dziwne... ale może mi się
          zdaje:) Ja i tak się ciesze:))

Domciu, odwiedź mnie, to chętnie poznam Cię i z Kadziewiczem i Szymańskim :)))))
    • rasgeea Re: Mamy srebro!!! 05.12.06, 13:54
      teraz tak sobie pomyslałam, że pewnie dlatego żaden jakoś specjalnie mnie nie
      pociąga bo mam ich na codzień :)
      • doma791 Re: Mamy srebro!!! 06.12.06, 12:22
        Rasgeeo-no fakt przeciez ty mieszkasz w Jastrzębiu-chadzasz na mecze?Ja to
        załuję z męzem ze u nas w Bydgoszczy nie ma porządnej drużyny męskiej
        siatki,milibyśmy komu kibicowac.
        No i dzięki za zaproszenie..ale to tak daleko hihi,mój M.jak ostatnimi czasy
        podróżował trochę po Sląsku,Jastrzębiu i Bielsku-Białej to się nie mógł
        nadziwić,bo mu sie zdawało ze to żabi skok z Katowic do Jastrzębia,a to jednak
        kawałek drogi jest:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka