nutopia 07.12.06, 11:52 Moje drogie Panie czy zakładacie często nogę na nogę? Bo dziś się dowiedziałam, że to może obniżyć biodro... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: noga na nogę 07.12.06, 11:55 Zakładam. Ale weim, że ma to niekorzystny wpływ na krążenie. Odpowiedz Link Zgłoś
warsawvoice Re: noga na nogę 07.12.06, 11:55 nutopia napisała: > Moje drogie Panie czy zakładacie często nogę na nogę? Bo dziś się > dowiedziałam, że to może obniżyć biodro... Sharon Stone przez to dostala kilka milionow dolarow odszkodowania ( Basic Instinct ) :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: noga na nogę 07.12.06, 11:55 to prawda. moja kolezanka z pracy zawsze zaklada noge na noge i teraz gdy np. stoi i trzyma w reku szklanke z herbata to widac przekrzywiony menisk w szklance co swiadczy o odchyleniu od pionu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noga na nogę 07.12.06, 12:00 mateuszxyx napisał: > to prawda. moja kolezanka z pracy zawsze zaklada noge na noge i teraz gdy np. > stoi i trzyma w reku szklanke z herbata to widac przekrzywiony menisk w > szklance co swiadczy o odchyleniu od pionu ja zawsze zakładam prawą na lewą... i pewnie mam już biodro niżej bo jak zakładam lewą na prawą to już nie jest tak wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: noga na nogę 07.12.06, 12:12 nie musisz :) wystarczy ze ciezkie torby z zakupami dla ukochanego mezczyzny bedziesz nosila po tej stronie, po ktorej biodro jest wyzsze. wyrowna sie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noga na nogę 07.12.06, 12:17 mateuszxyx napisał: > nie musisz :) wystarczy ze ciezkie torby z zakupami dla ukochanego mezczyzny > bedziesz nosila po tej stronie, po ktorej biodro jest wyzsze. wyrowna sie... tak:) pięć litrów wody mineralnej i trzy arbuzy:D Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: noga na nogę 07.12.06, 12:25 A jak zakładam raz jedną raz drugą? Wtedy tylko ryzyko żylaków zostaje? (baby jednak mają ciężkie życie :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: noga na nogę 07.12.06, 12:27 przyslij foto calej sylwetki. znam sie na tym to wystawie Ci diagnoze:) Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: noga na nogę 07.12.06, 14:57 No nie mów, że chcesz się tak publicznie bawić w doktora! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka Re: noga na nogę 07.12.06, 12:31 niektórzy faceci też zakładają nogę na nogę (strasznie mi się to nie podoba) mój tego nie robi więc bedę dźwigać te torby dla równowagi Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka Re: noga na nogę 07.12.06, 12:33 nie poawolę przecież żeby on się od tego wykrzywił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: noga na nogę 07.12.06, 12:35 hmm... kto wie. moze Ty i dobra kobieta jestes. trzeba by jego zapytac. wiesz... zakupy i ciezkie siaty z szesciopakami to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka Re: noga na nogę 07.12.06, 12:54 mateuszxyx napisał: > hmm... kto wie. moze Ty i dobra kobieta jestes. trzeba by jego zapytac. > wiesz... zakupy i ciezkie siaty z szesciopakami to nie wszystko. sześciopak to nic, gorzej gdy targam skrzynkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: noga na nogę 07.12.06, 14:52 non stop.. ale raz jedna raz druga.. a biodro rzeczywiscie sie obniza.. Odpowiedz Link Zgłoś
klakier_27 Re: noga na nogę 07.12.06, 15:03 matko jedyna, seio z tym biodrem??? inaczej sie nie usiedzi przeciez... no nic, przynajmniej dla rownowagi lawa prawa marsz! Odpowiedz Link Zgłoś