tthumbelina 24.12.06, 22:35 Nawiązując do motywu z jednego watku tutaj,moje pytanie: Czy Wasz facet,mąż kiedykolwiek pomagał Was wyciągać tampona z pochwy?? Zgadzał sie na coś takiego czy miał jakieś obiekcje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuniafunia Re: do kobietek ;) 24.12.06, 22:40 nie pozwoliłabym nawet patrzeć facetowi jak nogi golę, a dopiero coś takiego i to jeszcze żaden facet tylko kolega tthumbelinko :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: do kobietek ;) 25.12.06, 12:01 No jasne! I gluty z nosa i wosk z uszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
savannah24 Re: do kobietek ;) 24.12.06, 22:47 moj facet wyciagal, w bardzo awaryjnej sytuacji gdy zapodzial sie we mnie sznurek tampona, bylo mi poczatkowo wstyd ze az sie rozplakalam przy nim a dzis sie z tego smiejemy :) dodam ze on sam zaproponowal pomoc i nie czul sie skrepowany ani nie bylo to dla niego smieszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
zupka.vifon Re: do kobietek ;) 24.12.06, 23:01 Smieszne:) I w pewien sposob urocze. Ale macie fajne wspomnienie:)) Odpowiadajac na temat watku - nie nigdy mi sie to nie zdarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: do kobietek ;) 25.12.06, 12:03 A tak btw nie noscie tamponów. To naprawdę niezdrowe, bo: -są siedliskiem bakterii -powodują powstawanie nadżerek Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: do kobietek ;) 25.12.06, 16:02 ktos juz powiedzial na tym forum, ze ma przez nie grzybice czy cos... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:12 Mahadeva, a jak w ogóle udało się o spotkanie...poza motywem z tamponem? To coś poważnego?;> Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:16 No przestań:/ Ale po czym to wywnioskował? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:27 czuje sie bardzo zle nudnie i samotnie :/ nie mam co robic z zyciem dla wszystkich moich kolezanek jedyny jego sens to facet i dziecko ale mnie kolejny gosc nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:34 Widocznie to nie ten...nic na siłę. Zresztą pisałaś wczoraj,że to nic poważnego. Nie dołuj się w Święta..proszę:) Wiesz już to pewnie kiedyś pisałam, ale wydaje mi się, że kiedy fajna, mądra, atrakcyjna dziewczyna tak długo czeka na miłość to chyba oznacza,że czeka na coś wyjątkowego. To kiedyś nastąpi i jestem pewna,że będzie takie właśnie wyjątkowe. > dla wszystkich moich kolezanek jedyny jego sens to facet i dziecko nie musisz być taka jak wszyscy i jak Twoje koleżanki Sama nadajesz sens Twojemu życiu. To,że wygląda to u Ciebie inaczej nie oznacza,że jest gorsze. > ale mnie kolejny gosc nie chce to Ty powinnaś przekonać siebie,że wybierasz spośród gości, to Ty decydujesz czy kogoś chcesz czy nie...a nie Ci goście Wszystko ma swój powód pamiętaj o tym...jestem pewna,że twój powód wciaż na Ciebie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:52 dzieki :) staram sie jakos dawac sobie rade, tak zeby bylo milo w kazdej sekundzie... i dobrze ze mam forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_wiadro Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:23 Every small town in Poland has a legend:) www.youtube.com/watch?v=tuxQr1p-cgw Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:28 czy ja dobrze zrozumialam? koles jej wyciagal tampona na 1 randce?? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:31 nie na pierwszej, ale nawet gdyby to byla pierwsza to nie widze w tym nic dziwnego... :) ale ze mna w ogole jest cos nie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:36 Maha, a wiesz jak Cię czytam to nie uważam,że jest z Tobą coś nie tak, ale wydajesz mi się bardziej naturalna, szczera i otwarta od innych kobiet. Może to o to chodzi...o grę pozorów...może zbyt wiele pokazujesz na początku. Czasem nie warto być tak do końca szczerym. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:47 hmmm trudno powiedziec... ale ja rozumuje tak: jestem porzadna uczciwa dziewczyna, chce zeby kazdy poznal mnie taka, jaka jestem :) i chce miec z zycia troche funu :) moze na moja nedzna sytuacje pomoze najbardziej bycie soba :) juz sie wiele razy sprawdzilo :D z drugiej strony wiem o czym mowisz, pewne normy obowiazuja... moze ja sie dopiero ich ucze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:51 Wiesz nie jestem odpowednią osobą do doradzania Ci, bo też zawsze wydaje mi się,że najlepszym sposobem jest po prostu bycie sobą i byci spontaniczną i finish jest taki,że zazwyczaj kończę w samotności. Jestem pewna,że jeszcze trafisz na faceta, który doceni Cię i pokocha taką jaka jesteś i nie bedzisz się przy nim musiała nad niczym zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:55 W sumie na brak fajnych przyjaciol nie moge narzekac :) To jest fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:37 nawet nie wiem jak to skomentować.po prostu w to nie wierzę...jezeli chodzi o mnie to nikt mi nie grzebie w pochwie na pierszej ani na drugiej randce zawlaszcza wtedy kiedy mam okres.ale moze cos ze mną jest nie tak nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: do kobietek ;) 25.12.06, 00:50 robicie sobie z ludków jaja i to jeszcze w świeta.nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: do kobietek ;) 25.12.06, 11:50 moj maz to by nawet czystej podpaski do rak nie wzial! a tamponow nie uzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: do kobietek ;) 25.12.06, 12:25 Do tej pory nie było potrzeby interwencji osoby z zewnątrz i radziłam sobie sama;)ale myślę ,że w sytuacji awaryjnej pewnie nie wahałabym się poprosić mojego chłopaka o taką pomoc..nie wstydziłabym się specjalnie..Natomiast na pierwszej czy drugiej randce wydaje mi się to kompletnie nie do pomyślenia,gdybym była na miejscu tego faceta,to chyba uciekłabym z wrzaskiem,po uprzednim zwymiotowaniu:)pozdrawiam~! Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: do kobietek ;) 25.12.06, 16:05 a jesli facet juz z niejednego pieca chleb jadl i pewnie mial okazje wyciagac wczesniej? :) btw nawet w zwyklym seksie zdarzaja sie wieksze obrzydliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do kobietek ;) 25.12.06, 13:42 błagam uprzedzajcie w temacie jak będziecie pisać o tamponach, drożdżakach, płukaniu okręznicy, hemoroidach, biegunce i takich tam sprawach.. Odpowiedz Link Zgłoś