Dodaj do ulubionych

Przestaję szczekać

03.04.03, 15:50
Koniec zabawy :)
Taka sobie kobieta, która pewnego dnia siadła przed
kompem, weszła na FK i zaczęła szczekać, obudziła się do
życia na nowo ;D

Do pajdy: nie jestem upadłym aniołem z twojego forum,
nigdy tam nie byłam. Rozumiem, że moje szczekanie cię
zmyliło... Przestań poczytywać sobie każdej osoby, która
cię nie lubi, za eks-uczestnika twojego gniazdka.

Z dniem dzisiejszym przestaję szczekać, wracam do swojej
poprzedniej postaci :) Chyba się cieszycie prawda? ;)))

A tak już na marginesie: nie chcę nikogo nawracać, każdy
ma prawo do swoich sympatii i antypatii. Tylko nie
rozumiem jednego (może ktoś mi wytłumaczy): dlaczego u
innych krytykujecie to, co jest w was takie same?

I jeszcze jedno: nie lubię Pajdeczki. Obraża innych i
innym zarzuca, że obrażają, śmieje sią wyłącznie ze
swoich dowcipów, przeciwników nie szanuje, niektóre jej
wypowiedzi uważam za prostackie. Mam prawo? Oczywiście!
Tak samo jak wy macie prawo uważać, że nie mam racji.
Bo któż ją ma?
Obserwuj wątek
    • agick brawo, brawo.. 03.04.03, 15:58
      cóż za dogłębna samo analiza i samokrytyka..:)

a można zapytać o poprzednią postać - można poznać kim jesteś..?
      • norma_jean Re: brawo, brawo.. 03.04.03, 16:05
        Nie pytam kim jestes w normalnym wcieleniu, bo chyba wiem. No bo skad bys
        wiedziala ze Pajda podejrzewa kogos eks ze swojego forum? Czy nie od tej samej
        osoby ktora wywlokla moj numer gg???
        • agick afera cd. 03.04.03, 16:12
          normo, widzę, że afera zatacza coraz szersze kręgi....
          proszę o zdemaskowanie kameleona..
          • norma_jean Re: afera cd. 03.04.03, 16:16
            Zamknelam buzie na klodke a kluczyk wrzucilam do morza. Nic ze mnie nie
            wyciagniecie :) bo
            - a nuz sie myle
            - a nawet jak sie nie myle, to niech kameleon sam sie ujawni. Ale jak znam
            kameleony, nie licz na to :)
            Afery to w Polsce ostatnio specjalnosc, jestesmy trendi jednym slowem.
            Pozdr.
            • agick qrcze... 03.04.03, 16:23
              wiedziałam, że tak będzie - jest afera, jest akcja a publika nic nie wiem....
              żądam zwołania komisji śledczej - ze mną, jako przewodniczącej, na czele.
              :)
              • norma_jean Re: qrcze... 03.04.03, 16:24
                Czy mam sie czuc powolana przed komisje? No to znowu trendy bede i mowie ze NIC
                NIE PAMIETAM :)))))))
                • agick jako przewodnicząca.. 03.04.03, 16:29
                  pragnę Was Normo pouczyć, że przed komisją należy mówić prawdę.
                  Zatem bez walenia ściemy - kto i i jeszcze raz kto jest ta ts kobieta.

Nadmienia, iż/że/jakoby osoba występującą w charakterze świadka przed komisją
                  może stać się osobą podejżaną.
                  • norma_jean Re: jako przewodnicząca.. 03.04.03, 16:32
                    Ja bardzo sorry, ale biore przyklad z gory i nie pamietam! I prezydent to nie
                    byl, ja nic nie wiem!
                    Nawet na spowiedzi polowy nie pamietam :)))
                    • agick Re: jako przewodnicząca.. 03.04.03, 16:42
                      proszę o natychmiastwoe przedstawienie bilingów, korespondencji wysyłąnej z
                      komputera, zdjęć w bikini, karty rowerzysty, karty pływackiej oraz karty
                      woźnicy.
                      Wszystkie te elementy są konieczne do ustalenia kto to jest ts kobieta vel
                      kameleon.

i bez żartów mi tu - tu nie spowiedź i jaj proszę sobie nie robić...
                      • norma_jean Re: jako przewodnicząca.. 03.04.03, 17:01
                        I sie wpakowalam w kabale....Karty rowerowej nie posiadam...plywam po
                        watrszawsku....d...po piasku...A karta biblioteczna i z wypozyczalni video moga
                        byc? I rekomendacje od poprzednich kochankow na ten przyklad???
                        • agick tak. 03.04.03, 17:12
                          plus wyciąg z konta bankowego..
                          • Gość: norma_jean Re: tak. IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 17:22
                            Rozumiem, ze do wyciagu powinien byc dolaczony numer karty wraz z PINem??? Alez
                            niech sie Szanowna Komisja nie krepuje....
                            • agick pzrecież to logiczne. 03.04.03, 17:30
                              jasne, że z PINem.
                              i niech się obywatelka nie sili na dowcipy - to się może skończyć aresztem..
                              • Gość: norma_jean Re: pzrecież to logiczne. IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 17:36
                                Szanowna Przewodniczaca mnie nie straszy, bo ja zaraz jakos notatke pozolkla z
                                szuflady wyjme, i zobaczymy co Szanowna Przewodniczaca ma w tej sprawie do
                                powiedzenia!!! No!!!
            • pajdeczka Re: afera cd. 04.04.03, 14:53
              norma_jean napisała:

> Zamknelam buzie na klodke a kluczyk wrzucilam do morza. Nic ze mnie nie
              > wyciagniecie :) bo
              > - a nuz sie myle
              > - a nawet jak sie nie myle, to niech kameleon sam sie ujawni. Ale jak znam
              > kameleony, nie licz na to :)
              > Afery to w Polsce ostatnio specjalnosc, jestesmy trendi jednym slowem.
              > Pozdr.

Ode mnie. Zasugerowałam jej to wczoraj.
          • rose2 Re: a tam afera 03.04.03, 16:21
            Fajnie bylo na forum pajdeczki bo mozna bylo sobie pogadac bez nerow i nagonki
            (bo przeciez mozna miec rozne zdania i sie nie klocic). Na tym forum jest dosc
            sporo psychopatow, a na tamtym forum mozna sobie odsapnac. Jest tu wiele osob
            ktorych nie lubie wiec wlaczam olewacz, nastepna bedzie ts_kobieta i ten watek
            jak i wszystkie posty od niej znikaja z mojego pola widzenia. Bez odbioru...
            • agick a co mają powiedzieć.. 03.04.03, 16:26
              Ciz tzw. z plebsu..?
              ja na ten przykład - mówiłam, że mam chore emocje i potrzebuję wypoczynku w
              kurorcie i co..? i nic - szlaban na pajdokrację.

(dlaczego, dlaczego, dlaczego.........w tlke miarowe uderzanie głową o ścianę)

:))
              • norma_jean Re: a co mają powiedzieć.. 03.04.03, 16:29
                No wiesz, zawsze mozesz swoj kurort otworzyc. Nawet jak bedziesz tam sama (w co
                nie wierze) to dobrze na nerwy wplywa.
                A na marginesie: co sie stalo z bagnem? Ydoriusowi kiedys sznapsa az z Pragi
                przywozilam :)
                • agick bagno 03.04.03, 16:40
                  w dobrej formie - zapraszam, zapraszam... trzęsawsko otwarte, nie żądamy
                  przepustek ani glejtów..:)

podbudowałaś moje zdołowane ego (a może id)..
                  • norma_jean Re: bagno 03.04.03, 17:08
                    Rozumiem ze na prywatnych szukac??? A przejde sie, czasu mam duzo....
                    • agick Re: bagno 03.04.03, 17:13
                      oczywiście - prywatne, towarzyskie i jest bagno na liście..
                • ydorius To Ty... :-)))) 03.04.03, 17:13

No patrz, a myślałem, droga a., że zniknęłaś z pola widzenia :-)))
                  To ja chciałem ponownie podziękować :-))))

m,
                  .y.

----------------------------------
                  What is home without Plumtree's Potted Meat?
                  Incomplete.
                  • Gość: norma_jean Re: To Ty... :-)))) IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 17:21
                    Hihihi to ja :))) Nicka zmienilam bo tamten jkos malo chwytliwy byl, a trzeba
                    byc na topie :)
                    Masz jakies zyczenia w kwesti wloskich alkoholi, bo ja emigrantka jestem:)
                    • ydorius Re: To Ty... :-)))) 03.04.03, 17:45

A Ty tak na zawsze u tych Włochów, czy tylko chwilowa emigrantka? To znaczy,
                      cobyśmy się dobrze zrozumieli - czy jesteś stałym, czy czasowym dealerem
                      wysokoprocentowej śmierci? :-))))

Moczeff to chyba ja. Chyba, bom już się trochę pogubił w tych swoich podpisach.
                      Jeno sygnaturki nie zmieniam, bo
                      a) wciąż mi się podoba
                      b) jakaś rzecz stała w życiu musi być (skoro już nie mam szans na stałość
                      warunków życia, poziomu cukru we krwi i humoru)

m,
                      .y.

Incomplete.
                      • Gość: norma_jean Re: To Ty... :-)))) IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 17:48
                        Ja w tej Afryce (Wlochach znaczy) na stale na pare lat. Takze tu moge knajpe z
                        zytnia otworzyc, a tam wam podsylac Limoncello. To co, otwieramy byznes?
                        • ydorius Re: To Ty... :-)))) 03.04.03, 17:52

nie ma problemu. Nie wiem co prawda co nam tu zamierzasz słać za tę żytnią, co
                          to ją pakowac będziemy w małe paczki z napisem "materiały naukowe" i słać Ci do
                          tej knajpy (materiały naukowe nie podlegają ocleniu, hihi :-)), ale niech
                          będzie. Ja mam dobrą głowę do interesów, z tym, że działam jak pewien lider
                          pewnej partii: zaczynam i nie kończę. Zakończenia są nudne :-))

Co zaś do szczegółowych zapotrzebowań alkoholowych, to pazerny nie będę
                          (pazerni nie będziemy, napiszę, coby wyszło, ze jest nas cała masa :-)).
                          Rozejrzyj się tam za tym nieszczesnym absyntem, aczkolwiek sądzę, ze jeżeli
                          jakikolwiek znajdziesz, to będzie to import z Czech...

m,
                          .y.

Incomplete.
                          • Gość: norma_jean Re: To Ty... :-)))) IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 18:00
                            Qrde, a ten dalej z absyntem!!! Ja w Italii jestem!!! Tu sie wino pije!!!! Ale
                            przy najblizszej bytnosci w supermercado (ichni supermarket) popatrze. Na razie
                            zalatwiam paszport dla mojego krolika, biedny futrzak jeszcze w Polsce :(((
                            • ydorius Re: To Ty... :-)))) 03.04.03, 18:05

W zamian mogę Ci posłać trawę (naszą, swojską, na szczerym gnoju hodowaną) dla
                              królika :-)) Też zielona :-)))

Widzisz, Włochy są krajem wina, bo zakazano absyntu. Gdyby nie nieszczera i
                              oszukańcza polityka lobbyingowa producentów wina absynt wszędzie by był
                              (oczywiście, dostowuję tylko te fakty historyczne, które są mi na rękę i omijam
                              szerokim łukiem stwierdzenia w stylu "in vino veritas" świadczące o tym, że na
                              półwyspie wino bylo już w czasach rzymskich cenione i powszechne :-)))

m,
                              .y.

Incomplete.
                              • Gość: norma_jean Re: To Ty... :-)))) IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 18:08
                                Jak mi jeszcze poslesz gar bigosu, a do tego cysterne botwinkowej, to ja Ci ten
                                absynt sama wyprodukuje!
                                • ydorius wiesz co... 03.04.03, 18:12

to trochę nie takie składniki, aczkolwiek uznaję, że nalewka na bigosie i
                                  botwince mogłaby być... eee... interesująca... (to jak, panie premierze, mogę
                                  zostac dyplomatą?)

:-)

m,
                                  .y.

Incomplete.
                                  • Gość: norma_jean Nalewka.. IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 18:15
                                    na botwince...a co tam, moze kariere na tym zrobimy, wysylaj :)
                                    A Grappy bys nie chcial? Tak samo mi dziob wykrzywia jak absynt :)))
                                    • ydorius Re: Nalewka.. 03.04.03, 18:18

dobra, niech stracę :-)))
                                      dawaj tę grappę (czy coś tam). A ma się po tem jakieś wizje? :-)))

m,
                                      .y.

Incomplete.
                                      • norma_jean Re: Nalewka.. 03.04.03, 18:21
                                        Jak sie odpowiednia ilosc wypije to na pewno :))))
                                        Moze nawet po wlosku beda i mozesz potraktowac to jako nauke jezyka :)
                  • agick modrzewiu.. 03.04.03, 17:22
                    jak to zniknęłaś..???
                    nawet wątek na bagnie założyłam ale jakaś cisza tam panuje...;)
                    Ty nawet nie wiesz drogi igreku jak ja tu bagna bronię - piersią własną
                    niemal...
                    bukowski byłby zachwycony..:)
                    • Gość: norma_jean Bagno IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 17:28
                      Poszlam na maly spacerek. No na tym bagnie na pierwszej stronie to jeszcze
                      choinke maja, hyhy, chyba zajaczka przyniese :)))
                      A modrzew ktoz zacz? Bo ja niekumata i nie w temacie
                      • agick nj.. 03.04.03, 17:33
                        doznałaś rozdwojenia jaźni...?
                        no jak to, nie wiesz kto to modrzef..?
                        • Gość: norma_jean Re: nj.. IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 17:38
                          Ekhm, ekhm, nie wiem kto zacz ow modrzef. Moja indocostam prosze wytlumaczyc
                          nadmiarem piwa w brzuchu i Alzheimerem!
                          • agick Re: nj.. 03.04.03, 17:40
                            ekhm...
                            interlokutorko..?
                            ydorius to przeca.
                            • Gość: norma_jean Re: nj.. IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 17:46
                              Ekhm, wiecej nie pije. Choc lypie na mnei okiem takie jedno, mocno
                              schlodzone....a juz lepiej se zakurze :))
                              • ydorius Re: nj.. 03.04.03, 17:49

Ja zostałem sam w pokoju z czterema... nie, pięcioma skrzynkami piwa... Zostały
                                z badania... Heh... I nikt ich już nie chce... Różne takie... Lokalne i
                                ogólnopolskie... I w ogóle...

Podac adres? :-)))

m,
                                .y.

Incomplete.
                                • Gość: norma_jean Re: nj.. IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 18:07
                                  Heh, mam adres :)))) A na mnei to moje ostatnie dalej lypie....wypic???
                                  • ydorius aczy 03.04.03, 18:11

przynajmniej sama je nawarzyłaś? :-))

m,
                                    .y.

Incomplete.
                                    • Gość: norma_jean Re: aczy IP: *.pool212171.interbusiness.it 03.04.03, 18:12
                                      W tym jestem specjalistka! Ale na klopoty Bednarski! A moze Bukowski???
                                      • ydorius Re: aczy 03.04.03, 18:13

to pij smiało :-)

m,
                                        .y.

Incomplete.
                                        • norma_jean Re: aczy 03.04.03, 18:19
                                          Wypije, ale najpierw dokonam ablucji, niezbednej do wieczornego wyjscia, bo
                                          potem jeszcze orla wywine...
                • ydorius Re: a co mają powiedzieć.. 03.04.03, 17:17
                  norma_jean napisała:

> A na marginesie: co sie stalo z bagnem? Ydoriusowi kiedys sznapsa az z Pragi
                  > przywozilam :)

No i z tego szoku nie odpowiedziałem na pytanie :-))
                  Bagno się chyba rozwiązało. Coś jak Pythoni. Wszyscy mieli nadzieję, że się
                  reaktywują i zrobią coś wspaniałego znów razem, a oni tymczasem zaczeli
                  umierać, bez sensu...
                  Ostatnio się jakoś zdarzyło, ze zaanektowaliśmy jakiś wątek, ale to była
                  jednorazowa hucpa :-)

Jak dla mnie to za dużo jest tu złości. Nie lubię paru osób wybitnie (ale tylko
                  kilku), a resztę sobie czytam i czasem się dopisuję. Tyle, ze to już nie to
                  bagno, co przed wojną (teraz to nawet dobrze brzmi :-))

moczeff,
                  .y.

Incomplete.
                  • agick moczeff... 03.04.03, 17:27
                    no co Ty - jakie rozwiązanie bagna wieszczysz..???
                    bagno żyje - to, że mała posucha to nic...
                    może należy powrócić na kobietę....
                    wiesz, nowa krew, zwirowania, teatrzyk bagienny i inne atrakcje...

jejkujej..
                    • ydorius Agicku z piersią... 03.04.03, 17:47

Ja tak prowokacyjnie... Poza tym, sama wiesz - idzie wiosna, a wraz z wiosną
                      wiele rzeczy do życia powraca, czy coś tam, w związku z tym może się coś komuś
                      cofnie na przykład... Ale nie wierzę za bardzo w reaktywację bagna (choć, jak
                      rzekł pewien król: bagno to my). Może zrobimy coś nowego, pod nowym szyldem w
                      okrojonym składzie albo coś w ten deseń, albo po prostu zrobimy zrzutę i
                      pojedziemy wszyscy do Aise, do tej Mongolii, czy gdzie tam siedzi :-P

m,
                      .y.

Incomplete.
                      • aise_ moje 3 (slownie trzy) grosze:-) 04.04.03, 20:28
                        bagno ledwo dycha ale dycha - może i się cos z tego na wiosne wykluje?

a gwoli ścisłości - burkina faso a nie mongolia (ja wiem ygreku, żeś słaby z
                        geografii, ale to zupełnie inny kontynent:-))
                        to co?
                        robicie zrzutke i przyjeżdżacie?
                        plaża, słoneczko, te... no... kokosy... a nawet kokokosy....
                        i w ogóle raj jakiś
                        (bosze ile człowiek ma fantazji...)
                        :-)
        • Gość: renia Normo @ IP: *.athens.access.acn.gr 03.04.03, 16:14
          • norma_jean Renia @ 03.04.03, 16:26

• Gość: renia Norma@ IP: *.athens.access.acn.gr 03.04.03, 16:35
              • pajdeczka Normo i Reniu 04.04.03, 14:35
                A czymż te słodkie maile są?
    • anahella Skreca mnie ciekawosc 03.04.03, 16:30
      Jako niezalezny obserwator awantury o to kto lubi, a kto
      nie lubi pajdeczki skreca mnie ciekawosc: kim jests
      taka_sobie_kobieto?
      • norma_jean Re: Skreca mnie ciekawosc 03.04.03, 16:37
        Historia nie zanotowala przypadku, zeby kameleon sie ujawnil. Nie masz Ci nie
        masz nadziei!!!
        • anahella Re: Skreca mnie ciekawosc 03.04.03, 16:50
          norma_jean napisała:

> Historia nie zanotowala przypadku, zeby kameleon sie ujawnil. Nie masz Ci nie
          > masz nadziei!!!

Wiesz - sledztwa prowadzic nie bede, bo jestem za leniwa
          albo nie dosc ciekawa:) Ale moze, moze... W koncu zespol
          Kiss kiedys odwazyl sie wystapic bez malunkow na twarzy.

Generalnie wierze w czlowieka. Z drugiej strony jakbym ja
          narobila dymu pod obcym nickiem, to bym zrobila to w celu
          stopniowania napiecia i rozladowania go w odpowiednim
          momencie - po to aby zebrac burzliwe oklaski (albo zostac
          wygwizdana). Stad mam nadzieje ze taka_sobie_kobieta sie
          ujawni.
          • agick eeee... chyba nie... 03.04.03, 16:55
            chyba jednak się nie ujawni - bo i po co.....
            a tak co jakiś czas może się przeobrażać w ts kobietę i grasować.
            • anahella masz racje 04.04.03, 16:32
              agick napisała:

> chyba jednak się nie ujawni - bo i po co.....
              > a tak co jakiś czas może się przeobrażać w ts kobietę i grasować.
              > :)

minela doba i sie nie ujawnila. masz racje. jakis fant mam
              na te okolicznosc wygospodarowac?;) moze byc zepsuta
              lutownica?;0
    • melinek Dla mnie to jest DZIECINADA. 03.04.03, 18:50
      Cale to szczekanie, gryzienie, kasanie, wierzganie,
      sledztwa, zdrady etc jest dla mnie szczeniackie.
      Podziwam, ze wam, doroslym kobietom sie chce robic
      takie rzeczy. Widze, ze wam to sprawia przyjemnosc,
      wiec zycze dalszej, milej zabawy.
      • anahella Re: Dla mnie to jest DZIECINADA. 03.04.03, 20:57
        melinek napisał:

> Cale to szczekanie, gryzienie, kasanie, wierzganie,
        > sledztwa, zdrady etc jest dla mnie szczeniackie.
        > Podziwam, ze wam, doroslym kobietom sie chce robic
        > takie rzeczy. Widze, ze wam to sprawia przyjemnosc,
        > wiec zycze dalszej, milej zabawy.

To nie zabawa - ciekawosc. Bo przeciez jak ja mam cos do
        kogos to zamiast robic cyrk z nowym nickiem po prostu
        napisalabym siarczystego mejla do nielubianej osoby i
        czesc. Sprawa bylaby zalatwiona i po krzyku. Ale naprawde
        skreca mnie ciekawosc kto i po co takie dymy robi. Jak
        motywuje dogryzanie komukolwiek w taki sposob. Dlaczego
        nie napisze czegos otwarcie. Czyzby nick na forum nie byl
        czescia naszej osobowosci tylko ubraniem? tak jak ja inne
        do sprzatania, inne na rower, inne do spania i jeszcze
        inne do pracy.
        • anahella zapomnialam... 03.04.03, 20:58
          zapomnialam o najwazniejszym w poprzednim poscie:)

Czy takiej_sobie_kobiecie chodzilo tylko o dokopanie
          nielubianej osobie czy o zwrocenie na siebie uwagi w tym
          badz co badz publicznym miejscu.
        • melinek Re: Dla mnie to jest DZIECINADA. 03.04.03, 21:14
          anahella napisała:

> To nie zabawa - ciekawosc..... Ale naprawde
          > skreca mnie ciekawosc kto i po co takie dymy robi.

Mnie nie ciekawi, kto sie ukrywa pod
          tymi nowymi nickami. Czytam te watki
          wyrywkowo, ale zaraz mi sie odechciewa.

Jezeli nawet te osoby sie ujawnia,
          co to zmieni?
    • pajdeczka Re: Przestaję szczekać 04.04.03, 14:34
      taka_sobie_kobieta napisała:

> Do pajdy: nie jestem upadłym aniołem z twojego forum,
      > nigdy tam nie byłam. Rozumiem, że moje szczekanie cię
      > zmyliło... Przestań poczytywać sobie każdej osoby, która
      > cię nie lubi, za eks-uczestnika twojego gniazdka.

O tym już wczoraj Ci napisałam - to nie Ty.
      >
      > Z dniem dzisiejszym przestaję szczekać, wracam do swojej
      > poprzedniej postaci :) >
      > I jeszcze jedno: nie lubię Pajdeczki. Obraża innych i
      > innym zarzuca, że obrażają, śmieje sią wyłącznie ze
      > swoich dowcipów, przeciwników nie szanuje, niektóre jej
      > wypowiedzi uważam za prostackie. Mam prawo? Oczywiście!
      >
      A teraz korzystam z tego prawa i piszę; pies pozostanie psem, a suka - suką. A
      więc szczekaj dalej- masz prawo.
    • pajdeczka Re: Przestaję szczekać 04.04.03, 14:51
      taka_sobie_kobieta napisała:

> Do pajdy: nie jestem upadłym aniołem z twojego forum,
      > nigdy tam nie byłam. Rozumiem, że moje szczekanie cię
      > zmyliło... Przestań poczytywać sobie każdej osoby, która
      > cię nie lubi, za eks-uczestnika twojego gniazdka.

O tym już wczoraj Ci napisałam - to nie Ty.
      >
      > Z dniem dzisiejszym przestaję szczekać, wracam do swojej
      > poprzedniej postaci :) >
      > I jeszcze jedno: nie lubię Pajdeczki. Obraża innych i
      > innym zarzuca, że obrażają, śmieje sią wyłącznie ze
      > swoich dowcipów, przeciwników nie szanuje, niektóre jej
      > wypowiedzi uważam za prostackie. Mam prawo? Oczywiście!
      >
      A teraz korzystam z tego prawa i piszę; pies pozostanie psem, a suka - suką. A
      więc szczekaj dalej- masz prawo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka