starykawaler_jarek_k 07.01.07, 01:13 Pytam oto, bo, gdy widzę treść Waszych wątków na forum, to zastanawiam się, dlaczego tak jest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thelma3 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 07.01.07, 01:16 Drogi Jarku! to dlatego, żebyśmy mogły zadawać mężczyznom pytania na ich poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakk31 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 07.01.07, 01:24 A ja sie czasami zastanawiam czego szukają faceci na forum Kobieta/Kobieta... Pewnie im się wydaje, ze czytając "treści naszych wątków" mogą nas lepiej poznac.. Odpowiedz Link Zgłoś
niezla_pupcia Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 07.01.07, 01:26 tak mi kumpel powiedzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 07.01.07, 11:41 gosiakk31 napisała: > A ja sie czasami zastanawiam czego szukają faceci na forum Kobieta/Kobieta... > Pewnie im się wydaje, ze czytając "treści naszych wątków" mogą nas lepiej > poznac.. Błędne myślenie,wszak to najlepszy kabaret tekstowy jest;-) Aby tak dalej:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 12.01.07, 12:31 ja sie czasami zastanawiam czego szukają faceci na forum Kobieta/Kobieta... Mnie sięna przykład podoba Wasze oburzenie, jak wetknę gdzieś kij w mrowisko... Niemniej w tym miejscu chciałbym stanowczo zaprotestować, ze jesteście Drogie Panie płytkie. Nie bardziej (i nie mniej) - niż my faceci. To raczej kwestia cech osobniczych. A Jarkowi współczuję, bo trzeba mieć wyjątkowego pecha, żeby spotykac na swej drodze same płytkie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 13.04.14, 10:54 Bo meski umysl pracuje zawsze na zasadzie jest problem?-szukamy rozwiazania! A problemem dla niego jest swiat kobiety z jej emocjonalnoscia i wielowatkowoscia .Nie przystaje do umyslu faceta. Ci madrzejsi dawno juz spostrzegli ze : kobiety sie "nie rozumie ,a jedynie podziwia! " i wszystko jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
niezla_pupcia Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 07.01.07, 01:24 pewnie masz na mysli, dlaczego zakladamy 'techniczne' watki? :) bo sprawy 'glebokie' mamy juz rozpracowane :) a ja spotykam samych facetow z problemami w 'glebokich' :) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Oczywiście masz na myśli ... 07.01.07, 01:28 ... głębokie zauroczenia ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezla_pupcia Re: Oczywiście masz na myśli ... 07.01.07, 01:41 nie mowie, ze nie jest latwo... ja np teraz mam taki problem, ze moj facet chce slubu, a ja chyba nie... ale bazujac na moim doswiadczeniu, sprobuje znalezc rozwiazanie - i to bedzie lepsze niz sluchanie rad innych :) na forum to ja moge sie zapytac, czy wypada chodzic w butach z dlugimi czubami :) jesli chodzi o sprawy powazne, to mysle, ze jestem na tyle madra juz ze sama je razwiaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 07.01.07, 11:34 Bo nie można mieć wszystkiego:P Bóg dał nam urodę, ale zapomniał ją czymś uzupoełnić:P a tak naprawdę to uważam, że pustym zachowaniem jest sprowadzanie wszystkich kobiet do jednego podmiotu stary kawalerze, weż ty sobie znajdź wreszcie babe!!! nie rozumiem jaki jest cel zaśmiecania tego forum wątkami podobnego typu... co zamierzasz przez to osiągnąć? możesz to wytłumaczyć? myślałeś, że uzyskasz odpowiedź na powyższe pytanie??? nie sądze pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 07.01.07, 11:37 > co zamierzasz przez to osiągnąć? możesz to wytłumaczyć? Mysle, ze to jest wolanie o pomoc :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 07.01.07, 12:06 Zebys mógł nam okazać całą swoją głębię i abyśmy mogly z niej czerpać inspirację i życiową mądrosć..... Odpowiedz Link Zgłoś
olifanka Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 11.01.07, 22:03 Doskonale, ale sie usmialam. Odpowiedz Link Zgłoś
kika666 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 11.01.07, 20:15 to takie nasze babskie sprawy i nic Ci do tego... Wy macie swoje samochody, gry komputerowe i kalendarze z mega d.... Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 11.01.07, 20:44 czasem trzeba odreagować głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
olifanka Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 11.01.07, 22:01 Jestesmy tak niezwykle plytkie bo wy jestescie tak oszalamiajaco glebocy ze staramy sie zadbac o rownowage na swiecie. A tak powaznie - czy aby napewno jestesmy takie plytkie? Generalizujesz, a z generalizowania mnie wynika ze wy faceci tez jestescie plytcy, bo tylko wam dupy i piwsko w glowie. I co ? Milo? Nie generalizuj i nie oceniaj ogolnie od kupy, bo ja np. nie czuje sie plytka i ani o mojej mamie, ani o przyjaciolkach nie moge powiedziec ze sa plytkie. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Z pewnoscia dmuchane lale nie sa plytkie. 11.01.07, 22:03 wiec zajmuj sie dmuchanymi lalami a prawdziwe kobiety zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Z pewnoscia dmuchane lale nie sa plytkie. 12.01.07, 12:25 khaki3 napisała: > wiec zajmuj sie dmuchanymi lalami a prawdziwe kobiety zostaw w spokoju. Boskie khaki, obśmiałam się :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamamba18 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 12.01.07, 00:07 naprawdę masz straszne kompleksy "pełny","głeboki" stary kawalerze jarku;).boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 12.01.07, 00:13 Cóż, ja głębokie filozoficzne problemy mam również. Aby nie zanudzać, podam tylko trzy, które mnie nurtują, możesz mi odpowiedzieć na maila i sobie podyskutujemy: 1. Jeżeli bohater w lirykach Tadeusza Micińskiego ciska o skały świętym Graalem, to czy buntuje on się przeciw Bogu, przeciw ofierze Chrystusa, którą uważa za niesprawiedliwą (wszak jednostka dla ogółu?), czy też przeciw ludziom, którzy tego Graala poszukują, próbując odkryć boską tajemnicę? 2.Heidegger wzywa, byśmy byli autentyczni, wierni sobie. Nie jest to chyba przykazanie moralne, wydaje się bowiem, że oprawca w tyrańskim ustroju lub gwałciciel może być równie autentyczny, jak święty, jak dobry opiekun. Dlaczego więc właściwie autentyczność ma być zwierzchnią regułą, nie zaś, na przykład, pomaganie bliźnim? 3. skoro źródłem całej naszej wiedzy są treści naszych wrażeń, na jakiej zasadzie wolno nam twierdzić i za rzecz pewną uznawać, że istnieją niezależne od nas przedmioty, a treści naszych wrażeń są ich reprezentacją? PS Na pewno chcesz ze mną, Jarku, rozmawiać na głębokie tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
starykawaler_jarek_k ........Nie jestem zainteresowany................. 12.01.07, 00:28 > PS Na pewno chcesz ze mną, Jarku, rozmawiać na głębokie tematy? Pisząc o "głebokości" masz oczywiście na myśli swoje... garnki ? Nie jestem zainteresowany... . -- Prezydent IV RP nie kradnie Janusz Kaczmarek nie jestprzestępcą Bóg jest Waszym sługą Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: ........Nie jestem zainteresowany............ 12.01.07, 00:34 Garnki? Nie, ja nie mam głębokich garnków... Bosze, dostałam kosza, się załamię - chlip, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozec1979 Re: ........Nie jestem zainteresowany............ 12.01.07, 12:10 No wiesz,speszyłaś gościa.On chyba nie wie,kto to Heideger.Polecam Ci Jarku "Płeć mózgu"-może coś zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 12.01.07, 12:23 Jareczku miły, a nie przyszło ci do główeczki, że tu na ty forum wypowiada się tylko część kobiet, a nie wszystkie z całego świata? Skąd takie idiotyczne generalizacje? Poczytaj sobie forum prawdziwych mężczyzn, tam zapewne znajdziesz niezmierzone głębie i głęboką także znajdziesz satysfakcję intelektualną :D Odpowiedz Link Zgłoś
starykawaler_jarek_k ............Mężczyzn nie trawię................... 12.01.07, 18:07 > Poczytaj sobie forum prawdziwych mężczyzn, tam zapewne znajdziesz niezmierzone > głębie i głęboką także znajdziesz satysfakcję intelektualną :D Jak czytam wypociny mężczyzn na forum, a do tego jeszcze ich wulgaryzmy, to już naprawdę wolę Wasze - moje Gąski - towarzystwo... . Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: ............Mężczyzn nie trawię.............. 14.01.07, 12:10 > Jak czytam wypociny mężczyzn na forum, a do tego jeszcze ich wulgaryzmy, to > już naprawdę wolę Wasze - moje Gąski - towarzystwo... . Płonna nadzieja, że od nich (mężczyzn z forum Mężczyzna) odstajesz Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 12.01.07, 18:15 Bo się w pracy zmęczymy i musimy trochę odmóżdżyć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 12.01.07, 18:21 Kawalerze!przestac byc mami synkiem i przestac wchodzic na damskie forum i zajmij sie grami na komputerze,piwkiem i pilka.... tak glebokimi rzeczami a href= "http://www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank" rel="nofollow"> stres przedslubny Odpowiedz Link Zgłoś
emoonia Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 12.01.07, 21:37 Dzielnie staramy się Was dogonić, Drodzy Mężczyźni, ale wciąż jednak niestety daleko nam do Was, jeśli o tę płytkość chodzi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 09.04.14, 13:20 Ze sprawami głębokimi radzimy sobie same, nie musimy pytać "forum" o zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 10.04.14, 04:16 Dlaczego taki stary watas z otchlani wyciagasz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 10.04.14, 09:38 To nie ja. Jak już napisałam, to się zorientowałam, że to staroć. Nie podbijajmy go już :) Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes to takie smutne 09.04.14, 14:21 że te wszystkie baby to takie puste są. Przez to wszystko ciągle kawalerem i żadna nie dorasta ci do pięt intelektem. Ah ty biedny geniuszu! Odpowiedz Link Zgłoś
jw.ow Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 09.04.14, 15:13 musimy jakoś dostosować poziom do takich facetów jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
amancjuszka Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 10.04.14, 09:25 Gdybysmy byly głebokie to byscie nas nie zrozumieli... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy sie zgadza... 10.04.14, 18:47 amancjuszka napisała: > Gdybysmy byly głebokie to byscie nas nie zrozumieli... sie zgadza... ta obecna glebia w zupelnosci mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 10.04.14, 20:24 Kasa, misiu, kasa Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 10.04.14, 23:12 bo my mamy wyglądać a nie myśleć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 10.04.14, 23:32 Jak tam jaruś? Przez te 7 lat znalazłeś sobie głęboką? Odpowiedz Link Zgłoś
braktalentu Re: Dlaczego Wy kobiety jesteście takie płytkie ? 12.04.14, 22:00 żeby faceci z krótkim przyrodzeniem nie czuli się w nas zagubieni. Odpowiedz Link Zgłoś