kalinka34 09.01.07, 14:40 Myslicie, że na forach bywa wiele osób z poważnymi zaburzeniami psychicznymi, którzy powinni zamiast tutaj, przebywać właśnie u psychologa a nawet psychiatry? Jak takich unikać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Psychologia stosowana 09.01.07, 14:43 kalinka34 napisała: > Myslicie, że na forach bywa wiele osób z poważnymi zaburzeniami psychicznymi, > którzy powinni zamiast tutaj, przebywać właśnie u psychologa a nawet psychiatry > ? > Jak takich unikać? mysle ze wiele choc akurat nie na tym forum bardziej w aktualnosciach, kraj, zagranica itp najepiej unikac, nie czytając;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka34 Re: Psychologia stosowana 09.01.07, 14:47 Uświadomiwszy sobie, ze po zamknięciu laptopa i wyjściu na ulicę, mogę spotkać właśnie tych ludzi, w przeraźliwie jasnej uliczce... strach się bać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Psychologia stosowana 09.01.07, 14:54 kalinka34 napisała: > Uświadomiwszy sobie, ze po zamknięciu laptopa i wyjściu na ulicę, mogę spotkać > właśnie tych ludzi, > w przeraźliwie jasnej uliczce... strach się bać. :-) oni w ralu nie są grożni, raczej pewnie wszystko tłumią a dopiero w sieci, korzystając z anonimowosci, się uaktywniają:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka34 Re: Psychologia stosowana 09.01.07, 15:42 nie wszyscy :-) ale mam nadzieję ,ze zdecydowana większość. Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Psychologia stosowana 09.01.07, 15:25 kalinka34 napisała: > Uświadomiwszy sobie, ze po zamknięciu laptopa i wyjściu na ulicę, mogę spotkać > właśnie tych ludzi, > w przeraźliwie jasnej uliczce... strach się bać. :-) Dlatego internet to wspaniała sprawa :) Każdy psychiczny może się wyładowywać do woli , nie zaczepiając ludzi na ulicach , wyłączywszy tych , co nie mają dostępu lub nie korzystają z NET-u :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka34 Re: Psychologia stosowana 09.01.07, 15:42 No tak.. wystarczyloby takiego zamknac w kafejce internetowej :_). Ale... strasznie duzo dzieciaków się w sieci edukuje, i wydaje im się że to norma a nie schiza. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś