agick 07.04.03, 13:17 i pytanie - czy ktoś chce odkupić bilet..? mam wolny (osoba, któa miałą iść nie może). Bilet w cenie 100 PLN. koncert jutro o 19:00 w wawie rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick yyy....ale chodzi o sztuki... 07.04.03, 16:00 czy o bilety..? biletów być jeden bilet sztuk sióstr - nie wiedzieć ale chyba dwie...(??) :) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek yyyychyyyy. ;)) 07.04.03, 16:14 O ilosc siostr, bo ilosc biletow (albo bileta, bo on jeden) jest w pierwszym poscie. 100zl na dwie siostry i dla kazdej polowa, to raczej niewiele. Czlowieku, oplaca sie!! Wybierz sie na ten koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
agick eeee......:)) 07.04.03, 16:37 > > Czlowieku, oplaca sie!! Wybierz > sie na ten koncert. czekamy teraz na odzew z rynku - ponoć marketing dźwignią handlu....:) a jeśli idzie o dokładną ilość sióstr - policzę jutro i dam znać.. czy interesuje panią ilość sztuk w chórkach..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: koncert 'Sisters of Mercy'... 07.04.03, 23:50 Ehh zawsze marzylam by znalezc sie na koncercie Sisters Of Mercy ........... A ze mnie chwilowo nie stac ,pozostaje mi sie ludzic , ze moze pokaza go w tv , a moze jeszcze zespol zawita do Polski... Zazdroszcze wszystkim tym co tam beda ehh Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś