malwina2007 18.01.07, 04:20 czy kazda kobieta podczas swojego pierwszego razu krwawi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scandia Re: pierwszy raz 18.01.07, 04:51 Nie każda, moje 2 partnerki nie krawiły, i z tego co wiem, każda kobieta jest inaczej zbudowana, w sensie, ma inny organizm, jedną boli, inną nie, wazne, aby facet był bardzo delikatyny i czuły w tym ważnym momencie. Każdy zawsze kiedyś wspomina swój pierwszy raz, i warto by było, gdyby były to dobre wspomnienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: pierwszy raz 18.01.07, 09:55 Nie. Ja nie krwawilam, ani nawet najmniejszego sladu krwi nie bylo, do tego nic mnie nie bolalo. Po moim pierwszym razie mialam duzo watpliwosci, czy ja w ogole bylam dziewica, czy moze - jako ze jak bylam mala uprawialam trudny sport - cos mi peklo wczesniej czy cos. Poszlam "sie poskarzyc" do lekarza :) ktory stwierdzil dziewicą nie jestem na pewno, ale on nie moze stwierdzic od jak dawna. No i z taką diagnozą zostalam :) Tym lepiej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: pierwszy raz 18.01.07, 10:49 Ja nie krwaiłam i nic nie bolało, nie wiem może urodziłam się bez błony dziewiczej... Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: pierwszy raz 18.01.07, 13:52 No wlasnie, ja tez podejrzewam ze sie urodzilam bez blony dziewiczej :) Zanim rozpoczelam wspolzycie, jak chyba kazda dojrzewająca osoba z ciekawosci sobie "badalam" te okolice i nigdy nie poczulam niczego co mogloby przypominac blonę. Zastanawiam sie w ogole do czego to jest podobne? Czy to czuc jakos? Jak dziewica używa tampon, to co, on prechodzi obok? Co to w ogole za opcja, ta blona? :)) Chyba sie popytam facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: pierwszy raz 18.01.07, 13:54 maialina1 napisał: > Chyba sie popytam facetow. **Akurat od forumowiczów czegoś się dowiesz :( To już lepiej zapytaj się Pytii w Delfach ! :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: pierwszy raz 18.01.07, 18:56 gosc ktory mnie zozdziewiczyl, twierdzil, ze blone czul ale moze mu sie pomylilo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jbasko Re: pierwszy raz 18.01.07, 17:44 bolało mocno a krwawiło średnio moja siostra tak krwawiła, ze aż się w szpitalu znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
jbasko Re: pierwszy raz 18.01.07, 19:19 w szpitalu powiedzieli że tak czasem sie zdarza przy pierwszym razie, poleżała 2 dni, rzadko sie zdarza ale sie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś