Dodaj do ulubionych

Zaintrygowala mnie Pajda

IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 15:17
Dzisiaj PAjdeczka zwrocila sie do mnie mniej wiecej takimi slowami: Nie
igraj z ogniem, bo dziewczyny juz sie na ciebie szykuja. Odbieram to jako
probe ataku na moje osobiste poczucie bezpieczenstwa i w zwiazku z tym
uznalam, ze odbrze bedzie, jesli te tajemnicze dziewczyny sie ujawnia i
ywjasnia mi o co im chodzi i na czym polega to szykowanie sie. Dlatego -
dziewczyny szykujace sie na mnie - odwagi - macie oto wątek w ktorym prosze
wyjasnijcie mi o co chodzi. Nie sądze bowiem, żeby Pajdeczka była osobą
gołosłowna. Czekam w napieciu na wyjasnienie sprawy. Renata
Obserwuj wątek
    • taka_sobie_kobieta Re: Zaintrygowala mnie Pajda 09.04.03, 15:23
      Renia... nie przejmuj się :) To tylko puste, gołe słowa,
      gdy się nie ma argumentów w dysusji. Dziewczyny? Hihihi...
      już sobie wyobrażam Pajdę z czarną przepaską na oku i z
      drewnianą nogą, a za nią cała gromada dziewczyn w
      pasiastych bluzeczkach ;)
      • Gość: renia Re: Zaintrygowala mnie Pajda IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 15:28
        JA sie nie przejmuje, natomiast chcialabym to wyjasnic. Bo uwazam, ze mimo
        wszystko takie pogrozki nie powinny pozostac bez wyjasnienia.
    • wladyslawa1912 Re: Zaintrygowala mnie Pajda 09.04.03, 15:29

a po co ktokolwiek ma sie ujawniac i tlumaczyc ci o co chodzi? pokombinuj sama.
      • Gość: renia Władziu IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 15:35
        Z mojego kombinowania wychodzi mi, ze w swojej bezradnosci Pajda zaslania sie
        jakimis nieistniejacymi dziewczynami i probuje mnie przestraszyc. Czyli moje
        kombinowanie prowadzi mnie do tego, zeby ja olac bo jest smieszna zalosna
        osobka, ktora stracila rozgraniczenie miedzy swiatem realnym a wirtualnym. Ale
        przyjmuje, ze moge sie mylic, dlatego zalozylam ten watek, zeby mogly
        sie "dziewczyny" opowiedziec ze sa z Pajda i rzusza na mnie szturmem gdy
        przyjdzie godzina zero. Wtedy naprawde bede musiala cos zrobic, bo Pajda zna
        moje miejsce zamieszkania, nazwisko, moze faktycznie powinnam sie ewakuowac.
        • wladyslawa1912 Re: Władziu 09.04.03, 15:51
          Gość portalu: renia napisał(a):

> Z mojego kombinowania wychodzi mi, ze w swojej bezradnosci Pajda zaslania
          sie
          > jakimis nieistniejacymi dziewczynami i probuje mnie przestraszyc. Czyli moje
          > kombinowanie prowadzi mnie do tego, zeby ja olac bo jest smieszna zalosna
          > osobka, ktora stracila rozgraniczenie miedzy swiatem realnym a wirtualnym.

gdyby rzeczywiscie tak wychodzilo z twojego kombinowania, to bys ja olala.
          dlaczego tego nie robisz?

Ale
          > przyjmuje, ze moge sie mylic, dlatego zalozylam ten watek, zeby mogly
          > sie "dziewczyny" opowiedziec ze sa z Pajda i rzusza na mnie szturmem gdy
          > przyjdzie godzina zero. Wtedy naprawde bede musiala cos zrobic, bo Pajda zna
          > moje miejsce zamieszkania, nazwisko, moze faktycznie powinnam sie ewakuowac.

wiec jednak udalo sie jej ciebie przestraszyc? he he, moze faktycznie sie
          gdzies ewakuuj, zmien miejsce zamieszkania albo wyjedz na dlugie wakacje.
          mozesz tez zmienic nazwisko, wyglad (operacja plastyczna), plec. albo
          upozorowac wlasna smierc i zyc w ukryciu.
          • Gość: renia Re: Władziu IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 15:59
            wladyslawa1912 napisała:

> Gość portalu: renia napisał(a):
            >
            > > Z mojego kombinowania wychodzi mi, ze w swojej bezradnosci Pajda zaslania
            > sie
            > > jakimis nieistniejacymi dziewczynami i probuje mnie przestraszyc. Czyli mo
            > je
            > > kombinowanie prowadzi mnie do tego, zeby ja olac bo jest smieszna zalosna
            > > osobka, ktora stracila rozgraniczenie miedzy swiatem realnym a wirtualnym.
            >
            >
            > gdyby rzeczywiscie tak wychodzilo z twojego kombinowania, to bys ja olala.
            > dlaczego tego nie robisz?
            >

Poniewaz nie lubie jak mi ktokolwiek, a na pewno tak Pajda - grozi.

> Ale
            > > przyjmuje, ze moge sie mylic, dlatego zalozylam ten watek, zeby mogly
            > > sie "dziewczyny" opowiedziec ze sa z Pajda i rzusza na mnie szturmem gdy
            > > przyjdzie godzina zero. Wtedy naprawde bede musiala cos zrobic, bo Pajda z
            > na
            > > moje miejsce zamieszkania, nazwisko, moze faktycznie powinnam sie ewakuowa
            > c.
            >
            >
            > wiec jednak udalo sie jej ciebie przestraszyc?

Nie udalo. Gdyby jej sie udalo schowalabym sie do kąta liczac, ze sprawa
            (jakie ponoc ferment, ktory ja sieje) przycichnie, a "dziewczyny" zapomna. Ale
            uwazam, ze Pajda to nieszkodliwa wariatka, dlatego robie sobie z niej zarciki,
            ot chocby takie jak ten wątek, zeby ja troszke podraznic, a w przypadku braku
            odzewu w postaci szeregow stojacych za nia murem - pokazac jej, ze plecie
            bzdury.

• fe_male Reniu. 09.04.03, 16:04
              Zrozum, nikt niczego nie ma zamiaru Ci udowadniać... Dziewczyny pajdy mogą być
              wyimaginowane albo i nie, ale to Twój problem jak sobie z tym faktem poradzisz.
              Tak czy inaczej jeżeli chcesz sprowokować to raczej Ci się to nie uda.

Papapapa
            • wladyslawa1912 Re: Władziu 09.04.03, 16:10

chyba sie przeceniasz, jak sadze szeregi stojace za pajda murem maja ciekawsze
              rzeczy do roboty, niz ujawnianie sie i dyskutowanie z renia - mala
              intrygantka. bo ze jestes intrygantka to juz sama sie przyznalas.
              • Gość: renia Re: Władziu IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 17:18
                wladyslawa1912 napisała:

>
                >
                > bo ze jestes intrygantka to juz sama sie przyznalas.

Kiedy? Gdzie?
                • wladyslawa1912 Re: Władziu 09.04.03, 18:47

> Kiedy? Gdzie?

"...uwazam, ze Pajda to nieszkodliwa wariatka, dlatego robie sobie z niej
                  zarciki, ot chocby takie jak ten wątek, zeby ja troszke podraznic..."
                  • Gość: renia Re: Władziu IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 19:02
                    Władka - nadinterpretacja moich słow, wierz mi. Czytaj to co napisalam, a nie
                    to, co chcesz zobaczyc tam gdzie tego nie napisano.
                    • wladyslawa1912 Re: Władziu 09.04.03, 19:55

> Władka - nadinterpretacja moich słow, wierz mi. Czytaj to co napisalam, a
                      nie
                      > to, co chcesz zobaczyc tam gdzie tego nie napisano.

ok, niech ci bedzie. nie intrygantka tylko prowokatorka. moze byc?
                      • Gość: renia Re: Władziu IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 19:57
                        Duzo lepiej :)
                        • wladyslawa1912 Re: Władziu 09.04.03, 20:08
                          ale i tak uwazam, ze jakas intrygantka tez w tobie siedzi.
    • muszek0 Re: Zaintrygowala mnie Pajda 09.04.03, 15:30
      'dziewczyny się na ciebie szykują'
      ile ja bym dał, żeby usłyszeć takie słowa. spełniło by sie moje marzenie z
      dzieciństwa. echh, szare życie...
      • julla Zintrygowałeś mnie, muszku0... 09.04.03, 15:46
        Ale to nic trudnego- zacznij intrygować, mieszać, insynuować, podpuszczać a od
        razu dziewczyny na ciebie się zaczną szykować!
        Obiecuję Ci to...:))
        • fe_male Uprzejmie proszę... 09.04.03, 16:01
          Uprasza się aby słowo "Dziewczyny" z dużej litery pisać ideałem byłoby pisnie
          wielkimi literami.
          Szacunku trochę, szacunku, na każdego może przyjść pora... Amerykanie nie
          pomogą...
    • Gość: wuwua Przecież to zwykła sfrustrowana idiotka... IP: *.acn.pl 09.04.03, 15:41
      nie ma się czym przejmować i tyle. Olać zakompleksioną sekretarę.
      • wiktoria21 Re: Przecież to zwykła sfrustrowana idiotka... 09.04.03, 16:13
        Gość portalu: wuwua napisał(a):

> nie ma się czym przejmować i tyle. Olać zakompleksioną sekretarę.

Racja,ale z drugiej strony-dlaczego zawsze wszyscy muszą jej ustępowć?Ja nie
        mam zamiaru.
        • losiu4 Re: Przecież to zwykła sfrustrowana idiotka... 09.04.03, 19:47
          wiktoria21 napisała:

> Racja,ale z drugiej strony-dlaczego zawsze wszyscy muszą jej ustępowć?Ja nie
          > mam zamiaru.

Wikciu, wyluzuj...

pozdrawiam

Losiu
    • Gość: EWOK Re: Zaintrygowala mnie Pajda IP: 213.241.18.* 09.04.03, 15:42
      Eeee tam... wygląda mi to na zwykłą solówę. Nic szczególnego.
    • melinek Czyzbys korespnodowala z Pajda na priva, 09.04.03, 15:42

> Dzisiaj PAjdeczka zwrocila sie do mnie mniej wiecej takimi slowami: Nie
      > igraj z ogniem, bo dziewczyny juz sie na ciebie szykuja. Odbieram to jako
      > probe ataku na moje osobiste poczucie bezpieczenstwa i w zwiazku z tym
      > uznalam, ze odbrze bedzie, jesli te tajemnicze dziewczyny sie ujawnia i
      > ywjasnia mi o co im chodzi i na czym polega to szykowanie sie. Dlatego -
      > dziewczyny szykujace sie na mnie - odwagi - macie oto wątek w ktorym prosze
      > wyjasnijcie mi o co chodzi. Nie sądze bowiem, żeby Pajdeczka była osobą
      > gołosłowna. Czekam w napieciu na wyjasnienie sprawy. Renata
      • melinek Re: Czyzbys korespondowala z Pajda na priva, 09.04.03, 15:44
        po to, by z tego czerpac inspiracje
        do zakladania nowych watkow? ;))
        • Gość: renia Re: Czyzbys korespondowala z Pajda na priva, IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 15:47
          MElinku, wprawdzie zdarzalo mi sie korespondowac a Pajda na priv, ale
          inspiracje do niniejszego wątku zaczerpnelam jednak z jej zupelnie publicznej
          wypowiedzi na innym watku.
          • mario2 Re: Czyzbys korespondowala z Pajda na priva, 09.04.03, 19:51
            Z tego co pamietam, ona Ci powiedziala, ze na podstawie Twojego listu nie chce
            brac udzialu w Twoich intrygach...
            • Gość: renia Re: Czyzbys korespondowala z Pajda na priva, IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 19:57
              Intrygi to wielkie slowo Mario, do intryg trzeba byc alexis colby, a ja jestem
              zwykla renia i przyjazny list napisalam Pajdeczce, ale watek zalozylam nie w
              zwiazku z nazwaniem mnie intrygantka(sic!), lecz z powodu pogrozki do ktorej
              Pajda sie posunela w gescie rozpaczy. Za bardzo sie dziewczyna moja skromna
              osoba przejmuje.
              • mario2 Re: Czyzbys korespondowala z Pajda na priva, 09.04.03, 20:04
                Wiec kochanie! Przestan sie przejmowac nia.... Nie masz innych problemow, ze
                sobie je tutaj stwarzasz, albo imaginujesz?
    • mario2 Re: Zaintrygowala mnie Pajda 09.04.03, 19:50
      czym sie przejmujesz moja droga? Komu chcialoby sie leciec do Aten by z Toba
      sie rozprawic? chyba tylko mnie :)
      • vika411 A mnie zaintrygowalo skad ona wie... 09.04.03, 21:47
        ze ja sie do Ciebie szykuje.Bede w Atenach w lipcu to sobie z Toba POROZMAWIAM
        :-)))):Cieszysz sie?Bo ja bardzo.Juz sie doczekac nie moge.I kilka dziewczyn
        tez sie ze mna wybiera.Mianowicie trzy moje siostry,potencjalna synowa i moj
        nawleczony oraz tesciowa.Co prawda on to nie dziewczyna ale jakby go
        odpowiednio ubrac to ujdzie w tloku.-)
        • mario2 Re: A mnie zaintrygowalo skad ona wie... 09.04.03, 21:57
          skoro go masz, to po ch... ja mam do wiednia jechac? hę?
          • vika411 Re: A mnie zaintrygowalo skad ona wie... 09.04.03, 22:23
            mario2 napisał:

> skoro go masz, to po ch... ja mam do wiednia jechac? hę?
            Nie po ch...tylko DO MNIE MASZ JECHAC:-)Kobieta zmienna jest!zapomniales?
            przesan wybrzydzac!tez nie jestes specjalnie monogamiczny.-))))
            • mario2 Re: A mnie zaintrygowalo skad ona wie... 09.04.03, 22:26
              Jestem!~O! Nie mam narzeczonej. A tez nie lubie sie wpieprzac miedzy wodke i
              zakaske. Poza tym jak mam z toba sypiac, gdy ON sie bedzie przygladal...?
              • vika411 Marys!!!! 09.04.03, 22:34
                mario2 napisał:

> Jestem!~O! Nie mam narzeczonej. A tez nie lubie sie wpieprzac miedzy wodke i
                > zakaske. Poza tym jak mam z toba sypiac, gdy ON sie bedzie przygladal...?
                Obiecalam Ci spanie na otomanie w salonie juz ponad pol roku temu?Obiecalam!
                Kordelke i poduszeczke tez dla Ciebie mam.-)nawleczonych mozna miec wielu ale
                Mario2 jest tylko JEDEN:-).W takim razie nie przesadzaj!!!!!!
                • mario2 Re: Marys!!!! 09.04.03, 22:36
                  Nie lubie pustych i zimnych otoman. Wole zwykly materac dmuchany, ale na ktorym
                  lezy sie we dwoje... :))
              • Gość: renia ja sie wpieprze bo cos mario sciemniasz IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 22:35
                OStatnio wyraznie czytalam, ze masz narzeczone i to dwie - i ze w obu jestes
                zakochany. Vika, to jakis oszust jest uwazaj, rozkocha i porzuci!! ;)))))))
                • mario2 Re: ja sie wpieprze bo cos mario sciemniasz 09.04.03, 22:37
                  Jakie mam 2 narzeczone??? Klamczucho- gdybym nie wiedzial czegos o moim
                  imienniku, to na pewno bys mnie tez chciala uwodzic! Mnie- biednego romantyka :
                  ((
                  • Gość: renia Re: ja sie wpieprze bo cos mario sciemniasz IP: *.athens.access.acn.gr 09.04.03, 22:38
                    Ja nie wiem ile masz, ale tak mowiles, czy naprawde mam grzebac po wontkach za
                    dowodyma? ;)
                    • mario2 Re: ja sie wpieprze bo cos mario sciemniasz 09.04.03, 22:44
                      Grzeb- grzeb. Jesli chodzi o narzeczone forumowe na FT mam ich juz nawet
                      wiecej :o) Ale w tym przypadku chodzi o real :o)
                    • vika411 Re: ja sie wpieprze bo cos mario sciemniasz 09.04.03, 22:44

> Ja nie wiem ile masz, ale tak mowiles, czy naprawde mam grzebac po wontkach
                      za
                      > dowodyma? ;)
                      Renia!niech sobie posciemnia.-)robi to uroczo naiwnie i mysli,ze my nic nie
                      wiemy ale wie dobrze,ze w koncu mu przebacze.On tez nie wierzy w moje wyznania
                      ale udaje ,ze tak.Wkoncu jak sie postara to kto wie...moze i ten materac zrobi
                      sie w moich oczach atrakcyjny.-)
                      • mario2 Re: ja sie wpieprze bo cos mario sciemniasz 09.04.03, 23:03
                        jesli tak- to rowniez sex bez prezerwatywy :)))
                        • vika411 Re: ja sie wpieprze bo cos mario sciemniasz 10.04.03, 15:43
                          mario2 napisał:

> jesli tak- to rowniez sex bez prezerwatywy :)))
                          Sex to tylko po slubie koscielnym kochasiu!!!!!!!!!!!!!,-)))))))))
                          • mario2 Re: ja sie wpieprze bo cos mario sciemniasz 11.04.03, 10:34
                            nie ma takiego kossciola do ktorego by mnie zawlekli! Nawet za cene
                            nieuprawiania sexu!
    • Gość: anE Re: Zaintrygowala mnie Pajda IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 22:35
      reniu, ja bym sie nie przejmowala.. mysle, ze zazdrosci Tobie zdrowego rozsadku
      i tego kim i jaka jestes.. pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka