zwykladziewczyna5 28.01.07, 03:54 Cos wyjatkowego. Chodzi mi po glowie pare rzeczy, ale moze wymyslicie cos lepszego. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielo-kropek Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 28.01.07, 03:59 Moze cos co by go o te cale 20 lat odmlodzilo i zeby poczul sie lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
11ewa111 Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 28.01.07, 10:41 Wstrzel się w zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
11ewa111 Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 28.01.07, 10:47 Albo zamiast prezentów - wspólny wypad weekendowy w góry lub jakieś SPA. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 28.01.07, 12:52 Zwykła dziewczyno, mam dwa pyatnia,które nasuwają mi się w związku z Twoimi poprzednimi wątkami: 1) To Ty masz męża. Z treści wynikało, że jesteś samotna. 2) I masz około 30 lat. Wyszłaś za mąż w wieku lat dziesięciu? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 29.01.07, 05:06 Prosze o wiecej dobrych pomyslow, bez zlosliwosci zwiazanymi z moimi poprzednimi watkami. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Moze... 29.01.07, 08:06 świetny pomysł... w końcu potrzeba mu jakiejś odmiany... 20 lat małżeństwa i nie wie co mężowi kupić? WOW... robi wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Zwykła* Daj mu długo,dobrze i do końca :) 29.01.07, 08:08 Tak, aby wystarczyło mu na następne 20 lat :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: A złośliwe te kobiety, a załośliwe 29.01.07, 12:32 może dlatego, że znają swoich mężczyzn i nie zadają takich pytań??? Odpowiedz Link Zgłoś
11ewa111 Re: A złośliwe te kobiety, a załośliwe 29.01.07, 12:41 Czasami świeże spojrzenie może pomóc mimo dobrej znajomości mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 31.01.07, 03:47 Odzywa sie w Was zazdrosc, ze mam tak duzy staz malzenski. Wiekszosc z kobiet na forum szuka faceta, zastanawia sie jak go przy sobie utrzymac, nie wie nawet co on do niej czuje. Chcialybyscie czuc sie bezpiecznie. Jak napisalam, mam pare pomyslow, bo wiem, co on lubi, ale bylam ciekawa, czy ktos ma lepsze. Co dwie glowy (i wiecej), to nie jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
ygra Poltora glowy. 31.01.07, 05:27 zwykladziewczyna5 napisała: "Co dwie glowy (i wiecej), to nie jedna." W twoim przypadku to poltora glowy. Kogos z forumowiczow i twoja polowka. Byc moze jestem zbyt uprzejma moze tylko cwiartka sadzac po twoich przyglupich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
styga.gdy Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 31.01.07, 09:17 Nie przejmuj się durnymi komentarzami tych nie kumatych, zapyziałych, samotnych poszukiwaczek jakiegokolwiek faceta. Mój mąż kończy w tym roku 30-tkę jesteśmy co prawda dopiero 7 lat po ślubie (ale jeśli chodzi o moje grono to bardzo dużo. Większość nie ma nikogo, jest dawno po rozwodzie <oby to po jednym>, albo żyje na kocią łapę bo boi się ryzyka lub utraty niezależności, choć moim zdaniem jedno drugiego nie wyklucza). No więc powracając do sprawy ja myślę sby wynająć lokal i zaprosić w tajemnicy całe grono znajomych i rodzinę. Mój mąż obecnie nie przebywa w Polsce i może mi się to uda???????? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 31.01.07, 09:32 twoje poprzednie wątki były tak podpuchowe, że aż ciężko uwierzyć w ten długi staż małżeństwa, szczególnie, że znów skoncentrowałaś się nainnych forumowiczkach... Prezentu ci nie doradzę, bo z mężem zwykle świętowaliśmy tak samo: dobre wino i coś dobrego do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
styga.gdy Re:No prosze.... 31.01.07, 11:18 A to nowość! Chyba zmienię stronicę. Komuś faktycznie się nudzi skoro ma czas i ochotę wymyślać sobie takie tematy do dyskusji (i to niezbyt orginalne!!!!!!) skoro to prawda ZWYKŁADZIEWCZYNO to żałuję że się fatygowałam) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re:No prosze.... 31.01.07, 11:53 najlepsze jest stwierdzenie, że żartujemy... ja jestem z facetem 3,5 roku i nie mam problemu co mu kupić Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re:No prosze.... 01.02.07, 00:27 Masz problem (nie tylko Ty) z czytaniem ze zrozumieniem. Napisalam, ze jestem ciekawa pomyslow forumowiczow, bo sama mam pare, ale nie zakladam, ze ktos nie da mi lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
starykawaler_jarek_k Re: Daj mu raz, ale za to dobrze ! 31.01.07, 18:16 > Co dac mezowi? Daj mu raz, ale za to dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 01.02.07, 00:13 Styga, masz racje, kobity na forum zazdroszcza mi, bo same zyja z facetami, ktorzy traktuja je jak smieci albo szukaja jakiegokolwiek faceta. Dziekuje za rade. P.S. W moim postach rozne fakty sa pozmieniane z wiadomych wzgledow, wiec nic dziwnego, ze nie mozecie sie polapac. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 01.02.07, 00:34 > P.S. W moim postach rozne fakty sa pozmieniane z wiadomych wzgledow, wiec nic > dziwnego, ze nie mozecie sie polapac. dobra ,dobra ..jak przeczytalam gdzies opis twojego rzekomwgo wygladu: czyli wyłaniajaca z niego wspolczesna Afrodyta skrzyzowana z miss świata stwierdzilam ,że oto internet jest jednak demokratyczny-każdej maści troll moze sobie tu pisac i pisac .... Odpowiedz Link Zgłoś
traductor123 Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 01.02.07, 00:20 Loda z... bitą śmietaną...:D No ale jak mało to konika czy jeźdźca, no albo pieska. I jeszcze proponuję łyżeczki. No a na koniec kakao... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
styga.gdy Re: 20 rocznica slubu. Co dac mezowi? 01.02.07, 01:09 ZWYKŁA DZIEWCZYNA ZAMILKŁA!!!!!!! -MOŻE JEST ZA ZWYKŁA?????????? Odpowiedz Link Zgłoś