maialina1 28.01.07, 15:09 Kto kupuje te potworki i do czego one slużą? On cos robi tą ssającą buźką? wylegarnia.com/sklep/search.php?new=1 Do czego to sluzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maialina1 link 28.01.07, 15:15 Chodzilo mi o tą figurke. Po prawo, trzecia w drugim rzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Kto kupuje te potworki? 28.01.07, 15:26 Widac ktos kupuje.Niektore sa nawet ladne,nie musza do niczego sluzyc. Sama zajmuje sie rekodzielem,tylko ja bardziej sztuka uzytkowa,no i nie na sprzedaz,choc ciagle ktos chce cos ode mnie kupowac. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Kto kupuje te potworki? 28.01.07, 15:28 No tak, ale co sie z tym robi? Wiesz sie gdzies, czy jak? Czy to tylko taki zawalacz szuflad? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Kto kupuje te potworki? 28.01.07, 15:34 Po prostu napisz,ze dla Ciebie to szkarady i nie kupilabys,ale nie osmieszaj sie pytaniami co sie z tym robi,bo chyba nie masz 5 lat. Moze czyjes oko to cieszy i temu ma sluzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Kto kupuje te potworki? 28.01.07, 15:44 Dla mnie to szkarady i nie kuplabym ich, bo nie mam 5 lat. Serio pytalam co sie z tym robi, czy cos sie do tej gębki wklada, czy tą figurke sie gdzies zawiesza (nie wiem, na choince np). Potem dopiero zobaczylam ze sa tez takie z gębkami usmiechniętymi, i zrozumialam ze to tylko taka ozdoba. Jakbys ty pierwszy raz widziala zestaw takich figurek z dziurką zamiast ust, to tez bys sie zastanawiala do czego do sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Kto kupuje te potworki? 28.01.07, 15:49 Jaka dziurka zamiast ust?? To sa usta- otwarte usta majace moim zdaniem symbolizowac zdziwienie,taka naiwna minke dziecka. Moze komus sie to podoba ,mnie osobiscie aniolek nie,ale juz torebki pudelka,skrzynki i szkatulki nawet tak,bo sama robie wlasnie takie przedmioty,choc preferuje inny styl niz wiejsko-sielski. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Kto kupuje te potworki? 28.01.07, 19:10 Ha! :) Torebki, szkatulki, kolczyki, itp, PO TO wlasnie bylam na stronie wylegarni! A tu nagle wyskoczylo mi to szkaradztwo! :) Odpowiedz Link Zgłoś