gulonn 29.01.07, 13:59 jak w temacie :-) powazny problem wiec prosze sobie nie zartowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:01 moze banalnie, ale ja bym chciala dostac jakis ladny wisiorek serduszko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aliset Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:06 i kawiaty, słodki romantyczny bukiecik;) a to serduszko -wisorek byłby idealne gdyby np serduszko miało wygrawerowane z tyłu cos romantycznego np "Jesteś moim sercem" i inicjały obojga;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:17 dokladnie tak ;) jak swietowac, to na calego :D Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:02 ja bym chciala wreszcie miec z kim wyjsc w walentynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 23:45 mahadeva napisała: > ja bym chciala wreszcie miec z kim wyjsc w walentynki :) Możesz wyjść ze mną :D Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:04 Gary Fisher, jakis hardtail :D bo juz doczekac sie nie moge, kiedy sobie kupie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:05 a tak powaznie to mozesz kupic czekoladki w ksztalcie serduszek, jakas nastrojowa plyte, jakies erotyki (poezje). zalezy od kobiety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:09 ja to bym chciala wyjsc do kina, potem na romantyczny spacer chyba zeby bylo b. zimnoa potem kolacja ze sniadaniem ;-)mam faceta ale chyba bedzie ciezko z realizacja. on w pracy ja na uczelni, ale kaszana Odpowiedz Link Zgłoś
angellooo Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 23:58 biżuterię-ale żadne wieśniackie serduszka rafaello kwiaty-aby nie czerwone róże koronkową bieliznę ksiązkę tomik poezji plus wieczór w restauracji, ew. kolacja w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
rixa Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:07 Wodę toaletową, płyn do kąpieli albo kadzidełka o jakimś "walentynkowym zapachu" (może być kwiatowy) Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:11 Nic "trwalego", wszystko mam. Ale kwiaty i jakas kolacja w fajnym miejscu bylyby super. Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:13 a ja w koncu chcialabym dostac cos w walentynki a nie... dzien po... bo sie o nich zapomnialo... =( chcialabym zeby moje Walentynki w koncu byly udane, tak niewiele trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
klut4 Re: Chcialabym uniknac spotkania... 29.01.07, 14:18 ... faceta leniwego i bez wyobrazni podobnego do zalozyciela tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 14:18 perfumy, albo kolczyki lub bransoletke a kwiaty sa zawsze mile widziane:) Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: Nic bo nie uznaje walentynek :/ n/t 29.01.07, 14:38 Ja bym chciala dostac ladna kartke i spedzic ten dzien z moim chlopakiem, najlepiej w gorach w przytualnej chatce, a wieczorem pojsc do jakiejs knajpki na wino. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn róza/serce 29.01.07, 15:00 hmmm co myslicie Panie o tych dwoch rzeczach ?? www.allegro.pl/item158902461_hit_duuze_serce_na_walentynki_.html www.allegro.pl/item159042035_roza_18_5_cm_srebro_bursztyn_super_na_walentynki.html Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa26 Re: róza/serce 29.01.07, 15:10 Okropne!!!! Proponuję kwiaty + dobrą kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: róza/serce 29.01.07, 16:08 kwiatek/tki i np stos kartek w kolorze ecru, popalone a na niuch Twoje wiersze:). ALbo taki małe pudełeczko a wnim np serduszko czekoladka, moze byc maluska;) albo swieczke np w kształcie serduszka, ładne maja w oriflam takie grawerowane Mysle, ze subtelnie i od serca:) to wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: róza/serce 29.01.07, 17:45 Serce - koszmar - co potem z tym zrobić??? Ja bym nie chciała takiej dekoracji w pokoju. Kwiatek - nie każdy lubi bursztyny. Odpowiedz Link Zgłoś
zupelnie_nowa Re: Kulig 30.01.07, 11:51 Ja bym chciała dostać w górach kulig we dwoje, mogę się nawet z tej okazji wytarzać w śniegu :) a jak nie odlot na sankach to może być fioletowy komplecik mistika co se go upatrzyłam przed świętami . Odpowiedz Link Zgłoś
lim25 Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 15:36 e..nie , chyba zę jestescie mocno nastoletni :):) nie mam pojećia , co mozna dostac na walentynki , nigdy nic nie dostalam ... ale hmm...myśle ,ze cos niewielkiego , slodkiego . sympatycznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 16:12 ja chcę mojego mężczyznę, bo w tym roku po raz pierwszy nie będziemy tego dnia razem :( Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 16:37 Dzien wolny. Do spedzenia go razem w lozku. (kuchni, lazience, na pralce, pod samochodem - etc.) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 17:11 piekna bielizne:) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 17:30 Kolację w jakiejś milutkiej restauracji, w później winko, rozmowę i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleo1 Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 17:35 Ja bym wykorzystała okazję i namówiła męża na wymarzony płaszczyk(jeszcze nie znalazłam takiego) A tak to mi wystarczy, że spędzimy razem wieczór ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 17:52 Ale jak już tak jedziemy po całości - kolacja z winem (ale nie za ciężka) i do tego jeszcze jakaś biżuteria albo bielizna. Może być nawet wspólnie kupowana żeby odbyło się bez niepotrzebnej wtopy. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 18:52 Co roku dostaję tylko kartkę i powiem Wam, że to super prezent. Wisiorki, łańcuszki, kosmetyki, po jakimś czasie zapominam co było z jakiej okazji, ale śliczna kartka walentynkowa z pięknymi słowami w środku to prawdziwy skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 19:01 Psiaczka z uszami do góry, mógłby być kundelek. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 19:05 Albo perfumy, tego nigdy za wiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
marnurkowa.babcia Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 19:29 ja soczewki kontkatowe i dwa lata dodatkowego życia i żeby zechciało mi się unikać wygłupów, lub żeby wychodziły na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 19:39 Szczerze? Wystarczyłyby mi ładne kwiaty (lubię róże - pospolite, ale piękne!) i kartka walentynkowa:) W sumie obyłabym się nawet bez tego... Byleby Mój Mężczyna spędził ten dzień razem ze mną. Każda chwila z nim jest dla mnie bezcenna! Odpowiedz Link Zgłoś
somea Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 19:50 fajny i... namiętny sex ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 23:10 Chciałabym, chciałaa... Ale dni płodne bedę miała;p Odpowiedz Link Zgłoś
zloteslonko Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 22:47 Bukiet białych róż. Jedna noc z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 22:49 Jak ktoś mi coś przyniesie w walentynki to dostanie tym czymś w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
exblond Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 22:53 ja bym chciala zeby moj facet powiedzial ze mnie kocha. i chcialabym dostac lizaka w ksztalcie serca. i kwatka z papieru tkaiego ajk dostalam pierwszego dnia naszego zwiazku:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 23:01 a ja bym chciala pierscionek:) a co! Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 29.01.07, 23:39 komplet seksownej,koronkowej bielizny albo jakis seksowny komplecik do spania zaproszenie do kina/restauracji zmyslowy masaz pachnacym olejkiem wspolna kapiel pod prysznicem rano mnie prosze obudzic pieszczotami i pocalunkami,nie musisz za duzo mowic lepiej zacznij dzialac-sesja leniwego delikatnego seksu duzo usmiechow przy sniadaniu klaps w pupe i slodki buziak na pozegnanie pare goracych smsow w ciagu dnia a wieczorem pozwol mi Ciebie przykuc do lozka kajdankami jednym slowem-badz dla mnie tak samo mily jak codzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn do hholy.... 30.01.07, 09:10 Wszystko moge dac... ale mam wanne :-) prysznica brak :D Odpowiedz Link Zgłoś
dori2007 Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 30.01.07, 12:50 a ja bym chciała żeby mój były do mnie wrócił... chlip chlip ;( Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniar85 Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 30.01.07, 21:24 Musi byc cos seksi!!!w koncu to walentynki:D -bielizna!moga byc tylko jakies seksi majteczki(fajny wybor np. w H&M), ale mozesz zaszalec i kupic jakis gorset, caly komplet bielizny czy seksowna koszulke nocna. -fajnym dodatkniem moze byc zel nawilzajacy durexa (najlepiej czerwony;) -kwiaty- to wiadomo zawsze cieszy kobiete -a juz najlepiej kup Jej cos co wiesz, ze sie Jej podoba jak znasz gust Twojej dziewczyny to kup jej cos w jej stylu. -bizuteria (czy to kolczyki, branzoletka, pierscionek, nasyjnik)- zawsze mile widziana! -wyobraz sobie w czym chcialbys zobaczyc swoja laske i kup jej to. -kosmetyki (ale nie np. krem;])moze to byc np. jakis fajny zestaw cieni do powiek. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: kobieto... co bys chciala na walentynki ?? 30.01.07, 22:15 Chciałabym niespodziankę, żeby mnie gdzieś zabrał bez planowania do restauraji czy do kina na film, który wie, żę chciałam zobaczyć albo nasze zdjęcie jakoś ładnie oprawione, nie chodzi o kosztowność ale pomysłowość. Odpowiedz Link Zgłoś