Gość: ucieszony IP: *.acn.pl 14.04.03, 10:47 choć w sumie się nie dziwię, jakbym był takim beznadziejnym, głupim babskiem, ochłapem, którego nikt nie chce, to też bym chlał bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Vika się spiła... 14.04.03, 11:16 Gość portalu: ucieszony napisał(a): > choć w sumie się nie dziwię, jakbym był takim beznadziejnym, głupim babskiem, > ochłapem, którego nikt nie chce, to też bym chlał bez przerwy. Jeśli już, to "upiła". I po co zaraz obrażać nieszczęśliwą kobietę? A swoją drogą, jak łatwo wyczuć w jakim kto jest stanie, nie trzeba tej osoby w ogóle widzieć.... Też zauważyłam, że ilość postów wysłanych w sobotnio-niedzielną noc o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLNOĆ_tomku Re: Vika się spiła... IP: *.acn.pl 14.04.03, 12:14 w swoim domku !!!!! A co prohibicja wraca ?? To już spić się nie wolno ? Tylko kwasy są cool ? I nie tylko brzydcy/brzydkie piją/biorą jeno nadwrażliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Vika się spiła... 14.04.03, 12:40 Gość portalu: ucieszony napisał(a): > choć w sumie się nie dziwię, jakbym był takim beznadziejnym, głupim babskiem, > ochłapem, którego nikt nie chce, to też bym chlał bez przerwy. ----------------------- Chyba mowisz tu o sobie (beznadziejny i glupi)... A co to wypic juz nie mozna ?Czy to jest zakazane ? To , ze ktos czasem sie podelektuje alkoholem to znaczy , ze jest beznadziejny i glupi ? Jesli tak to ja tez jestem i beznadziejna i glupia :P A jak chcesz zobaczyc ochlap to spojrz w lustro :P Nie znasz kogos a obrazasz ....co za ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucieszony Do Daffne... IP: *.acn.pl 14.04.03, 14:38 daffne napisała: > Gość portalu: ucieszony napisał(a): > > > choć w sumie się nie dziwię, jakbym był takim beznadziejnym, głupim babski > em, > > ochłapem, którego nikt nie chce, to też bym chlał bez przerwy. > ----------------------- > Chyba mowisz tu o sobie (beznadziejny i glupi)... > A co to wypic juz nie mozna ?Czy to jest zakazane ? > To , ze ktos czasem sie podelektuje alkoholem to znaczy , ze jest beznadziejny > i glupi ? Jesli tak to ja tez jestem i beznadziejna i glupia :P > A jak chcesz zobaczyc ochlap to spojrz w lustro :P > Nie znasz kogos a obrazasz ....co za ludzie... Szanowna Koleżanko Uprzejmie prosiłbym o przeczytanie ze zrozumieniem komentowanego posta, bo kompromitujesz się niczym posłanka Beger. Nie napisałem, że ona jest beznadziejna i głupia dlatego, że pije, tylko zupełnie odwrotnie- jest beznadziejna i głupia i dlatego na jej miejscu bym pił. Ujawniasz elementarny brak logicznego myślenia i rozumienia czytanego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLNO_Tomku Re: Do Daffne... IP: *.acn.pl 14.04.03, 17:41 Gość portalu: ucieszony napisał(a): > daffne napisała: > > > Gość portalu: ucieszony napisał(a): > > > > > choć w sumie się nie dziwię, jakbym był takim beznadziejnym, głupim b > abski > > em, > > > ochłapem, którego nikt nie chce, to też bym chlał bez przerwy. > > ----------------------- > > Chyba mowisz tu o sobie (beznadziejny i glupi)... > > A co to wypic juz nie mozna ?Czy to jest zakazane ? > > To , ze ktos czasem sie podelektuje alkoholem to znaczy , ze jest > beznadziejny > > i glupi ? Jesli tak to ja tez jestem i beznadziejna i glupia :P > > A jak chcesz zobaczyc ochlap to spojrz w lustro :P > > Nie znasz kogos a obrazasz ....co za ludzie... > > Szanowna Koleżanko >TO, ZE PIJE TO WYŁĄCZNIE JEJ SPRAWA. WOLNOĆ DUPKU W SWOIM DOMKU. I wish you good trip. połknij kwasa. Jest tak wspaniale i świat jest taki Ok i cool. Wszystko da się wasymilować. Niech sobie pije a tobie wara. małczat' sobaka. IDI,SWOŁOCZ,IDI. U MIENIA SABAKI ZŁYJE ! Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Do Daffne... 14.04.03, 18:50 No prosze jak sie wzburzyli i nawet mnie krytykuja :))) No nic jestem przyzwyczajona do krytyki takze ni to mnie ziebi ni grzeje :)) A wystarczylo stanac w czyjejs obronie to sie dostalo po dupie :) Och Ci mezczyzni ..(chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLNOĆ_Tomku Re: Do Daffne... IP: *.acn.pl 14.04.03, 19:41 daffne napisała: > No prosze jak sie wzburzyli i nawet mnie krytykuja :))) > No nic jestem przyzwyczajona do krytyki takze ni to mnie ziebi ni grzeje :)) > A wystarczylo stanac w czyjejs obronie to sie dostalo po dupie :) > Och Ci mezczyzni ..(chyba) Nie ciebie, jeno ucieszonego. WOLNOĆ_ Tomku ( w swoim domku ) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Do Daffne... 14.04.03, 19:44 Gość portalu: WOLNOĆ_Tomku napisał(a): > daffne napisała: > > > No prosze jak sie wzburzyli i nawet mnie krytykuja :))) > > No nic jestem przyzwyczajona do krytyki takze ni to mnie ziebi ni grzeje : > )) > > A wystarczylo stanac w czyjejs obronie to sie dostalo po dupie :) > > Och Ci mezczyzni ..(chyba) > > Nie ciebie, jeno ucieszonego. > WOLNOĆ_ Tomku ( w swoim domku ) ----------- Ahiaaa , az mi lzej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Vika się spiła... 14.04.03, 20:07 Tez bym sie napila - macie cos dobrego? W zamian podaruje dwie butelki piwa "zywiec", bo ja piwa nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnoć_Tomku Re: Vika się spiła... IP: *.acn.pl 14.04.03, 20:19 anahella napisała: > Tez bym sie napila - macie cos dobrego? W zamian podaruje dwie butelki > piwa "zywiec", bo ja piwa nie lubie. > Cheers ( czy ja k tam to się pisze w języku lengwidż ) Na zdrawo. na zdrowie, no to cyk, chhhhhhhhhhhhhlup w ten pusty dziub, pierdykniem bo odwykniem,kto nie pije ten nieszczery, in vino veritas, maleńkie karo karmiła mi żona, kościół w pyzdrachhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, figur na figur,jak mawiał święty igór, no to siup w ten głupui dźiub konczę, bo zaczynam,,,,,,,,się powtarzać. Za mało znam toastów. Kto zna wiecej?? Forum schodzi na psy. Dziady poszły na baby, a baby zeszły na dziady. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 A pajda... 15.04.03, 10:06 ....juz tak sie schlala,ze...qrrrr.....a...sklonki z tom okowitom w lapie utsymoc ni moze...bidula...heeeeeep....pajda....pij cholero! Wesolo sie robi dziewczyny!:-)))))))))))))))))))))nie ma o czym wiecej gadac:-)))))))) Wylazic spod stolu!!!!!!Nalewaja!.-) Tyyyyyy,zadowolony(Ucieszony mam na mysli)-napijesz sie z nami?:-) Co...qr...aaaaa z NAMI sie nie napijesz??????!!!!!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Mną sobie gęby nie wycieraj! 15.04.03, 10:17 vika411 napisała: > ....juz tak sie schlala,ze...qrrrr.....a...sklonki z tom okowitom w lapie > utsymoc ni moze...bidula...heeeeeep....pajda....pij cholero! > Wesolo sie robi dziewczyny!:-)))))))))))))))))))))nie ma o czym wiecej > gadac:-)))))))) > Wylazic spod stolu!!!!!!Nalewaja!.-) > Tyyyyyy,zadowolony(Ucieszony mam na mysli)-napijesz sie z nami?:-) > Co...qr...aaaaa z NAMI sie nie napijesz??????!!!!!!!:-) Akurat piszesz pod zły adres - nienawidzę pijaństwa we wszelkiej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Mną sobie gęby nie wycieraj! 15.04.03, 10:37 pajdeczka napisała: > vika411 napisała: > > > ....juz tak sie schlala,ze...qrrrr.....a...sklonki z tom okowitom w lapie > > utsymoc ni moze...bidula...heeeeeep....pajda....pij cholero! > > Wesolo sie robi dziewczyny!:-)))))))))))))))))))))nie ma o czym wiecej > > gadac:-)))))))) > > Wylazic spod stolu!!!!!!Nalewaja!.-) > > Tyyyyyy,zadowolony(Ucieszony mam na mysli)-napijesz sie z nami?:-) > > Co...qr...aaaaa z NAMI sie nie napijesz??????!!!!!!!:-) > > Akurat piszesz pod zły adres - nienawidzę pijaństwa we wszelkiej postaci. To bardzo dobrze,bo ja tez:-)A ten zadowolony czy ucieszony to nie Ty ? Serio?! Cos mi to brzybko zapachnialo,kochanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnoć_tomku Re: Chlusniem bo usniem?:))))))n/t IP: *.acn.pl 21.04.03, 19:59 Pierdykniem,bo odwykniem Odpowiedz Link Zgłoś