kattariina 30.01.07, 16:26 Proszę o radę jakie fryzurki są teraz na topie, mam włosy za ramiona.. i chciałabym mieć fryzurkę, która nie wymaga zbyt drobiazgowego układania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bohema77 Re: Fryzura NAJmodniejsza 30.01.07, 16:38 Dobór fryzury zalezy od rodzaju włosów, typu urody, kształtu twarzy, osobowości... Ciężko doradzić w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
martitka.martitka Re: Fryzura NAJmodniejsza 30.01.07, 17:58 Idz do fryzjera stylisty, spojrzy na Ciebie i od razu bedzie wiedzial, w jakiej fryzurce bedziesz wygladac ladnie!! Ja kiedys kazdego dnia przed wyjsciem z domu stalam pol godziny z szuszara i szczota i ukladalam te cholerne wlosy!!! Koszmar!! Az wreszcie 3 lata temu trafilam do stylisty, nie dosc ze mnie super obcial to jeszcze tak, ze teraz tylko myje wlosy i juz nic wiecej z nimi nie robie, nawet nie susze! I ciagle mi wymysla jakies nowe fajne fryzury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: Fryzura NAJmodniejsza 30.01.07, 18:10 A może jeszcze ten stylista był w Warszawie i podzielisz się namiarami? Odpowiedz Link Zgłoś