Gość: zyx IP: *.acn.pl 19.04.03, 12:14 A nie na forum tu siedzieć i o głupotach pisać. Miejsce kobiety jest w kuchni! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Baby do garów! 19.04.03, 12:41 Gość portalu: zyx napisał(a): > A nie na forum tu siedzieć i o głupotach pisać. Miejsce kobiety jest w kuchni! A ty idz sobie polezec pod samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Baby do garów! IP: *.acn.pl 19.04.03, 13:29 anahella napisała: > A ty idz sobie polezec pod samochodem Wybacz, ale od napraw samochodów są autoryzowane serwisy, tylko jak ktoś jest dziadem to sam grzebie przy samochodzie. Każdy ma swoje miejsce na świecie- do naprawy samochodów służa warsztaty, a miejsce bab jest w kuchni przy garach. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Baby do garów! 19.04.03, 13:51 Gość portalu: xyz napisał(a): > Wybacz, ale od napraw samochodów są autoryzowane serwisy, tylko jak ktoś jest > dziadem to sam grzebie przy samochodzie. Każdy ma swoje miejsce na świecie- do > naprawy samochodów służa warsztaty, a miejsce bab jest w kuchni przy garach. A twoje miejsce na swiecie jest gdzie? Bo na pewno nie na kursach savoir- vivre'u - bo to widac z twoich wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Baby do garów! 19.04.03, 13:39 cos ty, on po prostu zglodnial a sam nie potrafi sobie kanapiki zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier PLAGIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.03, 00:49 PLAGIAT!!!!!!!!!!!!!!!!! Koleś , baby do garów to moje hasło i odpypaj się . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=4088836&a=4097204 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=3329209&a=3329209 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=3329112&a=3329112 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=3329180&a=3329180 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=3329269&a=3329269 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=3329120&a=3329120 I tak dalej . Koleś chcesz se robić prowokacje to bądź orginalny . _ Baby do garów ! Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Baby do garów! 19.04.03, 13:37 Gość portalu: zyx napisał(a): > A nie na forum tu siedzieć i o głupotach pisać. Miejsce kobiety jest w kuchni! Jeżeli Twoja kobieta jest kucharką, to masz rację. Ale ja osobiście wolę towarzystwo dam... :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Internet, kobiety a sprawa Polska;) 19.04.03, 14:00 hal9000 napisał: > Jeżeli Twoja kobieta jest kucharką, to masz rację. > Ale ja osobiście wolę towarzystwo dam... :-) Hal: rozwazmy jeszcze inna opcje. Co wedlug szanownego autora watku ma zrobic kobieta, ktora ma komputer w kuchni... W koncu sa takie mieszkania (glownie w budownictwie przedwojennym) gdzie kuchnia jest bardzo duza i tam przez caly dzien kreci sie cala rodzina. Wiec jest tam nie tylko kuchnia i stol do jedzenia ale i caly dzien bebni tam telewizor, stoi komputer, dzieciaki przychodza pograc na konsoli. Coz mozna poradzic kobiecie, ktora mieszka w mieszkaniu z lat 60-tych lub 70- tych i slepa kuchnie zamienila sobie na salon z aneksem kuchennym? Przeciez to jest to samo pomieszczenie! Co ma zrobic: schowac sie do lazienki? ;) Proponuje pseudonaukowymi dowodami zagadac na smierc tego bidulka co zalozyl ten watek. Moze pojdzie polezac pod samochodem, cos w nim zepsuje i spedzi pod nim cale swieta i nie tylko swojej kobiecie, ale i tym na forum nie bedzie przytruwal;) Odpowiedz Link Zgłoś
pilarka Re: Internet, kobiety a sprawa Polska;) 19.04.03, 15:36 ewentualnie mozna po prostu go olac, bo pewnie sprawia mu wielka radosc czytanie wzburzonych wypowiedzi:) biedak, nudzi sie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Internet, kobiety a sprawa Polska;) 19.04.03, 17:21 pilarka napisała: > ewentualnie mozna po prostu go olac, bo pewnie sprawia mu wielka radosc > czytanie wzburzonych wypowiedzi:) biedak, nudzi sie! Albo brak mu baby, ktora by mu sie po kuchni krzatala. Odpowiedz Link Zgłoś
ukochana Re: Baby do garów! 19.04.03, 14:29 Gość portalu: zyx napisał(a): > Miejsce kobiety jest w kuchni! A od kiedy mozna wiedziec ? ...i kto tak powiedzial ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: Baby do garów! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 18:13 gdyby jakis facet tak sie do mnie odezwal bardzo szybko i skutecznie otrulabym go jakas wlasnorecznie przyrzadzona potrawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Baby do garów! IP: 213.216.82.* 19.04.03, 19:27 Jest taki "dowcip": - Gdzie jest miejsce kobiety? - W kuchni. - A co to znaczy gdy kobieta jest w przedpokoju? - Ma łańcuch za długi. Kolega sobie przypomniał część dowcipu i marzy. Ale jeśli mężczyzna od naprawy samochodu ma warsztat samochodowy to kobieta od gotowania ma kuchnię restauracyjną a od podawania ciasteczka z kawą/herbatą ma kawiarnię. Logiczne! Tylko biedni gotują zasmradzając całe mieszkanie zapachami gotowanego żarcia. Bądź kolego nowoczesny w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek a chłopy.... IP: *.35.11.vie.surfer.at 19.04.03, 19:30 .....baby do garów a chłopy do łopaty (albo jak wolisz do obory).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: a chłopy.... IP: 213.216.82.* 19.04.03, 19:40 Gość portalu: tralalumpek napisał(a): > .....baby do garów a chłopy do łopaty (albo jak wolisz do obory).... Moje przyjaciółka uważa,że faceci nadają się albo do łopaty albo do gazu. Coś w tym może być ... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: a chłopy.... 19.04.03, 22:19 Gość portalu: Lena napisał(a): > Moje przyjaciółka uważa,że faceci nadają się albo do łopaty albo do gazu. A ja uwazam, ze mezczyzna to skarb, dlatego nalezy go zakopac gleboko w ogrodku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: a chłopy.... IP: 213.216.82.* 19.04.03, 22:42 anahella napisała: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > Moje przyjaciółka uważa,że faceci nadają się albo do łopaty albo do gazu. > > A ja uwazam, ze mezczyzna to skarb, dlatego nalezy go zakopac gleboko w > ogrodku;) I trzymać krótko ... rok ... góra dwa lata ... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: a chłopy.... 19.04.03, 23:08 Gość portalu: Lena napisał(a): > > I trzymać krótko ... rok ... góra dwa lata ... Ty jestes niemozliwa:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: za długi masz łańcuch że się do netu dorwałeś IP: *.chello.pl 19.04.03, 22:44 haha najprawdopodobniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: za długi masz łańcuch że się do netu dorwałeś IP: *.chello.pl 19.04.03, 22:45 wykonczyl mnie ten dlugi wyraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: Baby do garów! IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.03, 09:59 Gość portalu: zyx napisał(a): > A nie na forum tu siedzieć i o głupotach pisać. Miejsce kobiety jest w kuchni! Mi w sypialni kobieta bardziej sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawdź... Dobra prowokacja nie jest zła :-] IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 20.04.03, 12:20 Co bystrzejsze Forumowiczki zapewne zdają sobie sprawę, że tytułowy post najprawdopodobniej jest prowokacją... Sugerowałbym nie pieklić się lecz zamiast tego spojrzeć na temat z przymrużeniem oka - autorowi zapewne chodziło o to by wbić kij w mrowisko i zobaczyć jak szybko zostanie zaatakowany przez rozwścieczone mrówki :-] Jeśli zaś faktycznie autor tak myśli ...to należy mu raczej współczuć niż zwalczać. Wszystkich serdecznie pozdrawiam w Święta :-] Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Dobra prowokacja nie jest zła :-] 20.04.03, 15:03 Gość portalu: Sprawdź... napisał(a): ... tytułowy post > najprawdopodobniej jest prowokacją... Sugerowałbym nie pieklić się lecz > zamiast tego spojrzeć na temat z przymrużeniem oka - autorowi zapewne chodziło > o to by wbić kij w mrowisko i zobaczyć jak szybko zostanie zaatakowany przez > rozwścieczone mrówki :-] Jeśli zaś faktycznie autor tak myśli ...to należy mu > raczej współczuć niż zwalczać. ...toż to właśnie czynimy, bierzemy temat z bardzo przymrużonym okiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Dobra prowokacja nie jest zła :-] IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 20.04.03, 21:55 No cos ty, baby do kuchni? Po co?. Udowodniono, ze mezczyzni w kuchni tez sa lepsi. Baby jedynie w lozku sa niezastapione. Ot, tam z nimi rozkosz. Tabunem bym zapedzal. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella a wiesz.... 20.04.03, 22:48 Gość portalu: ................. napisał(a): > No cos ty, baby do kuchni? Po co?. Udowodniono, ze mezczyzni w > kuchni tez sa lepsi. Baby jedynie w lozku sa niezastapione. Ot, > tam z nimi rozkosz. Tabunem bym zapedzal. Ze ja tam wole jak mi facet gotuje? Nawet jezeli przypali i przesoli to smakuje mi bardziej niz jak ja sama przygotowuje posilek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: a wiesz.... IP: LKSnet.org:* / 192.168.5.* 21.04.03, 11:45 niezastapione w lozku sa ladne kobiety brzydkie do garow Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: a wiesz.... 21.04.03, 21:41 Gość portalu: m napisał(a): > niezastapione w lozku sa ladne kobiety > brzydkie do garow niezastąpieni w łóżku są tylko najzdolniejsi ;) mężczyźni reszta do gara ;) ale to musiałby być strrrasznie wielki kocioł hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: a wiesz.... 21.04.03, 22:49 doroszka napisała: > niezastąpieni w łóżku są tylko najzdolniejsi ;) mężczyźni > reszta do gara ;) Chylę czoła przed prawdziwą koneserką... :-) (Po namyśle naszły mnie wątpliwości czy ten hołd należy oddać akurat pochylonym czołem... :-) Pozdrawiam onieśmielony, Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: a wiesz.... 22.04.03, 10:28 hal9000 napisał: > doroszka napisała: > > > niezastąpieni w łóżku są tylko najzdolniejsi ;) mężczyźni > > reszta do gara ;) > > Chylę czoła przed prawdziwą koneserką... :-) > > (Po namyśle naszły mnie wątpliwości czy ten hołd > należy oddać akurat pochylonym czołem... :-) > > Pozdrawiam onieśmielony, Z pochylonym, pochylonym, ignorancie. :) Twój namysł niewiele, widzę, jest wart. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chlop Re: Baby do garów! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.04.03, 19:52 Miejsce idioty takiego jak ty jest u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: Baby do garów! 21.04.03, 21:42 Gość portalu: Chlop napisał(a): > Miejsce idioty takiego jak ty jest u psychiatry. Hmmm... może on właśnie jest psychiatrą i akurat jest u siebie :))) Znałam kilku psychistrów - żaden nie był normalny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza A CHŁOPY DO ROBOTY!!! n/t IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: A CHŁOPY DO ROBOTY!!! n/t IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 21.04.03, 22:59 Do tej niekurzacej roboty, ma sie rozumiec. Mnie poganiac do niej nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: A CHŁOPY DO ROBOTY!!! n/t 21.04.03, 23:00 Widzę, że lubisz się BYCZYĆ... :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: A CHŁOPY DO ROBOTY!!! n/t IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 21.04.03, 23:12 hal9000 napisał: > Widzę, że lubisz się BYCZYĆ... :-) > > Pozdrawiam, Wiesz, ze ciagle przeciez nie moge. W przerwach mozna to nazwac byczeniem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: A CHŁOPY DO ROBOTY!!! n/t 21.04.03, 23:15 Gość portalu: .................. napisał(a): > hal9000 napisał: > > > Widzę, że lubisz się BYCZYĆ... :-) > > > > Pozdrawiam, > Wiesz, ze ciagle przeciez nie moge. W przerwach mozna to nazwac > byczeniem sie. Miałem na myśli Aiszę... :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: A CHŁOPY DO ROBOTY!!! n/t IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 21.04.03, 23:29 hal9000 napisał: > > Miałem na myśli Aiszę... :-) > > Pozdrawiam, Przepraszam. Co do Aiszy i byczenia sie nic nie wiem. Pasowaloby jej to byczenie sie jakos przerwac. Zatrudnic dziewuche, cos w tym sensie. Nie sadzisz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: A CHŁOPY DO ROBOTY!!! n/t 21.04.03, 23:35 Gość portalu: .................. napisał(a): > Przepraszam. Nie ma sprawy... :-) > Co do Aiszy i byczenia sie nic nie wiem. Pasowaloby > jej to byczenie sie jakos przerwac. Zatrudnic dziewuche, > cos w tym sensie. Nie sadzisz? Pozdrawiam Aisza jest zodiakalnym Bykiem, więc jej to BYCZENIE pasuje... :-) A zwłaszcza na słonecznej plaży... :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: A CHŁOPY DO ROBOTY!!! n/t IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 21.04.03, 23:44 hal9000 napisał: > Aisza jest zodiakalnym Bykiem, więc jej to BYCZENIE pasuje... :-) > A zwłaszcza na słonecznej plaży... :-) > > Pozdrawiam, No to tera rozumim. Z niej wlasciwa para kaloszy. Przy niej na plazy, to i ja byk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: A CHŁOPY DO ROBOTY!!! n/t IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 23:44 oj wypraszam sobie pomówienia o ..byczenie się jestem pracująca kobieta dlatego tak potrafie docenić rozkosz plażowania się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: A CHŁOPY DO ROBOTY!!! n/t IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 21.04.03, 23:49 Gość portalu: Aisza napisał(a): > oj wypraszam sobie pomówienia o ..byczenie się > jestem pracująca kobieta > dlatego tak potrafie docenić rozkosz plażowania się :-) To Ciebie tez zatrudnili. Ach cholerniki z nich. Byczenie sie kazdemu nalezy. Tobie szczegolnie, bo ciezko pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Baby do garów! 21.04.03, 23:07 Gość portalu: zyx napisał(a): > A nie na forum tu siedzieć i o głupotach pisać. Miejsce kobiety jest w kuchni! ---------------- Gdyby kobiety ciagle przesiadywaly tak jak chcesz w kuchni to z kim wy mezczyzni np.uprawialibyscie sex ? :))))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Baby do garów! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 21.04.03, 23:15 Wiadomo ze z wami, tylko w tym ukladzie w kuchni. Miesko kochane na stolik i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Baby do garów! 21.04.03, 23:21 Nie ma jak kobitka gotujaca w samym tylko fartuszku , bez niczego pod spodem hihi Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Baby do garów! 21.04.03, 23:21 daffne napisała: > Gdyby kobiety ciagle przesiadywaly tak jak chcesz w kuchni to z kim wy > mezczyzni np.uprawialibyscie sex ? :))))))) Całkowicie podzielam Twoje zatroskanie... :-) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Baby do garów! 21.04.03, 23:23 Moze nie jestem az tak mocno zatroskana ale bez mezczyzny ani rusz .Nie dam rady hehe Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Baby do garów! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 21.04.03, 23:26 My Ci zawsze pomozemy. Rady damy. Nie ma jak kobitka w kuchni gotujaca sie. Fartuszek zdjac! On najpiekniej wyglada powieszony na krzeselku i zdobnie okryty majtkami.. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Baby do garów! 21.04.03, 23:27 Autor wątku zniknął, a ja się chciałam spytać, czy mogę juz odejść od garów i wejść na forum??? Chociaż na chwilę, pliizz... Odpowiedz Link Zgłoś
daffne ehehehehehheehe julla :))))))))))))))) 21.04.03, 23:30 ale mnie rozsmieszylas :)))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Baby do garów! 21.04.03, 23:31 julla napisała: > Autor wątku zniknął, a ja się chciałam spytać, czy mogę juz odejść od garów i > wejść na forum??? Chociaż na chwilę, pliizz... No dobrze, już dobrze, możesz... :-) Ale pamiętaj: kobieta ma być kucharką w kuchni, damą w salonie i tak dalej... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Baby do garów! 21.04.03, 23:34 hal9000 napisal > > No dobrze, już dobrze, możesz... :-) > Ale pamiętaj: kobieta ma być kucharką w kuchni, damą w salonie i tak dalej... > > Pozdrawiam, ----------- Madre kobitki wiedza o tym doskonale :)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Baby do garów! 21.04.03, 23:43 daffne napisała: > > Ale pamiętaj: kobieta ma być kucharką w kuchni, damą w salonie i tak dalej > ... > Madre kobitki wiedza o tym doskonale :)) Ach Daffne, widzę, że szczęściarzem jest ten, kto ma przyjemnośc być z Tobą... Niestety często bywa inaczej... kucharka w sypialni, dama w kuchni i tak dalej... Chylę czoło, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Baby do garów! 21.04.03, 23:54 hal9000 napisał: > daffne napisała: > > > > Ale pamiętaj: kobieta ma być kucharką w kuchni, damą w salonie i tak > dalej > > ... > > Madre kobitki wiedza o tym doskonale :)) > > Ach Daffne, widzę, że szczęściarzem jest ten, kto ma przyjemnośc być z Tobą... > Niestety często bywa inaczej... kucharka w sypialni, dama w kuchni i tak > dalej... > > Chylę czoło, --------------- Niestety tak sie czesto zdaza ,ze kobietki myla kuchnie z sypialnia a pozniej sie dziwia co w ich zwiazku jest nie tak... No musze przyznac , ze ten ktory ma ze mna przyjemnosc raczej nie narzeka :))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Baby do garów! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 22.04.03, 00:03 daffne napisała: > No musze przyznac , ze ten ktory ma ze mna przyjemnosc raczej nie narzeka :))) > Pozdrowionka:) Sprobowalby tylko to robic, a dostalby pewnie fige z makiem od Ciebie. Fajnie to slyszec, ze jestes nieskapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Baby do garów! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 21.04.03, 23:31 Widze, ze mocno steskniona jestes. Az piszczysz. Co za kobieta. Mnie az ponosi. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Baby do garów! 21.04.03, 23:34 Gość portalu: .................. napisał(a): > Widze, ze mocno steskniona jestes. Az piszczysz. Co za kobieta. > Mnie az ponosi. *** Niestety, cienko piszczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Baby do garów! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 21.04.03, 23:41 A co, Ty myszka, ze tak cienko u Ciebie z piskaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów! 22.04.03, 09:14 zyx , maxymalnie mnie wczoraj wkurzyłeś jak przeczytałem twój wątek . Masz tu publicznie odszczekać , że zerżnąłeś mój tekst , moje hasło / które od miesięcy jest moją sygnaturką / . Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier PLAGIAT!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.03, 09:15 PLAGIAT!!!!!!!!!!!!!!!!! Koleś , baby do garów to moje hasło i odpypaj się . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=4088836&a=4097204 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=3329209&a=3329209 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=3329112&a=3329112 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=3329180&a=3329180 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=3329269&a=3329269 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=3329120&a=3329120 I tak dalej . Koleś chcesz se robić prowokacje to bądź orginalny . _ Baby do garów ! Odpowiedz Link Zgłoś
julla Zuchu! 22.04.03, 09:26 Co sie tak egzaltujesz? Wątek juz zlatuje, każdy powiedział co wiedział a hasło "baby do garów' jest hasłem uniwersalnym i szeroko nadużywanym, jak Polska długa i szeroka. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Zuchu! 22.04.03, 09:30 julla napisała: > Co sie tak egzaltujesz? hasło "baby do garów' jest hasłem uniwersalnym > i szeroko nadużywanym, jak Polska długa i szeroka. Chyba jednak facet sobie zapożyczył . Tylko że ja naprawdę tak myslę a on chcial zrobić prowokację . Taka jest różnica . Tylko na drugi raz niech sam coś wymysli . Odpowiedz Link Zgłoś