pajdeczka 22.04.03, 14:11 Podobno jest w ciąży z jednym z forumowiczow... To już nawet strach poflirtować wirtualnie, bo niue wiadomo czym to się może skończyć. Wesołego po świętach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antypatiaNegry28 a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.03, 14:42 to już takie są sprzęty, że wirtualnie zapładniają?hehe, jak się puszcza tak jak pieprzy na forum to nie dziwne (może nie pierwszy raz już gdzieś zaszła). Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: a ja nie... 22.04.03, 14:44 > to już takie są sprzęty, że wirtualnie zapładniają?hehe, jak się puszcza tak > jak pieprzy na forum to nie dziwne (może nie pierwszy raz już gdzieś zaszła). a ja lubilam mila byla listy zawsze konczyla sympatycznym "milego dnia" lub czyms w ten desen Odpowiedz Link Zgłoś
agick coś mnie ominęło..? 22.04.03, 14:44 bo nic o macierzyństwie negry nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: coś mnie ominęło..? 22.04.03, 14:48 agick napisała: > bo nic o macierzyństwie negry nie wiem.... > A ominęło, ominęlo! Poczytaj sobie jej wątek "Żegnam" bodajże. Zwierza się (ciekawe, na oczach wszystkich?) Mario, że wpadła. Jest tylko jeden facet na FK, który przyznał się , że poznał Negrę bliżej, a tym facetem jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick no właśnie czytałam... 22.04.03, 14:52 i z tego co zauważyłam to nie negra o ciąży pisała tylko jakiś ktoś o ncku ZJC albo jakoś tak..... no chyba, że między wierszami można to wyczytać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: no właśnie czytałam... 22.04.03, 15:00 agick napisała: > i z tego co zauważyłam to nie negra o ciąży pisała tylko jakiś ktoś o ncku ZJC > albo jakoś tak..... > no chyba, że między wierszami można to wyczytać... > :) Weszłam na chwilę z domu do internetu i przysięgam, że w tym wątku był jeden post Negry , w którym jest załamana ciążą. A wspomniana ZJP czy jak tam tylko ją pociesza, żeby nie usuwała ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Paj...:) 22.04.03, 15:12 eee....yyy....ale tego postu nie ma - a inne są... to nie wiem, chyba że jest jakaś funkcja delete..:) myślę, że to jakaś plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
cylia9 Re: Paj...:) 22.04.03, 15:15 plotkarskie wiadomości prosto z wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=5698363 Odpowiedz Link Zgłoś
agick dobra... 22.04.03, 15:46 cofam niedowiarstwo. ale nigdzie nie ma napisane, że z jednym z forumowiczów.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZJP Re: no właśnie czytałam... IP: *.ci.seattle.wa.us 22.04.03, 16:37 Ja sie z mezatkami nie zadaje :)) takie to juz staroswieckie moje poglady. A gdyby nawet Negra byla wolna to i sie nie znamy a poza tym dzieli nas 9 stref czasowych wiec o wspolnych weekendach nie ma co myslec. Ja ja bardzo lubie i rozumiem. Milego wieczoru paniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Tęsknię za Negrą28. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.03, 14:50 Nie róbta jaj. Przecież ona produkuje sie teraz jako coletta 24. Jestem pewien na 100%, bo takich idiotek na swiecie nie moze byc aż dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Tęsknię za Negrą28. 22.04.03, 15:02 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Nie róbta jaj. Przecież ona produkuje sie teraz jako coletta 24. Jestem pewien > na 100%, bo takich idiotek na swiecie nie moze byc aż dwie. Ile jaj można znieść, bez przesady Endriu, jaja przed świętami, w święta i jeszcze po? A co to my na fermie kurzej pracujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Paj - to nie tak 22.04.03, 16:10 pajdeczka napisała: > Podobno jest w ciąży z jednym z forumowiczow... To Jaroslaw byl w ciazy. Nie wiem co prawda o jakiego Jaroslawa chodzi bo nie bylam ostatnio jej wierna czytelniczka (no wiecie umiem pisac ale nie nauczyli mnie czytac). A swoja droga - jak sie koresponuje z facetem to trzeba zakladac prezerwatywe na monitor:> kazdy to wie;) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Tęsknię za Negrą28. 22.04.03, 16:29 oj, jakos smutniej bez Niej. Nie ma sobie z kogo pozartowac ani nic :((( pajdeczka napisała: > Podobno jest w ciąży z jednym z forumowiczow... > To już nawet strach poflirtować wirtualnie, bo niue wiadomo czym to się może > skończyć. Nie od dzis wiadomo, ze nowe technologie wielce niebezpieczne sa ;))) > Wesołego po świętach! A i nawzajem Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Tęsknię za Negrą28. 22.04.03, 17:31 pajdeczka napisała: > Podobno jest w ciąży z jednym z forumowiczow... > To już nawet strach poflirtować wirtualnie, bo niue wiadomo czym to się może > skończyć. Rozmnozeniem wirtualnym;-) > Wesołego po świętach! Mnie tam wesoło:-) Zrobiłam siostrzyczce czystkę w szafie.... Odpowiedz Link Zgłoś