candy24 16.02.07, 23:37 chciałabym zrobić coś dobrego na kolację, tylko w ogóle nie mam pomysłu( dania w stylu kurczak i ryż już nam sie przejadły :)) wiec jesi macie jakies fajne pomysły kulinarne to bardzo proszę o pomoc :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: przepis na kolację 16.02.07, 23:41 Zupka Vifon "chiński kurczak"-zawartość torebki wsypać do talerza,zalać wrzątkiem i odstawić na 3 minuty.Smacznego!;) Odpowiedz Link Zgłoś
candy24 Re: przepis na kolację 16.02.07, 23:45 dzieki, kreatywny/a jestes . mam prośbę żeby nie zaśmiecać mi wątku głupotami, jeśli ktoś ma coś konkretnego i pomocnego mi do powiedzenia to bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: przepis na kolację 16.02.07, 23:48 Ale ja naprawdę robię sobie czasem taka kolację;) Francuski piesek?Ciężko makaron pokruszyć?;) Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: przepis na kolację 17.02.07, 00:15 jest forum kuchnia - tam znajdziesz masę przepisów. Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: przepis na kolację 17.02.07, 14:11 Cukinia, ziemniaki pokrojone w plasterki wrzucamy na olej, smażymy. Dodajemy pomidory bez skórki (mogą być z puszki), dusimy. Na koniec wsypujemy trochę kukurydzy z puszki, przyprawiamy curry. Można dodać jeszcze cebulkę. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: przepis na kolację 17.02.07, 15:43 Ja na "walę w tynki" zrobiłam mojemu facetowi Chili con carne. Przepis jest prościutki (polecam serwis czarna oliwka i gotowanie na gazecie), a samo daie jest nietylko przepyszne, ale i troszkę bardziej oryginalne niż makaron z sosem albo schabowy z ziemniaczkami:P Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: przepis na kolację 17.02.07, 17:49 Ja dziś robiłam schabowy z ziemniaczkami i też było pyszne:D Nooo...tylko to na obiad;) A tak serio jak chce znaleść fajne przepisy to szukam na forach kuchennych albo odpowiednich tematycznie stronach:D Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: przepis na kolację 17.02.07, 22:04 łosośka zrob :) - prosto szybko elegandcko i pysznie :) jak chesz moge ci dac przepis na fajne zrobienie dzwonka łososia :) Odpowiedz Link Zgłoś