aaggaa8 22.02.07, 17:31 Dziwczyny, pomozcie prosze...mozna dojechac na lotnisko etiuda autobusem? Daleko jest od przystanku do lotniska? Dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: lotnisko etiuda 22.02.07, 17:50 dojezdzasz do Chopina, wysiadasz pod pierwszym terminalem i zasowasz w dol na piechote jakies 3 do 5 min, taki blaszak z napisem ETIUDA wspolczuje, ja juz mam dosyc tego portu Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: lotnisko etiuda 22.02.07, 17:54 O jak ja nienawidze Etiudy. Osttanio stalam w kolejce na dworze 2 godiny,bo oczywiscie wszystkie samoloty odlatywaly o jednej godzinie,a miejsca tam co kot naplakal .A teraz juz bede latac prosto do Lodzi i ciekawe jka bedzie,bo lodzkiego lotniska nie widzialam jeszczze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: lotnisko etiuda 22.02.07, 18:02 mowisz o Lodzi, ja wiem tylko tyle ze Ryanair troche leci w kulki kupilem bilet do Lodzi na koniec marca, piatek godz 15 ladowanie a wczoraj dostalem maila ze lot zostal przesuniety na pozniejsza godz i bede dopiero o 21:30 a co do Etiudy, to szkoda slow ze takie lotnisko w ogole moze byc uzywane dla takich ilosci ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: lotnisko etiuda 22.02.07, 18:09 Na Etiude dojedziesz (tak jak i na Okecie) autobusem 175. Oczywiscie jest to autobus ogolnodostepny, co znaczy ze stoisz z walizami na 1 nodze, obok kobiety z wozkami, babcie z parasolkami, wszystko upchane jak sledzie oddala sie na poludnie od cenrtum. Po prostu wstyd i zenada. A zenada na Etiudzie to w ogole na osobny temat. Koszmar jakis, kilometrowe kolejki na kilkunastu metrach kwadratowych, 1 toaleta, porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: lotnisko etiuda 22.02.07, 18:10 Ja akurat nie Ryanairem:) Pierwszy raz bede leciec Centralwings.No i zobaczymy:) A do tej pory Skyeurope i Wizzair-juz kilkanascie razy i LOT-em. I tylko raz opoznienie znaczne,ale to przez strajk kontrolerow lotow . I tak mialam szczescie,bo niektore samoloty wogole odwolali. Ale ciekawi mnie jak wyglada lotnisko w Lodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś