Dodaj do ulubionych

Co myslicie o takiej opinii o kobietach?

28.02.07, 12:26
"Pomyslalas o tym, ze znalezienie kobiety wiaze sie z mnostwem niedogodnosci,
ktorych normalny, zdrowy facet woli uniknac? Nie pomyslalas, poniewaz
przyznanie sie do tego oznaczaloby, ze zdalas sobie sprawe z jednej
zasadniczej rzeczy - cale to pitolenie o milosci, dwoch polwkach owocow
czy jajek i inne takie romantyczne bzdety potrzebne sa tylko wam, tak jak wy
rozpaczliwie chcecie byc potrzebne, bo wlacza sie wam w pewnym momencie glod
macicy i koniecznie chcecie wydac na swiat swoje mlode. To my jestesmy
potrzebni wam, a nie na odwrot. To nie nam tykaja zegary, to nie my chcemy
spelniac sie w macierzynstwie, to nie nam zalezy na silnym ramieniu i opiece,
na wygadywaniu sie i wyrzucaniu z siebie swoich problemow. My chcemy seksu i
zarcia. Do obu tych rzeczy kobiety na stale nie sa nam potrzebne. Za obie te
rzeczy moge zaplacic. Nie podwaza to mojej meskosci, podwazaloby, gdyby
zalezalo mi na kobiecie na stale a niemoglbym jej sobie znalezc. Bo dla nas
zarezerwowano slowo singiel - brzmi dobrze nawet w wieku 35 lat. A babeczka w
wieku 35 lat to stara pann:D I stad bierze sie wasze ujadanie, moje drogie.
Chcecie tym szczekaniem, krzykiem, wyrzutami i nedznymi probami manipulacji
cos wygrac. Ale to my mamy przewage:D Wiec na kolanka i lizac nas po rekach,
moze sie zlitujemy:P"

Autorem jest niejaki Conqueror69, watek w kontekscie korzystania z uslug
prostytutek, na forum Mezczyzna.
Obserwuj wątek
    • nutopia Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 12:29
      portret gościa: wzrost braci Kaczyńskich (jednego) a w spodniach żałosny
      rolmops. Acha - mieszka z mamusią.
      • silic Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 13:10
        się grubo pomyliłaś :)))
        • nutopia Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 13:28
          silic napisał:

> się grubo pomyliłaś :)))

mieszka z nimi jeszcze tatuś i starsza siostra?:)
          • azazela Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 16:59
            kot juz dawno uciekl:P
            • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:02
              jaki kot,szanowna Pani? i schowaj ten jezyk,kobiecie nie wypada :)
    • justysialek Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 12:31
      Myślę, że każdy ma prawo do swojej opinii. Aczkolwiek współczuję posiadaczowi
      takowej, ale znowu - to tylko moja opinia.

Moge tylko napisac, że uogólnianie przez tego pana swojego własnego podejścia
      do życia na wszystkich mężczyzn jest dużym błędem - jest wielu panów, którzy
      bardzo potrzebują kobiecego wsparcia, bliskości, czułości i posiadania dzieci.
      na szczęście jednego takiego znam osobiście...uff.
    • menk.a Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 12:34
      Sarkazm i ironia. Ja lubię go czytać i tyle. Mnie nie razi;))))))))))
    • miss_a Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 12:40
      zona go rzucila, wyszla za mlodszego i przystojniejszego i robi kariere, a pan
      sie msci za swe krzywdy na kobietach jako ogolnie pojetym "gatunku"
    • clockwork.orange Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 12:55
      a co mam mysleć? chcesz zebym napisała, że facet na pewno ma kompleks małego
      penisa, żona go zdradziła i jest brzydki jak noc listopadowa?

niestety ma sporo racji chociaz oczywiscie przejaskrawia odrobine. na
      pocieszenie powiem ci, że nie wszyscy sa tacy straszni, chamscy i brutalni.
    • eeela Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 13:06
      Nie nalezy tak wszystkiego strasznie na serio brac, co Conqueror pisze :-)
    • avital84 Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 13:07
      To jest po prostu Twoje zdanie. Każdy ma prawo do swojego światopoglądu:)
      Wydaje mi się jednak, że bardzo generalizujesz. Może dlatego, że wypowiadasz
      się w imieniu wszystkich mężczyzn pisząc o wszystkich kobietach.
      Ale szanuje to:) I ja też miewam złe dni, kiedy piszę coś na forum tak naprawdę
      nie wiedząc po co;)
      • avital84 Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 13:09
        Sorry jak zwykle...nie doczytałam:D
        Skoro autorem jest C69 to wszytsko jasne:)
        On rzeczywiście chyba tak myśli...
    • silic Fajnie 28.02.07, 13:13
      Poproszone o ocenę opini dwie panie zaatakowały osobę nie poglady , jedna nie
      omieszkała wspomnieć o zawartości w spodniach.

Dobrze, że reszta kobiet trzyma poziom.
      • nutopia Re: Fajnie 28.02.07, 13:28
        silic napisał:

> Poproszone o ocenę opini dwie panie zaatakowały osobę nie poglady , jedna nie
        > omieszkała wspomnieć o zawartości w spodniach.
        >
        > Dobrze, że reszta kobiet trzyma poziom.

pomimo, że poziomu nie trzymał ator wypowiedzi;/
      • miss_a Re: Fajnie 28.02.07, 13:28
        Cytuje z oryginalnego postu:

"Wlacza sie wam w pewnym momencie glod macicy i koniecznie chcecie wydac na
        swiat swoje mlode."

"Dla nas zarezerwowano slowo singiel - brzmi dobrze nawet w wieku 35 lat. A
        babeczka w wieku 35 lat to stara pann:D"

"I stad bierze sie wasze ujadanie, moje drogie. Chcecie tym szczekaniem,
        krzykiem, wyrzutami i nedznymi probami manipulacji
        cos wygrac. Ale to my mamy przewage:D Wiec na kolanka i lizac nas po rekach,
        moze sie zlitujemy:P"

Ten facet obraza kobiety, wszystkie kobiety, i to obraza je ordynarnie. Wybacz,
        ale gdybym uslyszala jakokolwiek inna wypowiedz obrazajaca ordynarnie jakas
        grupe ludzi, cos w stylu "glupie Czarnuchy, nie macie mozgow, nadajecie sie
        tylko do pracy niewolniczej, na kolana i lizac nas po rekach" to tez bym
        odpowiedziala przedmowcy krotko i tresciwie, ze jest zalosny i glupi. Bo z
        rasistami, seksistami i fundamentalistami NIE DA sie wdac w dyskusje na rzeczowe
        argumenty.
      • dzikoozka silic 28.02.07, 13:31
        Ty nie widzisz, że on pogardza kobietami?
        • silic Re: silic 28.02.07, 13:45
          On wie czego konkretnie od kobiet oczekuje. Pisze o wyraźnie i bez owijania w
          niepotrzebne konwenanse.
          Nie zawsze podzielam jego zdanie ale doceniam konsekwencję i szczerość wypowiedzi.
          A w wielu sprawach ma rację. Nie pochwalam formy, ale z treścią się zgadzam.
          • dzikoozka Re: silic 28.02.07, 13:54
            Nie odmawiam mu szczerości, nie znam pojecia niepotrzebne konwenanse.
            Czy smarkanie na podłogę w autobusie to pozbycie się zbędnych konwenansów?
            Czy w imię praktycznego i szczerego podejscia do zycia powinniśmy byc za tym
            aby wyeliminowac z życia publicznego inwalidów? Bo to zwieksza koszty całości?
            Jakieś durne podjazdy, debilne windy....taki przykłąd może odbiegajacy od
            tematu ale mniej więcej w ten deseń. Debil inwalida domaga sie windy, (NAM to
            niepotrzebne) a kobieta idiotka domaga sie zbednych uczuć. (MI to niepotrzebne.
            twierdzi autor)
            On wyraźnie POGARDZA kobietami bo sie od niego różnią, bo osmielaja sie mieć
            inne potrzeby i oczekiwania, które zakłócają JEGO potrzeby i oczekiwania.
            I czyni to uogólniajac swoje teorie na cały "podgatunek kobiet - podludzi", to
            obrzydliwe.
          • burkinafaso2 Re: silic 01.03.07, 15:02
            Chyba bardziej podoba mi się już postawa Conquerora niż Twoja w takim razie.

>Nie pochwalam formy, ale z treścią się zgadzam.

On przynajmniej nie zamydli nikomu oczu formą. Forma powinna być zgodna z
            treścią. W przeciwnym razie forma jest farsą, a Ty hipokrytą.
            • silic Re: silic 01.03.07, 15:09
              Ja bym w jego tekście nie pisał o klękaniu i całowaniu choćby.
              Można powiedzieć komuś "mam cię dość" można "spier...l". W obu przypadkach
              chodzi o to samo, ale jednak nie tak samo powiedziane.
              Ja bym tego nie nazwał hipokryzją.
              • burkinafaso2 Re: silic 01.03.07, 15:15
                Tak czy inaczej. Kobieta to twór do gotowania i pchania. Gratuluję poglądów.
                Jeśli masz kobietę to z pewnością jest niezmiernie szcześliwa.
                Jeśli nie masz, wiesz dlaczego.
                • izabellaz1 Re: silic 01.03.07, 15:34
                  burkinafaso2 napisała:

> Tak czy inaczej. Kobieta to twór do gotowania i pchania. Gratuluję poglądów.
                  > Jeśli masz kobietę to z pewnością jest niezmiernie szcześliwa.
                  > Jeśli nie masz, wiesz dlaczego.

A ja sądzę, że silicowi nie wyraża swoich poglądów na temat kobiet tylko odnosi
                  się do opinii cytowanego autora. Powiedzine w brutalny sposób ale tak uważa
                  autor a czy ma rację czy nie to już indywidualna sprawa kogoś kto to odbiera:)
                  Cytowany (nie pamiętam nicka:)) napisał swoje zdanie. Ja mogę się z tym nie
                  zgadzać (i nie zgadzam się) co nie znaczy, że nie mogę docenić kogoś za
                  szczerość i bezpośredniość wypowiedzi.

• burkinafaso2 Re: silic 01.03.07, 15:37
                    Silic napisał, że zgadza się z treścią, nie zzgadza się z formą.
                    • izabellaz1 Re: silic 01.03.07, 15:41
                      burkinafaso2 napisała:

> Silic napisał, że zgadza się z treścią, nie zzgadza się z formą

Jeśli z treścią w ogóle, w odniesieniu do wszystkich kobiet bo jest to zgodne z
                      Jego przekonaniami to dostanie mocnego "sierpa";)))))

Ale jeśli zgadza się z treścią wypowiedzi odnosząc się do przekonań autora i
                      patrząc jakby Jego oczami to dam mu spokój:)

Ps. Wątpię jednak żeby miał takie zdanie bo lubi dyskutować o plazmach a w
                      związku z tym nie może postrzegać kobiety z perspektywy garów i bzykania:D

Ale może się mylę...;)
                      • silic Re: silic 01.03.07, 16:04
                        Dziękuję za wiarę we mnie :)
                        Ja naprawdę na sierpa nie zasługuję.
                        Czy Ciebie gdzieś może klonują ? Wziąłbym taki jeden egzemplarz ;)
                        • izabellaz1 Re: silic 01.03.07, 19:07
                          silic napisał:

> Dziękuję za wiarę we mnie :)
                          > Ja naprawdę na sierpa nie zasługuję.
                          > Czy Ciebie gdzieś może klonują ? Wziąłbym taki jeden egzemplarz ;)

Oj wierz mi na słowo, że lepiej żeby dwóch takich samych mnie nie było:DDD
                    • silic Re: silic 01.03.07, 16:01
                      Zresztą, conqueror napisał , że od kobiet oczekuje seksu i żarcia - nie, że
                      kobieta tylko to sobą przedstawia, ale on tylko tego od niej chce. Jego prawo.
                      Nie zmusza, nie ściemnia.
                      Ja od kobiety oczekuję czegoś więcej,ale to ja. I seks też jest w tym.
                      • dzikoozka Re: silic 01.03.07, 16:03
                        ups silic dostało Ci sie odłamkowym ;DDDDDDD
                        • silic Re: silic 01.03.07, 16:05
                          Spokojnie, jestem dobrze opancerzony , tylko jakiś kumulacyjny ma szansę :))
                          • dzikoozka Re: silic 01.03.07, 16:06
                            conqueror uciekł a Ty zbierasz ciegi :DDDD
                            • silic Re: silic 01.03.07, 16:08
                              Cierpię za miliony :). Może jakiś pomnik kiedyś dostanę...

Ja się lubię posprzeczać, byle burkinofaso2 nie zrejterowała.
                              • dzikoozka Re: silic 01.03.07, 16:09
                                może sie odezwie jeszcze , chociaż pewnie złagodniała
                                ja za to spadam czym sie
                • silic Re: silic 01.03.07, 15:58
                  Hej, spokojnie.
                  Może ja przypomne co napisałem:
                  >Nie zawsze podzielam jego zdanie ale doceniam konsekwencję i szczerość >wypowiedzi.
                  >A w wielu sprawach ma rację. Nie pochwalam formy, ale z treścią się zgadzam.

Zgadzam się z treścią w tych sprawach , w których wg. mnie ma rację , ale nawet
                  tam napisałbym to inaczej.
                  Nie zgadzam się z każdym zdaniem napisanym przez Conquerora, ale doceniam jego
                  jasność wyboru.
                  Z tym, że "kobieta to twór do gotowania i pchania" się na przykład nie zgadza.
    • dzikoozka Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 13:14
      Mnie przeraża, że ludzie mogą byc tak cyniczni.
      Jeśli zgodzimy się, że wszelkie zasady to pic, parafrazujac marksa "uczucia to
      opium dla mas (kobiet)", a świat nie jest czarno - biały, itepe
      Wszyscy którzy w to wierzą to mohery i matki tereski z kalkuty (on pogardza
      takimi osobami chyba)
      to po cholere wzruszamy się z jakiegokolwiek powodu? Po cholerę wzrusza nas
      muzyka, filmy, ksiażki,
      Po cholerę pomagamy sierotom, chorym, porzucanym psiakom?
      Nie wiem. Tacy ludzie chcą chyba tylko brać z życia na maxa, istnieja sami dla
      siebie.
    • lupus76 Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 13:22
      Cóż, facet po prostu wypowiada się jak kobieta. Na pierwszym miejscu widzi
      siebie i swoje potrzeby, potem dopiero interesuje się otoczeniem. Nie widzę w
      tym nic złego, że facet zachowuje się jak kobieta, skoro coraz więcej pań
      nabiera męskich cech postępowania :)
    • frutinka Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 13:27
      Hmmm... niestety, coś w tym jest drogie panie:/ Oczywiście nie zamierzam padać
      na kolana, ale coś w tym jest, ze my bardziej mężczyzn potrzebujemy niż oni
      nas, a nawet jeśli nie bardziej, to zdecydowanie wcześniej - tak na stałe, na
      powaznie.
      No coż, ja zawsze uważałam, że my kobiety mamy znacznie trudniejsze zycie niż
      faceci - pod tym względem również. ALE NA KOLANA NIE PADNĘ, CHOĆBYM MIAŁA
      ZDECHNĄC Z TĘSKNOTY, PANIE C!!!!
      • simply_z Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 28.02.07, 13:50
        żałosny kretyn ,szkoda ,ze natura nie eliminuje takich we wczesniejszym wieku.
        Wspolczuje jego rodzinie ,gdyby moj syn czy brat wygadywal takie rzeczy to
        wstydzilaby sie do niego przyznawac.
      • owocoskala Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 15:13
        ale coś w tym jest, ze my bardziej mężczyzn potrzebujemy niż oni
        > nas, a nawet jeśli nie bardziej, to zdecydowanie wcześniej - tak na stałe, na
        > powaznie.
        Tak może niektórym się wydaje, lecz ciekawe badanie pokazały że mężczyźni
        żyjący w małzeństwie żyją dłużej i są zdrowsi niż starzy kalwalerzy :). Nie
        wnikam w poglądy jednostek. Kiedy spotkaja się odpowiedni partnerzy to dają
        sobie znacznie więcej niż mysli autor.
    • koala_tralalala Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 14:53
      Zemdlilo mnie jak przeczytalam jego posta.
      Jesli jest z jakas kobieta, to musi to byc kompletna idiotka, co go tylko
      utwierdza w tej ohydnej opinii. Cynik, nie wart sekundy zainteresowania ze
      strony czlowieka. Tylko dla idiotek i prostytutek.
    • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 15:39
      chyba musial wypasc z wozka w niemowlectwie
      na asfalt glowa w dol
    • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 15:46
      "my chcemy seksu i zarcia"-chyba to bylo najbardziej zalosne.Moze on chce i
      jego koledzy chca,ale na pewno nie wszyscy mezczyzni.Bo zdrowy mezczyzna
      potrzebuje kobiety.moze nie na stale.ale napewno nie tylko do seksu.
    • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 15:51
      najwyrazniej znam mniej prostackich mezczyzn niz autor wypowowiedzi,bo oni
      potrzebuja jeszcze innych rzeczy oprocz seksu i zarcia np.muzyki,kina,sportu
      ksiazek itd.a kobiety im sa potrzebne do tego,by moc w pelni odkryc kim sa oni
      sami.Gdyby nie bylo kobiety nie byloby mezczyzny.
      • silic Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 16:13
        > bo oni potrzebuja jeszcze innych rzeczy oprocz seksu i zarcia
        >np.muzyki,kina,sportu ksiazek

Do muzyki , kina, sportu kobiety nie są potrzebne a to o tym czego chce od
        kobiet pisał autor.

>a kobiety im sa potrzebne do tego,by moc w pelni odkryc kim sa oni
        > sami.
        Nie wiem co chciałaś powiedzieć, ale ja już za wczasu się nie zgadzam. Jestem
        tym kim jestem, kobiety potrzebuję (ewentualnie ) do tego czego sam sobie nie
        mogę dać.

Gdyby nie mężczyźni kobiet też by nie było. Tak to się jakoś zapętla.
        • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 16:49
          oj nieprawda!czarno na bialym stoi"My chcemy seksu i zarcia" a nie "My od
          kobiet chcemy seksu i zarcia"
          a nawet jesli mialo byc,ze od kobiet to tylko seks i zarcie,to jeszcze wieksza
          porazka!!!
        • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 16:57
          to fajnie silic,ze wiesz na czym polega bycie mezczyzna tak sam z siebie,ale
          gdyby nie bylo kobiet to nie mialbys pojecia,ze jestes mezcyzna!to jest
          oczywiscie obustronne.no mam na mysli,ze przecietny czlowiek czuje potrzebe
          kontaktow z osobnikami przeciwnej plci
          a autor tej wypowiedzi musi byc wyjatkowo prosty,skoro nie umie obsluzyc
          swojego piekarnika ani nie jest w stanie zarobi na jedzenie w resauracji skoro
          do zarcia potrzebuje kobiet
          • mortycjan Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:01
            Autor stwierdził że jedzenie i seks może kupić, więc zapewne go stać. Wytrzyj
            żółć z ocząt:)
            • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:05
              mortycjan nie mam zolci na oczetach
              ale prawie zgadles bo zlote cienie
              a w ogole to seks,ktory mozna dostac za pieniadze a seks ktory mozna dostac za
              seks to dwie rozne rzeczy
              zal mi kolesia,chyba nigdy sie nie zakochal
              • mortycjan Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:08
                > a w ogole to seks,ktory mozna dostac za pieniadze a seks ktory mozna dostac za
                > seks to dwie rozne rzeczy
                A uprawiałaś kiedyś seks za pieniądze ? Nie bądź pochopna z ocenami.
                • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:11
                  seks z meska dziwka-dla zaspokojenia swoich zwierzecych popedow-to musialoby
                  byc zalosne
                  i to nie jest pochopna opinia
                  • mortycjan Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:12
                    Skoro nie jest pochopna to dlaczego byłoby to żałosne ?
                    • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:14
                      bo jestem czlowiekiem i potrafie zapanowac nad zwierzecymi elementami swojej
                      natury-a gdybym nie potrafila,to bylabym zalosna
                      zalosne jest nie szanowanie swojego ciala a seks z prostytutka to wlasnie nie
                      szanowanie swojego ciala
                      • mortycjan Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:17
                        Panowanie nad zwierzęcymi elementami natury które nikomu nie szkodzą uważasz za
                        coś wartościowego ?
                  • silic Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:14
                    pójście do banku spermy żeby zaspokoić swoje zwierzęce popędy - to jest żałosne ...
                    • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:18
                      silic Ty chyba mylisz moje wypowiedzi.Otoz autor myli sie piszac,ze kobiety sa
                      zalezne od mezczyzn z powodu potrzeby zostania matka,bo moga miec dziecko bez
                      wiazania sie z mezczyzna na stale-stad owy wspomniany bank spermy
                      • silic Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:24
                        Napisałem dokładnie to co chiałem napisać. Tak się składa , że kobiety jakoś
                        chętniej wybierają mężczyzn a nie banki spermy - szczególnie jeśli porównać to z
                        ilością mężczyzn wybierajacych płatny seks. A zależne od mężczyzn i tak są -
                        jakoś ta sperma musi trafić do banku :). Mężczyznach chodzacych do banku
                        jajeczek nie słyszałem.
                        Nie ma nic żałosnego w zaspokajaniu instynktów, żałosne jest nie panowanie nad nimi.
                        • piani Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 20:30
                          Glupi argument: "o mężczyznach chodzacych do banku jajeczek nie słyszałem". A
                          gdzie jest taki bank, zeby mozna bylo do niego pojsc?
            • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:08
              P.S.doskonale sobie zdaje sprawe,ze jes wiele kobiet takich jak w wizji autora
              owej wypowiedzi
              i wiem tez,ze sa tacy mezczyzni jak on pisze
              ale sa tez inne kobiety i inn mezczyzni
              on chyba pisze o sobie i istotach ze swojego srodowiska hi hi
              a co do tykania zegara biologicznego to meskie komorki rozrodcze tez mozna
              dostac bez przywiazaywania sie do faceta na stale
              wiecie co to bank spermy?
              • mortycjan Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:11
                Uważasz się za kogoś lepszego od nich ?
                • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:13
                  od kogo?
                  od mezczyzn,ktorzy nie potrzebuja do zycia kobiet? czy od kobiet,ktore pragna
                  zaspokoic swoja biologiczna potrzebe macierzynstwa?
                  nie,nie uwazam sie za lepsza ani od jednych,ani od drugich
                  moze mam tylko ciekawsze zycie od nich
                  • mortycjan Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:15
                    > moze mam tylko ciekawsze zycie od nich
                    Czyli lepsze.
                    A dlaczego tak uważasz ?
                    • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:26
                      to chyba oczywiste,ze jesli swoje zycie dziele z innymi ludzmi,a w tym z
                      mezczyznami,to musi byc ono ciekawsze niz gdybym spedzala je tylko z kobietami?
                      mezczyzni maja zupelnie inne widzenie swiata-nie wiem,czy z powodu procesu
                      socjalizacji,czy wrodzone,ale tak jest-sa inni niz kobiety i ja tej innosci
                      potrzebuje do szczescia
          • silic Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:07
            Oj, to ty nie doczytałaś
            >My chcemy seksu i zarcia. Do obu tych rzeczy kobiety na stale nie sa nam
            >potrzebne. Za obie te rzeczy moge zaplacic.

Autor nie potrzebuje do seksu i jedzenia kobiety na stałe, za te rzeczy może
            zapłacić. Potrzeb do których może potrzebować kobiety nie odczuwa.

A ja nie wiem do końca jak to jest być mężczyzną. Jestem sobą. Czy dla kogoś
            będzie to męskie czy nie mało mnie obchodzi. I do zdefiniowania siebie nie
            potrzebuję kobiety. Tu się jak najbardziej zgadzam z autorem.
    • mortycjan Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 16:45
      Nie podoba mi się ta wypowiedź, ponieważ autor uważa że płeć determinuje
      osobowość i postrzeganie świata, co jest moim zdaniem nie do końca prawdą,
      ponadto stawia to rzekome podejście do życia mężczyzn ponad postawą kobiet, co
      jest już całkiem nie do zaakceptowania. Istnieje pewien typ ludzi(niezależnie od
      płci) którzy nie potrzebują zaangażowania emocjonalnego, ja się do tego typu też
      zaliczam, ale nie widzę powodu aby tych którzy lubią życie w związku i potrafią
      w nim funkcjonować poddawać krytyce. Nie spotkałem się też z manipulacjami,
      szczekaniem ani ujadaniem ze strony kobiet, co najwyżej ze zdziwieniem.
      • iw82 ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiety 01.03.07, 17:01
        tak ja to widze
        "my chcemy seksu i zarcia"
        a kobiety chca uczuc , rodziny, uwagi, zaufania , bliskosci, przyjazni, rozmowy
        i poza tym jeszcze seksu i zarcia rowniez:)
        w ten sposob przedstawil swoja plec jako slabiej rozwinietą , nie od dzisiaj
        wiadomo ze bardziej rozwiniete gatunki maja wieksze potrzeby, w tym emocjonalne

tak jak krowa: ma mniej potrzeb od czlowieka i dlatego jest w penym sensie
        "podjednostką"

mezczyzna wedlug autora tez , dac mu seksu ,dac mu jesc i juz jest zadowolony :)

ja tak nie uwazam ,ale tak rozumiem jego wypowiedz i w zaden sposob nie czuje
        sie urazona
        • mortycjan Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:06
          Ja nie uważam potrzeby bliskości, uczuć, przyjaźni i rozmowy za coś istotnego
          dla mnie. Nie czuję się przez to gorszy - interesują mnie po prostu inne rzeczy.
          Chodzi mi o to że autor bezmyślnie wartościuje ludzi(ty też z resztą).
          • iw82 Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:14
            mortycjan napisał:
            > Ja nie uważam potrzeby bliskości, uczuć, przyjaźni i rozmowy za coś istotnego
            > dla mnie.

duzo tracisz moim zdaniem :) aczkolwiek niech kazdy zyje tak jak lubi , zycie
            jest jedno

"autor bezmyślnie wartościuje ludzi(ty też z resztą)."
            napisalam ze to nie moje zdanie , spotkalam w zyciu wielu wspanialych mezczyzn i
            niczego im nie brakowalo:) ale wypowiedz autora zamiast mnie obrazic raczej mnie
            rozsmieszyla, poniewaz podsumowal sam siebie

wiesz moj pies tez ma latwe zycie. nic mu nie potrzeba poza jedzeniem , cieplym
            katem i glaskaniem . czasami sobie mysle "ale ma fajnie" ,co nie znaczy ze
            chcialabym byc psem .

pozdrawiam
        • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:20
          Kobiet do tych uczuć, rodziny, uwagi itd. potrzebują kogoś. Mężczyźni zazwyczaj
          swoje potrzeby realizują nie angażując innych osób do tego. Sami o siebie
          potrafią zadbać.
          • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:32
            alez z Ciebie ignorant!a w tych burdelach,do ktorych chodza mezczyzni,to niby
            kto pracuje?roboty czy zywe kobiety?mezczyzni nie chodza do banku jajeczek,bo
            nie maj macicy w ktorej mogliby zrobic z owego jajeczka uzytek,a poza tym bak
            macicy rowna sie brak instynktu macierzynskiego
            nie wciskaj mi kitu,ze mezczyzni nie odczuwaja potrzeby posiadania rodziny,i ze
            dziwka zaspokaja ich potrzebe bliskosci
            ja uwazam,ze korzystanie z uslug prostytutek jest zalosne
            • mortycjan Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:34
              Dziwka zaspokaja potrzebę seksu - a potrzeby posiadania rodziny wielu ludzi nie
              ma. Tak trudno to przyjąć do wiadomości ?
              • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:37
                skad wiesz,ze duzo ludzi nie ma potrzeby posiadania rodziny?duzo Twoich
                znajomych a ludzi w ogole jako takich to oznica.I jakich ludzi?robiles badania
                w Europie?czy w U.S.A?
                i skad wiesz,jakiej plci sa Ci ludzie?
                • mortycjan Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:40
                  Nie dyskutujemy o liczbach tylko o postawie życiowej którą krytykujesz.
                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:43
                    ja nie krytykuje postawy zyciowej autora,bo czego on potrzebuje od kobiet to
                    nie moja sprawa.nie podoba mi sie tylko,co pisze o kobietach.Ciekawe skad
                    wie,czego potrzebuja od mezczyzn kobiety?
                    • mortycjan Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:44
                      Myślę że nie jest tego ciekaw.
                      • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:49
                        skoro nie jest tego ciekaw,to skad te jego teorie"to wy potrzebujecie nas"
              • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:40
                mortycjan to o burdelach nie bylo do ciebie tylko do silic(a),ktory slusznie
                zauwazyl,ze sperma w bankach spermy pochodzi od mezczyzn,ale nie dostrzegl,ze
                dziwki w burdelach sa kobietami
            • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:40
              Nie ignorant,tylko iwi potrzebę seksu i jedzenia uznała za wspólną, ja odniosłem
              się do pozostałych potrzeb.
              Na pewno są mężczyźni ,którzy odczuwają potrzebę posiadania rodziny czy
              bliskości. Zdaje się jednak, że jest ich niewielu ew. potrzeby tej nie uważają
              za jakąś specjalnie priorytetową - będzie to ok, nie to nie. Nie wciskam żadnego
              kitu. Mężczyźni dużo częściej i w stopniu dużo mocniejszym poświecają się
              rzeczom nie zwianym z rodziną, uczuciam, i takimi tam.
              Możesz uważać, że płatny seks jest żałosny, to twoje zdanie. Jest żałosny nie
              bardziej niż bank spermy. A może nawet mniej.
              • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:46
                ja uwazam,ze bank spermy jest jednak odrobine mniej zalosny,bo wzwod a "glod
                macicy" to rzeczy innego kalibru
                • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:55
                  Jedno i drugie to naturalne zachowanie. Jedno i drugie to popęd nad którym można
                  zapanować. Różnica jest taka, że mężczyźni robią "swoje" bez zbędnych ceregieli.
                  Zapewne gdyby nie przymusznia wynikajace z takiego a nie innego prawa meżczyźni
                  chętniej zapładniali by "potrzebujące" kobiety.
                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:59
                    no wlasnie-naturalne biologiczne zwierzece...
                    tylko ze dla ludzi seks i posiadanie dzieci maja inne znaczenie niz dla zwierzat
                    dla mnie seks i posiadanie dziecko to baaaardzo wazne czynnosci i nie moglabym
                    ani jednego robic z dziwka ani drugiego traktowac jako zaspokajanie swojej
                    potrzeby
              • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 17:51
                silic a Ty skad czerpiesz te dane-"wielu" "niewielu"?

• silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 18:01
                  z życia, literatury, przemyśleń.
                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 18:05
                    silic Twoje obserwacje z zycia literatury przemyslen o troche malo,zeby tworzyc
                    powazne teorie o spoleczenstwie
                    • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 18:14
                      Ja nie tworzę poważnych teorii o społeczeństwie. Ja opisuję rzeczywistość jaką
                      znam i widzę. Może być tak , że wyciągam błędne wnioski. Ale do tego albo muszę
                      dojść sam albo ktoś musi mnie LOGICZNIE przekonać.
                      To, że znam iluś mężczyzn, znam powody dla których coś robią, wiem dlaczego
                      zrobili coś tak a nie inaczej, wiem jak się zachowują to nie znaczy że posiadłem
                      wiedzę absolutną. Daje mi to jednak pewną bazę do przemyśleń.
                      • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 18:18
                        tylko,ze Twoja baza przemyslen to za malo zeby powiedziec cos o tendencjach w
                        spoleczenstwie,a ludzie ktorych znasz to za maly material na takie opinie w
                        stylu "wielu mezczyzn to..."
                        • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 18:38
                          A na czym oparłaś choćby to swoje stwierdzenie ?

>Bo zdrowy mezczyzna
                          >potrzebuje kobiety.moze nie na stale.ale napewno nie tylko do seksu.

GUS, jakaś praca naukowa, próby reprezentatywne ?

Jeśli bardziej ci pasuje mogę posługiwać się kwantyfikatorami.
                          "Wielu mężczyzn" oznacza ilość nieśladową. Statystycznie jest mało prawdopodobne
                          by dana próba osób miała wszystkie cechy mocno rozrzucone od średniej.
                          • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 18:39
                            z wykladow moj drogi,z wykladow(socjobiologia)
                            • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 18:44
                              Więc oświeć mnie do czego potrzebna jest kobieta (po za seksem ) mężczyźnie.

Może dowiem się czy jestem zdrowy czy jednak nie.
                              • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 18:51
                                silic:spytaj o to tego goscia,co wysnul cala ta teorie o ktorej teraz gdamy,bo
                                to on pierwszy uzyl okreslenia "normalny zdrowy mezczyzna..." a ja tylko od
                                niego to okreslenie pozyczylam
                                a zdrowe jest to,ze mezczyzni potrzebuja kontaktu z kobietami(w ogole zdrowi
                                ludzie potrzebuja kontaktow z osobnikami przeciwnej plci)
                                • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 18:57
                                  Ale może jednak wiesz czego mężczyźni potrzebują w kontaktach z kobietami ( cały
                                  czas wyłączajac seks ) ? Bo ja mówiąc szczerze - nie wiem.
                                  Mówię tu oczywiście o kontaktach nie będących efektem zakochania.
                                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 19:00
                                    silic Ty jestes kobieta czy mezczyzna???
                                    nie chodzi o to,ze czegos konkretnego potrzebuja
                                    potrzebuja tego,zeby one ISTNIALY w ich zyciu
                                    oczywisie wszystko opiera sie na biologicznym przyciaganiu seksualnym
                                    • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 19:07
                                      Jestem jak najbardziej mężczyzną.
                                      To jak to ma się do :
                                      "Bo zdrowy mezczyzna
                                      potrzebuje kobiety.moze nie na stale.ale napewno nie tylko do seksu."

Skoro nie tylko do seksu to do czego ? Gdybym nie odczuwał potrzeb seksualnych
                                      nie potrzebowałbym istnienia kobiet. Jeśli weliminować seks, to kobieta nie
                                      wnosi żadnej nowej jakości. To samo można mieć od mężczyzn, zazwyczaj lepiej.
                                      • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 19:13
                                        piszac zdrowy mialam na mysli mezczyzna,ktory rowniez inne potrzeby niz
                                        seksualne
                                        naprawde nie odczuwasz potrzeby obcowania na codzien z kobietami?
                                        nie odczuwasz potrzeby ich obecnosci na tym swiecie?
                                        to dlaczego odczuwasz potrzebe istnienia innych mezczyzn na tym swiecie?
                                        • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 19:21
                                          To co lubię robić, to co mnie interesuje zasadniczo lepiej wychodzi jeśli robię
                                          to z mężczyznami. Podobne zainteresowania, podobny sposób myślenia itd.
                                          Jest dla mnie obojętne czy na ulicy mijam kobiety czy mężczyzn ( oczywiście
                                          daleje pod warunkiem eliminacji potrzeb seksualnych ). Te kobiety które znam i
                                          lubię gdyby zamieniły się w mężczyzn lubiałbym dalej tak samo. Poza tym mężcyźni
                                          są praktyczniejsi, mniej konfliktowi ( wiem że uogalniam ,ale nie da się inaczej
                                          ). Mieszkałem w mieszkaniu z samymi kobietami, mieszkałem z samymi mężczyznami
                                          - to drugie było ciekawsze.

..Wszystkie te chwile przepadną bezpowrotnie w czasie, jak łzy pośród deszczu.
                                          Czas umierać...
                                          • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 19:26
                                            no to jestes troche nietypowym mezczyzna
                                            albo mieszkales nie z tymi kobietami co trzeba
                                            ja potrzebuje do zycia i kobiet i mezczyzn
                                            do ZYCIA,napisalam wiec nie pytaj mnie znow do czego mezczyzni potrzebuja
                                            kobiet oprocz seksu,bo nie znam sie na nietypowych mezczyznach
                                            a te kobiety,ktore lubisz nie bylyby takie same,gdyby byly mezczyznami

• silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 19:40
                                              Myślałem że wiesz, skoro napisałaś to co napisałaś.

Nie wiem z jakimi kobietami powinienem był mieszkać, ale te były bardzo
                                              sympatyczne i nie miałbym nic przeciwko ew. bliższym kontaktom :).

W każdym bądź razie jeśli wymyślisz czego mężczyzna może potrzebować od kobiety
                                              to daj znać - chętnie się dowiem.
                                              • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 19:48
                                                moze naucz sie czytac ze zrozumieniem,to bedzie nam latwiej-do zycia,tak
                                                ogolnie,ludzie odczuwaja potrzebe kontaktow z osobnikami przeciwnej plci
                                                czego konkretnie-to juz pytaj konkretnych mezczyzn
                                                bedzie to np. potrzeba wymiany pogladow,potrzeba ujrzenia swiata z perspektywy
                                                kobiety ,kilku moich kumpli ma taka potrzebe,zeby raz na jakis czas usiasc na
                                                lawce w pewnym miejscu gdzie jest duzo kobiet i po prostu na nie PATRZA,jeden
                                                moj znajomy potrzebuje kobet do aktow(fascynuje go innosc kobiecego ciala,nie
                                                robi aktow mezczyznom),spytaj sie swoich kumpli do czego potrzebuja kobiet i
                                                znajomych
                                                dla Ciebie wszystkie kobiety moglyby zniknac z tego swiata i bys tego nie
                                                zauwazyl(oprocz pan ktorym placisz za ulzenie Ci)????
                                                • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:01
                                                  Wydawało mi się , że ten fragment rozmowy prowadzimy przy założeniu braku popędu
                                                  seksualnego i wszystkich związanych z nim elementów.
                                                  Posłużyłaś się wcześniej argumentem , że mężczyźni potrzebują kobiet do czegoś
                                                  więcej niż do seksu, uznałem że widocznie wiesz o czym mówisz.
                                                  Spytaj tych znajomych z jakiego powodu się patrzą na kobiety; seksulane
                                                  zachowania to nie tylko kopulacja. Podobnie z tym od aktów.
                                                  Moi znajomi potrzebują kobiet do seksu i zachowań seksualnych. Ci
                                                  zakochani/sparowani żyja z nimi, ci bez zobowiązań nie.
                                                  Gdybym nie odczuwał potrzeb seksualnych, zniknięcie kobiet wiele by nie
                                                  zmieniło, pań którym ewentualnie bym płacił też bym nie potrzebował, nie miałbym
                                                  powodów do "ulżenia" - proste.
                                                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:08
                                                    owszem,pisalam juz wczesniej,ze fascynacja odmienna plcia jest oparta glownie
                                                    na przyciaganiu seksualnym!
                                                    co nie jest rownoznaczne z zaspokjaniem potrzeb seksualnych!
                                                    cos wiecej niz seks?usmiech kobiety

• silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:35
                                                    Potrzeby seksualne to nie tylko akt seksualny. Owszem , jest on najbardziej
                                                    wymierny i najbardziej oczywisty ale nie jedyny. Potrzeba potwierdzania
                                                    atrakcyjności, przyjemność z towarzystwa samców/samic (potencjalnych partnerów).
                                                    Można to odczuwać silniej czy słabiej ale to też istnieje.
                                                    Uśmiech kobiety (jeśli nie ma podłoża seksualnego, czyli jeśli nie traktuje się
                                                    danej osoby jako potencjalnego obiektu) jest chyba taki sam jak mężczyzny.
                                                    Niestety nie jest mi dane sprawdzić jaka jest różnica w odbiorze tego samego
                                                    uśmiechu przez kobietę i mężczyznę.
                                                    Zresztą, weźmy pod uwagę dzieci - one uśmiechają się tak samo słodko. Nie ma
                                                    znaczenia czy to chłopiec czy dziewczynka. Tu spokojnie można pominąć aspekt
                                                    seksualny - bo raczej nie występuje.
                                                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:39
                                                    wiem o tym,ze potrzeby seksualne to nie tylko akt seksualny-i to nie ja
                                                    napisalam,ze mezczyzni nie potrzebuja kobiet,bo po seks moga isc do dziwki!a
                                                    przeciez dziwka wlasnie dajeim tylko ten godzinny akt seksualny!w takim razie
                                                    wlasnie sam przyznales,ze autor cyt,wypowiedzi jednak potrzebuje kobiet!
                                                  • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:52
                                                    Nie. To ja napisałem , że mężczyźni potrzebują kobiekt z powodu seksu. To w
                                                    jakim zakresie autor potrzebuje kobiet to jest akurat jego sprawa i on może się
                                                    ograniczać tylko do stosunku, resztę uznawać za nieistotną. Nie uzurpuję sobie
                                                    nawet w minimalnym stopniu wypowiadania się za autora.
                                                    Ja chciałem Ci pokazać, że wg. mnie mężczyźni po odrzuceniu aspektu seksualnego
                                                    raczej nie znajdują w kobietach niczego co im jest potrzebne. Mężczyzna może
                                                    kochać się z kobietą , której nie lubi. Kobietę nieatrakcyjną seksualnie i nie
                                                    lubianą jako człowiek będzie omijał lub będzie zachowywał się przy niej jak przy
                                                    mężczyźnie.
                                                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:56
                                                    nie,to on napisal"my chcemy seksu i zarcia" i sadze ze piszac "seks" mial na
                                                    mysli potoczne znaczenie tego slowa
                                                    aaaaaj ja tez w obecnosci mezczyzn nie zmieniam jakos specjalnie swojego
                                                    zachowania(staram sie przynajmnie)ale to nie znaczy,ze ich nie potrzebuje!
                                                    a nie odczuwasz czystej ciekawosci?mnie bardzo ciekawi meskie spojrzenie na
                                                    swiat
                                                  • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 21:10
                                                    Pewnie miał na myśli "seks" potoczny, ale on sam napisał że go potrzebuje i
                                                    zgłaszać się po niego może w burdelu bo bez sensu jest dla niego wiązanie się z
                                                    kobietą z tego powodu. Nie wiem więc co chciałaś powiedzieć pisząc "w takim
                                                    razie wlasnie sam przyznales,ze autor cyt,wypowiedzi jednak potrzebuje kobiet!".
                                                    On to sam przyznaje, że potrzebuje ich do seksu. Może go dostać albo płacac albo
                                                    umawiając się z jakąś kobietą i tyle.

Rozmowa nam się przeciągnęła i przez ten układ postów trudniej zobaczyć co pod
                                                    czym jest napisane. Chyba zrobię sobie krótką przerwę na jedzenie ( bo na seks
                                                    dzisiaj chyba się nie załapię ).
                                                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:13
                                                    no i co powiesz o tych mezczyznach,ktorzy rozmawiaja,przyjaznia,kumpluja sie z
                                                    kobietami,wymieniaja poglady,imprezuja,dyskutuja o ksiazkach,swietnie sie po
                                                    prostu w ich towarzystwie czuja?? tak naprawde w niemal kazdej z tych sytuacji
                                                    jest jakies tam przyciaganie seksualne,ale to jest zupelnie co innego niz
                                                    stwierdzenie,ze faceci potrzebuja kobiet tylko do seksu!!!!!
                                                  • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:24
                                                    Pytanie czy kupmlują się, wymieniają poglądami itd. z tego powodu że są
                                                    kobietami czy może dlatego że dane osoby mają takie a nie inne zainteresowania,
                                                    taki a nie inny sposób bycia ? Przebywają z nimi bo są fajnymi ludźmi a nie
                                                    kobietami - jeśli wiesz co chcę powiedzieć. Ja też mam spotro znajomych kobiet,
                                                    ale jak pisałem, gdyby stały się mężczyznami czy neutralne płciowo ( taki
                                                    teoretyczny wymysł ) były by tak samo fajnymi ludźmi.
                                                    Lepiej będzie napisać, że większość mężczyzn potrzebuje kobiet z powodu seksu.
                                                    Jeśli nie ma powodów seksualnych to wystarczy, że będą ludzie.
                                                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:26
                                                    no wlasnie kumpluja sie z nimi dlatego,ze ich typowo kobiecy sposob
                                                    postrzegania swiata wiele wnosi do ich zycia
                                                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:16
                                                    tego elementu seksualnosci(czyli plciowosci) nie da sie wyeliminowac,wiesz jak
                                                    przelaze z kumplem przez plot to on zawsze mi sie gapi na tylek,ale wiesz
                                                    przelazimy przez ten plot bo za tym plotem mamy do zrobienia RAZEM cos,co nie
                                                    ma zadnego zwiazku z seksem(w potocznym rozumieniu znaczenia tego slowa)
                                                  • silic Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:40
                                                    I ok. Tylko to co robicie razem nie robicie dlatego że ty jesteś kobietą a on
                                                    mężczyzną tylko dlatego że jesteście parą ludzi , którzy dobrze się rozumieją i
                                                    przyjemnie im się spedza czas, prawda ?

Tak jak ja od jakiegoś czasu rozmawiam z Tobą, nie patrząc na to czy jestes
                                                    kobietą (bo nie wiem na 100%) tylko dlatego że wymieniam z Tobą poglądy. Gdybyś
                                                    była mężczyzną wymieniałbym je tak samo chętnie.
                                                    To, że gdzieś w zakamarkach czai się myśl o ew. przeniesieniu kontaktu na
                                                    płaszczyznę typowo seksualną jest właśnie częścią zachowań seksualnych. Jednak
                                                    nie wpływają one na moją satysfakcję z rozmowy.
                                                  • hholy Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 20:49
                                                    he he masz racje to przelazenie przez plot zeby w nocy wypic w parku piwo to
                                                    tylko element naszej znajomosci,ale nasza znajomosc wynika z potrzeby
                                                    przebywania z osoba odmiennej plci
        • gardenia_jasminoides81 Re: ale autor obrazil raczej mezczyzn nie kobiet 01.03.07, 23:21
          tak ja to widze
          > "my chcemy seksu i zarcia"
          > a kobiety chca uczuc , rodziny, uwagi, zaufania , bliskosci, przyjazni, rozmow
          > y
          > i poza tym jeszcze seksu i zarcia rowniez:)
          > w ten sposob przedstawil swoja plec jako slabiej rozwinietą , nie od dzisiaj
          > wiadomo ze bardziej rozwiniete gatunki maja wieksze potrzeby, w tym emocjonalne
          >
          > tak jak krowa: ma mniej potrzeb od czlowieka i dlatego jest w penym sensie
          > "podjednostką"
          >
          > mezczyzna wedlug autora tez , dac mu seksu ,dac mu jesc i juz jest zadowolony :
          > )

Brawo!!!! podoba mi sie ta opinia. jedyne co bym dodala, to ze nie dotyczy to
          mezczyzn w ogole tylko tego konkretnego mezczyzny. Bywaja i to nierzadko tacy,
          ktorzy maja potrzeby podobne do nas, SUPERKOBIETEK!!!! I maja przez to tak samo
          jak my fajne zycie.Pozdrawiam
    • poranaherbate Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:16
      wiecie napisal to jakis niedowartosciowany facet, bo ja znam takich mazczyzn co
      chca byc ojcami, co pragna rodziny i spokojnego zycia u boku zony, wiec mysle
      ze pod tym wzgledem nic nas nie rozni, kobieta w ieku 30 lat ktora jest singlem
      zazwyczaj jest nim z wyboru, facet natomiast.... coz... kobieta 30 samotna ma
      duze szanse, 30-paro letni kawaler jzu mneijsze bo wszystkie kobity
      zastanawiaja sie co z nim jest nie tak:)
      • mortycjan Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:18
        Naprawdę tak myślisz czy chcesz żeby tak było ?
      • silic Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:27
        >kobieta w ieku 30 lat ktora jest singlem
        > zazwyczaj jest nim z wyboru, facet natomiast.... coz... kobieta 30 samotna ma
        > duze szanse, 30-paro letni kawaler jzu mneijsze

Bajki z mchu i paproci , część 5.
        • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:36
          wiecie co?w sumie to mnie nudzi takie teoretyzowanie,ze kobiety to a mezczyzni
          tamto
          sa rozni mezczyzni i rozne kobiety
          musielibysmy przeprowadzic drobiazgowe badania a nastepnie wyciagnac wnioski
          a co do bankow spermy to jest coraz wiecej kobiet,ktore chca miec dziecko a nie
          chca miec mezczyzny
          • silic Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:45
            > a co do bankow spermy to jest coraz wiecej kobiet,ktore chca miec dziecko a nie
            > chca miec mezczyzny

I niech robią co chcą. Mnie to ani ziębi ani grzeje.
            Byle na dzieciach się ich kaprys nie odbił.
    • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:25
      Autor tych słów jest prymitywem, który od zwierzęcia różni sie tylko zdolnością
      do pisania na forum. Po za tym jego dążenia sprowadzają się do seksu i żarcia.
      • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:33
        Ale tacy debile podobno są w mniejszości.
        • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 17:58
          Oprócz tego myśle że jest niedorozwinięty uczuciowo i obudzi się kiedyś z ręką
          w nocniku jak mamusia już nie będzie mogla ugotować i oprać synala a on
          zostanie zupełnie sam. No chyba że jest pedałem, wtedy z kolei ma wielkie
          szanse na AIDS.
          • mortycjan Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:00
            Napisz jeszcze że jest łysy i jeździ starym rowerem:)
            • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:02
              W tym akurat nie widze nic złego.
              • mortycjan Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:04
                To pocieszające.
                • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:07
                  W ogóle nie wiem nic o tym osobniku oprócz tego co pisze.
                  • silic Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:16
                    Więc dlaczego wypowiadasz się o jego matce, jego sposobie przygotowywania
                    posiłków itd. ?
                • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:09
                  dobrze panowie ja teraz ide po empetrzy do sklepa a Wy mi za pol godziny
                  napiszecie ladna zwizla instrukcje jak sie wgrywa muze z internetu,oki?
          • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:02
            a Ty qui_pro_quo po pierwsze nie obrazaj homoseksualistow a po drugie kup sobie
            pralke jesli do robienia prania uzywasz Mamy
            a po trzecie co do nocnika i reki-jak sie ma przyjaciol to wyjma ta reke z
            nocnika
            • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:09
              Nie rozśmieszaj mnie, od 12 roku życia robię wszystko w domu sama
              Pewnie im korony z głów pospdadaja tym pedałom.
              • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:14
                nie rozumiem tylko skad wiesz kto robi pranie
                kolesiowi_ktory_nie_potrzebuje_kobiet
                • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:22
                  A kto mu robi, drugi pedał?
              • iw82 Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:25
                mialam wielu przyjaciol pedalow ( takie srodowisko :D)i uwierz mi ze to
                wspaniali ludzie sa
                uprawiaja tez seks z kobietami czasami dla rozrywki, wiec nic nie traca , a
                wrecz zyskuja:D

a tak poza tym to nie rozumiem skad u kobiet tyle zlosci i nerwow jezeli chodzi
                o meskie potrzeby seksualne , burdele itp??
                wroga trzeba oswoic . widzialas kiedys co sie dzieje z facetem ,ktory dlugo
                seksu nie uprawial ?? Boze miej nas w opiece... wiadomo czemu tyle wojen na
                swiecie;)

taki burdel spelnia swoja role ( to taki psychiatryk dla mezczyzn - wchodza
                nabuzowani , wychodza usmiechnieci blogo i pozytywnie nastawieni do swiata)
                a my -"nieprostytutki" dzieki ciezkiej pracy tych dobrych pan mamy spokoj swiety :)

jest popyt na usluge - dlatego cena taka wysoka i burdeli tak duzo

i co w tym zlego ze faceci lubia seks ??
                gorzej tylko jak sie nie rozladuja i im "dekiel' zrywa jak autorowi glownego postu.

jezeli kobieta ma poczucie wlasnej wartosci i cos soba reprezentuje, to ani
                takiego conquerora( czy jak mu tam ) w zyciu nie bedzie musiala tolerowac ani
                martwic sie burdelami

pozdrawiam
                • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:36
                  iw 82 ja nie jestem zenerwowana ja tylko probuje dyskutowac
                  nic zlego w tym,ze faceci lubia seks
                  a "swietego spokoju" nie chcialabym miec
                  w ogole nie moglabym byc z kims,kto z dziwka by chcial zamiast ze mna
                • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:52
                  Do zaspokajania potrzeb seksualnych jest taka stara i wypróbowana instytucja
                  jak małżeństwo. W początkach n.e. dużo namieszała w tym względzie gnoza, która
                  wpłynęła na chrześcijaństwo, w efekcie przez kilkanaście wieków uznawano seks
                  za brudny, w tym także seks w małzeństwie. Kobiety, zawsze bardziej religijne,
                  się tym przejmowały, w rezultacie mężowie chodzili do burdeli i jednynymi
                  którzy na tym korzystali byli alfonsi. W XX wieku II Sobór Wat. odkrył, że seks
                  bez zamiaru prokreacji w małżeństwie nie jest nieczysty, ale pozostało mnóstwo
                  dewotów, którzy twierdzą, że sobór nie miał racji, a twierdzą tak uciechę tym
                  co zarabiają na prostytucji i tym, co robią w mediach poropagandę
                  antymałżeńską. A wszystko zmierza do tego, żeby było więcej homoseksualistów i
                  żeby naród wymierał. To tak w duzym skrócie.
                  • iw82 Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 19:07
                    qui_pro_quo napisał:

> Do zaspokajania potrzeb seksualnych jest taka stara i wypróbowana instytucja
                    > jak małżeństwo.
                    ehehehe dobre :)

W początkach n.e. dużo namieszała w tym względzie gnoza, która
                    > wpłynęła na chrześcijaństwo, w efekcie przez kilkanaście wieków uznawano seks
                    > za brudny, w tym także seks w małzeństwie. Kobiety, zawsze bardziej religijne,
                    > się tym przejmowały, w rezultacie mężowie chodzili do burdeli i jednynymi
                    > którzy na tym korzystali byli alfonsi. W XX wieku II Sobór Wat. odkrył, że seks
                    >
                    > bez zamiaru prokreacji w małżeństwie nie jest nieczysty, ale pozostało mnóstwo
                    > dewotów, którzy twierdzą, że sobór nie miał racji, a twierdzą tak uciechę tym
                    > co zarabiają na prostytucji i tym, co robią w mediach poropagandę
                    > antymałżeńską. A wszystko zmierza do tego, żeby było więcej homoseksualistów i
                    > żeby naród wymierał. To tak w duzym skrócie.

a tak w ogóle to za wszystkim stoi al kaida:)

• qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 19:12
                      > a tak w ogóle to za wszystkim stoi al kaida:)
                      Za tym akurat nie.
            • wielo-kropek Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:13
              Jesli to do prostytutek bylo pisane to ta koncowka przechodzi, czyli na
              kolanka i lizac, bo wydaje sie ze one mocno to lubia robic.
              • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:15
                wielokropku nie ludz sie-one tylko lubia pieniadze,ktore za to dostaja
                a lubic to moze i lubia,ale tylko klientom o wygladzie Brada Pitta
                • wielo-kropek Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:21
                  Alez pieniadze to tylko papier (pomijam monety). Jak wiec mozna lubic papier?
                  • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:32
                    wielokropku no ale ten papier mozna wymienic na bardzo fajne rzeczy,nie udawaj
                    ze o tym nie wiesz?
                    poczytaj wywiady z prostytutkami-w wiekszosci materialistki
                    • wielo-kropek Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:47
                      O tym to ja wiem. Czyli jednak to te fajne rzeczy sie lubi a nie same
                      pieniazki.
                      • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:53
                        wielokropek:ja tam nie wiem,czy prostytutki lubia miec pelna swinke-skarbonke
                        czy tez lubia chodzic na zakupy,jedno jest pewne:na pewno nie robia obcym
                        facetom laski dla przyjemnosci(za darmo wszak by nie zrobily)
                        • wielo-kropek Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 19:01
                          Moze by i zrobily za darmo, ale wtedy nie bylyby juz prostytutkami. Ot taka
                          mala roznica. No i udzial pieniedzy tu glownie jak sama wiesz te roznice tu
                          czyni.
                          • hholy Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 19:05
                            no wlasnie,otoz to
                            tylko po co zes w takim razie stwierdzil,ze prostytutki lubia "klekac i lizac"??
                            one lubia tylko kase,ktora za to dostaja(no chyba ze klient wyglada jak Brad
                            Pitt)oj nie lubie sie powtarzac
                            • wielo-kropek Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 19:13
                              Przeciez wiesz ze mialas racje, a ja z tym ich lubieniem lizac, poprostu
                              zartowalem, a wlasciwie to chcialem troche odwrocic kota ogonem,i rzucic inny
                              cien na to lub przydodac blasku dla tego zawodu (jak wolisz).
              • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:17
                A ty jak zwykle pierniczysz od rzeczy jak stary dziadek.
              • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:18
                Wypraszam sobie takie teksty pod moimi wpisami zrozumiałeś?
                • wielo-kropek Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:24
                  To pisz sobie sam (czy sama) bo nie wiem kim jestes.
                  • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:32
                    Napisał wielokropek z typowym dla siebie porażającym brakiem logiki.
                    • wielo-kropek Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:44
                      Moze zrob liste w ktorej wyszczegolnisz kto moze pod twoimi wpisami sie
                      wpisac. Zauwaz ze moj wpis nic nie ma wspolnego z twoja ostatnia
                      wypowiedzia. A tak naprawde to o ci ci chodzi ze sie czepiasz? Czyzby zlosc
                      jakas czy kompleksy? Przeciez zawsze mozesz mnie nie czytac, ignorowac.
                      • qui_pro_quo Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:53
                        Wypraszam sobie żebyś popdpinał pod moje wpisy swoje bredzenie o prostytutkach,
                        idioto.
                        • wielo-kropek Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 01.03.07, 18:58
                          To forum jest otwarte i nalezy do wszystkich chetnych. "Moje" (czyli swoje) to
                          ty sobie zrob. Raz jeszcze ci powtarzam ze moje wpisy nic nie maja wspolnego
                          z twoimi wypowiedziami, bo ja nawet ich nie czytam. Tak wiec nie pije tu nic
                          do ciebie w najmniejszym wydaniu, a jesli moje wpisy ci nie pasuja to
                          zglaszaj je nie do mnie tylko do innych kontrolerow.
    • forumowicz_pospolity Sama prawda;) ntx 01.03.07, 18:38

• yagiennka Myśle że to pitolenie... 02.03.07, 01:20
      starego kawalera :D
    • malina1972 Re: Co myslicie o takiej opinii o kobietach? 02.03.07, 11:45
      Jesteś po prostu zboczkiem lubisz jak kobiety jadą z tobą jak z gównem tak jak
      moje poprzedniczki.No cóż każdego rajcuje coś innego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka