Dodaj do ulubionych

robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA

04.03.07, 22:55
Oglądam program Wojewódzkiego z Robertem Gawlińskim z Wilków i stwierdzam, że niektórzy powinni tylko śpiewać bez prawa do wypowiedzi.

Facet, który jest idolem dzieciaków opowiada,że miał 102 panienki, a gdy żona nie chciała mu dać kasy i koksu to rzucił w nią nożem...Scycoryk w kieszeni otwiera...

Kiedyś gościa spotkałam przypadkiem w lokalu. Pogadało się. Czy raczej on prowadził monolog o tym jakie ma kompleksy nt. swojej chudości. Popił sobie i dalej w ten deseń. I same k..., prymitywne słownictwo. Ale jak się przyznał, skończył tylko podstawówkę.
Obserwuj wątek
    • polla4 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 04.03.07, 22:56
      Nie jest typem inteligenta, ale głos ma przepiękny, Uwielbiam go :)
      • olaboga.gdzie.ma.noga Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 04.03.07, 22:58
        Ma. Ale totalny prymityw. Kiedy chciałam zmienić temat i porozmawiać na trochę inny niż jego chude nogi i łysole z Grochowa on do mnie:
        "Co Cię k.... po..!"

Powiedziałam mu co o nim myślę i się zmyłam ze znajomymi. Ale niesmak został.

• polla4 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 04.03.07, 23:01
          Widziałam parę lepszych wywiadów z nim niż ten u wojewódzkiego.
          • olaboga.gdzie.ma.noga Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 04.03.07, 23:07
            a ja widziałam go osobiście. I starczy. Niech tylko śpiewa, bo poziom intelektualny na poziomie Dody i Frytkowskiej a zgrywa się na poetę-wieszcza.
      • green_land Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 16:15
        Głos? Słyszałam go raz na żywo i była to kompletna ŻENADA. Fałsz, fałsz, fałsz.
        Nie dało się tego słuchac. Chyba Margaryna zaśpiewała lepiej. (Ale Gawlińskiego
        na żywo słyszałam po trzeciej chyba płycie, więc może od tego czasu brał lekcje
        śpiewu:)
    • poopka Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 04.03.07, 23:15
      Hmm co do spiewania fakt spiewa niezle i lubie jego muzyke.. co do wypowiedzi
      nie wiem czy na miejscu zony było by mi miło gdyby moj maz gadal publicznie ile
      kobiet zaliczył jesli to prawda.. slyszałam od kolegi ktory od dłuzszego czasu
      mieszka w Londynie ze jakis dobry znajomy organizował wystep pana Gawlinskiego
      i najadł sie sporego wstydu przez to ze szanowny pan Gawlinski nie byl za
      bardzo w stanie wystapic w jakims klubie ...
      • polla4 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 04.03.07, 23:23
        To z panienkami to chyba jakaś ściema?
    • sumitka Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 00:54
      a wygląda na subtelnego faceta, typ intelektualisty - widać pozory mylą.. on
      naprawdę tylko podstawówkę ukończył i ma non stop włączony bluzgator?
      • polla4 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 01:22
        Owszem, zdarza mu się powiedzieć coś szokującego, jak ta historia z nożem czy
        kochankami. ale nie jest bardzo wulgarny
        • polla4 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 01:24
          Przynajmniej wg mnie
          • lenka2001 Medialna ściema;) 05.03.07, 01:37
            Facet jaja sobie robił, a wy się podniecacie;) Kreuje jakiś obraz siebie, swój
            medialny wizerunek. I tyle...

Zresztą, świat muzyków, aktorów, którzy nazywają siebie "artstami" jest naprawdę
            pos.rany;)
            • polla4 Re: Medialna ściema;) 05.03.07, 01:46
              lenka2001 napisała:

> Zresztą, świat muzyków, aktorów, którzy nazywają siebie "artstami" jest naprawd
              > ę
              > pos.rany;)

Fakt :)
    • foty.foty Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 02:10
      ale Wojewodzkiego czuba to nikt nie przebije;]]]
      • avital84 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 02:12
        Ja tam lubię Wojewódzkiego. Może dlatego, że gustuje w czubach;)
        • lenka2001 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 02:14
          avital84 napisała:

> Ja tam lubię Wojewódzkiego. Może dlatego, że gustuje w czubach;)

Ja też;)
          • foty.foty Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 02:18
            Wojewodzki mieszka na tym samym osiedlu co ja:)
            najlepsze jak rano jezdzi w wielkich goglach, na rolkach po bułki do piekarni:)
            to byl widok....niezapomniany:))
            ale mozna go nawet lubic za to,ze jest takim czubkiem:))

beautyfly.pl/
            KOSMETYKI!!!!NOWOSCI!!NAJLEPSZY SKLEP W NECIE:)
            • avital84 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 02:19
              te rolki, google i bułki brzmią bardzo sympatycznie:)
              ja cenię ludzi zakręconych
              nudny na pewno nie jest i dlatego go lubię
              • foty.foty Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 02:21
                ja mam co do niego mieszane uczucia...
                raz mnie wkurza a innym razem nastraja bardzo pozytywnie;)
                • avital84 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 02:22
                  No bo jest kontrowersyjny i myślę, że o to mu właśnie chodzi:)
                • polla4 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 02:23
                  Mnie wkurza jak obraża albo nie słucha gości, nie lubię go wtedy. A kiedy
                  żartuje, to jest super :)
                  • ade1 muzyka piekna, wypowiedzi zenujace 05.03.07, 14:07
                    jw.
            • green_land Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 16:17
              Czub jak czub, ważne by z gustem :)
              • bajbol Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 20:51
                Co grał Gawliński? Było świetne.
    • azha Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 22:05
      nawet jeśli z jego strony to podpucha to faktycznie żenująco mu to wszystko wyszło

nie zobaczyłam do końca, bo to był chyba jeden z najgorszych wieczorów z Wojewódzkim
    • azha Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 05.03.07, 22:09
      z resztą teksty też ma mega ambitne, muli mnie jak słysze 'baśka miala fajny
      biust' albo to najnowsze arcydzieło poetyckie 'kto odejdzie na zawsze będzie sam'

więc skoro nad tekstem pracuje iles czasu i osóśb to czego się spodziewać bo
      spontanie na niewygodnej kanapie
    • klarafr Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 06.03.07, 02:40
      A ja najbardziej wspolczuje jego dzieciom. Przy calej sympatii do tworczosci
      Gawlinskiego, przeraza mnie fakt, ze jest czyims ojcem.On z zonka swietnie sie
      bawi, tylko ciekawa jestem jak w tym wszystkim odnajduja sie ich dzieci
      zakladajac, ze zdarzenia o ktorych mowil mialy naprawde miejsce.
      • baja39 Re: robert gawliński u wojewódzkiego-ŻENADA 06.03.07, 09:16
        Nawet Drzyzga była zażenowana i widać było jak dystansuje się wobec nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka