cichadziewuszka 05.03.07, 15:13 boli mnie brzuch, strasznie mi zimno w plecy i znowu zazdroszczę facetom, że nie muszą tego przechodzić co miesiąc;( nie cierpię mieć okresu:( marzy mi sie łóżeczko i mój pluszowy, mięciutki miś, zaraz się popłaczę;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koni42 Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:16 Mnie to czeka jutro. Biorę tabletki, więc wszystko jak w zegarku. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kleo1 Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:19 Taaa... mnie rano taki ból dorwał że o rety... wszpółczuję i dzielę się gorącą czekoladą :* Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:22 oj tak, czekolada to już weszla obowiązkowo w jadlospis w te dni. Zawsze wtedy mam taki apetyt na słodkie i ostre naprzemian. Gorącą czekoladę oj by się wypiło:) Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:20 chcialabym mieć tutaj chociaż mój cieply kocyk, żeby się nim owinąć:( Odpowiedz Link Zgłoś
miss_a Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:23 wiesz co, gdzies czytalam ze kobiety ktore maja wysoki poziom estrogenu maja takie okropnie bolesne miesiaczki. moze Ty masz za wysoki? i moze daloby sie to jakimis tabletkami hormonalnymi raz na zawsze wyregulowac? nie jestem zadnym specjalista oczywiscie, ale moze wybierz sie do dobrego ginekologa-endokrynologa? a tymczasem pozdrawiam i wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:23 hahaha mnie też dzisiaj dopadło ale ja nie mam takich dolegliwości:) Mimo wszystko jestem z Tobą. Pewnie niedługo kończysz pracę więc połóż się po powrocie do łóżeczka, okryj kocem, włącz jakiś film, zaparz gorącą herbatkę i zjedz czekoladę:))) Jutro będzie lepiej:D Ps. Zapomniałam, że jedynym minusem tego miesiąca jest "syfek" co mi się zrobił od tych rewolucji hormonalnych;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:24 napewno tak zrobię, dzięki:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:28 cichadziewuszka napisała: > napewno tak zrobię, dzięki:)pozdrawiam To Ci jeszcze dowcip opowiem:) Na ulicy całuje się parka. Podchodzi do nich jakiś mężczyzna i zagląda to przez jedno to przez drugie ramię. Całujący kobietę mężczyzna nie wytrzymuje i pyta: "Panie! Co Pan robi?!". A tamten odpowiada: "A nic. Tylko żona ma klucze od mieszkania";))) Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:31 hahahahaha dobre:) zapamiętam na przyszłość i bedę klucze zawsze zostawiać pod wycieraczką;-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:36 cichadziewuszka napisała: > hahahahaha > dobre:) zapamiętam na przyszłość i bedę klucze zawsze zostawiać pod > wycieraczką;-) Dobry pomysł;) Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:39 mój kuzyn kiedyś pamiętam wyszedl z mieszkania a na drzwiach zostawił kartkę dla brata: "jestem na mieście, klucze pod wycieraczką" szczyt przebiegliwości:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: rety, znowu;( 05.03.07, 15:41 cichadziewuszka napisała: > mój kuzyn kiedyś pamiętam wyszedl z mieszkania a na drzwiach zostawił kartkę > dla brata: "jestem na mieście, klucze pod wycieraczką" > szczyt przebiegliwości:) hahahahahahhahha dobre dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emmanuella Re: rety, znowu;( 05.03.07, 16:22 U mnie nie dość, że nadszedł dziś "ten cudowny dzień", to jeszcze sąsiedzi od 6 godzin wiercą coś na korytarzu :) Chyba niedługo mózg przez uszy mi wypłynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: rety, znowu;( 05.03.07, 16:36 Łacze sie z Toba w bólu ;) mnie to czeka pojutrze ;//// Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: rety, znowu;( 05.03.07, 18:49 Ja ostatno nie tylko ryczałam, ale wyłam i krzyczałam z bólu.Jedna z forumowiczek powiedziała mi,że ten ból i wszelkie inne objawy są sposobem natury do przygotowania nas do porodu. W sumie to by wiele tłumaczyło. Chyba wszystkie łączymy się z Tobą w bólu i czekamy na swój:/ Odpowiedz Link Zgłoś