IP: *.to.krakow.pl 02.05.03, 14:28
Cos o tych pigulkach slyszalam,ze ponoc pomagaja zwalczyc klopoty z
tradzikiem.Jak myslicie czy przy drobnych klopotach z cera(drobnych ale
uciazliwych,bowiem na plecach i ramionach:(a teraz lato niebawem)lek ten
jest rowniez stsowany?? Od niedawna biore mercilon,ale nie widze by poprawil
stan mojej cery:(
Dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: diane..? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 15:18
      Swego czasu bralam Diane jako srodek antykoncepcyjny. Nie zauwazylam , zeby
      jakos rewelacyjnie wplynal na moja cere, natomiast bardzo wyraznie wplynal na
      moj apetyt i wage. Bez opamietania jadlam jak mlode prosie, to bylo nie-do-
      powstrzymania!!! Taki dziki apetyt. Po 2 mcach kazalam zmienic sobie pigulki na
      inne. Tak wiec... na to radzilabym uwazac.
    • Gość: aspi Re: diane..? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.05.03, 19:38
      ja Diane biore od ponad 3 lat regularnie, tez zaczelam od tego, zeby poprawila
      mi sie cera. Byl to jedyny lek, ktory mi pomógl, wymaga to jednak czasu, zeby
      widoczne byly efekty. Oczywiscie w czasie stosowania Diane 35 nie pozbedziesz
      sie calkowicie zmian na skorze, ale mozesz byc pewna, ze zmieni sie na lepsze.
    • Gość: mimi Re: diane..? IP: *.BMJ.net.pl 02.05.03, 23:59
      ja też bralam Diane jako srodek antykoncepcyjny nie miałam jakiś dużych
      kłopotów z cerą, normalnie czasem coś tam się pojawiało, brałam Diane ponad rok
      i w tym czasie moja cera była jeszcze ładniejsza i prawie w ogóle nic mi nie
      wyskakiwało ale teraz od już prawie roku nie biorę tych tabletek a moja cera
      jest po prostu koszmarna :( jest znacznie gorsza niż wtedy gdy w ogóle
      zaczęłam brac tabletki. a poza tym jesli masz brać Diane tylko dla poprawy cery
      to naprawdę daruj sobie to bardzo silny lek antyandrogenny i ma wiele skutków
      ubocznych, a poza tym wiadomo hormony kazdy inaczej na nie reaguje dlatego moim
      zdaniem branie ich tylko na cerę to totalny bezsenns, bo mozna sobie znacznie
      gorzej zaszkodzić
    • Gość: maja Re: diane..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 19:55
      W moim przypadku dziala swietnie na cere i rozne wloski. Ale spada apetyt na
      seks
      • ukochana Re: diane..? 04.05.03, 13:28
        Gość portalu: maja napisał(a):

> W moim przypadku dziala swietnie na cere i rozne wloski. Ale spada apetyt na
        > seks

tzn. , ze bierzesz diane ze wzgledu na wloski i tradzik, czy jako anty,
        czy wszystko naraz ? Wierz juz chyba , ze jak przestaniesz brac to "wloski"
        znowu zaczna rosnac , czy to ma jakikolwiek sens ? i tak z ciekawosci
        zapytam jak czesto wspolzyjesz ? (sorry)
    • Gość: aneta Re: diane..? IP: *.to.krakow.pl 03.05.03, 20:28
      dziekuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka