szpilki.fm 09.03.07, 11:46 Czy manipulacja facetem jest grzechem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 11:48 szpilki.fm napisała: > Czy manipulacja facetem jest grzechem? manipulacja przy rozporku męża koleżanki może być grzechem Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: aczkolwiek 09.03.07, 11:52 nutopia napisała: > nie musi. hahahahahaha Czyżby Cię przestała boleć głowa;)? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: aczkolwiek 09.03.07, 11:55 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > nie musi. > > hahahahahaha > Czyżby Cię przestała boleć głowa;)? chyba się normalnie naćpałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: aczkolwiek 09.03.07, 11:55 hehehehe Nie mogę się śmiać bo mnie brzuch z głodu boli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 11:55 Nie, nie jest. Jest niebywałym darem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 11:58 Rozumiem, że Tobą nikt nie manipuluje? Ani Ty do tej pory też nikim nie ten tego? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 11:59 lupus76 napisał: > Rozumiem, że Tobą nikt nie manipuluje? Ani Ty do tej pory też nikim nie ten > tego? :D ciiiiii Wielki Brat patrzy:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 12:08 Ten o się nim manipuluje i tak się nie zorientuje o czym mowa. A Ci, którymi trudno manipulowac i tak juz znaja takie praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 12:08 oka2 napisała: > szaa dziewczyny bo sie wyda ;) no własnie! ja chciałam to głośno i wyraznie zaznaczyć! Nigdy w życiu nie manipulowałam żadnym facetem. Nigdy bym się do tego nie zniżyła! Moja godność osobista by mi na to nie pozwoliła. Do kompromisów wszelakich dochodziłam łagodną perswasją i dyskusją. <krzyżuje palce za plecami> Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 12:10 Jeśli jako manipulację rozumiemy uzyskanie pożadanego (przez nas zachowania) to Do kompromisów wszelakich dochodziłam > łagodną perswasją i dyskusją. to jest bardzo dobry przykład manipulacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 12:13 lupus76 napisał: > > to jest bardzo dobry przykład manipulacji :) <na stronie> cholera! <głośno> nie zgadzam się z przedmówcą :D Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek To chyba jeszcze zależy, w co go zamierzasz... 09.03.07, 12:08 ...wmanipulować? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: To chyba jeszcze zależy, w co go zamierzasz.. 09.03.07, 12:09 Noooo, jak w dziecko innego to grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: To chyba jeszcze zależy, w co go zamierzasz.. 09.03.07, 12:09 wraczek napisał: > ...wmanipulować? bo jak w morderstwo męża to się kwalifikuje na grzech Odpowiedz Link Zgłoś
miss_a Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 12:10 grzechem nie, ale jest w tym cos niesmacznego. takie w zlym guscie wydaje mi sie nieco. kazda manipulacja, nie tylko facetem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 12:12 Miss_a nie zdajesz sobie sprawy jak często manipulujesz ludźmi. I jak często Tobą manipulują. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 12:13 szpilki.fm napisała: > Czy manipulacja facetem jest grzechem? Facetem? nieeeeeeeeee:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szpilki.fm Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 15:22 Dobre :D Szczególnie fragment o rozporku... :) Manipulacja a uwodzenie? Chyba idą w parze... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Manipulacja facetem ;) 09.03.07, 16:07 Ciekawy temat:)) Otoz moim zdaniem ososba manipulajaca czesto zostaje ofiara manipulacji:) I badz tu madry:) W zaleznosci,ktora ze stron ma silna osobowsc,ta ma wieksza przewage w tej grze:) Tak to widze. Odpowiedz Link Zgłoś