anisia25 09.03.07, 15:56 Ja bede leniuchowac. Wreszcie mam jakis wolny weekend. Moze wybiore sie na kregle... Milego weekendu wszystkim forumowiczom zycze! A co mi tam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 16:03 w sobote praca, w niedziele praca w sobote impreza, w niedziele leniuchowanie i spotkanie z dawno niewidzianymi kolezankami:) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 16:05 W końcu się wyśpię. :) Dziś wieczorem - kino. Jutro po południu - mamy gościa (przyjaciel męża ze studiów). W niedzielę szalejemy z córcią. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.ewa Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 16:05 Ja jak co tydzień, weekend będę spędzać z moim facet. W sumie to wszystkie dni spędzamy razem, bo wspólnie mieszkamy. Ale ja studiuje - on pracuje, więc mamy mało czasu w tygodniu. Weekend poświęcimy sobie. Od dawna miewamy się s kupnem chomika, więc prawdopodobnie w ten weekend, wybierzemy się na wycieczkę po sklepach zoologicznych i być może przygarniemy gryzonia :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 16:15 pieska lepiej nie, przeciez ich caly dzien nie ma w domu, biedak bedzie tesknil Ja dzis zamierzam wyjsc z psiakiem na spacer, wrocic i pozmywac a pozniej do wieczora ogladac telewizje. Jutro caly dzien jestem sama, wiec przejde sie do rodzicow, wieczorem jestem umowiona z kolezanka na disco. W niedziele bede spac, a pozniej cale popoludnie mam dla faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 18:30 pani.ewa: Swietny pomysl z tym chomikiem! Jak bylam mala mialam chyba z 6! Oczywiscie nie na raz tylko po kolei. Kochane gryzonie! Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 16:07 Ale wam dobrze - a ja będę siedział od 8 do 18 na polibudzie dwa dni pod rząd:( Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 16:08 dzisiaj mile spotkanie ze znajomymi sobota - proszony obiad niedziela - lenistwo okrutne Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 16:23 dzisiaj sprzatanie mieszkania i obiad na jutro:) a jutro zakupy i spacer,wieczorem kino domowe.no a w niedziele.....lenistwo:) pozdrawiam i milego weekendu zycze Wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
e1982 Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 16:24 Hm..cos mi domem pachnie...pewnie tu siedzieć będę..blee :) Odpowiedz Link Zgłoś
oka2 Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 16:29 bede musiala wystukac wstep do mgisterki , bleeee ale jutro ostrej popijawy z gdanskim "Miescie Aniolow" sobie nie odmowie :P ehh... to juz ostatnie podrygi takiego studenckiego swawolenia. Pzdr magistrantow i cale FK. Odpowiedz Link Zgłoś
koni42 Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 16:29 Dzisiaj rozmowa internetowa (jak co dzień) z moim ukochanym z Paryżewa. Jutro sprzątanko, zakupy hipermarketowe z córcią i po południu jakiś spacer, może wspólne szaleństwa. Sobotni wieczór na czacie....Paris by night jest piękny. Niedziela - śpimy do oporu...czyli do 8h00 hihihihi. Po południu jedziemy we trzy dziewczyny: mama, moja córeczka i ja na cmentarz do taty, potem obiad gdzieś na mieście i spacer. No a potem domek, odpocznek i takie tam. Wieczorem Paris...jak co dzień. miejmy nadzieję, że już niedługo razem. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 18:41 maluje sypialnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 18:53 Dziś idę zaraz do kina, jutro ide na lekcję rysunku, potem wieczorem znów do kina, a w niedzielę do znajomych obgadywać plany wakacyjne, uff :))) Lubię tak. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 19:33 najpierw porzadki, potem przygotoania do wyjazdu wiec mimo weekendu jednak pracowicie, ale od wtorku sie bycze przez caly tydzien na sloneczku :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_dla_murzynka Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 19:56 gzić się będę i będę szczęśliwa :))))))))) dobry plan, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 19:59 Fantastyczny. Zazdroszczę umiejętności strategicznego planowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_dla_murzynka Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 20:30 żadna strategia miłość po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 20:01 - kino - knajpka - kręgle albo bilard:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 21:48 jutro hmm moze wreszcie naucze sie znakow drogowych chce isc na prawko,posparzatam moja chacjende,zrobie salatke, posiedze przy kompie,ndz hmmm moze pojade na miasto spotkac sie ze znajomymi albo ją przespie Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 21:53 Do niczego weekend...cały na uczelni:( Już dziś się zaczeło:( Odpowiedz Link Zgłoś
welkakropkabe Re: Co robicie w weekend? 09.03.07, 23:10 Góry. Nicnierobienie. Zero myślenia/mówienia o pracy. Fajny kolega. I tak do poniedziałku. Będzie super. Wymarzonych weekendów! Pa Odpowiedz Link Zgłoś