nutopia 12.03.07, 11:51 własnie, niby sama tego chciałam, jestem przekonana, że to najlepsze wyjście z sytuacji, wiem że zrobiłam dobrze i pewnie decyzji nie cofnę... tylko dlaczego tak mi żal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: sama tego chciałam 12.03.07, 11:54 uffff już mi przeszło!!! wcale mi nie żal! - wystarczył jeden e-mail!!! wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: sama tego chciałam 12.03.07, 11:59 mala_mee napisała: > W co sie nakręcasz? to te cholerne przedwiośnie stany depresyjne załapuję normalnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: sama tego chciałam 12.03.07, 12:04 Bożesz Ty mój! Nutopia, ale o czym Ty piszesz, bo zabrzmiało strrrasznie niepokojąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: sama tego chciałam 12.03.07, 12:06 zawszelogin napisała: > Bożesz Ty mój! Nutopia, ale o czym Ty piszesz, bo zabrzmiało strrrasznie > niepokojąco!!! chciałabym zasnąć na dwa tygodnie - wtedy będzie już lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: sama tego chciałam 12.03.07, 12:13 Obawiam się, że masz tę depresję...tylko jeszcze o tym nie wiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: sama tego chciałam 12.03.07, 12:17 zawszelogin napisała: > Obawiam się, że masz tę depresję...tylko jeszcze o tym nie wiesz ;) obawiam się, że masz rację... Odpowiedz Link Zgłoś