nutopia 13.03.07, 13:34 wiosna też może być piękna;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszelogin Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 13:36 Oooo!!! No proszę co za zmiana ;) I tak trzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 13:39 A co, zima tez moze? w miescie?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 14:09 spacecoyote napisała: > A co, zima tez moze? w miescie?? oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 13:50 No widzę, że się polepszyło!!! To bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 14:10 mala_mee napisała: > No widzę, że się polepszyło!!! To bardzo dobrze. na tyle mi się polepszyło, że nawet grypa mnie nie złamie Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 14:25 No to silna Baba jesteś!!! Grypie się nie daj. A ja własnie zrobiłam inauguracje japonek w pracy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 15:28 mala_mee napisała: > No to silna Baba jesteś!!! Grypie się nie daj. > A ja własnie zrobiłam inauguracje japonek w pracy :)))) a mnie ogarania pomroczność gorączkowa i liczę, liczę i juz 8 raz mi jakieś milionowe wyniki wychodzą...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 15:29 No jeżeli takie same to może po prostu tak powinno być??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 15:35 mala_mee napisała: > No jeżeli takie same to może po prostu tak powinno być??? 3+5+2.5+8+6,25= 100054622 masz rację- przecież to dobrze jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 14:12 nutopia napisała: > wiosna też może być piękna;))) A co takiego się wydarzyło:)??? Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Do Izabellaz1 13.03.07, 15:03 Si vis pacem,para bellum **Witam ! Jestem nieco zaniepokojony zapowiedzią owych gestae bellorum, czy mógłbym się zapoznać bliżej z założeniami i planowanym teatrem działań, by na czas zarządzić ewakuację ludności cywilnej ? Chyba , że chodzi o Parabellum (to raczej sprawa organów ścigania) , ewentualnie o Parę (oczywiście parę wodną podgrzewaną systemem inżyniera Bella) ? W takim przypadku wracam na balkon opalać się :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Do Izabellaz1 13.03.07, 15:12 niezorientowany1 napisał: > Si vis pacem,para bellum > **Witam ! > Jestem nieco zaniepokojony zapowiedzią owych gestae bellorum, czy mógłbym się > zapoznać bliżej z założeniami i planowanym teatrem działań, by na czas > zarządzić ewakuację ludności cywilnej ? Coś dzisiaj bardzo się tym Panowie interesujecie;P Jeśli dojdzie do konkretnych działań Was forumowiczów na pewno o tym powiadomię i zdąrzycie się ewakuować;))) > Chyba , że chodzi o Parabellum (to raczej sprawa organów ścigania) , To nie jest mój ulubiony:P Ewentualnie scorpion czeski (również dzisiaj wspominany)...ale mam nadzieję, że nikt mnie nie będzie ścigał;) > ewentualnie o Parę (oczywiście parę wodną podgrzewaną systemem inżyniera > Bella) ? > W takim przypadku wracam na balkon opalać się :-)) Miłego opalania hehe:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do Izabellaz1 13.03.07, 15:30 izabellaz1 napisała: > > > Miłego opalania hehe:P > > a mnie pisał że ma młyn w pracy....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Do Izabellaz1 13.03.07, 15:33 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > > > > > Miłego opalania hehe:P > > > > > a mnie pisał że ma młyn w pracy....:(((( Wstrętny kłamczuch! No to Jego nie uprzedzę o planach inwazji na ludzkość w celu zaprowadzenia pokoju na świecie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Do Izabellaz1 13.03.07, 15:35 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > > > > > > > Miłego opalania hehe:P > > > > > > > > a mnie pisał że ma młyn w pracy....:(((( > > Wstrętny kłamczuch! No to Jego nie uprzedzę o planach inwazji na ludzkość w cel > u > zaprowadzenia pokoju na świecie;))))) > Izka znów uratuje świat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Do Izabellaz1 13.03.07, 15:41 nutopia napisała: > Izka znów uratuje świat!!!! Wybawca ludzkości we własnej osobie...to ja naturlich:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Do Nutopii-nie bujam, pracuję w młynie Sp. z o.o. 13.03.07, 18:17 nutopia napisała: > a mnie pisał że ma młyn w pracy....:(((( **Witam :)) Wcale nie bujam , Słowo Harcerza, po prostu pracuję w przedsiębiorstwie Młyn Sp. z o.o. , i to na samej górze zwanej "balkonem". Tam jest bardzo gorąco , to taki karcer dla niepokornych pracowników, w żargonie ten rodzaj pracy nazywa się "opalaniem". Pozdrawiam :-)) Spracowany NN Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 15:29 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > wiosna też może być piękna;))) > > A co takiego się wydarzyło:)??? > :0) coś.... ale o tym sza! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 15:34 nutopia napisała: > :0) coś.... ale o tym sza! Nie no plizzzzzz napisz!!! Teraz to chudnębo ciekawość mnie zżera. Nie możesz pozwolić żebym zniknęła z tej ciekawości:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 15:36 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > :0) coś.... ale o tym sza! > > Nie no plizzzzzz napisz!!! > Teraz to chudnębo ciekawość mnie zżera. Nie możesz pozwolić żebym zniknęła z te > j > ciekawości:DDD > chciałaś schudnąć chyba....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 15:38 Ja też ale dopiero jutro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: drogie Panie miałyście rację:) 13.03.07, 15:41 nutopia napisała: > chciałaś schudnąć chyba....:))) Ale nie aż tak;))) Odpowiedz Link Zgłoś