pajdeczka 07.05.03, 15:06 Czy macie jakąś cechę, w której się specjalizujecie? Osobiście specjalizuję się w doprowadzaniu ludzi do furii, ostateczności czy też "czarnej rozpaczy", jak kto woli. Nieraz tego żałuję, bo ludzie są tylko ludźmi.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chiko Re: Specjalizacja IP: *.eurisko.gr 07.05.03, 15:09 pajdeczka napisała: > Czy macie jakąś cechę, w której się specjalizujecie? > Osobiście specjalizuję się w doprowadzaniu ludzi do furii, ostateczności czy > też "czarnej rozpaczy", jak kto woli. > Nieraz tego żałuję, bo ludzie są tylko ludźmi.... Chyba sobie za bardzo pochlebiasz. Myślę raczej, że Twoją specjalizacją jest doprowadzanie ludzi do śmiechu (no ewentualnie tej "czarnej rozpaczy") nad Twoją głupotą i ograniczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Posuwaczowi kóz o imieniu chiko dziekujemy! 07.05.03, 15:11 Gość portalu: chiko napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Czy macie jakąś cechę, w której się specjalizujecie? > > Osobiście specjalizuję się w doprowadzaniu ludzi do furii, ostateczności c > zy > > też "czarnej rozpaczy", jak kto woli. > > Nieraz tego żałuję, bo ludzie są tylko ludźmi.... > > Chyba sobie za bardzo pochlebiasz. Myślę raczej, że Twoją specjalizacją jest > doprowadzanie ludzi do śmiechu (no ewentualnie tej "czarnej rozpaczy") nad > Twoją głupotą i ograniczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Eh, paj:) 07.05.03, 15:11 Mnie jeszcze w takie stany nie wprowadzilas:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator_z_boku Re: 2:0 dla chiko 07.05.03, 15:16 pajdeczka napisała: > Czy macie jakąś cechę, w której się specjalizujecie? > Osobiście specjalizuję się w doprowadzaniu ludzi do furii, ostateczności czy > też "czarnej rozpaczy", jak kto woli. > Nieraz tego żałuję, bo ludzie są tylko ludźmi.... Podpisuję się obiema nogami pod stwierdzeniem chiko, że jedyne co umiesz to wzbudzać uśmiech (niestety politowania) u swoich adwersarzy. W takim razie: 2:0 dla chiko. l`osservatore Forumo Kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 2:0 dla chiko 07.05.03, 15:19 > Podpisuję się obiema nogami pod stwierdzeniem chiko, że jedyne co umiesz to > wzbudzać uśmiech (niestety politowania) u swoich adwersarzy. > > W takim razie: 2:0 dla chiko. > To Ty jesteś "sprawna inaczej"? Przykro mi, jak będę miała parę złotych to podeślę. Z postu rozumiem, że straciłaś obie ręce? A głowę jeszcze masz? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator_z_boku Re: 2:0 dla chiko - bezdyskusyjnie 08.05.03, 10:36 pajdeczka napisała: > > Podpisuję się obiema nogami pod stwierdzeniem chiko, że jedyne co umiesz t > o > > wzbudzać uśmiech (niestety politowania) u swoich adwersarzy. > > > > W takim razie: 2:0 dla chiko. > > > To Ty jesteś "sprawna inaczej"? Przykro mi, jak będę miała parę złotych to > podeślę. Z postu rozumiem, że straciłaś obie ręce? A głowę jeszcze masz? > Z wnioskowaniem logicznym to koleżanko twoje słowa wiele wspólnego nie mają. Ale i jakże mogłyby mieć, skoro logika jest Ci obcą zupełnie nauką. ---- Swoją drogą to ciekawe: X pisze, że podpisuję się obiema nogami, a Y wnioskuje z tego, że X nie ma rąk. Czy idąc dalej tym tokiem myślenia moglibyśmy Pajdo dojść do wniosku, że gdyby ktoś już w końcu zaproponował ci uprawianie seku oralnego (mam nadzieję, że kiedyś tego w końcu doświadczysz) myślałby że nie masz pochwy? Buehehehehehe l`osservatore Forumo Kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytający Re: 2:0 dla chiko IP: *.lama.net.pl / 192.168.131.* 08.05.03, 10:58 zgadzam się Pajda jest jakaś niezrównoważona emocjonalnie nie śmieszne to tylko żałosne i oczywiście nie potrafi przyjąć żadnych słów konstruktywnej krytyki... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Specjalizacja 08.05.03, 09:12 pajdeczka napisała: > Czy macie jakąś cechę, w której się specjalizujecie? > Osobiście specjalizuję się w doprowadzaniu ludzi do furii, ostateczności czy > też "czarnej rozpaczy", jak kto woli. a kogoz to udalo Ci sie do furii doprowadzic? Tak pytam, bo nie zauwazylem nikogo wscieklego na Ciebie Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Specjalizacja 09.05.03, 15:32 Niechący specjalizuję się w wyręczaniu się innymi hihi kandydatka na rozwydrzoną, młodą mężatkę A wolałabym w poświęcaniu innym uwagi. Nie cholery tego nie potrafię, a staram się!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś