viola2 Re: mój nie n/t 08.05.03, 14:05 to zazdroszcze (mam nadzieje ze masz juz oczy szeroko otwarte?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: mój nie n/t IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 14:33 To Ty masz otwarte. Tyle, że nie oczy. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: facet to świnia IP: diak:* / 10.6.1.* 08.05.03, 14:08 czemu tak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: facet to świnia 08.05.03, 14:09 Gość portalu: benek napisał(a): > czemu tak myślisz? Benuś, ona tak nie myśli, ona po prostu stwierdza fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: facet to świnia 08.05.03, 14:08 No, roztrząsaliśmy ten dylemat całkiem niedawno w wątku pt. Wszyscy faceci to świnie. Wyraziłam wówczas zdanie, że świnia to kobieta, a mężczyzna to wieprz albo knur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: facet to świnia IP: diak:* / 10.6.1.* 08.05.03, 14:09 kobiety to dziwki - ot mała dygresja Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Ben Hurze! 08.05.03, 14:10 Gość portalu: benek napisał(a): > kobiety to dziwki - ot mała dygresja To było o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Ben Hurze! IP: diak:* / 10.6.1.* 08.05.03, 14:13 pajdeczka napisała: > Gość portalu: benek napisał(a): > > > kobiety to dziwki - ot mała dygresja > > > To było o mnie? A czy każdy facet jest świnią? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ben Hurze! 08.05.03, 14:15 Gość portalu: benek napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Gość portalu: benek napisał(a): > > > > > kobiety to dziwki - ot mała dygresja > > > > > > To było o mnie? > > A czy każdy facet jest świnią? Nie bo świnia jest płci żeńskiej. Dziwka tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: facet to świnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 14:25 Albo facet albo świnia;-), przecież to nie wasg&go;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: nie, bo ma ogonek z drugiej strony! ntx 08.05.03, 16:20 Faceci to świnie. Jakie to proste. Widać na kilometr, ze któryś Ci zalazł za skórę...... Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: A kobiety to nie ??? :) n/txt 10.05.03, 16:51 Ale chyba nie Ty, droga Emmanuelle... :))))) Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić... :))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Taka piosenka jest... 10.05.03, 20:13 ja_nek napisał: > Faceci to świnie. Jakie to proste. > Widać na kilometr, ze któryś Ci zalazł za skórę...... A mnie to samo napisał o sobie facet (to był facet na 100%, żadna podróba). Mam mu nie wierzyć? Przecież on chyba wie najlepiej, czym jest... a kłamstwo zarzucać bezpodstawnie to brzydko i świadczy o złym wychowaniu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Taka piosenka jest... 11.05.03, 00:45 drzazga1 napisała: > Przecież on chyba wie najlepiej, czym jest... > a kłamstwo zarzucać bezpodstawnie to brzydko i świadczy o złym wychowaniu:-))) On mówił wyłącznie o sobie, pewnie miał wyrzuty sumienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Taka piosenka jest... 12.05.03, 09:38 ja_nek napisał: > On mówił wyłącznie o sobie, pewnie miał wyrzuty sumienia:))) Pewnie o sobie ;-), co do wyrzutów - nie mam pojęcia, myślisz, że uznał mnie za konfesjonał, czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: nie, bo ma ogonek z drugiej strony! ntx IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 17:47 I to jest zdrowy pogląd! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: facet to świnia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 14:31 Z tego wynika prosty wniosek, że lubisz jak Cię czasem świna przeleci. Zoofilia! M. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella To moze dodajmy inne stereotypy? 10.05.03, 22:41 O kimkolwiek nie tylko o facetach. Podobno przed wojna mowilo sie ze Zydowki maja w poprzek. Ktos dopisze pare bzdur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: To moze dodajmy inne stereotypy? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 12.05.03, 06:30 A dlaczego swinia? Dlatego ze ziemie ryje -czytaj orze. Wszystkich tak na traktory Ty wsadzila. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: To moze dodajmy inne stereotypy? 12.05.03, 09:35 T%o byla moja sarkastyczna odpowiedz na takie generalizowanie, jak w tytule watku. Sorry ale rece mi opadaja jak czytam takie stwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: To moze dodajmy inne stereotypy? 14.05.03, 08:25 anahella napisała: > O kimkolwiek nie tylko o facetach. > Podobno przed wojna mowilo sie ze Zydowki maja w poprzek. > Hm, to mogłoby być nawet ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trini Re: Facet to świnia ale tylko ten co przy korycie IP: *.acn.pl 13.05.03, 08:23 Nie każdy. Mój na przykład nie i nigdy nią nie był :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Facet to świnia ale tylko ten co przy korycie 13.05.03, 10:32 Gość portalu: trini napisał(a): > Nie każdy. Mój na przykład nie i nigdy nią nie był :-)) Według niektórych kobiet jeszcze będzie świnią:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Facet to świnia ale tylko ten co przy korycie IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 14.05.03, 03:14 Wg. niektorych kobiet on juz nia jest. Tylko i wylacznie dlatego, ze jest facetem (mezczyzna). Tytul tego watku dokladnie to potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek viola 14.05.03, 08:24 Dobrze wiesz, ze tak nie jest - i po co sie zgrywasz?! Oboje wiemy, że wcale tak nie myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś