wodna26 23.03.07, 14:07 Ja mam tylko jeden: też staram się, żeby od czasu do czasu czuł się zazdrosny:). Dziecinne? Kiedyś cały czas pokazywałam jaka to jestem wściekle zazdrosna, teraz przełykam, chociaż to trudne. Niemądre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:08 terapia sie klania... albo piaskownica, w razie nasilenia psychiatryk. Odpowiedz Link Zgłoś
wodna26 Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:13 A koleżanka to niby lepsza? Albo może samotna, dlatego uczucie to jej obce. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:16 alez zazdrosc nie jest mi obca. tylko radze sobie z nia inaczej. nie czepiam sie starozytnego kodeksu hammurabiego. "oko za oko"-to dosc prymitywna zasada.nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wodna26 Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:18 Niekoniecznie. A jakie ty masz sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:23 logika albo zajecie sie czyms innym. istotnym lub przyjemnym. poza tym wyroslam juz z wieku, w ktorym moj swiat orbituje wokol faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
wodna26 Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:30 Logika? Sprecyzujesz? Ja, niestety, nadal jestem w wieku, w którym MIŁOŚĆ to istota wszystkiego. Obym nigdy z tego nie wyrosła. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:34 wiesz, od burzy hormonow o wiele przyjemniejsza jest harmonia. ja ja osiagnelam z mopim partnerem. polecam. logika? tlumaczenie sobie, ze jesli ktos ze mna jest z wlasnej woli to widocznie kocha.smiesznie czulabym sie robiac mezowi awantury o jakies baby, ktore byly dla niego mile albo sie usmiechnely.,... a w odwecie co mialabym zrobic? zalozyc na tylek mini i usmiechac sie do panow? zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
wodna26 Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:36 Są o wiele bardziej wyrafinowane sposoby, jako dojrzała kobieta powinnaś już coś o tym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:39 niby co powinnam wiedziec? gdybym miala mentalnosc nastolatki, to moj maz nie ozenilby sie ze mna. zabawa w dom to co innego niz stworzenie prawdziwego, stabilnego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wodna26 Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:42 Ta miniówka w Twoim wykonaniu...To nie jest wyrafinowany sposób:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:44 celowo podalam taki przejaskrawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:35 poza ty mylisz milosc z zazdroscia. zyje miloscia. codziennie. mam meza, ktorego moze mi zazdroscic caly swiat:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodna26 Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:39 Każda zakochana kobieta mówi coś takiego:) To oznacza, że większość facetów jest godna pozazdroszczenia, czy na pewno?:) Dla Ciebie Twój mąż jest Apollinem, ale być może tylko ty tak uważasz. I to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:40 nie nazwalabym mojego meza apollinem. daj spokoj.w pierwszej klasie liceum jestes? mitologie grecka przerabiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
wodna26 Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:44 Jezu...Chodzi o to, że on jest dla Ciebie najlepszy pod każdym względem. Mam wrażenie, że jesteś trochę rozkojarzona:) Albo to wrodzone. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:55 nie jestem rozkojarzona. Ty wyrazasz sie nieprecyzyjnie a na dodatek myslami skaczesz po kwiatakch:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodna26 Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 15:33 co za cięta riposta:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 14:38 Ależ to jest proste. Wystarczy powiedzieć "nic na siłę" i to wystarcza. Później można dodaćtego kwiata jest pół świata... I nie ma potrzeby bycia zazdrosnym :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kenya24 Re: sposoby na zazdrosc 23.03.07, 16:44 a ja jestem zazdrosna i moj facet tez jest zazdrosny ale wszystko w granicach rozsadku bez zazdrosci i zabraniania na pewno pilnowanie chlopa wydaje mi sie zenujace i nieskuteczne jak kocha i chce ze mna byc, sam sie upilnuje jak nie, mozesz stanac na rzesach i to nic nie da :-) a od "odwetow" lepsze jest bycie radosna zadbana interesujaca kobieta, ktorej nie chcialby zamienic na zadna inna :-) Odpowiedz Link Zgłoś