Dodaj do ulubionych

mściwe kobiety vel baby:P

27.03.07, 10:24
Co o nich sądzicie?
do czego są zdolne?

Może opiszemy sobie co potrafią ponawyprawaić, aby osiągnąć cel...

Obserwuj wątek
    • rasgeea Re: mściwe kobiety vel baby:P 27.03.07, 10:25
      wydłubują oczy :D
    • nikosik Re: mściwe kobiety vel baby:P 27.03.07, 10:26
      według mnie najbardziej wyrachowanym, knującym intrygi jest znak kozy:P
      Znam taką jedną i tak mi dała wkość intrygami, grą, manipulacją, wyrachowaniem,
      lalkami z wosku- robiła ich więcej niż biżuterii:P że mam awersję do tego znaku.

Choć koziorozcem jets moja ulubiona Flinta:) przynajmniej ona broni pozytywnie
      ten znak:)
      • angoisse znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:29
        co za nudziarz.
        • rasgeea Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:31
          znowu zaraz będą wątki typu "do czego mogą posunąć się mężczyźni" i te pe.
          Szkoda uwagi.
          • nikosik Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:32
            a ja myślę, że warto wiedzieć do czego zdolne są takie osoby- częsciej kobiety,
            bo to one pałają zawiścią i nienawiścią...

do zabicia
            do łapanki
            do knucia intryg, aby tylko wyeliminowac kobiete, która on kocha
            często posługuja sie łzami, oczernianiem i obwinianiem innych - wszyscy winni
            tylko nie ona

to takie najwazniejsze pkt syndromu msciwej baby
            • rasgeea Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:34
              wiesz co? z Tobą to chyba jest coś nie tak!!

Ale jak już sie czepiasz, to powiem CI że nie masz racji. Osobiście znam wiele
              przypadków tego typu facetów!!! Tylko im jak zwykle to nie jest przypisywane
              jako wina. Pzrecież macie takie prawo i to kobiety są takie złe i starszne a wy
              takie biedne żuczki..
              • cmokwyznanie Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:36
                To chyba z Tobą coś nie tak.
                I odnoś się z większą kulturą, bo nikosik to kobieta:)
                • rasgeea Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:38
                  > To chyba z Tobą coś nie tak.
                  > I odnoś się z większą kulturą, bo nikosik to kobieta:)

to pzrepraszam, nie wiedziaąłm, ze kobieta - zwracam honor:)

ale poglądów nie zmienie:)
                  • cmokwyznanie Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:38
                    ok:)
                    rozumiem:)

a poglądy ma każdy, fajnie umiec je sobie pokazywac, dyskutowac:)

• rasgeea Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:39
                    poza tym nie ma na to reguły, tak samo jest z facetami, moze nie używają tych
                    samych argumentów ale tak samo potrafią maipulować i szantażować
                    i "podchodzić".
                    • cmokwyznanie Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:41
                      owszem, szczegolnie ci na stanowiskach.
                      Ale... faceci są szczersi, widac o co im biega, czego chca, za co się
                      odgrywają, a kobiety robią to w spoósb bardzooo zaowalowany - tu słodka minka,
                      a w srodku zawisc:P takie cos mi nie ospowiada,, takie granie
                      • rasgeea Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:44
                        > owszem, szczegolnie ci na stanowiskach.
                        > Ale... faceci są szczersi, widac o co im biega, czego chca, za co się
                        > odgrywają, a kobiety robią to w spoósb bardzooo zaowalowany - tu słodka
                        minka,
                        > a w srodku zawisc:P takie cos mi nie ospowiada,, takie granie

tutaj muszę się zgodzić. Faceci są zdecydowanie bezproblemowsi niż kobiety.
                        Dlatego od zawsze mam więcej kolegów niz koleżanek. Wiesz, zastanowiłam
                        sięteraz i masz rację - baby są wstrętne.
                        • cmokwyznanie Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:46
                          to prawda. Od wieków intryga wychodziła od kobiet...

A kobiety są takie i to w 90%... a zatem znaczna większość. Moze to sie
                          przenosi jakos z wirusem:PP
                          • rasgeea Re: znowu ten psychol(ka) tu przylazł ?? 27.03.07, 10:51
                            Faktycznie, kobiety plotkują, szykanują, knują, intrygują. Niewiem z czym to
                            sie przenosi, ale cieszę się, ze wirus ten mnie nie dopadł :d zawsze
                            byłam "wybrykiem natrury" :pp
    • cmokwyznanie Re: mściwe baby są psychiczne ... 27.03.07, 10:35
      to prawda i zdolne do wszytskiego.
      Do celu idą po trupach, liczy się tylko to, co one chcą.
      manipulują to też prawda.
      Minka, łzy, obwinianie innych - to takie fałszywe, że aż widać na kilometr.

Do celów wykorzystują często dzieci, a to też nieładnie o nich świadczy.
      Są zakompleksione i dlatego mściwe. Bardzo fałszywe.
      • rasgeea Re: mściwe baby są psychiczne ... 27.03.07, 10:36
        i kto bywa częściej zakompleksiony?? na pewno nie kobieta :pp
        • cmokwyznanie Re: mściwe baby są psychiczne ... 27.03.07, 10:40
          zakomlepksienie to inny temat. Kazdy w swym zyciu miał wieksze lub mniejsze
          momenty ze czuł sie belejaki:P

To problem i kobietek i panów, ale... jelsi to kobieta ma byc ta w złotych
          piórkach, to do niej wymaga sie figury,urody, brylowania itp itde to
          zrozumiałe, ze zadrosc o urode i kompleksy maja czesciej i wiecej, gesciej:p
          kobietki:)
          • rasgeea Re: mściwe baby są psychiczne ... 27.03.07, 10:43
            może i tak:) nie mówie, ze nie. ALe od facetów tez sie tego wymaga. Faktycznie
            może i tak jest że więcej i częściej mają tak kobiety ale faceci również:)
            • cmokwyznanie Re: mściwe baby są psychiczne ... 27.03.07, 10:47
              masz racje.
              Tak własnie jest. Jednak te "baby" ach te baby jak spiewał Zaucha...własnie
              Zaucha..
              • rasgeea Re: mściwe baby są psychiczne ... 27.03.07, 10:52
                można też zaśpiwać "Gdzie te chłopy..." :pp
    • stokrotka000 Re: mściwe kobiety vel baby:P 27.03.07, 15:42
      Stosuja terror psychiczny...w taki ukryty sposob ze nic nie wiedac wprost...ale
      my same czujemy sie bardzo zle, czujemy ta zla energie...i czesto jestesmy
      wpedzani w poczucie winy, znam wiele takich intrygantek, w glebi serca bardzo
      nieszczesliwych...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka