Gość: padalcowa_prawdziw IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 14.05.03, 12:15 na Twoją prośbę wymyslam ci nick'a : kobra_lepkarączka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
padalcowa Re: DO TEJ/TEGO CO NICKI PODPROWADZA 14.05.03, 13:22 Gość portalu: padalcowa_prawdziw napisał(a): > na Twoją prośbę wymyslam ci nick'a : kobra_lepkarączka. A czy ja Cię o to prosiłam? Nie przypominam sobie, a pamięć mam doskonałą... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Najlepiej przeprowadzać 14.05.03, 13:25 dialog samemu ze sobą - no nie ?? I ile szumu wokół sie narobi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Najlepiej przeprowadzać IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 14.05.03, 15:00 lyche1 napisała: > dialog samemu ze sobą - no nie ?? I ile szumu wokół sie narobi :)) SKAD TAKIE POSADZENIE ? - przesledź po datach i adresach sieci to ci się wyjaśni. Naprawdę uważasz, że sama ze sobą dialoguję ???? A ciebie szlag by nie trafił gdyby ktoś zaczął podpisywać się nagle lyche1. Czy to trudno wymyśleć sobie nick ? Trzeba mieć mózg mniejszy od padalca ! Ja już się zalogowałam jako : p.a.d.l.c.o.w.a. Nie robiłam tego wcześniej, bo nie byłam przekonana, czy do końca swój nick lubię - a uzywałam go ostatnie 1 i 1/2 miesiąca! A złodziej nicków zalogował się tym nickiem 12-go maja b.r. Odpowiedz Link Zgłoś
faveur Re: Najlepiej przeprowadzać 14.05.03, 15:04 Rzecz jest faktycznie wkurzajaca, ale z drugiej strony - skąd pomysł na taki właśnie nick? Nie podoba mi się szczerze mówiąc. Juz lepszy byłby padalec, a tak - padalcowa, to jeszcze jakby własność padalca. No nie pdoba mi sie, sorry za szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: Najlepiej przeprowadzać IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 14.05.03, 15:20 faveur napisała: > Rzecz jest faktycznie wkurzajaca, ale z drugiej strony - skąd pomysł na taki > właśnie nick? Nie podoba mi się szczerze mówiąc. Juz lepszy byłby padalec, a > tak - padalcowa, to jeszcze jakby własność padalca. No nie pdoba mi sie, sorry > za szczerość. Cenię szczerość. najpierw podpisywałam się padalec, właśnie tak z miesiąc temu. A że babą jestem ( lat 72 ) to zmieniłam na padalcowa ale nie myslałam o własności padalca lecz rodz. zeński od padalca A może padalec jest jednopłciowy? nie wiem. Ale muszą chyba być dwie płcie, bo skąd brały by się małe padalczątka.padalec, padalcowa, padalcówna, padalczyna, padalczanka. Tak wstretny ten nick, ze aż piękny . pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
faveur Re: Najlepiej przeprowadzać 14.05.03, 15:22 poważnie masz 72 lata? Gratulacje :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Słuchaj płazie bezogoniasty 14.05.03, 18:01 Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a napisał(a): > SKAD TAKIE POSADZENIE ? - przesledź po datach i adresach sieci to ci się > wyjaśni. To doprawdy strata czasu. Gdybym chciała w ciągu 15 minut mogłabym napisać z trzech różnych miejsc. To nie o to chodzi. Nie możesz kogokolwiek posądzać o kradzież - bo ona nie nastąpiła. Trzeba sobie było zarezerwować nicka. Teraz to ty wszystkich obrażasz naokoło. A zresztą głupi nie zrozumie mądry nic nie powie. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Najlepiej przeprowadzać 14.05.03, 15:23 lyche1 napisała: > dialog samemu ze sobą - no nie ?? I ile szumu wokół sie narobi :)) Lyche, padalcowe sa dwie. Jedna z domeny acn.pl a druga chello.pl Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: Najlepiej przeprowadzać 14.05.03, 15:27 Padalcowe są 3: 2, które się nie logują i ja- tak, która zalogowała się i ma przydomek złodziejka. Więc faktycznie prawdziwa ze mnie padalcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Najlepiej sie przyznać 14.05.03, 16:55 padalcowa napisała: > Padalcowe są 3: 2, które się nie logują i ja- tak, która zalogowała się i ma > przydomek złodziejka- LEPKA RACZKA. Więc faktycznie prawdziwa ze mnie padalcowa.JEDNAK FAŁSZYWA ! NIe ! padalcowe są dwie JA i TY - lepka rączko A ty od wczoraj( a właściwie, na godziny patrząc - to od dzisiaj ) udajesz jeszcze trzecią, żeby bardziej zamotać Zmusiłas mnie do zalogowania tego nicka, chociaż jeszcze się nad nim zastanawiałam. Nie pomyślałam, żelepka raczka czuwa, nie śpi po nocach i mysli ...a co by tu spsocić. Spi więcej, może ci się głowizna naprostuje. KTO KŁAMIE TEN I KRADNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.a.d.a.l.c.o.w.a. Re: I ŁATWO SPRAWDZIĆ KTÓRA PIERWSZA..... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 14.05.03, 15:28 anahella napisała: > lyche1 napisała: > > > dialog samemu ze sobą - no nie ?? I ile szumu wokół sie narobi :)) > > Lyche, padalcowe sa dwie. Jedna z domeny acn.pl a druga > chello.pl >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> > *****...... która pierwsza przyjęła ten nick - po datach postów******* >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: I ŁATWO SPRAWDZIĆ KTÓRA PIERWSZA..... 14.05.03, 15:36 Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a. napisał(a): *****...... która pierwsza przyjęła ten nick - po datach postów******* Cóż, a nie przyszło Ci do głowy, że można mieć konto na gazeta.pl i nie korzystać z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: I ŁATWO SPRAWDZIĆ KTÓRA PIERWSZA..... 14.05.03, 15:57 padalcowa napisała: > Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a. napisał(a): > > *****...... która pierwsza przyjęła ten nick - po datach postów******* > Cóż, a nie przyszło Ci do głowy, że można mieć konto na gazeta.pl i nie > korzystać z forum? Przyszło, przyszło, kłamczucho. Wymyśl coś lepszego. A jak znow nie bedziesz mogła spać- czego ci życzę - to wymyśl sobie własnego nica i się zaloguj de nowo. PS. znam date twego zalogowania = 12 maja 2003.nie pozostaje ci nic innego jak wykazać, że jest inaczej. pozdrawiam z Czerskiej. > > Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: I ŁATWO SPRAWDZIĆ KTÓRA PIERWSZA..... 14.05.03, 16:10 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > padalcowa napisała: > > > Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a. napisał(a): > Przyszło, przyszło, kłamczucho. Wymyśl coś lepszego. A jak znow nie bedziesz > mogła spać- czego ci życzę - to wymyśl sobie własnego nica i się zaloguj de > nowo. > PS. znam date twego zalogowania = 12 maja 2003.nie pozostaje ci nic innego jak > wykazać, że jest inaczej. pozdrawiam z Czerskiej. Nie zamierzam niczego wykazywać...straszny dzieciuch z Ciebie. Jeśli masz jakieś wątpliwości zapraszam na priv- nie uważam żeby publiczne forum było dobrym miejscem na prowadzenie prywatnych rozgrywek. Chyba że chcesz podciągać do do góry wątek swojego autorstwa. Przypominasz mi w tym trochę osobę o nicku negra28. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: I ŁATWO SPRAWDZIĆ KTÓRA PIERWSZA..... 14.05.03, 16:23 padalcowa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > padalcowa napisała: > > > > > Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a. napisał(a): Przyszło, przyszło, kłamczucho. Wymyśl coś lepszego. A jak znow nie bedziesmogła spać- czego ci życzę - to wymyśl sobie własnego nica i się zaloguj de nowo. PS. znam date twego zalogowania = 12 maja 2003.nie pozostaje ci nic innego jak wykazać, że jest inaczej. pozdrawiam z Czerskiej. fałszywa padalcowa napisała: > Nie zamierzam niczego wykazywać...straszny dzieciuch z Ciebie. Jeśli masz jakieś wątpliwości zapraszam na priv- nie uważam żeby publiczne forum było dobrym miejscem na prowadzenie prywatnych rozgrywek. Chyba że chcesz podciągać do do góry wątek swojego autorstwa. Przypominasz mi w tym trochę osobę o nicku negra28. ****SRAM tez na twoje asocjacje. prawdziwa padalcowa napisała: Wykazac nie możesz , bo łżesz jak pies A więc nie tyle nie zamierzasz- co nie dasz rady- tak to jest z tą cyberprzestrzenią.Do końca oszukać się nie da. SRAM na twój priv i na dalsze dyskusje z tobą. Brzydzę się każdym przywłaszczaniem czegoś- co nie moje, tym samym brzydzę się tobą. Jesteś bardzo bezczelna. Ta korespondencja nie jest "rozgrywką" lecz publicznym potepieniem twego modus operandi. > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: DO TEJ/TEGO CO NICKI PODPROWADZA 14.05.03, 15:27 padalcowa napisała: > Gość portalu: padalcowa_prawdziw napisał(a): > > > na Twoją prośbę wymyslam ci nick'a : kobra_lepkarączka. > A czy ja Cię o to prosiłam? Nie przypominam sobie, a pamięć mam doskonałą... Hmm..... ja tam mam pamiec kiepska daltego posilkuje sie tym co na pismie, np. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=6019610&a=6021196 Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: DO TEJ/TEGO CO NICKI PODPROWADZA 14.05.03, 15:34 Padalce! Zamiast robic masę zamieszania z nickami LOGUJCIE się po prostu i wszystko będzie jasne. Każdy login jest niepowtarzalny. To już trzeci chyba wątek z użalaniem się padalcowej na padalcową! Trochę żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: DO TEJ/TEGO CO NICKI PODPROWADZA 14.05.03, 15:38 julla napisała: > Padalce! Zamiast robic masę zamieszania z nickami LOGUJCIE się po prostu i > wszystko będzie jasne. Każdy login jest niepowtarzalny. Zgadzam się z Tobą, logowanie sie to najprostsze wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Anahella - CZY TY NIE WIDZISZ ???? 14.05.03, 16:44 ... CHOCBY NA LINKU, KTÓRY ZAŁĄCZYŁAŚ, ŻE ZŁODZIEJ NICKA PISZE Z >>>>chello<<< A JA z >>>acn<<<<?????????Jest tak bezczelna, że gdy ja zmieniłam na padalcowa_prawdziw -to ta złodziejka nickowa natychmiast też tak się podpisała; już nie padalcowa, lecz padalcowa_prawdziw. Co za wredna idiotka. To, co tu - poniżej odpisałam jej ja - prawdziwa padalcowa, gdy niewiniątko poprosiło o wymyślenie jej nicka > > > na Twoją prośbę wymyslam ci nick'a : kobra_lepkarączka. A to co tu poniżej- nie wiem kto napisał; > > A czy ja Cię o to prosiłam? Nie przypominam sobie, a pamięć mam doskonałą. A to -to chyba ty Anahello?: ( moja odpowiedx na górze tego posta > Hmm..... ja tam mam pamiec kiepska daltego posilkuje sie > tym co na pismie, np. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=6019610&a=6021196 Odpowiedz Link Zgłoś
faveur Hahahahaha 14.05.03, 18:58 Uśmiałam sie czytajac ten wątek. W kazdym razie nick faveur juz jest zarezerwowany, zeby była jasność. Serdeczności wczesnowieczorne , f Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Hahahahaha- heheheheheheheheheheh 14.05.03, 23:12 faveur napisała: > Uśmiałam sie czytajac ten wątek. W kazdym razie nick faveur juz jest > zarezerwowany, zeby była jasność. > > spadaj negra, bo jestem przez fałszywego padalca osłabiona i mogę zacząć kąsać bo choć padalec nie jest jadowity, ale rozdrażniony- gryzie. ------------- PS nie smiej się bratku z cudzego wypadku. SED MIHI - KRAS TIBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Hahahahaha- heheheheheheheheheheh IP: *.athens.access.acn.gr 15.05.03, 00:23 Padalec - faveur to nie negra, masz na to moje gwarancje. Nie obrazaj faveur. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Hahahahaha- R E N I A heheheheheheheh 15.05.03, 00:34 Gość portalu: renia napisał(a): > Padalec - faveur to nie negra, masz na to moje gwarancje. Nie obrazaj faveur. ****** wszyscy pisza że to negra, to i ja uwierzyłam. Ostatnio jakoś łatwo wierzę w kazdy kit. Widoczne zdziecinniałam a poza tym sztuczny padalec mnie osłabia. Ide spać. KALIMERA albo KALISFERA. **** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Hahahahaha- R E N I A heheheheheheheh IP: *.athens.access.acn.gr 15.05.03, 00:40 O tej pore to juz kalimer. A ja tez do łózeczka spadam papa :) PAmietaj, ze faveur to nie zadna negra, chocby ci nie wiem jaki kit wciskali. Negra to zupelnie inny byt, inna jakosc, ze tak powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Widze, widze:) 14.05.03, 20:50 ale nistety taka jest smutna rzeczywistowc. Nie ma co wojowac, twoj nick bardziej sie rzuca w oczy niz jej, wiec juz to masz do przodu:) Odpowiedz Link Zgłoś