epista 06.04.07, 17:38 Udaje mi sie tylko pod prysznicem ale nie umiem z chlopakiem w lozku. To chyba nie jest normalne. Czy jestem jakas dziwna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moviemann Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 18:09 Nie narzekaj Uprawiasz " czysty sex" Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka714 Re: jak osiagnac orgazm 07.04.07, 04:22 mozesz sprobowac tego jak bedziesz bardzo podniecona poloz sie na niego na jego penisie i obcieraj sie lechtaczka o jego penisa on wmiedzy czasie niech piesci twoje piersi badz glaszcze po posladkach na mnie to dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
epista Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 18:50 nie moge z chlopakiem pod prysznicem bo wtedy tez nie wychodzi. Nie jestem odpowiednio rozluzniona. Pozatym trace strasznie duzo wody z organizmu przy tej operacji. Poprostu sie zatapiam i to jest troche krepujace. Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 19:11 ??? nie rozumiem - jak się zatapiasz? Niech Cię chłopak popieści oralnie, a na pewno się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 23:08 Oj, po prostu ma "wytrysk" kobiecy. (jesli ktos jeszcze nie rozumie medyczny opis: z pochwy wyplywa duzo sluzu; dzieje sie tak tylko, kiedy kobieta przezywa bardzo silny orgazm) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 19:50 epista napisała: >Pozatym trace strasznie duzo wody z organizmu przy tej > > operacji. ??????? co takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 20:40 moviemann napisał: > To akurat pojmuję > Ona odpływa aaaaaaaa ten dzisiejszy slang Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 20:47 epista napisała: > Udaje mi sie tylko pod prysznicem ale nie umiem z chlopakiem w lozku. To chyba > nie jest normalne. Czy jestem jakas dziwna? Zainstaluj prysznic w łóżku;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 20:51 myszz napisała: > złoty deszczyk :) ...przeszedł dreszczyk;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:02 Nie ma sie co śmiać. Problem jest wbrew pozorom poważny i coraz częstszy. Coraz wiecej kobiet używa prysznica do masturbacji, z czasem wzmacnia strumień wody bo bodźce słabną. W końcu orgazm jest osiągany bardzo szybko ale niestety wymaga użycia duzego ciśnienia wody skierowanej punkrtowo na łechtaczkę. No i pojawia sie problem z normalnym osiągnieciem orgazmu. Niestety leczenie zakłada na pewien okres CAŁKOWITĄ rezygnację z masturbacji pod prysznicem. Wrażliwość wróci z czasem. Ale moze to trwac parę miesiecy . Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:06 trypel napisał: > Nie ma sie co śmiać. Problem jest wbrew pozorom poważny i coraz częstszy. Coraz > > wiecej kobiet używa prysznica do masturbacji, wstyd :) odkryłam prysznic późno... bardzo późno... Odpowiedz Link Zgłoś
wolf1234 Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:07 To nazywa się zespołem Havenlocka-Ellisa czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:08 trypel napisał: > Nie ma sie co śmiać. Problem jest wbrew pozorom poważny i coraz częstszy. Coraz > > wiecej kobiet używa prysznica do masturbacji, z czasem wzmacnia strumień wody > bo bodźce słabną. W końcu orgazm jest osiągany bardzo szybko ale niestety > wymaga użycia duzego ciśnienia wody skierowanej punkrtowo na łechtaczkę. No i > pojawia sie problem z normalnym osiągnieciem orgazmu. Niestety leczenie zakłada > > na pewien okres CAŁKOWITĄ rezygnację z masturbacji pod prysznicem. Wrażliwość > wróci z czasem. Ale moze to trwac parę miesiecy . Dziękujemy za info;P To trzeba myśleć wcześniej i nie stymulować łechtaczki silnym strumieniem wody;PPP Od orgazmów są faceci a nie prysznic;P A nie...zapomniałam z Testosteronu: "Facet moja droga to nie ma być od orgazmów tylko żeby na życie zarobił":DDD Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:11 Izus uwierz że gdybym Ci taki prysznic podrzucił to nie oparłabys sie... podobno nie ma szybszej drogi do orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:13 trypel napisał: > Izus uwierz że gdybym Ci taki prysznic podrzucił to nie oparłabys sie... > podobno nie ma szybszej drogi do orgazmu na facetów tez to dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:15 Niestety tylko na kobiety. Bardzo załuje. Prysznice są projektowane głownie pod potrezby kobiet ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 23:15 Rzecz w tym, ze ZADEN facet nie jest w stanie zapewnic kobiecie takich doznan jak pieszczota strumieniem wody. Dlatego kobiety, ktore naucza sie stymulacji woda, czesto wola ja od seksu z facetem. I dopiero wtedy mowi sie o "zespole Havenlocka-Ellisa" (podaje za Trypelem, bo tez nie pamietam jak dokladnie nazywaja sie badacze). Jednyna nadzieja dla facetow w tym, ze kobiety lubia byc dotykane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 23:20 piani napisała: > Rzecz w tym, ze ZADEN facet nie jest w stanie zapewnic kobiecie takich doznan > jak pieszczota strumieniem wody. Co takiego?! hehe dobry dowcip;P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 23:54 Iza Piani ma racje. Tylko nie wszystkie to odkryły... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 23:55 trypel napisał: > Iza Piani ma racje. Tylko nie wszystkie to odkryły... niom <ziew>;P Pocieszajcie się;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jak osiagnac orgazm 07.04.07, 10:00 Iza - strumiń wody o temperaturze np 38 stopni, uderzajacy w wybrany przez Ciebie punkt z częstotliwoscią 3-10 razy na sekundę (!!!) to coś czego nie potrafi zaden jezyk żadnego faceta ;P moze supermana... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak osiagnac orgazm 07.04.07, 10:49 trypel napisał: > Iza - strumiń wody o temperaturze np 38 stopni, uderzajacy w wybrany przez > Ciebie punkt z częstotliwoscią 3-10 razy na sekundę (!!!) to coś czego nie > potrafi zaden jezyk żadnego faceta ;P > > moze supermana... Po co język supermana i po co strumień wody? Dla mnie jest cholernie podniecający fakt, że robi to mężczyzna, którego pożądam. Szorstkości języka, jego lepkiej wilgoci, przesuwania się po moim ciele i świadomości, że kręci go moje uniesienie jest nie do zastąpienia przez prysznic...Przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jak osiagnac orgazm 07.04.07, 10:56 Iza moze Ty nie masz problemu. Ale istnieje spora rzesza kobiet które marzą o orgaźmie i prysznic im to zapewnie w tedy kiedy ONE tego chcą :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak osiagnac orgazm 07.04.07, 11:02 trypel napisał: > Iza moze Ty nie masz problemu. Ale istnieje spora rzesza kobiet które marzą o > orgaźmie i prysznic im to zapewnie w tedy kiedy ONE tego chcą :) OK nie zgadzałam się po prostu z tym, że piszecie obejmując swoimi teoriami WSZYSTKIE kobiety;P Poza mną pewnie istnieje jeszcze "kilka" egzemplarzy, które nie potrzebują prysznica aby osiągnąć orgazm. Ponad technikę cenię sobie sprawny, żywy, wilgotny jęzor;PPP > kobiet które marzą o orgaźmie i prysznic im to zapewnie w tedy kiedy ONE tego chcą :) Ps. Czyżby? A jak mi się zachce w metrze to co;P? Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: jak osiagnac orgazm 07.04.07, 15:09 Hm orgazm w metrze czy na metry ? Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: jak osiagnac orgazm 07.04.07, 15:37 Ja od bardzo dawna masturbuję się pod prysznicem (gdzieś od 12-13 roku życia), rzeczywiście doznania są super, ale wolę jednak seks oralny w wykonaniu mojego faceta - także nie wydaje mi się, aby powodowało to jakieś problemy... no chyba, że ktoś ma problemy z akceptacją siebie albo wstydzi się własnego partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak osiagnac orgazm 07.04.07, 15:44 moviemann napisał: > Hm orgazm w metrze czy na metry ? hehe W metrze;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: jak osiagnac orgazm 07.04.07, 15:57 skoro w metrze to byle nie na torach Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:14 trypel napisał: > Izus uwierz że gdybym Ci taki prysznic podrzucił to nie oparłabys sie... > podobno nie ma szybszej drogi do orgazmu "Co nagle to po...";P Po co ma być szybko? Ważne żeby było dobrze i doprowadziło do kulminacji:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:18 Iza nieraz się chce... np poranny prysznic przed pracą :) albo dokończenie po sexie z mężem.. (idę do łazienki kochanie) to są fakty :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:25 trypel napisał: > albo dokończenie po sexie z mężem.. (idę do łazienki kochanie) to są fakty :D Nie wiem;P Jeszcze nie potrzebuję po seksie do łazienki żeby "dokończyć";PPP Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Zmień prysznic :) 06.04.07, 21:08 Witam :-)) Najlepiej na wannę-yakuzzi :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: Zmień prysznic :) 06.04.07, 23:17 No, fakt, zes niezorientowany, skoro proponujesz jakuzzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:29 myszz ja jestem nie dzisiejszy co Ci przyszło do głowy . W życiu nie dałbym się przytapiać pod prysznicem a złoty czy żółty deszczyk to do pisuaru Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:30 moviemann napisał: > > a złoty czy żółty deszczyk to do pisuaru > oj ja myśłałam, ze tu o orgazmach jest a tu o innych potrzebach :0) Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:35 Nutopia pisałem do myszy z "z" na ogonku i nie o orgazmach a o moim niedzisiejszym rzeczy widzeniu a hydroorgazmy to już Nienacki w "Skiroławkach" pięknie opisywał Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:37 poza tym orgazm to propaganda i medialne wymysły Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:39 moviemann napisał: > poza tym orgazm to propaganda i medialne wymysły no to dałam się nabrać;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:39 moviemann napisał: > a hydroorgazmy to już Nienacki w "Skiroławkach" pięknie opisywał zgadzam się tyle, że ja "Raz do roku w Skiroławkach" przeczytałam za wcześnie moje życie już nigdy nie było takie samo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:44 Poza tym nadmiar hydroorgiastycznych zabaw prowadzi do zachwiania równowagi w florze bakteryjnej pochwy i do zaburzeń hydrostatycznych tejże . A ja tak lubię ten naturalny smaczek . W jednym z filmów bodaj z C Eastwood`em jeden z bohaterów miał marzenie iż chciałby mieć tak długi język aby móc zobie nim brwi zaczesywać . Jakbym taki miał nie marnowałbym go na brwi . Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:46 moviemann napisał: > Poza tym nadmiar hydroorgiastycznych zabaw prowadzi do zachwiania równowagi w > florze bakteryjnej pochwy i do zaburzeń hydrostatycznych tejże . > A ja tak lubię ten naturalny smaczek . > W jednym z filmów bodaj z C Eastwood`em jeden z bohaterów miał marzenie iż > chciałby mieć tak długi język aby móc zobie nim brwi zaczesywać . > Jakbym taki miał nie marnowałbym go na brwi . no pewnie. maiłbyś etat na poczcie:0) Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:46 Tak napisałem to że orgazm to propaganda i medialne wymysły Orgazmu nikt nie zważył nie zmierzył nie policzył ato znaczy że tego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:48 Nie wierzę że gdyby twój facet miał taki język to puściłabyś go samego na pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:52 moviemann napisał: > Nie wierzę że gdyby twój facet miał taki język to puściłabyś go samego na poczt > ę czy to nie wy wymyśliliście, że rozmiar nie ma znaczenia? więc pewnie jesli chodzi o język to też.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak osiagnac orgazm 06.04.07, 21:49 moviemann napisał: > Tak napisałem to że orgazm to propaganda i medialne wymysły > Orgazmu nikt nie zważył nie zmierzył nie policzył ato znaczy że tego nie ma nieprawda! jest w googlach! a jak coś jest w googlach to to musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 06.04.07, 21:55 nie nie my To kobiety twierdzą że nie ważnny jest wymiar w centymetrach MA BYĆ WIELKI I GRUBY sam to podsłuchałem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 06.04.07, 21:57 moviemann napisał: > nie nie my > To kobiety twierdzą że nie ważnny jest wymiar w centymetrach > MA BYĆ WIELKI I GRUBY > sam to podsłuchałem a gdzie podsłuchałeś? w warzywniaku? bo może o ogórki chodziło...:0) Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 06.04.07, 21:58 Poza tym ktoś wielki napisał : "Ważne aby język giętki wyraził to co pomyśli głowa" zatem parafrazująć "Ważne abyś język giętki wraził w to co pomyśli głowa" Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 06.04.07, 22:00 podsłuchane na raucie dyplomatycznym (z żonami bez pań do towarzystwa ) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 06.04.07, 22:05 moviemann napisał: > podsłuchane na raucie dyplomatycznym (z żonami bez pań do towarzystwa ) A widzisz, jakbyś do warzywniaka chodził a nie na rauty to i głupot byś nie słuchał:) Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 06.04.07, 22:08 A ty myślisz że co służba mi nać nosi Chodzę ale te warzywniakowe poziomy to inna warstwa Te ludzie to się zwyczajnie ryćkają Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 06.04.07, 22:30 moviemann napisał: > A ty myślisz że co służba mi nać nosi > Chodzę ale te warzywniakowe poziomy to inna warstwa > Te ludzie to się zwyczajnie ryćkają no widzisz, i nie wybrzydzają jaki ma być ino coby był;) Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 06.04.07, 22:44 Wybrzydzają tylko kryteria inne Jakie jabcoki lepsze te po 4,35 czy te po 3,80 za flaszke A jak takiej spróbujesz horyzonty choć trochę poszerzyć to możesz mieć wzorek na twarzy "la-pazur" pozdr. Zamykam firmę i idę domciu zaklikam inną razą Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka714 Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 07.04.07, 04:24 mozesz sprobowac tego jak bedziesz bardzo podniecona poloz sie na niego na jego penisie i obcieraj sie lechtaczka o jego penisa on wmiedzy czasie niech piesci twoje piersi badz glaszcze po posladkach na mnie to dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 07.04.07, 19:26 o... jaka szczegółowa instrukcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 07.04.07, 19:59 niektórym może się przydać Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 07.04.07, 21:00 może jakieś strony z filmikami? Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 07.04.07, 21:04 Mysza a co ja jestem Altavista Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 07.04.07, 21:11 ja tam wole popatrzeć niż poczytać instukcje łóżkowej Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 07.04.07, 21:13 czniać czytanie i oglądanie najlepsze jest praktykowanie Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 07.04.07, 21:19 oglądać i praktykować - domowy gang bang Odpowiedz Link Zgłoś
moviemann Re: a z chlopakiem pod prysznicem? :) nt 07.04.07, 21:23 Niech ci będzie wręcz należy praktykować i patrzeć co się robi Odpowiedz Link Zgłoś