Dodaj do ulubionych

czy wszytskim kobietom sie wydaje...

23.04.07, 13:18
ze sa idealne i cudowne? mam wrazenie, ze te glupie pisma i programy w tv
wmawiajac kobietom, ze sa wspaniale i cudowne itd..zrobily im krzywde. w
Firmie gdzie pracuje jakies 60-70% to kobiety. No nie czarujmy sie 70% z nich
to koszmary lub przynajmniej ponizej sredniej. Nie dosc ze przesadzaja grubo
z makijazem, to do tego nie majak kompletnie gustu. Ale kazdej sie wydaje, ze
moze miec kazdego faceta, jakiego bedzie chciala. Kilka tygodni temu skoczylo
sie rykami i placzem, kiedy jedna laska nie mogla zdobyc mojego kumpla. A.
Ona jest na prawde straszna, on..moze nie apollo, ale za to ma gust i potrafi
o siebie zadbac. Skonczylo sie tym, ze jej powiedzial o braku zainteresowania
i zeby moze sobie nie robila nadzieji. Domyslacie sie jej reakcji: cham,
gowniarz itp.

Za to kiedy stral sie o nia taki przecietny gosc, to popatrzyla na niego z
gory i powiedziala, ze chyba z drzewa spadl i zeby sie w lustrze przejzal.

Czy kobiety sa az tak wredne? same moga komus przykrosc sprawic i to jest ok,
ale sprawienie im przykrosci to gowniarstwo?
Obserwuj wątek
    • jack79 Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:24
      no niestety
      ważna rada
      nigdy nie daj jasno do zrozumienia że jakaś kobieta nie jest Ciebie godna :)
      zraniona samica potrafi być groźniejsza niż ranny dzik
      najlepiej po prostu mówić że się kogoś ma (nawet nie mając tego kogoś) kłamstwa
      nigdy nie są dobre, ale w tej sytuacji to będzie zdrowsze dla niej i dla Ciebie
      • til1 Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:26
        Sadyści!;0)
        • chicot A nie słyszała 23.04.07, 13:44
          o instynkcie samozachowawczym? A?...
          • til1 Re: A nie słyszała 23.04.07, 15:04
            A gdzie tam!Instynktu to u Was zero.Sadyści - bo przecież ta kobieta może być
            matką kolegi!A każdej matce szacunek się należy!
      • atari800xl Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:30
        niestety sam tez ucierpialem prze "kolezanke" w innej firmie...
        kompletnie mi sie nie podobala, totalne bezguscie, spod super obcislych spodni
        wylazily stringi i tluszcz. Potrafila zalozyc taki dziwny stanik z plastikowymi
        ramiaczkami czy jak to si enazywa i na to bluzke, spod ktorej ten plastik
        wystawal. No i te tlenione wlosy..jezus...
        Taz jej dalem do zrozumienia, ze mnie nie interesuje. Skonczylo sie obmawianiem
        i glupimy odzywkami, jakbym to ja sie o nie nie wiem jak dlugo staral.
        Kobieta jednak nie potrafia przyjac porazki z godnoscia..zemsta to cos co
        drzemie w 90% z nich.
        • jack79 Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:36
          poznałem kiedyś bardzo fajną dziewczynę
          ale jakoś nie było chemii...
          byłem z nią na kilku imprezach z jej znajomymi - to byli fantastyczni ludzie
          niestety byłem młody i zbyt szczery
          powiedziałem jej że jest fantastyczną koleżanką ale nic z tego nie będzie
          jakiś czas było ok
          ale gdzieś po dwóch tygodniach wybuchła i takich rzeczy o mnie swoim znajomym
          nagadała że patrzyli na mnie jak na Kubę rozpruwacza
          zostałem spalony w jej środowisku i bardzo mi tego szkoda, to byli fajni mądrzy
          ludzie - niestety ją znali wiele lat a mnie kilka tygodni i nie miałem szans,
          jej wersja została przyjęta w 100%
    • be_lata1 Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:29
      Te głupie programy robią raczej inną krzywdę niż opisałeś. Kobiety patrząc na
      te idealne figury i gładkie buzie wpadają w kompleksy. Nie wiem jakie kobiety
      spotykasz w pracy ale kiedy ja rozmawiam ze znajomymi to zazwyczaj mają sobie
      wiele do zarzucenia. Zresztą takimi opowieściami jak ta przytoczona można
      byłoby się przerzucać, bo przecież zarozumiałych i zadufanych w sobie jest
      wielu niezależnie od płci? Nie generalizuj więc i zacznij się lepiej rozglądać.
      • atari800xl Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:33
        jasne, ze nie kazdy kobieta jest idealna i wiekszosc ma sobie cos do
        zarzucenia. Trudno..bywa,, ale najgorsze sa te., ktore uwazaja, ze sa idealne i
        sa calkowicie bezkrytyczne
        • be_lata1 Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:52
          Masz rację takie bezkrytycznie nastawione do siebie są najgorsze. Mnie chodzi
          jednak o to, że ta wada nie jest li tylko kobieca. Mężczyzn też to dotyczy.
          • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:56
            Nie gadaj. Mężczyxni to szlachetny gatunek pozbawiony wad wszelakich.;))
            • funny_game Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:01
              Ich jedyną wadą jest to, że są perfekcjonistami ;)
              • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:07
                Proszę udowodnic tę odważnie postawioną tezę ;)
                • funny_game Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:16
                  Bałdzo płoszę:
                  Perfekcjonista to ktoś, kto nie spocznie, nim czegoś nie wykona perfekcyjnie, tak?
                  Perfekcjonizm bywa zarówno zaletą, jak i wadą w zależności od kontekstu.
                  Ideały bez skazy muszą posiadać wszystkie zalety, by być ideałami.
                  Ale te zalety to też - jak w przypadku perfekcjonizmu - wady.
                  Uff... ;)))
                  • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:36
                    Relatywizm;))
                    • funny_game Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:40
                      Utylitaryzm :)
                      • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:00
                        Doprawdy? Zapytowuję z ciekawości;)
                        • funny_game Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:07
                          W zależności od użyteczności nawet dyktowanej potrzebą chwili jest wadą lub
                          zaletą :)
                          Co do relatywności, może :), ale bardziej mi tu teoria, czy idea dualizmu
                          pasuje. Często coś - w tym przypadku cecha charakteru czy postawa - ma dwojaką
                          (dwoistą) naturę, a "sowy nie są tym, czym sie wydają" <- i to jest chyba
                          bardziej relatywizm :) Jak to z teoriami czasem bywa, w tym przypadku chyba
                          wszystkie trzy się nie wykluczają, a uzupełniają.
                          • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:16
                            No, z tym się zgodzę.
                            Choć o tym ,iż to samo, cecha, opisywana w różnych warunkach może być różnie
                            oceniona - relatywizm czystej maści;)
                            • funny_game Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:20
                              Tak :)
                              Tylko, że wolę czystej wody, niż maści, bo to znaczy, że zdrowie jest.
                              To się nazywa Sanus Per Aquam ;)))
                              Tym sposobem zaraz wyprodukuję 100 jeszcze innych skrótów myślowych. Jak
                              zdzierżysz, to jedziem z koksem skojarzeniowym ;)))
                              • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:34
                                zn spa ;)
                                proszę bardzo, mogą być skojarzenia, okaże się z jakim skutkiem ;)
    • dzikoozka Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:30
      hyhyhy "nadziei", "przejrzał"... weź może poducz sie ortografii dzieciaku. Bo
      wygląd to nie wszystko, jak w główce pusto.
      • atari800xl Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:35
        nadzieji przejzal... lepiej?
        • dzikoozka Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:39
          nie mogie szyji wykrencić rzeby to zrozumnieć, normalnie
      • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:38
        Ale im się wydaje, że to jt aż nadto i żadne ortografie im nie są potrzebne.
        Może należą do tego typu, co to myślą, że skoro sobie się podobają to innym już
        na pewno;)
        • dzikoozka Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:40
          hyhyhy ja naleze do tego typu co sie sobie podoba i innym to juz na 200% :DDDDD
          • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:41
            i całom mase błendów popełniaż :D
            • dzikoozka Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:42
              Muszem bo panowie tfierdzom, ze mondra kobita wie kidy udac gupiom :)
              • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:46
                Dla niewtajemniczonych tłumaczę: kobieta potrafi zagrać idiotkę. Idiotka nie
                potrafi zagrać kobiety ;)
    • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:50
      mnie to na przykład się wydaje...że moja głowa waży dziś sto kg..i to wcale nie dlatego, że taka mądra
      jestem, tylko wczoraj trochę zabalowałam:) dlatego nie umiem Ci pomóc...może pocieszy Cię chociaż to,
      że dziś nie czuję się cudowna i idealna :)
      • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:55
        Autor teraz mysli: No!!! Wreszcie chociaż jedna się przyznała!! - w tym
        momencie czoło autora staje się gładkie i pogodne. :D
        • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:03
          i dobrze:)
          mnie tam dzisiaj wszystko jedno i cieszy mnie szczęście innych:)
          • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:08
            wszystko jedno zatem zerowy ładunek emocjonalny, a skoro jednak cieszy to już
            dodatnie emocje... proszę się zdecydować zatem co do wersji zeznań(czepialska
            jestem:P) ;)
            • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:19
              boszzze...nie dziś proszę, ja nawet myśleć nie mogę, a co dopiero przelać to jeszcze sensownie na ekran
              :)
              jedno jest pewne...jutro będzie lepiej a, co za tym idzie, pozytywne, dodatnie, czy jak im tam emocje, na
              pewno powrócą :)
      • dzikoozka Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 13:59
        chłechłe piękno jest dzisiaj mało ulotne :))))))
        • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:07
          no bardzo śmieszne...chwila słabości każdemu się może przytrafić chyba....
          boszze, czemu te literki dzisiaj takie malutkie są? i takie źłośliwe, że się ruszają?:)
          • dzikoozka Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:09
            bo ja miałam to samo wczoraj :) taka moja niska radość z cudzego
            cierpienia :))))
            • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:20
              no nie...szczyt złośliwości:)
              czyli jednak kobiety są takie, jak pisze autor...:)
          • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:10
            słyszałam, że takie objawy ma się niedługo przed kopnięciem w kalendarz :D
            przedsiębiorca pogrzebowy Monseniour Alfons powinien już brać twoją miarę na
            trumienkę ;PP
            • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:24
              no następna się cieszy z mojego nieszczęścia....to już ponad moje nadwątlone dziś siły...nawet nie
              potrafię być złośliwa i jakąś sensowną ripostę zapodać
              • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:37
                a my w tym czasie jeszcze skopiemy leżącego w okularach ;'))))) co za dobry
                dzień;)
                • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:55
                  oj, to może trochę potrwać....myślę dziś dużo wolniej niż zwykle, a i w "normalnych" warunkach nie
                  jestem orłem czy sokołem :)
                  współczuje leżącemu...:)
                  • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:02
                    skoro nie jeteś orłem ni sokołem, zn bezpiecznie przy Tobie: można okna
                    otwierać ;))
                    • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:06
                      dzisiaj nawet jakbym nie wiem, jak sie starała, to i tak nigdzie nie pofrunę:)
    • lambert77 Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:23
      aleś ty chłopie sfrustrowany :) ja nie wiedziałem że jak facet dostanie kosza
      to się tak zachowuje :DDDDDDDDDD Kurde też byłem taki żałosny????
      • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:38
        po trzykroć tak :DDDDD
        • lambert77 Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 14:45
          cholera to z tego miejsca chciałbym przeprosić wszystkie kobiety które dały mi
          kosza :D
          • menk.a Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:04
            :DDDD no wreszcie jakiś mężczyzna: nie ma za co, ale przeprasza - że tak po
            babskiemu powiem na wieść o korzącym się mężczyźnie ;))
    • jszhc Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:01
      Wiec jak, mowimy o wrednosci kobiet, czy braki gustu i samokrytyki, bo to moga
      byc 2 inne tematy;p
      • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:28
        obie kwestie to temat-rzeka, więc może lepiej..o pogodzie?:)
        • til1 Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:30
          U mnie dzisiaj ślicznie!Niebo błękitne, słoneczko świeci, deszczu brak, znowu
          będę musiała kwiatki podlewać....;0(
          • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 15:42
            też masz powody do zmartwień...:)
          • jszhc Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 16:12
            A mnie szef nie wkurza tylko wku***a, ale pogoda ladna:).
            • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 16:21
              to nie masz tak źle...mnie dzisiaj wszystko wk***a:)
              dlaczego ten telefon tak głosno dzwoni, cholerka?
              • jszhc Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 16:27
                ....a co do kobiet;p....czasem jest tak, ze one porpostu udaja zbyt pewne
                siebie, a tak naparwde wlasnie sa bardzo zakompleksione. Jednak ich udawanie
                nadmiernej pewnosci siebie prowadzi do tego, ze moga byc zle odebrane przez
                innych, ktorzy sobie wlasnie pomysla "co ona sobie mysli, ze gwiazda...a taka
                baby jaga".
                • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 16:33
                  oczywiście, że tak jest..to chyba jest forma obrony...skutki tego jednak często są opłakane, ja osobiście
                  trzymam sie z dala od tego typu ludzi...bo wiesz, to nie tylko kobiety tak robią. faceci też często, żeby
                  zabłysnąć w towarzystwie lub coś w tym stylu, wykorzystują inne osoby, ich słabości, bądź
                  nieumiejetność ripostowania..
                  • pendula Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 17:02
                    Taki afront ze strony chłopaka jest dla dziewczyny szczególnie dotkliwy. Już
                    bardziej z godnością czarną polewkę znoszą meni.Może się jej należał taki zimny
                    prysznic, skoro wcześniej nie zważała na swoją dumę.W tak delikatnych sprawach
                    jak zwrócenie na siebie uwagi żądanego obiektu, wysyła się i odbiera
                    odpowiednie sygnały. Jak ktoś ma zakłócenia na swojej fali, to trudno. Musi
                    wypić nalewkę. A na wkur...najlepszy dobry odkur...acz. :)
                  • dziewczynaartura Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 17:05
                    sorki ale ten post jest chyba o facetach... ilez razy bylam swiadkiem oraz sma
                    przechodzilam przez podobne sytuacje..
                    panowie ktorym nie tylko do apolla daleko z niewiarygodna pewnoscia siebie
                    potrafili startowac do super lasek i jeszcze zdziwieni wielce odmowa..
                    to jest cecha wybitnie meska,kazdemu jednemu sie wydaje ze jak nosi spodnie to
                    panny powinny lezec pokotem u ich stop-bo przeciez MEZCZYZNA zwrocil na nia
                    uwage:PPP
                    a i z przyjeciem odmowy to roznie bywa,malo ktory potrafi na klate wziac
                    porazke i juz-o nie,beda bluzgac,obrazac sie szantazowac-wez to pod
                    rozwage,autorze:PPP
                  • kolorowa_diablica Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 24.04.07, 10:05
                    faceci to sobie jakieś dziwne kreacje wymyślają, ostatnio przyczepił się do mnie gość, który na każdym kroku podkreślał jakim to on jest "prawdziwym samcem", wręcz żałosne to było. Kiedy mu powiedziałam, że nie jestem zainteresowana bliższą znajomością z nim, obsypał mnie jakimiś durnie chamskimi smsami i obraził się (wiek jegomościa - 28 lat).
                    Dlaczego faceci nie umieją przyjąć kosza z twarzą?
                    • ulotne_piekno Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 24.04.07, 10:16
                      co mam Ci odpowiedzieć...przyroda :)
                      właściwie ciesz sie, że "tylko" sie obraził:) urażona duma potrafi czasem większą krzywdę wyrządzić..
    • fiutek-maly Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 18:31
      gupie te baby nie ma co, ale one maja to czego nam brak :P
      • ania.downar Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 18:32
        Zdrowy rozsadek?
        • funny_game Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 18:35
          Dystans do siebie?
          Ciekawe, czy któraś z nas trafiła?
        • fiutek-maly Cycki 23.04.07, 18:39
          i właśnie z tej przyczyny macie przewage, jak jeszcze dodać do tego umiarkowane
          w porównaniu z meżczyznami potrzeby seksualne to mozecie sobie facetów wokol
          palca okręcać.
          Z tych właśnie przyczyn wielu kobietom wydaje sie że mogą zdobuć każdego faceta.
          Kobiecie by potwierdzic swoja atrakcyjność wystarczy sie upić i zawsze znjadzie
          sie jakiś chetny :P
    • yagiennka Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 18:52
      No i co? Wyrobiłes sobie opinię o wszystkich kobietach z twojej firmy na
      pdostawie jednego zdarzenia? No to gratuluję wyczucia statystyki :)) Poza tym
      nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że 70% kobiet to koszmary, no chyba że
      pracujesz w domu emerytów i to jakimś wyjatkowo podłej jakości. Trochę rozsądku
      i trzeźwego spojrzenia na świat życze.
      • fiutek-maly Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 18:55
        a ile twoim zdniem jest atrakcyjnych kobiet w populacji?
        ja wiem ze wszystkie są piękne i coś w sobie maja ale odrzućmy zakłamaną
        poprawność polityczna...
        • yagiennka Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 19:07
          W Polsce na pewno więcej niż mężczyzn. Nie widziałam nigdzie statystyk bo
          atrakcyjnośc jest pojęciem względnym. Mi się na oko podoba jakieś 60 - 70%.
          • fiutek-maly Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 19:09
            no to mało wymagająca jeteś mi sie nie podaba żaden z nich :P
            • yagiennka Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 19:10
              Jak ci się żaden nie podoba to dobrze, znaczy żeś nie gej :D
              • fiutek-maly Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 19:20
                agiennka napisała:

> Jak ci się żaden nie podoba to dobrze, znaczy żeś nie gej :D

czyli jak podobaja sie faceci to jest sie gejem ? W takim razie jesteś gejem :P
                mam nadzieje że sie tym nie zaraże
                • yagiennka Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 20:33
                  Ile ty masz lat, 10?:) Już po dobranocce.
    • mahadeva Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 23.04.07, 23:42
      ja sie tylko wkurzam, gdy facet oszukuje
      pewien moj znjomy najpierw twierdzil, ze jest zakochany i chce ze mna mieszkac,
      potem zmienil zdanie
      ja caly czas chcialam tylko kolezenstwa
      wiec niby zmienil zdanie, ale sceny zazdrosi robil... a na koniec stwierdzil,
      ze zupelnie mu nie pasuje, po czym znow codziennie prosil mnie o spotkanie
      nie dziwne, ze sie mozna wkurzyc!
    • anxiety3 Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 24.04.07, 06:37
      ze sa idealne i cudowne?

Tak ;-)))))

> Czy kobiety sa az tak wredne? same moga komus przykrosc sprawic i to jest ok,
      > ale sprawienie im przykrosci to gowniarstwo?

Są Kobiety i kobiety, analogiczna sytuacja dotyczy mezczyzn.
      To raczej kwestia charakteru i chyba intelektu danej osoby tez niz jej tylko
      fizycznej atrakcyjnosci czy plci, choc zdecydowanie przypadki takich pan
      bardziej rzucaja sie w oczy ;P
    • justysialek Re: czy wszytskim kobietom sie wydaje... 24.04.07, 11:44
      Kilka tygodni temu skoczylo
      > sie rykami i placzem, kiedy jedna laska nie mogla zdobyc mojego kumpla. A.
      > Ona jest na prawde straszna, on..moze nie apollo, ale za to ma gust i potrafi
      > o siebie zadbac. Skonczylo sie tym, ze jej powiedzial o braku zainteresowania
      > i zeby moze sobie nie robila nadzieji. Domyslacie sie jej reakcji: cham,
      > gowniarz itp.

> Za to kiedy stral sie o nia taki przecietny gosc, to popatrzyla na niego z
      > gory i powiedziala, ze chyba z drzewa spadl i zeby sie w lustrze przejzal.

Idźcie do szefa i poproście go wszyscy o szkolenie z komunikacji
      interpersonalnej, bo to wyraźnie leży w waszej firmie i to zarówno u mężczyzn,
      jak i kobiet.
      Bo widzisz odmówić tez trzeba z klasą i nikogo nie usprawiedliwia, że tamta
      osoba jest głupia/brzydka/chamska itp. Odmawiając w niegrzeczny, nietaktowny
      sposób zachowujesz sie po prostu jak cham (a kobieta jak chamka) i nie ma to
      znaczenia jaki jestes wspaniały i jak okro[na jest osoba, której odmawiasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka