izabellaz1 24.04.07, 12:14 Ano tak się tylko zastanawiam na ile powyższe tematy zachęcają do klikania na nowy wątek ;P Zachęciło czy nie? Wpisywać się;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:18 izabellaz1 napisała: > Ano tak się tylko zastanawiam na ile powyższe tematy zachęcają do klikania na > nowy wątek ;P > Zachęciło czy nie? Wpisywać się;))) > > mnie zachęciło:D może być nawet w tej kolejności:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:25 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > Ano tak się tylko zastanawiam na ile powyższe tematy zachęcają do klikani > a na > > nowy wątek ;P > > Zachęciło czy nie? Wpisywać się;))) > > > > > mnie zachęciło:D > może być nawet w tej kolejności:D Jak narazie jesteśmy jedyne...chyba to nam powinno dać do myślenia;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:38 izabellaz1 napisała: > > Jak narazie jesteśmy jedyne...chyba to nam powinno dać do myślenia;PPP > > reszta to pewnie tylko alkohol:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:40 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > > > Jak narazie jesteśmy jedyne...chyba to nam powinno dać do myślenia;PPP > > > > > reszta to pewnie tylko alkohol:D hehehe Ale mnie się jednak zdaje, że brakuje tu kilku osób;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:41 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > > > > Jak narazie jesteśmy jedyne...chyba to nam powinno dać do myślenia; > PPP > > > > > > > > reszta to pewnie tylko alkohol:D > > hehehe > > Ale mnie się jednak zdaje, że brakuje tu kilku osób;P > > polej Iza to je zwabimy:D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:42 Ze niby na co zwabiacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:45 mala_mee napisała: > Na seks. A można przyjść samemu czy koniecznie trzeba z kimś? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:46 Nie, no jak zwabiaja na seks to trzeba przyjść samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:48 aaa:) To ja się już pakuję. Tzn alkohol pakuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:06 A Ty będziesz zakąską czy facetem:)? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:14 moge byc kim zechcesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:16 Konrad, widzę, że wyraźnie masz ochotę na Sotto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:21 mala_mee napisała: > Konrad, widzę, że wyraźnie masz ochotę na Sotto :))) Mala mee od kombinowania to jest Konrado. Co mu zabawę psujesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:23 Oj, przepraszam, nie chciałam nikomu psuć zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:42 ja już jestem :))) Własnie - Nutopka, zastanawiałam gdzie się podziałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:44 właśnie Nutopka zieee byyyyłaś? Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:02 mala_mee napisała: > ja już jestem :))) > Własnie - Nutopka, zastanawiałam gdzie się podziałaś. no tak mi się tej pracy nazbierało, że nawet wypić nie miałam kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:30 ja tylko z ciekawosci, co znowu wymyslila :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:33 konrado80 napisał: > ja tylko z ciekawosci, co znowu wymyslila :DDD Że co? Że ja?! Ja coś "znowu" wymyśliłam? Ja grzeczna dziewczynka jestem;PPP <czerwieni sie mrugając rzęsami>;P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:36 gdziez bym smial mowic innaczej, ja tylko tak :PP Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:41 konrado80 napisał: > gdziez bym smial mowic innaczej, ja tylko tak :PP To znaczy jak? Wybacz ale ja dzisiaj moje procesy myślowe przebiegają w zwolnionym tempie...kacyk:D Odpowiedz Link Zgłoś
agata305 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:39 Kilka lat temu Ktoś Mi Nieobojętny zwrócił na mnie uwage (alez byłam szczęśliwa:)tyle że "zajmował się" mną jedynie po spożyciu... To był koszmar, a jednocześnie tak strasznie pragnęłąm Jego dłoni, że nie potwafiłam tego przerwać. Byłam wtedy młoda i głupia, teraz na coś takiego bym sobie nie pozwoliła. Przecież to wyglądało, jakbym była "do zniesienia" po kilku głębszych. No ale podobno nie ma kobiet brzydkich, tylko alkoholu za mało:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:44 agata305 napisała: > Kilka lat temu Ktoś Mi Nieobojętny zwrócił na mnie uwage (alez byłam > szczęśliwa:)tyle że "zajmował się" mną jedynie po spożyciu... To był koszmar, > a jednocześnie tak strasznie pragnęłąm Jego dłoni, że nie potwafiłam tego > przerwać. hehehe to chodziliście tak w stanie permanentnego stanu upojenia alkoholowego;P? Odpowiedz Link Zgłoś
agata305 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:54 Bez przesady:) Nie napisałam, że to był "permanentny" stan, ja z natury nie pije dużo, tyle że on wtedy chyba nabierał śmiałości. A poza tym spotykaliśmy sie tak raz, dwa na tydzień, więc o ciągłym upojeniu alkoholowym (24/24/7) nie mogło byc mowy:) Ale gratuluję celnego dowcipu:D Miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 12:42 Zachęciło :))) Kolejność OKi, ale przestawiłabym facetów z alkoholem. A może nawet nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Jesli juz tak mowimy o tej kolejnosci 24.04.07, 13:00 to chyba najpierw faceci, potem seks a na koncu alkohol no bo jak, seks z kim bedzie?? jezeli bedzie juz po seksie i po alkoholu, to na co nam facetom takie pijane dziewczyny?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Jesli juz tak mowimy o tej kolejnosci 24.04.07, 13:06 Oj, Konrad, Ty jak zwykle z Tym swoim kombinowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Jesli juz tak mowimy o tej kolejnosci 24.04.07, 13:20 czemu jak zwykle?? :( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:17 Seks i alkohol zachęcają, faceni już niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:20 Ale wiesz, to jest teoretycznie forum dla kobiet. Faceci sa teoretycznie tutaj na występach gościnnych. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:22 ale bez nas to forum by nie krecilo sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:24 Ależ ja was nie wyganiam. Przyjamniej niektórych z Was :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:31 i możemy się swobodnie - jako goście- wypowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:33 Dopiero jak zdejmiecie buty i w skarpetkach usiądziecie rządkiem na kanapie:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:39 a cos po za skarpetkami mozemy miec?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:41 ooooo I to jest dobre pytanie:) Ciekawe co dziewczyny na to:))) Jak dla mnie to możecie nie krępować się zbędnym strojem;P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:45 Jak chcesz nie miec nic to nie możesz mieć tez skarpetek. Facet w samych skarpetkach wygląda koszmarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:50 to co ja chce, to inna para skarpetek, ale co Sotto chce?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:54 A co jest nie tak z tymi które masz teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:57 moze zacznijmy od tego, ze nie mam zadnych teraz na sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:59 To co porabiasz że nie potrzebujesz do tego skarpetek? Ech nie ma to jak mężczyzna na boso i w wytartch dzynsach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:01 sottobosco napisała: > To co porabiasz że nie potrzebujesz do tego skarpetek? stoje i pisze do Ciebie ;) > Ech nie ma to jak mężczyzna na boso i w wytartch dzynsach;))) ech, musze Cie zawiesc, ale nie nosze dzynsow, wole sztruksy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:04 A nie możesz usiąść? Ne ne ne . Nie rozumiesz. Dzinsy muszą być tak niebieskie że aż białe od długiego noszenia. Plus bose stopy... Mmm Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:10 sottobosco napisała: > A nie możesz usiąść? moge, ale bede mial za daleko do kompa muaialbym wziasc go na lozko, ale wtedy musialbym urzadzonko przysunac, bo kabelek jest za krotki i wtedy glosniki przestalyby grac piekna muzyke :) nic tylko lenistwo :)) > Ne ne ne . Nie rozumiesz. Dzinsy muszą być tak niebieskie że aż białe od > długiego noszenia. Plus bose stopy... Mmm ech, no rozumiem i nie nie przepadam za dzinsami, wole sztruksy ale cienkie, a ostatnio nawet cieniutkie, cos prawie jak dzinsy a bose stopy to mam czesto w domu, a w lato w sandalach (oczywiscie bez skarpet jak to niektorzy chodza...) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:16 alkohol, sex, faceci... a czego słuchamy? Bez skarpet i bez butów. Latem wszędzie gdzie się da, a już na pewno do ogrodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:20 teraz remiksow DM latem, to az wstyd chodzic w butach Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:24 konrado80 napisał: > latem, to az wstyd chodzic w butach A zimna rosa na bosych stopach o 7 rano budzi lepiej niż kubek kawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:40 nie pijam kawy, mnie budzi chec do zycia :) no ale zawsze Ty mozesz mnie obudzic Sotto ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:19 Konrad, to nie jest złosliwe pytanie ale sam sobie to wszystko wypracowałeś czy moałeś dobrze szkolącą dziewczynę? A może masz??? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:31 hmm, a o co dokladnie pytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:35 Wszystko, bose stopy, sandały bez skarpet, sztruksy. Ale jeszcze o parę innych rzeczy z innych wątków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:50 teraz to bedzie jak chwalenie sie, a ja przecie skromy zuczek jestem :) ja do tej pory nigdy nie mialem dziewczyny i nadal nie mam... to wszystko to z obserwacji innych, z rozmow z innymi i wyciagniecie odpowiednich wnioskow Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:57 No to teraz mnie zaskoczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:02 A zwyczajnie, bo w Twoim wieku rzadko się to zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:07 no coz, mam cos ala niesmialosc i chyba dlatego tak... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:10 Nieśmiałość??? Własnie się przed chwilą ładowałes prosto do łóżka Sotto!!! Żartuję :))) Chyba wiem o co Ci chodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:13 mala_mee napisała: > Nieśmiałość??? Własnie się przed chwilą ładowałes prosto do łóżka Sotto!!! oj tam odrazu ladowalem, ona dopiero sie zastanawia :PP > Żartuję :))) > Chyba wiem o co Ci chodzi :))) nie, chyba raczej nie mam problem w realu z tym zeby zaczac znajopmosc, zeby podejsc do dziewczyny ktora zwroci moja uwage, ale to zmienia sie jak juz sie poznamy, bo np tutaj znamy sie juz i jakby doszlo do spotkania, to nie byloby zadnej niesmialosci, bysmy rozmawiali jak dobrzy znajomi nie wiem czemu tak jest, czemu moja glowa wtedy kiedy trzeba isc na zywiol, to ona zaczyna intensywnie myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:20 No własnie o tym myslałam. Ja wiem, że w zyciu (nigdy w życiu) bym do faceta, który mi się podoba nie podeszła. Newer!!! Nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:24 a nie myslalas ze np moglabys przez to ze nie podeszlas, stracic szanse na kogos wyjatkowego?? moze on niesmialy i nie wiedzial jak podejsc i zagadac? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:26 Na szczęście nigdy sie o tym nie dowiem :))) Owszem istniało takie prawdopodobieństwo. Ale nie i koniec. Nie i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:31 ale dlaczego?? masz taka zasade czy raczej cos takiego co u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:33 Szczerze powiem, nie wiem. Nie miałam okazji się przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:45 Warto spróbować to nie jest takie trudne i kiedy podchodzisz do kogoś jak do fajnego człowieka (nie faceta a człowieka:)) To naprawde rzadko kiedy zdaża się że nie będzie chciał taki ktoś zawrzeć z Tobą znajomości. Czy Ta znajomość będzie jakaś wyjątkowa to już inna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:54 no a ja mialem to szczescie ze trafilem na ten jeden cholerny procent czlowieka co to nie ma checi zawierac znajomosci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:59 Mówisz o jakimś konkretnym przypadku? NIe ma co się fiksować na jednym przedstawicielu ludzkości:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 16:02 tak, przez jakis czas z nia jezdzilem tym samym autobusem, na tym samym przystanku wsiadalismy, ale ona jezdzila dalej przygladala mi sie, oczywiscie ja jej tez, ale zabraklo mi odwagi zeby sie usmiechnac, a juz tym bardziej podejsc i zagadac w koncu ktoregos dnia udalo mi sie, zagadalem, ale najpierw odpowiedziala tekstem "ale o co chodzi?" a pozniej "sorry, ale teraz troche spiaca jestem"... Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 16:09 Spiąca królewna??? NO pewnie że zdarza się ze komuś nie podoba się moja bezpośredniość. Ale ja się tym, nie przejmuje. No właśnie, mi NIE ZALEŻY. Jak jest to jest a jak nie ma to tez dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 16:17 musze udac sie do Ciebie na korepetycje :) mam tylko nadzieje ze duzo nie bierzesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:05 konrado80 napisał: to wszystko to z > obserwacji innych, z rozmow z innymi i wyciagniecie odpowiednich wnioskow acha!!! To Ty nie polujesz na króliczki ale zastawiasz sidła na jakiegoś grubego zwierza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:10 tak, ale jako ze nie ma, to jak trafi sie cos co zaspokoi pewne potrzeby, oczywiesie nie tylko u mnie ale i u kroliczka, to czemu nie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:11 Ej, coś ni tu niekonsekwencją pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:15 wiem, mi tez, ale co ja poradze jak sa potrzeby?? Ty masz chlopaka. jedziesz do niego i po ptokach, a ja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:16 No ale jak? Na związek jesteś nieśmiały a na seks nie??? Nie rozumiem. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:30 nie tak, nie jestem niesmialy na zwiazek tutaj jest net i tutaj jest latwiej mi kogos poznac jak jest szansa, to staram sie przejsc do reala, spotkac sie, spedzic milo czas no ale to ze fajnie sie rozmawia, nie oznacza ze musi cos z tego wyjsc, znaczy sie znajomosc juz jest, moze byc i przyjazn, ale czy bedzie milosc, to nie wiadomo... seks tez moze byc, no ale tez nie musi ja wolelbym i bardzo bym chcial spotkac w koncu dziewczyne z ktora stworze zwiazek, ale sama wiesz jak jest w zyciu, a potrzeby kazdy ma, wiec jak jest mozliwosc, to dlaczego nie? nie mowie tutaj o tym ze obiecam jakiejs niewiadomo co a pozniej znikne, tylko chec z obu stron Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:13 hej, nie rezygnuj jeszcze, młody jesteś i niejeden porządny zwierz stanie na Twej drodze:) a ja znam kilku facetów którzy "chodzą na boso" i to są naprawdę świetni ludzie, warci porządnego zwierza:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:22 no przecie probuje, juz dwa razy zarzucilem haczyk na pewna Sotto ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:25 Dużo masz jeszcze tych haczyków? Bo wiesz, mogą się przydać. A kiedy sztuka jest wyjątkowo duża to i z haczykiem pójdzie;P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 15:35 jeszcze kilka jest, wrazie co, uzyje podbieraka czy jakto sie tam zwie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:02 sottobosco napisała: > Ech nie ma to jak mężczyzna na boso i w wytartch dzynsach;))) Ale musi mieć ładne stopy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:09 Czyste:))) I żeby ładnie się komponowały z surową drewnianą podłogą:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:11 widze ze co chwile dochodza jakies nowe wymagania i niedlugo bedzie dluga lista :DD Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:12 No mam nadzieje że na razie nadążasz ze spełnianiem oczekiwań:D Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:14 staram sie, ale to tylko dla Ciebie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:22 konrado80 napisał: > staram sie, ale to tylko dla Ciebie ;)) Uważaj Konrado bo to forum otwarte i zaraz będzie Cię ktoś pionizował. A może poziomował? Profilował??? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:34 Nie nadużywając naszej gościnności :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:56 Tak mówię prfilaktycznie. Niektórzy czasem nadużywają ale ci sa szybko pionizowani. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:30 mala_mee napisała: > Ale wiesz, to jest teoretycznie forum dla kobiet. Faceci sa teoretycznie tutaj > na występach gościnnych. więc nam teraz zaśpiewają i zaklaszczą:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:33 Nie Nutka - ja Cię lubię - więc żadnego śpiewania ode mnie nie uświadczysz. No chyba, że podpadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:37 Ty też masz zabronioneśpiewanie?? To chyba musze Cię polubić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:38 lupus76 napisał: > Nie Nutka - ja Cię lubię - więc żadnego śpiewania ode mnie nie uświadczysz. No > chyba, że podpadniesz. i czy,,, cztery!!! klask ,klaskaklask, klask klask (lupus macha białą grzywką) "mówią, mówią, że to nie jest miłość coś tam coś tam tra la la..." Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:02 nutopia napisała: >> i czy,,, cztery!!! > > klask ,klaskaklask, klask klask (lupus macha białą grzywką) > "mówią, mówią, że to nie jest miłość coś tam coś tam tra la la..." A co to - wilk syberyjski, żeby białą grzywką machał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 13:46 zachęciło jak cholera, a tu taki zawód... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:03 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > zachęciło jak cholera, a tu taki zawód... no jak to? alkohol jest, faceci są, seks tylko po chipsy wyszedł ale zaraz wróci! Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:15 miałam nadzieję jakąś pikantną historyjkę z życia wziętą tu przeczytać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:41 nutopia napisała: > znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > > > zachęciło jak cholera, a tu taki zawód... > > no jak to? alkohol jest, faceci są, seks tylko po chipsy wyszedł ale zaraz > wróci! Ło Bosze, ale impra. Seks i 3 psy? Odpowiedz Link Zgłoś
frying.pan Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:03 No dokladnie - miałam nadzieje na jakies pikantne opowiesci, a tu... badanie naszych wątkowych skłonności :P Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:16 po to zaglądam na FK, żeby z braku własnych historii choć trochę swoimi się pozywić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: seks, alkohol i faceci ;P 24.04.07, 14:17 cudzymi się pożywić, być miało Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: seks, alkohol i faceci ;P 25.04.07, 02:43 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > zachęciło jak cholera, a tu taki zawód... Pzreczytalam a tu taki zwod:DD Masakraaa,heheeheheh:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 13:48 ...człowiek nie miał netu przez chwilę a tu już sobie hasają, że hej;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 13:54 Iza, ja Cię proszę!!! Dałaś na raz seks, facetów i alkohol i myslałaś, że cicho będzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 14:03 mala_mee napisała: > Iza, ja Cię proszę!!! Dałaś na raz seks, facetów i alkohol i myslałaś, że cicho > > będzie??? Ja tylko przeprowadziłam eksperyment socjologiczny:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 14:26 izabellaz1 napisała: > mala_mee napisała: > > > Iza, ja Cię proszę!!! Dałaś na raz seks, facetów i alkohol i myslałaś, że > cicho > > > > będzie??? > > Ja tylko przeprowadziłam eksperyment socjologiczny:D > Ja bym to raczej umieścił w kategorii "badanie rynku" :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 14:01 ... a niektóre to nawet do śpiewania i klaskania zmuszają. Bez alkoholu. <chlip> Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 14:04 lupus76 napisał: > ... a niektóre to nawet do śpiewania i klaskania zmuszają. Bez alkoholu. <c > hlip> nie becz! <wymierza klapsa w lupusowe 4 zęby> Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 14:04 lupus76 napisał: > ... a niektóre to nawet do śpiewania i klaskania zmuszają. Bez alkoholu. <c > hlip> No to na co czekasz?! Ku uciesze Pań...;PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 14:29 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > No to na co czekasz?! Ku uciesze Pań...;PPPPPPP > > Takie zawodzenie nikogo nie ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 14:31 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > No to na co czekasz?! Ku uciesze Pań...;PPPPPPP > > > > > Takie zawodzenie nikogo nie ucieszy :) Zawodzenie ucieszy jeszcze bardziej:D No dawaj...humor Ci się poprawi i gęba ucieszy jak siebie posłuchasz! To co zaśpiewasz:D? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 14:39 izabellaz1 napisała: > Zawodzenie ucieszy jeszcze bardziej:D > No dawaj...humor Ci się poprawi i gęba ucieszy jak siebie posłuchasz! To co > zaśpiewasz:D? > > Nie. W podstawówce dałem słowo pani od muzyki, że nie bedę publicznie śpiewał. Tylko dlatego dostałem 4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No Was to z oczu spuścić... 24.04.07, 14:54 > izabellaz1 napisała: > > To co zaśpiewasz:D? lupus76 napisał: > Nie. A to co za utwór? Nie znam...;PPPPP Ale śpiewaj...człowiek uczy się całe życie;P Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Ha ha ha! :) 24.04.07, 14:38 Cholera, zachęciło. Niskie żądze mną rządzą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ha ha ha! :) 24.04.07, 14:54 qw994 napisał: > Cholera, zachęciło. Niskie żądze mną rządzą! :) ha! No brakowało mi Ciebie właśnie;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Ha ha ha! :) 24.04.07, 14:56 Nie było mnie w domu i dlatego nie wpisałam się jako pierwsza! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ha ha ha! :) 24.04.07, 15:00 mala_mee napisała: > A Trypla nie brakuje?? Bawi sie gdzieś jak to On;PPP Alkohol...kobiety...seks;P Odpowiedz Link Zgłoś