pajdeczka 21.05.03, 15:49 Jak w Waszych miejscach zamieszkania określa się żuli, takich ulicznych luji, bo w moich stronach są to penery. Tak mi się jakoś nasunęło pytanie na koniec dnia, sama nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: Kim jest pener? 21.05.03, 15:51 U nas mowi sie albo űule albo mózgotrzepy :)))))))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
penery_strycka_homeboye Re: Kim jest pener? 21.05.03, 15:52 pajdeczka napisała: > Jak w Waszych miejscach zamieszkania określa się żuli, takich ulicznych luji, > bo w moich stronach są to penery. Tak mi się jakoś nasunęło pytanie na koniec > dnia, sama nie wiem dlaczego... To kolejny dowód na to, że jesteś ograniczona. Kup sobie słownik czesko-polski. Odpowiedz Link Zgłoś
helaraja teraz dopiero... 21.05.03, 15:58 ...przeczytałam poprzednie wątki. Zdaje się, że wzięłam za dobrą monetę pytanie, które miało być osobistą wycieczką:( Nie to było moja intencją. Odpowiedz Link Zgłoś
penery_strycka_homeboye Re: teraz dopiero... 21.05.03, 16:00 helaraja napisała: > Zdaje się, że wzięłam za dobrą monetę > pytanie, które miało być osobistą wycieczką:( > Nie to było moja intencją. Pajdeczka dziękuje za wsparcie. Nawet omyłkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kim jest pener? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 18:43 U mnie sie mowi "Pracownik POM-u" "POM"- Powolny Obchód Miasta Odpowiedz Link Zgłoś