kaktusica6 28.04.07, 14:55 Mama z ciotką mnie wyciągają... ciekawa jestem co na to mój ukochany:) A wy, faceci co byście powiedzieli, jakby wasza kobietka chciała co jakiś czas sobie wyjść na męski striptiz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thelma3 Re: kobieta na męskim striptizie 28.04.07, 15:02 a czemu pytasz o to na FK? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kobieta na męskim striptizie 28.04.07, 15:46 A po co sie wogóle pytać facetów o to?:) Rozumiem że chodzi o ich opinię, ale wiesz co odpowiedzą? Oni myślą że im to wolno chodzić na gołe laski a kobietom nie wolno na facetów...;) I tak jest to niesprawedliwe że faceci mają kluby 24h z tańczącymi laskami a my jak chcemy coś takiego to tylko na panieński wieczór musimy zamawiać... Inna sprawa że tańcząca dziewczyna jest śłiczniejsza od gnącego się mięśniaka.. Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusica6 Re: kobieta na męskim striptizie 28.04.07, 16:28 Pytam się tu, bo widzę, ze wielu facetów się tu wypowiada:) No to jest niesprawiedliwe, masz rację... ale są miejsca gdzie takie występy są np. 2razy na tydzień:) Facet tez może wyglądać nieźle... wcale nie gorzej od kobiety;] No tak, jestem ciekawa jaka jest ich opinia... nie chodzi o to, czy by pozwolili czy nie, ale o to, co o tym myślą:) Anie co ja myslę, że myślą:) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: kobieta na męskim striptizie 28.04.07, 21:38 Acha, to w takim razie zmienia to postać rzeczy :) Mów szybko gdzie są te miejsca....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusica6 Re: kobieta na męskim striptizie 28.04.07, 21:57 Warszawa, gdzieś w okolicach Starego Miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś