26.05.03, 20:54
jak czlowiek Cie argumentami potrakltuje tracisz chec i odwage do dalszej
dyskusji? ( watek o Wandzi)?
Obserwuj wątek
    • Gość: lady Re: I co Lady IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:01
      mario2 napisał:

> jak czlowiek Cie argumentami potrakltuje tracisz chec i odwage do dalszej
      > dyskusji? ( watek o Wandzi)?

strasznie sie wysilasz, uwazaj bo sie zmeczysz.
      • mario2 Re: I co Lady 26.05.03, 21:05
        rzeciez to Ty produkujesz jeden watek za drugim i jeden durniejszy od drugiego!
        Ja tylko ripostuje to, co wydaje mi sie idiotyzmem, wiec w Twoim wydaniu
        wszystko!
        Bieglosc retoryczna, czy erystyka nie jest twoja mocna strona, wiec raczej
        wroc do czytania tego forum, a nie kompromituj sie wpisami!
        • Gość: lady Re: I co Lady IP: 148.228.174.* 26.05.03, 21:16
          mario2 napisał:

> rzeciez to Ty produkujesz jeden watek za drugim i jeden durniejszy od
          drugiego!
          >
          > Ja tylko ripostuje to, co wydaje mi sie idiotyzmem, wiec w Twoim wydaniu
          > wszystko!
          > Bieglosc retoryczna, czy erystyka nie jest twoja mocna strona, wiec raczej
          > wroc do czytania tego forum, a nie kompromituj sie wpisami!

ha, ha, ha. ciekawe na czym polega twoja bieglosc retoryki i erystyki??.
          naprawde odpusc sobie, bo widze, ze z kazdym watkiem jestes corac bardziej
          zmeczony. zajrzyj do slownika i napisz jeszcze pare cytacikow, slowek o obcym
          znaczeniu. chcesz mi pokazac, ze dorownujesz mi poziomem i byc ewentualna
          partia do rozwazenia??¨? napisz jeszcze cos o tym ile masz lat, i czy masz
          zgrabna figure- waski tylek i szerokie ramiona. a zreszta jesli w realu jestes
          taki jak tu na forum to z gory dziekuje.
          • mario2 Re: I co Lady 26.05.03, 21:19
            wybacz, ale jestem "zajety" Nawet jednak, gdybym byl woly nie rzucalbym sie na
            cos , co tylko pyszczyc potrafi, a gdy dochodzi do wymiany argumentow chowa
            glowe w piasek. Wiec prosze Cie- nie wysilaj sie juz wiecej. Wiem, ze
            przeczytalas cos wiecej niz elementarz, ale lektura ksiazeczek z
            serii "poczytaj mi mamo" naprawde nie dowodzi ani wysoiego wspolczynnika IQ,
            ani nawet ocztytania.
    • lyche1 Re: Mario czemu rozrabiasz ?? 26.05.03, 21:11
      Ładnie to tak na dziewczynę napadać ?? Wstydź się - nieładnie.
      • mario2 Re: Mario czemu rozrabiasz ?? 26.05.03, 21:12
        Czesc łyszeczko :))
        ja nie napadam, tylko wykazuje jej indolencje umyslowa :)
        • lyche1 Re: No nie mój drogi - zakrawa to na gwałt :))) 26.05.03, 21:17
          psychiczny :))) Daj dziewczynie spokój.
          • mario2 Re: No nie mój drogi - zakrawa to na gwałt :))) 26.05.03, 21:20
            ja jej nie gwalce!! To ona sie onanizuje :)
            • anahella Re: No nie mój drogi - zakrawa to na gwałt :))) 26.05.03, 21:21
              mario2 napisał:

> ja jej nie gwalce!! To ona sie onanizuje :)

A ty jej zazdroscisz?;)
              • mario2 Re: No nie mój drogi - zakrawa to na gwałt :))) 26.05.03, 21:22
                Onanizmu??? no przestan !!! :)))
            • lyche1 Re: Byłeś u Babci z kwiatkami ??? 26.05.03, 21:22
              Lepiej leć złożyć Mamie życzenia - ucieszy się :))
              • mario2 Re: Byłeś u Babci z kwiatkami ??? 26.05.03, 21:25
                niestety- mama jest daleko :(((
                • lyche1 Re: Ja swojej kartkę 26.05.03, 21:28
                  priorytetem wysłałam - choć mieszka 2 km ode mnie :))) Ale była dumna :))
                  Chyba te priorytety specjalnie na Dzień Matki wymyśliła poczta polska :))
                  • mario2 Re: Ja swojej kartkę 26.05.03, 21:30
                    Czyli wczoraj wysylalas? Hmmm- a gdzie poczta w niedziele pracuje,
                    łyszeczko? :))
                    • lyche1 Re: Ja swojej kartkę 26.05.03, 21:35
                      W piątek wysłałam - w sobotę dostała :) A dziś kupiłam jej przepiękną różę
                      chińską :) Ale jest na wojażach więc zobaczy jutro :)
                      • mario2 Re: Ja swojej kartkę 26.05.03, 21:36
                        A Ty? jestes juz matka?
                        Czy czynisz jakies starania w tym wzgledzie? :))

Przeciez tak fajnie jest dostawac kartki i chinskie roze !!!
                        • lyche1 Re: Nie Mario :) 26.05.03, 21:38
                          Ja jestem typem wiecznego dziecka :) A głupio byłoby gdyby dzieci miały
                          dzieci :))
                          • mario2 Re: Nie Mario :) 26.05.03, 21:41
                            MoZe kiedys wyrosniesz z tego zauroczenia wlasna dziecinnoscia, łyszeczko? :)))
                            Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze posiadanie dzieci, to duze szczescie.... Ja
                            jestem naprawde szczesliwy, ze mam taka "mala" Patrycje :)
                            • lyche1 Re: Nie Mario :) 26.05.03, 21:44
                              mario2 napisał:

> Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze posiadanie dzieci, to duze szczescie....
                              Ja jestem naprawde szczesliwy, ze mam taka "mala" Patrycje :)

Ale i duża odpowiedzialność - nie stać mnie na "takie" zabawki na razie :)
                              • mario2 Re: Nie Mario :) 26.05.03, 21:47
                                Staram sie byc odpowiedzialnym..
                                Wlasnie wrocilem ( przed tygodniem) z komuni mojej malej. Ty nie wiesz co to
                                za przezycie, jak wlasne dziecko czyta w kosciele ewangelie i to po niemiecku.

A wlasciwei, to kiedy masz zamiar miec takie "zabawki"? Jak bedziesz babcia? :)
                                • lyche1 Re: Nie Mario :) 26.05.03, 21:49
                                  mario2 napisał:

> A wlasciwei, to kiedy masz zamiar miec takie "zabawki"? Jak bedziesz
                                  babcia? :)

Na razie nie planuję :)) Nie myślę :)) Może wystaram sie o faceta z "
                                  narybkiem" :)))
                                  • mario2 Re: Nie Mario :) 26.05.03, 22:00
                                    eee tam- lepiej wystaraj sie o faceta z potencja :)
                                    • Gość: lady Re: Nie Mario :) IP: 148.228.174.* 26.05.03, 22:03
                                      mario2 napisał:

> eee tam- lepiej wystaraj sie o faceta z potencja :)

czego tobie brakuje, maly ptaszku.
                                    • lyche1 Re: Mój Drogi :)))) 26.05.03, 22:05
                                      To chyba w dużej mierze zależy jednak od kobiety :))))
                                      • mario2 Re: Mój Drogi :)))) 26.05.03, 22:06
                                        racja łyszeczko...:)

co to za powiew smrodu kilka wpisow ponad nami? :)
                                        • lyche1 Re: Mój Drogi :)))) 26.05.03, 22:07
                                          Rozmawiam z Tobą - więc nie patrzę na inne wpisy :)))
                                          • mario2 Re: Mój Drogi :)))) 26.05.03, 22:10
                                            Ja tez nie patrze, ale jakos dziwnie padlinka zalatuja :)
                                            • Gość: lady Re: Mój Drogi :)))) IP: 148.228.174.* 26.05.03, 22:11
                                              mario2 napisał:

> Ja tez nie patrze, ale jakos dziwnie padlinka zalatuja :)

chyba z twojego opadnietego fiuta.
                                            • lyche1 Re: Mój Drogi :)))) 26.05.03, 22:12
                                              Więc się zdecyduj :) Rozmawiasz ze mną czy wąchasz ???
                                              • mario2 Re: Mój Drogi :)))) 26.05.03, 22:18
                                                Jasne, ze gadam z Toba. A toto niech dalej sobie psuje powietrze wydzielinami
                                                swego perzepoconego mozdzku :)
                                                • lyche1 Re: Mój Drogi :)))) 26.05.03, 22:24
                                                  Ale wiesz co - może kiedyś indziej :)) Wiesz jak nie lubię kłótni - a Ty
                                                  mimowoli wciągasz mnie w nie. :>
                                                  • mario2 Re: Mój Drogi :)))) 26.05.03, 22:27
                                                    ja Cie nie wciagam! One same sie tu przypaletuja :)
                                                  • lyche1 Re: Mój Drogi :)))) 26.05.03, 22:30
                                                    Powiedz Ty mi dlaczego musisz ciągle z kimś się kłócić ?? Nie możesz swoich
                                                    racji wyłożyć na spokojnie ??? Taki fajny z Ciebie gość - a gdzie się nie
                                                    ruszysz - zaraz sobie wrogów znajdujesz :(((
                                                  • mario2 Re: Mój Drogi :)))) 26.05.03, 22:31
                                                    To oni mnie znajduja :)
                                                  • lyche1 Re: Och Mario :))) 26.05.03, 22:33
                                                    A powiedz mi dlaczego nikt ze mną się nie kłóci ??? Weź czasami troszeczkę na
                                                    wstrzymanie :)))
                                                  • Gość: lady Re: Mój Drogi :)))) IP: 148.228.174.* 26.05.03, 22:37
                                                    Taki fajny z Ciebie gość - a gdzie się nie

z jakimi facetami lyche masz kontakt, ze ktos taki jak mario jest dla Ciebie
                                                    fajny??
                                                  • lyche1 Re: Moja droga Lady :))) 26.05.03, 22:42
                                                    Nie znamy się - w każdym badź razie - nie pamietam Cię. A z Mariem znam się
                                                    chyba od dwóch lat ??? No może półtora :)) Więc nie pisz mi kogo mam lubić a
                                                    kogo nie - sama takie decyzje podejmuję. W stosunku do mnie zawsze był miły i
                                                    szrmancki - jeżeli Ty tego nie potrafisz osiągnąć w kontaktach z facetami -
                                                    nie moja to wina. Pozdrawiam
                                                  • Gość: lady Re: Moja droga Lady :))) IP: 148.228.174.* 26.05.03, 22:46
                                                    jeżeli Ty tego nie potrafisz osiągnąć w kontaktach z facetami -
                                                    > nie moja to wina.

na kontaktach z takimi prostakami jak mario mi naprawde nie zalezy, a jesli
                                                    chodzi o facetow, to moge ich zmieniac jak rekawiczki dlatego sie do nich nie
                                                    lasze. a to, ze kazdy chcialby byc tym jedynym to tez nie moja wina.
                                                  • lyche1 Re: Więc po co się tłumaczysz ??:))) 26.05.03, 22:49
                                                    Śmieszna jesteś :)) Pozdrawiam :))
                                                  • Gość: lady Re: Więc po co się tłumaczysz ??:))) IP: *.puebla.megared.net.mx 26.05.03, 23:42
                                                    lyche1 napisała:

> Śmieszna jesteś :)) Pozdrawiam :))

a ty jestes na poziomie maria. uzupelniacie sie. zycze Ci wiec takiego faceta
                                                    jesli Cie nie stac na nic innego. powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka