sottobosco Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:32 dobrze ze w ten weekend nie musze tam do was gonić na uczelnię :)) ale niewielka to pociecha bo pada wszedzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:35 sottobosco napisała: > dobrze ze w ten weekend nie musze tam do was gonić na uczelnię :)) > > ale niewielka to pociecha bo pada wszedzie ;P nie wszędzie:pp u mnie nie pada:) słonko jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:35 W Wawie też deszcze ... -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:40 nawet grad przed chwilą na Ursynowie padał :) a ja tak czekam na burze.... uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:43 buuuurze są super:)))) zeszły rok obfitował w tego rodzaju efekty specjalne:) nawet jeden niewinny piorunek spalil mi telefony i modem w kompie dobrze ze nie poszlo dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:44 trypel napisał: > nawet grad przed chwilą na Ursynowie padał :) a ja tak czekam na burze.... > uwielbiam Grad się chyba wypadał u Ciebie, bo u mnie było... Może i dobrze, bo mi lawendę wytłukł ;P Burze są faaajne! Zwłaszcza oglądane z balkonu ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:40 sottobosco napisała: > dobrze ze w ten weekend nie musze tam do was gonić na uczelnię :)) > > ale niewielka to pociecha bo pada wszedzie ;P oooooooooooooooooo a na którom??? to znaczy, ze ty tu na weekendy jesteś sotto? Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:44 jestem jestem :))) przeciez kiedys ci pisalam ze bywam w Bialym to nie chcialas wierzyc <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:54 sottobosco napisała: > jestem jestem :))) > przeciez kiedys ci pisalam ze bywam w Bialym to nie chcialas wierzyc <foch& > #62; keidy gdzie i jaka uczelnia jak nie chcesz pisać tu to na pocztę na wódke pójdziem! Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: a w Białymstoku 09.05.07, 13:00 pódziem :DDD trzeba się w końcu konkretnie do rzeczy wziąść a nie tylko gadać i gadać w gardle zaschlo i paluszki mdleja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pumha Re: a w Białymstoku 09.05.07, 21:42 ale, nie bądźcie egoistkami, też bym z Wami chętnie poszła :) tylko nie w najbliższy weekend - jestem druhną na ślubie przyjaciółki. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a w Białymstoku 09.05.07, 21:44 pumha napisała: > ale, nie bądźcie egoistkami, też bym z Wami chętnie poszła :) tylko nie w > najbliższy weekend - jestem druhną na ślubie przyjaciółki. a gdzie wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: a w Białymstoku 09.05.07, 21:48 to w tym tygodniu na wesele a na wódke w nastepny weekend:)) moze byc?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a w Białymstoku 09.05.07, 22:23 sottobosco napisała: > to w tym tygodniu na wesele a na wódke w nastepny weekend:)) > moze byc?? hahahah:) phuma zakręci wódzię z wesela:D Odpowiedz Link Zgłoś
kalaruszek Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:45 ewelina23-20 napisała: > a w Ełku słońce świeci:) czyli jest nadzieja :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: a w Białymstoku 09.05.07, 12:46 kalaruszek napisała: > ewelina23-20 napisała: > > > a w Ełku słońce świeci:) > > > czyli jest nadzieja :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: a w Białymstoku 09.05.07, 13:01 nutopia napisała: > o > a jakie okolice? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a w Białymstoku 09.05.07, 13:02 ewelina23-20 napisała: > nutopia napisała: > > > o > > a jakie okolice? > > tam wyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: a w Białymstoku 09.05.07, 13:03 nutopia napisała: > ewelina23-20 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > o > > > a jakie okolice? > > > > > tam wyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: a w Białymstoku 09.05.07, 13:04 nutopia napisała: > do kalaruszka:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: a w Białymstoku 09.05.07, 15:45 GRZMI GRZMI GRZMI :D:D:D na ursynowie bedzie burza - HURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA pierwsza w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: a w Białymstoku 09.05.07, 15:48 ja też mieszkam na Ursynowie :) i nie mam parasolki więc niech nie będzie burzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: a w Białymstoku 09.05.07, 15:50 no co Ty???? prosze Cie - niech bedzie. Pioruny, blyski.. taka pierwsza wiosenna burza... Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: a w Białymstoku 09.05.07, 15:52 u mnie juz po dokonalo sie godzine temu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: a w Białymstoku 09.05.07, 15:53 no dobra, niech będzie ale jak będę się zbliżać to niech juz ustanie ta burza..żeby mi fryzurki nie popsuła ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a w Białymstoku 09.05.07, 15:53 trypel napisał: > GRZMI GRZMI GRZMI :D:D:D > na ursynowie bedzie burza - HURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA > pierwsza w tym roku u nas też! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: a w Białymstoku 09.05.07, 15:55 jak byłem szczeniakiem to uwielbiałem łazić po deszczu w czasie takich wiosennych burz... teraz nie da rady bo sie cholera krawat zniszczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: a w Białymstoku 09.05.07, 16:02 Mam radę dla Ciebie.... zdejmij krawat ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: a w Białymstoku 09.05.07, 16:02 to Ty w samym krawacie na deszcz byś wyszedł??? nie jest to zbyt ryzykowne jak na stolicę ;D??? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: a w Białymstoku 09.05.07, 16:06 w samym krawacie - i w klapkach :) wiesz taki ekscentryczny bedę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: a w Białymstoku 09.05.07, 16:09 nooo i tak trzymaj :D!!! uwielbiam ludzi którzy nie boją się wyrażać siebie i pokazywać na zewnątrz jakie bogate mają wnętrze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: a w Białymstoku 09.05.07, 18:45 A w P. też padało i w Warszawie też pada i gdzie mnie jeszcze, cholera dziś poniesie to nie wiem, ale pewnie tez bedzie padało... ;) A swoją droga jak oni długo robia tę fontanne w P.! A wszystko przed moimi oknami. Już by skończyli ten burdelik! Bo mi widoki psuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś