farsa Re: soczewico, wyjaśnij proszę 29.05.03, 10:33 jak mam interpretować Twoje wypowiedzi w rozrastającym się wątku o Pajdzie. bo ja chyba widzę jedno, a Pajdeczka widzi drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: soczewico, wyjaśnij proszę 29.05.03, 10:36 farsa pozwól, ze sie wtrącę To jest stary watek , który z sobie tylko znanych przyczyn odgrzała wiktoria. Od tamtego czasu wiele na forum sie zmieniło , w tym wzajemne realcje pomiedzy forumowiczami. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: soczewico, wyjaśnij proszę 29.05.03, 10:37 capa_negra napisała: > farsa pozwól, ze sie wtrącę > To jest stary watek , który z sobie tylko znanych przyczyn odgrzała wiktoria. > Od tamtego czasu wiele na forum sie zmieniło , w tym wzajemne realcje pomiedzy > forumowiczami. dziękuję. pojmuję. przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: soczewico, wyjaśnij proszę 29.05.03, 10:42 Do usług - pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: soczewico, wyjaśnij proszę 29.05.03, 10:42 farsa napisała: > > dziękuję. pojmuję. > przepraszam. > Kogo i za co może byś jeszcze dodała? Odpowiedz Link Zgłoś
farsa nie mam pojęcia... 29.05.03, 11:03 pajdeczka napisała: > Kogo i za co może byś jeszcze dodała? dziękuję - capie_negrze. pojmuję - bom pojętna. przepraszam - za ciebie FK. podstawy kultury są ci zupełnie obce. pozwoliłam sobie zatem na eksplikację godną odbiorcy osiągajęcego wiek lat czterech (nie za dużo?) a teraz poinkwizytuj pajdokrację, dziecino, bo z tobą na razie skończyłam. ps. nie używam majuskuł w twoim przypadku. nie jesteś ich godna. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do "snopki" Farsy 29.05.03, 15:28 farsa napisała: > pajdeczka napisała: > > > > Kogo i za co może byś jeszcze dodała? > > > dziękuję - capie_negrze. > pojmuję - bom pojętna. > przepraszam - za ciebie FK. > > podstawy kultury są ci zupełnie obce. pozwoliłam sobie zatem na eksplikację > godną odbiorcy osiągajęcego wiek lat czterech (nie za dużo?) > > a teraz poinkwizytuj pajdokrację, dziecino, bo z tobą na razie skończyłam. > > ps. nie używam majuskuł w twoim przypadku. nie jesteś ich godna. I kto tu pisze o kulturze? Gdybyś była osobą kulturalną, za jaką się na pewno uważasz, to zwracając się do mnie pisałabyś z dużej litery, niezależnie od uczuć, jakimi mnie darzysz, bo to nie ma nic wspólnego z kulturą. Myślisz, że jak wklepiesz do swojej wypowiedzi dwa, trzy obcojęzyczne wyrazy, to będziesz przez to mądrzejsza? Mądrość ma się po rodzicach, szkoła daje Ci tylko wiedzę. Sama się poinkwizytuj eksplikacyjnie w majskule. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Do 'snopki' Farsy 29.05.03, 16:18 pajdeczka napisała: > I kto tu pisze o kulturze? nie widzisz, kto tu pisze o kulturze? biedactwo. > Gdybyś była osobą kulturalną, za jaką się na pewno > uważasz, to zwracając się do mnie pisałabyś z dużej litery, niezależnie od > uczuć, jakimi mnie darzysz, bo to nie ma nic wspólnego z kulturą. nie popadaj w depresję. majuskuły przeznaczam dla a. tych, których kocham; b. dla przyjaciół, c. dla pracodawcy, 4. dla tych, których szanuję. nie kwalifikujesz się do żadnej z ww. grup. choć pewnie należałby ci szacunek z racji przynależności do gatunku "homo sapiens". ale w twoje "sapiens", zgorzkniała niewiasto, szczerze wątpię. oceniam na podstawie tego, co tutaj wyczyniasz. to więcej niż żałosne. > Myślisz, w przeciwieństwie do ciebie - myślę. > że jak wklepiesz do swojej wypowiedzi dwa, trzy obcojęzyczne wyrazy, jeśli pomnożę je przez dwa albo trzy będzie cztery, sześć albo dziewięć - wtedy nie zrozumiesz, "bjedastwo", ani słowa. choć możemy się tak pobawić. dla mnie to fraszka. > to będziesz przez to mądrzejsza? a ty jak myślisz? ty nie myślisz. > Mądrość ma się po rodzicach, szkoła daje Ci > tylko wiedzę. spałaś z moim ojcem? piłaś wino z moją matką? nie znasz ich, więc wara od moich rodziców, dzięki którym błyszczę inteligencją, która w twoim przypadku ledwie się mieni, podsycana wyłącznie przez (zaiste!) wysoki płomień tolerancji tego forum. > Sama się poinkwizytuj eksplikacyjnie w majskule. jakie to miłe. spróbuj. odstresujesz się. tylko co to znaczy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
farsa i jeszcze jedno, pajda! 29.05.03, 16:21 nie życzę sobie być obrażana przez Ciebie. więc daruj sobie "snopki" i "ciemnogród", bo właśnie takie zachowanie kwalifikuje cię w rzędzie osób, którymi gardzę. Odpowiedz Link Zgłoś