vika411 30.05.03, 13:55 Jeden z nas ma powazne klopoty.W tej chwili poszukuje jakiejkolwiek pracy.Jest mieszkancem Pily.Czy ktos moze mu pomoc ja znalezc?Sprawa jest powazna.Prosze pisac do mnie na adres gazety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ofiaralosu Viko wybacz ale jak tu traktować poważnie 30.05.03, 14:11 to co piszesz, mając za sobą lekturę watku do Wiktorii? Nie jestem w stanie przejąć się losem mieszkańca Piły, o ile o tym losie informujesz Ty. Niesmak mam i jeszcze raz niesmak. Nie wstyd Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 30.05.03, 14:15 ofiaralosu napisała: > to co piszesz, mając za sobą lekturę watku do Wiktorii? Nie jestem w stanie > przejąć się losem mieszkańca Piły, o ile o tym losie informujesz Ty. Niesmak > mam i jeszcze raz niesmak. Nie wstyd Ci? wstyd to tu powinno być komu innemu,każdy domyśla się o kim piszę Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No, nie każdy się domyśla... 30.05.03, 14:27 wiktoria21 napisała: > > wstyd to tu powinno być komu innemu,każdy domyśla się o kim piszę Głupia jestem, proszę to wziąć pod uwagę i szybko napisać o kogo ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: No, nie każdy się domyśla... 30.05.03, 14:31 pajdeczka napisała: > wiktoria21 napisała: > > > > wstyd to tu powinno być komu innemu,każdy domyśla się o kim piszę > > > Głupia jestem, proszę to wziąć pod uwagę i szybko napisać o kogo ci chodzi. m.in o Ciebie,ale opuść ten wątek i skocz na swoje cudowne forum gdzie możesz sobie porządzić do woli,żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Viko wybacz ale jak tu traktować poważnie 30.05.03, 14:23 ofiaralosu napisała: > to co piszesz, mając za sobą lekturę watku do Wiktorii? Nie jestem w stanie > przejąć się losem mieszkańca Piły, o ile o tym losie informujesz Ty. Niesmak > mam i jeszcze raz niesmak. Nie wstyd Ci? Nie.A to z tego powodu,ze pajda wykancza naprawde fajnych i wartosciowych ludzi. Czyzbys uwazala,ze ONA jest nietykalna?Tak ja tu ostatnio traktujecie zezwalajac jej na wulgarne obrazanie innych.Czyzbyscie bali sie jej narazic na jej wulgarne inwektywy, w ktorych celuje? jakos tak ostatnio jest na forum Kobieta,ze jesli pajda bierze kogos " obroty" to niewiele jest osob,ktore jej ofiare bronia.To Wam powinno byc wstyd,ze cos takiego pozwalacie zeby sie panoszylo.(Przyklad:RENIA,wczesniej Liloom,wojna z mario2,iwektywy pod moim adresem.Coz to?Pajda jest nietykalna i swieta dla was?! Nawet po trupach wirtualnych przyjaciol? Jesli o mnie chodzi,przez dwa lata nikomu nie zaszkodzilam a staralam sie w miare mozliwosci pomagac.Odpowiedz: Co do tej pory zrobila pajda,zeby kogokolwiek wesprzec chodzby dobrym slowem? jak do tej pory ma do zaoferowania tylko podle zlosliwosci,sarkazmy,intrygi,mniej lub bardziej wulgarne wyzwiska.wyrazacie na to milczaca zgode.Dlaczego?!kiedys na tym forum bylo inaczej,.Ale wowczas jeszcze nie baliscie sie pady. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Miernoto moja miła.... 30.05.03, 14:30 vika411 napisała: > Tak ja tu ostatnio traktujecie > zezwalajac jej na wulgarne obrazanie innych.Czyzbyscie bali sie jej narazic na > jej wulgarne inwektywy, w ktorych celuje? Dowody proszę... Bo za chwilę się zdziwisz... zeby kogokolwiek wesprzec chodzby dobrym slowem? Tobie FK pomyliło się z PCK. > Odpowiedz Link Zgłoś
ofiaralosu Re: Viko wybacz ale jak tu traktować poważnie 30.05.03, 14:31 Dobrze Viko, nie wnikam w historię tego forum, napisałam powyższe pod wpływem żenującego, moim zdaniem sposobu w jaki odnosisz się do Pajdy i jak o niej piszesz. Jeśli faktycznie jest to kobieta zła, to należy ją rzeczowo i poważnie przywołać do porządku lub ignorować tak uważam. Ale wypisywanie tekstów o nadwornym błażnie, trąbce w uchu czy malinowym nosie jest po prostu głupie, wydaje mi się, że nie szkodzi Pajdzie, lecz Tobie. O Wiktorii i Reni przemilcze. Pozostałych wymienionych prze Ciebie osób nie kojarzę, więc też przemilczę. Pozdrawiam, a z Piłą nie mam żadnych powiązań, więc i tak nie mogę pomóc Twojemu znajomemu. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Pajda, demonie!! 30.05.03, 14:55 vika411 napisała: pajda wykancza naprawde fajnych i wartosciowych ludzi Nieźle, nieźle. Może dlatego właśnie lepiej mieć ją po swojej stronie. Żeby jeszcze trochę pożyć ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda, demonie!! 30.05.03, 14:58 raszefka napisała: > vika411 napisała: > pajda wykancza naprawde fajnych i wartosciowych ludzi > > Nieźle, nieźle. Może dlatego właśnie lepiej mieć ją po swojej stronie. Żeby > jeszcze trochę pożyć ;)))) Lizanie tyłka, kadzenie tudzież wkładanie palca w mój odbyt nie wchodzi w grę. Brzydzę się takimi praktykami. Uczciwość, skromność, poczucie humoru (w tym duże na swój temat) to są cechy pożądane przeze mnie u moich rozmówców. No i oczywiście IQ przynajmniej 80. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Pajda, demonie!! 30.05.03, 15:03 pajdeczka napisała: Uczciwość, skromność, poczucie humoru (w tym > duże na swój temat) to są cechy pożądane przeze mnie u moich rozmówców. > No i oczywiście IQ przynajmniej 80. no i leżę Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda, demonie!! 30.05.03, 15:07 raszefka napisała: > pajdeczka napisała: > > Uczciwość, skromność, poczucie humoru (w tym > > duże na swój temat) to są cechy pożądane przeze mnie u moich rozmówców. > > No i oczywiście IQ przynajmniej 80. > > no i leżę To fajną masz pracę, taką leżącą....Bardzo się w niej męczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Pajda, demonie!! 30.05.03, 15:16 W zasadzie nie. Nieźle mi się trafiło, że robię to, co lubię, a lubię patrzeć na świat z pozycji horyzontalnej Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Ofiarolosu 30.05.03, 14:25 ofiaralosu napisała: > to co piszesz, mając za sobą lekturę watku do Wiktorii? Nie jestem w stanie > przejąć się losem mieszkańca Piły, o ile o tym losie informujesz Ty. Niesmak > mam i jeszcze raz niesmak. Nie wstyd Ci? Widzę Cię tu od niedawna, ale coraz bardziej mi się podobasz. Czytając ten post musiałam się głośno zaśmiać. Masz super celne uwagi i duuużo cierpliwości. Czyżbyś była belferką? Tylko skąd ten nick? Nielepiej się nazwać "Celna Riposta"? Odpowiedz Link Zgłoś
ofiaralosu Pajdeczko 30.05.03, 14:35 Nad zmianą nicka myślę od paru dni. Jak wymyślę to nie omieszkam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 30.05.03, 14:35 pajdeczka napisała: > ofiaralosu napisała: > > > to co piszesz, mając za sobą lekturę watku do Wiktorii? Nie jestem w stani > e > > przejąć się losem mieszkańca Piły, o ile o tym losie informujesz Ty. Niesm > ak > > mam i jeszcze raz niesmak. Nie wstyd Ci? > > > Widzę Cię tu od niedawna, ale coraz bardziej mi się podobasz. Czytając ten post > > musiałam się głośno zaśmiać. Masz super celne uwagi i duuużo cierpliwości. > Czyżbyś była belferką? Tylko skąd ten nick? Nielepiej się nazwać "Celna > Riposta"? jaka Ty jesteś pajda cwana,wszyscy,którzy Cię popierają i bronią są wg Ciebie ok,a Ci którzy mają odwagę przeciwstawić się Tobie są be,to nie socjalizm lat 80,żeby wszyscy musieli przytakiwać Ci na każdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś
ofiaralosu Wiktoria zaczynasz mnie irytować 30.05.03, 14:41 Czy możesz z łaski swojej odnaleźć choćby jedno słowo, w którym bronię Pajdeczki? Uważam, ze jest na tyle silna, że żadnej obrony ze strony takiej ofiary losu jak ja nie potrzebuje. To że Ty jesteś beznadziejnie prosta i nic do Ciebie nie dociera, a ja Ci to mówię po raz kolejny, bo mnie tak drażnisz, ze nie wytrzymuję, nie równa się że stoję po stronie Twojego wroga. (tutaj pusty śmiech mnie ogarnia, z tymi wrogami forumowymi:DDD). Do Pajdeczki zresztą nic osobiście nie mam , ale chodzi mi tylko o fakt, że temperowanie Ciebie nie równa się stawanie po stronie Pajdeczki. ZROZUM WRASZCIE CHOCIAŻ JEDNĄ RZECZ, KTÓRĄ SIĘ DO CIEBIE MÓWI. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Za wiele żądasz Ofiaro od ratlera.n/t 30.05.03, 14:48 ofiaralosu napisała: > ZROZUM WRASZCIE CHOCIAŻ JEDNĄ RZECZ, KTÓRĄ SIĘ DO CIEBIE MÓWI. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 30.05.03, 14:47 wiktoria21 napisała: > jaka Ty jesteś pajda cwana,wszyscy,którzy Cię popierają i bronią są wg Ciebie > ok,a Ci którzy mają odwagę przeciwstawić się Tobie są be,to nie socjalizm lat > 80,żeby wszyscy musieli przytakiwać Ci na każdym kroku Jaka ty jesteś ratlerku głupia, jeśli sądzisz, że będę się otaczała ludźmi, którzy mnie wyzywają i żle życzą. To nie komunizm , żeby trzymać takim prosto palec w tyłku. Może tobie to nieźle wychodzi, ale ja lubię mieć obie ręce wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika1 Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 14:40 Kiepsko to widze (to poszukiwanie) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 14:49 domi_nika1 napisała: > Kiepsko to widze (to poszukiwanie) Jak to u Kiepskich.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 14:42 Pajda, Ty jednak jestes bezsensownie glupia i nadeta jak kondom po stosunku z facetem po odsiadce 25 letniegio wyroku. Nie uszanujesz niczego, nawet tego, ze ktos poswieca sie i usiluje pomoc drugiej osobie. Wyciagnij se gume z majtek i strzel w ten swoj glupi i pusty leb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic IP: *.chello.pl 30.05.03, 15:14 mario, jak ja lubie Twoje dosadne odpowiedzi, :-) pozdr. ps. nie zmieniłam swojego zdania: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=4617277&a=4619692 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:17 Gość portalu: anE napisał(a): > mario, jak ja lubie Twoje dosadne odpowiedzi, :-) > pozdr. > Gratuluję gustu co do mężczyzn. Fakt, niejednej taki men śni się po nocach, ale dzierlatce, nie dojrzałej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic IP: *.chello.pl 30.05.03, 15:19 czy dojrzałość kobiety okresla sie na podstawie wieku? czy napisałam, ze mario pociaga mnie? co to ma do rzeczy? napisalam, ze podobaja mi sie jego riposty, (nie)stety bardziej niz Twoje, to moje zdanie.. ha ha, jak dobrze, ze to nie zabory i mozemy wyrazac swoje poglady! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:30 Gość portalu: anE napisał(a): > czy dojrzałość kobiety okresla sie na podstawie wieku? > czy napisałam, ze mario pociaga mnie? co to ma do rzeczy? napisalam, ze > podobaja mi sie jego riposty, (nie)stety bardziej niz Twoje, to moje zdanie.. > ha ha, jak dobrze, ze to nie zabory i mozemy wyrazac swoje poglady! Nie no, posty Mario po prostu powalają na ziemię. Jak ktoś lubi długo leżeć to czemu nie? Ostatecznie każdy dobiera sobie towarzystwo do własnego poziomu. Gdzie mi tam do Mario! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic IP: *.chello.pl 30.05.03, 16:01 Mario potrafi, w odroznieniu do Ciebie, zdystansowac sie, watpie, zeby po nocach obmyslal swoje plany wobec FK i zeby mial przez niektore posty skwaszona mine, np. w weekend.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:21 Wiesz, jak przelecisz pobieznie watki na forum, to chcesz czy nie chcesz pakujesz sie w jakies gowno zostawione przez tego bezmozgowca o subtelnosci kowala i inteligencji komara. Nieraz nie mozna uinaczej zareagowac, jak tylko tak jak ja to uczynilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic IP: *.chello.pl 30.05.03, 15:27 jak tak przelecialam przez forum, to zauwazylam, ze jednak mozna (nie wiem, jakim cudem) ale mozna inaczej zareagowac! chodzilo mi o tresc i forme Twojej reakcji, he he - chyba sie wlasnie narazilam na szykanowania.. eh, takie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:32 jeszcze nie, ale sie zblizasz do punktu krytycznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:43 mario2 napisał: > jeszcze nie, ale sie zblizasz do punktu krytycznego :) No właśnie, i dlatego zazdroszczę tobie , bo masz już to za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:33 Gość portalu: anE napisał(a): > jak tak przelecialam przez forum, to zauwazylam, ze jednak mozna (nie wiem, > jakim cudem) ale mozna inaczej zareagowac! chodzilo mi o tresc i forme Twojej > reakcji, he he - chyba sie wlasnie narazilam na szykanowania.. eh, takie zycie Chciałabyś mieć dwie przyjemności naraz? Uwielbienie Mario i moje złośliwości? Wybacz, ale moja wrodzona perfidia, nakazuje mi milczeć i Cię zignorować. Po co mam sobie psuć weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic IP: *.chello.pl 30.05.03, 15:53 > Chciałabyś mieć dwie przyjemności naraz? Uwielbienie Mario i moje złośliwości? wlasnie chodzi o to, ze ja nie potrzebuje Uwielbiania od osob z FK, złosliwosci niczyjej tez.. bede jakos zyc, weekend i wszystkie dn. tygodnia tez jestem w stanie bez bolu przezyc.. na FK moje zycie sie nie konczy pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:31 mario2 napisał: > Wiesz, jak przelecisz pobieznie watki na forum, to chcesz czy nie chcesz > pakujesz sie w jakies gowno zostawione przez tego bezmozgowca o subtelnosci > kowala i inteligencji komara. Nieraz nie mozna uinaczej zareagowac, jak tylko > tak jak ja to uczynilem. Tobie dobrze zrobiłoby przelecenie kilku forumowiczek, albo na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:39 pajdeczka napisała: > Tobie dobrze zrobiłoby przelecenie kilku forumowiczek, albo na odwrót. *** tzn im przydaloby sie przelecenie mnie? Ja sie na to nie pisze, bo moglbym trafic na ciebie. Rzyganie podczas stosunku nie jest najprzyjemniejsze, a tak by sie to pewnie dla mnie skonczylo! > Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika1 Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:14 Trochę tego nie rozumiem po co mącić w każdym wątku. Pajdeczka chyba sie dowartościowuje. Żeby jeszcze na temat. A widzę, ze głównie czycha na wątki Viki. Chociaż nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:28 domi_nika1 napisała: > Trochę tego nie rozumiem po co mącić w każdym wątku. Pajdeczka chyba sie > dowartościowuje. Żeby jeszcze na temat. A widzę, ze głównie czycha na wątki > Viki. Chociaż nie tylko. Najgorzej , kiedy ktoś wchodzi pod koniec imprezy i nie wie o co chodzi. Nie chce mi się tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika1 Re: bardzo powaznywatek dla forumowiczow z okolic 30.05.03, 15:35 A niby skąd wiesz, że od końca. Czytałam te Wasze spory, ale są one dla mnie zupełnie niezrozumiałe. Napisałam, że kiepsko widzę te poszukiwania, bo o tym mam jakieś pojęcie, niekoniecznie muszę się wyzywać z forumowiczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE bo ona wie WSZYSTKO IP: *.chello.pl 30.05.03, 15:54 nie wiedzialas tego? to chyba zgodze sie z pajda, ze jednak nie bylas uwazna!!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika1 Re: bo ona wie WSZYSTKO 30.05.03, 17:01 Jak dla mnie za dużo tego paplania Pajdy. Na każdym wątku podobnie napada na wszystkich. Jak tu czytać uważ nie takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: bo ona wie WSZYSTKO 30.05.03, 17:06 po prostu nie czytac. To chyba jedyna metoda na tego umyslowego frustrata :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario2 30.05.03, 17:37 nie tylko my tak myslimy. Takich jest wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Mario2.-) 30.05.03, 18:51 mario2 napisał: > nie tylko my tak myslimy. Takich jest wiecej :) i tym optymistycznym akcentem pomorzemy pajdzie przezyc jakos do poniedzialku.uwaga.Nie napadajcie na nia za ostro bo z nerwow dostanie znowu ataku nerwowego.pajde tu mamy jedna i trzeba ja maltretowac powolutku,zeby na dluzej starczylo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Mario2.-) IP: *.acn.waw.pl 31.05.03, 10:04 podnoszenie, :-) pozdrawianie Odpowiedz Link Zgłoś