lupus76 23.05.07, 09:34 Właśnie wyobraziłem sobie Giertycha z Wierzejskim machających teczowymi flagami na paradzie równości. Musiałem mieć fajny uśmiech na gębie, bo szefowa spytała się, czy nic mi nie jest. Macie też czasami taką głupawkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Wyobrażenie 23.05.07, 09:37 ja czasem miewiem sny, w ktorych politycy mają główne i dość nietypowe role. Śniło mi się na przykład, że Olechowski zabił Kwaśniewskiego a Miller po podpisaniu jakichś tam ważnych traktatów w związku z Unią Europejską strzelił sobie w łeb. Ale moje świadome fantazje wędrują jednak w inna stronę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Wyobrażenie 23.05.07, 09:44 Ja ostatnio wychodziłam z metra przy stacji Centrum i zauważyłam, że na placu przed wyjściem stoi jakas kobieta u jej stóp klęczy ciemnoskóry facet i zawiązuje jej bucika ... wszystko pięknie ładnie nic szczególnego ... ale pomyślałam żertobliwie - o kurcze, ta kobieta ma swojego murzyna od wiązania butów ... no i się zaczęła głupawka... ciężko mi było się opanować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Wyobrażenie 23.05.07, 10:33 ale lekki hardcore z tym murzynem od wiązania butów... biedacy już są kojarzeni tylko z jednym... Jak ja miewam głupawki z koleżankami z pracy pod koniec dnia to się odbija na kolegach... robimy sobie jajka z nich... Ale bardzo im sie podoba są to podtexty erotyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Wyobrażenie 23.05.07, 10:38 oooj, mnie murzyn kojarzy się z czymś zupeeeeełnie innym... Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Wyobrażenie 23.05.07, 10:42 mi też , mi też :) a z czym Tobie? Powiedz ... bo mi chyba z tym samym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Wyobrażenie 23.05.07, 10:36 Ojjj... ja to bardzo często głupawkę załapuję. Najgorsze jest to, że jak mnie taka dopadnie, to się opanować nie potrafię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Wyobrażenie 23.05.07, 10:39 No własnie ale niestety jak mnie dół złapie to tez ciężko się opanować i wyjść z tego ;( Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Wyobrażenie 23.05.07, 10:44 No fakt.. coś za coś. Ale to prawie tak, jak osobowość maniakalno=depresyjna ;P Tak się czasem czuję.. Odpowiedz Link Zgłoś