fiutek-maly 25.05.07, 23:41 dezodorantu AXE to z cd zaczną wyłaźić napalone baby ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karuzella23 Re: czy ja naleje na kompa 08.06.07, 12:00 jak sie postarasz to kto wie.... tylko może zmień nazwę bo kiepsko to wyglada, to taka dobra rada, dla wzmocnienia "efektu", lepiej juz jak byś miał ...-duży Odpowiedz Link Zgłoś
zbanowany-fiutek-maly Re: czy ja naleje na kompa 08.06.07, 15:51 >....lepiej juz jak byś miał ...-duży nie chce ich przestraszyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: czy ja naleje na kompa 08.06.07, 12:18 tak zgadza się ale jak nasrasz to uciekną ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czy ja naleje na kompa 08.06.07, 12:22 butterflymk napisała: > tak zgadza się > ale jak nasrasz to uciekną ;p ała brutalne:D Odpowiedz Link Zgłoś
zbanowany-fiutek-maly Re: czy ja naleje na kompa 08.06.07, 15:52 butterflymk napisała: > tak zgadza się > ale jak nasrasz to uciekną ;p dzieki za rade terraz wiem jak je zwabić i jak sie ich pozbyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: czy ja naleje na kompa 08.06.07, 15:54 ależ proszę służę pomocą :) P.s. obys nie musiał próbować czy działa Odpowiedz Link Zgłoś
zbanowany-fiutek-maly Re: czy ja naleje na kompa 08.06.07, 15:58 butterflymk napisała: > ależ proszę > służę pomocą :) > P.s. obys nie musiał próbować czy działa a to ty nie sprawdziłaś tej metody że nie jestteś pewna czy działa? Oj kłamczuszko kłamczuszko, bo dam klapsa w pupe ( gołą) :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: czy ja naleje na kompa 08.06.07, 16:01 w goła pupę klapsa to ewentualnie ja mogę Tobie dać ;) ale na nagrodę musisz zapracować... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: czy ja naleje na kompa 08.06.07, 22:04 mnie kiedyś cały czas wylaziły z prawej strony ekranu i łaziły po całym.Tak mnie wkurzyły,że je odinstalowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: czy ja naleje na kompa 08.06.07, 22:08 jeśli będą wychodzić z CD to raczej rozmiar nie będzie Ci odpowiadał..takie krasnalki małe :) Odpowiedz Link Zgłoś