Dodaj do ulubionych

Ser francuski (fromage).

29.05.07, 07:02
Nie bardzo wiem co o tym myslec. Nie mam zadnego sera a smieje sie :).
Tez tak czasami macie?
Obserwuj wątek
    • avital84 Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:10
      Czasami tak. Dziś tak mam. Może to jakieś sprzyjające uśmiechom
      warunki atmosferyczne. :)
      • la.mari.juana Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:13
        Dziwi mnie to bardzo poniewaz nie mam nawet mojego ulubionego
        "brie" i ciagle sie usmiecham. Mam krakersy ale to nie to samo :(.
        Miewasz tak we wtorki?
        • avital84 Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:16
          U mnie faktycznie się trochę nie liczy, bo jadłam
          na śniadanie kanapki z serem. Często jem ser i może
          dlatego miewam tak w różne dni tygodnia. Najrzadziej
          w piątki, ale wróżka przepowiedziała mi, że ma to się
          zmienić. :)
          • la.mari.juana Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:18
            Jaki ser jadlas? Ten z dziurami? Czy inny?
            • avital84 Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:21
              Z dziurami. Tak żółty był. Trochę jestem uzależniona od seru
              z dziurami.
              • avital84 Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:21
                sera, sera!! :D
                • la.mari.juana Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:25
                  Ja tez ser z dziurami lubie. Diury moga byc roznego ksztaltu.
                  Wazne aby byly w serze. Ksztalt dziur niewazny.
                  • avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:29
                    A wiesz skąd się biorą dziury w serze?
                    Zawsze mnie to zastanawiało.

Sam ser z dziurami jadasz czy z czymś ten ser łączysz?
                    A dziś co jesz na śniadanie skoro sera brak?
                    • la.mari.juana Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:32
                      Zastanawialam sie nad tymi dziurami i skad sie one wziely ale nie wiem.
                      Ser z dziurami jem z apetytem. Dziury tez lubie.
                      • avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:37
                        Masz dobry smak. :)
                        Ser z dziurami to jeden z najwspanialszych smaków świata.
                        Jest co prawda jeden przysmak pewnej zachodniej kuchni,
                        który smakuje mi bardziej, ale zawsze można ser z nim
                        połączyć i stworzyc jakieś wyśmienite danie. :)
                        Może jakąś sałatkę. :)
                        • la.mari.juana Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:40
                          Kombinacje z serem mozna rozne robic. Mozna ser czym przelozyc.
                          W Colombo, na Sri Lance, miejscowi przywiazuja sloniowi kromke
                          chleba do traby i do ogona. Nazywaja to kanapka ze slonina.
                          • avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:44
                            :)))Ciekawa kanapka, ale chyba trochę tłusta.
                            No i dziur chyba nie ma. Chociaż trąba i ogon słonia
                            też jest ok. :P
                            Byłaś na Sri Lance czy jesteś la oczytana? :)
                            • la.mari.juana Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:48
                              Nie bylam. Kolezanka miala romans ze Srilanczykiem i powiedziala mi o tym.
                              Gwaltownie spada mi poziom sera we krwi. Chyba bede musiala zamowic pizze
                              z potrojnym serem. U Ciebie od rana dostarczaja?
                              • avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:53
                                Nie jadam pizzy na śniadanie, więc nie wiem. :)
                                Ale podejrzewam, że tak od 9.00, 10.00 bez problemu powinni Ci ją dostarczyć.
                                Widzę, że to zaawansowane stadium serowgo uzależnienia. :)
                                • lew-salonowy Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:57
                                  Dzień dobry Panie,
                                  ja uwielbiam sery pleśniowe :)))
                                  • avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:59
                                    Pleśniowe również są smaczne.
                                    A też się dzisiaj uśmiechasz do sera lub bez sera. :)
                                    • lew-salonowy Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:59
                                      Nie, ja rzadko się uśmiecham :)
                                      • avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 08:00
                                        A może paw-salonowy? ;)
                                        • lew-salonowy Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 08:02
                                          Nie :)
                                          • avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 08:04
                                            :)))
                                        • la.mari.juana Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 08:05
                                          Moze "lwowi" nie przystoi ciagle sie usmiechac?
                                          Co moga sobie inne zwierzeta pomyslec?
                                          Pawian na ten pzryklad?
                                          • lew-salonowy Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 08:08
                                            Widzę, że Panie są w wybornym nastroju :)
                                            Miłego dnia :)
                                            • la.mari.juana Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 08:13
                                              Ano jestem :). Mialam noc Sirowa z Emmentalem :).
                                  • la.mari.juana Sery plesniowe. 29.05.07, 08:01
                                    Bonjour Lwie, plesniowe sery tez lubie :). Niezaleznie od opinii innych.
                                    • lew-salonowy Re: Sery plesniowe. 29.05.07, 08:04
                                      Bonjour Madam,
                                      Camembert,Roquefort, Bleu d'Auvergne - mmmm :)
                                      • la.mari.juana Sery topione. 29.05.07, 08:09
                                        Sery utopione sa tez "formidable" i "tres bien".
                                • la.mari.juana Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 07:58
                                  Pizze na sniadanie wymyslilam poniewaz pizze dostarcza a czy ser
                                  niewiadomo. Lubie ser. Bez sera zycie jest smutne. Uzalezniona
                                  jestem od sera i usmiechu. Lekarz domowy powiedzial, ze na razie
                                  nie widzi zadnego zagrozenia.
                                  • avital84 Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:00
                                    Myślę, że to dobre uzależnienie. Nadmiar sera we krwi
                                    spalisz często się uśmiechając. Więc faktycznie zagrożenia
                                    nie ma. Już wiesz dlaczego się śmiejesz? :)
                                    • la.mari.juana Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:03
                                      Nie wiem. To dla mnie tajemnica. Nie mam sera. Poziom sera we krwi mi spadl
                                      dramatycznie a smieje sie :). Pojecia nie mam. Ale dopoki sie smieje to nie
                                      dociekam. Moze mam jakies komorki serowe?
                                      • avital84 Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:08
                                        Myśl o komórkach serowych jest całkiem prawdopodobna. :)
                                        Ja też się uśmiecham. Cóż, czasami po prostu tak jest. :)))
                                        Musze Cię pożegnać. Obowiazki wzywają. Trzeba iść po zapas sera do sklepu.

Wiesz, właśnie w wiadomościach powiedzieli, że dziś jest w Anglii w jakimś
                                        miasteczku Święta polegające na pogoni za serem. Uczestnicy wyścigu biegną za
                                        spadającym ze wzgórza serem. :) I turlają się w dół razem z nim. Nagrodą też
                                        jest ser. Może to dlatego się usmiechamy. :)
                                        • la.mari.juana Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:11
                                          Milego dnia. Ja jeszce moze z Lwem S. posiedze troche i na pizze poczekam.
                                          Sera i usmiechu zycze,
                                          la m_j.
                                          • avital84 Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:12
                                            Dziękuje i wzajemnie.

:)))
                                          • lew-salonowy Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:13
                                            Z wielką chęcią bym posiedział, ale też muszę się zbierać.
                                            Zyczę pysznej pizzy i dobrego dnia,
                                            Lew :)
                                            • la.mari.juana Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:15
                                              Dzwonia z pizza. Tez lece. Milego dnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka