napoleo 06.06.07, 00:28 www.youtube.com/watch?v=Tqo_hqn3VHg&mode=related&search= dziesięcioletnia wówczas dziewczynka (która to nie pobierała lekcji śpiewu) ma lepszy głos od śpiewającej zawodowo Kukulskiej - ta ostatnia robi jakieś dziwne miny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insomnia0 Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 00:36 natury nie da się oszukac.. przepiekny glos.. szkoda jedynie ze pomimo tak oryginalnego glosu.. nie wykorzystano jej talentu.. czemu wszedzie musza byc znajomosci... Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 00:46 ciekawe jakie to uczucie, kiedy napisaną specjalnie dla Ciebie piosenkę (w tym przypadku dla Kukulskiej, która w wieku 4 lat utraciła matkę) ktoś tak młodziutki (komu obce są podobne przezycia) interpretuje w daleko bardziej udany sposób.. a głos ta mała ma piękny - to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 00:54 widac było..reakcję Natalii.. wlasciwie mozna to zrozumiec.. ja bym nie doszukiwala sie jakiejs zawisci..ale z pewnoscią nie czuła sie pewnie po wykonaniu tego utworu przez Gienię.. Wazne aby potrafic takie cudo docenic.. ..posłuchałam raz jeszcze..az dreszcze przechodzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 00:56 to nie Eugenia ani Genowefa tylko Georginia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 01:56 No faktycznie: chapeau bas dla tej dziewczynki! Miejmy nadzieje, ze ten wystep bedzie poczatkiem drogi muzycznej dla niej. Malo fajnych glosow sie ostatnio slyszy. Widzieliscie konsternacje na twarzach Natalii i jej zespolu? hehehehhe niezle ta mala dala im do wiwatu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pendecha Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 02:10 www.youtube.com/watch?v=cL7pKy_OtA0&mode=related&search= tu tez jest ,ale juz dorosla Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:35 Niesamowity głos, daleko przewyższający oryginalne wykonania. Majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:47 aż ciarki przechodzą - autentycznie się wzruszyłem (wykonanie Natalii jakoś nie zrobiło na mnie wrażenia) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 11:52 szkoda tylko, że po wielu utalentowanych osobach, które wystąpiły w Szansie słuch zaginął.. na topie są za to beztalencia, takie jak Mandaryna choćby: www.youtube.com/watch?v=8XbwQAniXys Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 11:56 o nieeeeee Ta pani w ogóle nie ma prawa bytu moim zdaniem, ale oczywiście tylko w naszym kraju taka wiocha robi karierę a naprawdę zdolni są w dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 21:01 wokal mandaryny skalal me uszy po raz pierwszy nigdy bym nie pomyslala, ze moze byc ona az tak tragiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:32 Ta dziewczyna jest piosenkarką - Georgina. Jakieś 3-4 lata temu coś wydała. Ale głos ładniejszy jako dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:33 a tak w ogóle to dostałam gęsiej skórki Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:36 tylko, że jakoś o niej dotychczas nie słyszałem - piosenkarzy jest mnóstwo, znanych niewielu Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:39 z tego co piszą w wiki Gina została w tym roku solistką Rubika pl.wikipedia.org/wiki/Georgina_Tarasiuk Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:41 W takim razie widzę ze swoją płytę wydała 5 lat temu a nie 3-4 jak myslalam. ;)) Ale nie zyskala popularnosci wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:40 OOO Jak świetnie że jestes Summerlove :) A czy ta Georginia to nie jest przypadkiem teraz w chórach Rubika? Widziałam ją... Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:44 no na wiki piszą że tak ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:44 A mi sie bardzo podoba nowa piosenka Markowskiej.. Świat się pomylił.. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Piosenka Georginy 06.06.07, 12:48 kevlar.wrzuta.pl/audio/mgdQdFS31x/georgina_-_niedorosla_milosc Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:50 a tutaj "Dłoń" w wykonaniu Kukulskiej: www.youtube.com/watch? v=wU4YpDYErlY&mode=related&search= Gina wymiata po prostu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 12:51 www.youtube.com/watch?v=wU4YpDYErlY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 13:57 W podanym linku można przesłuchać jeszcze "eurydyki tańczące" w wykonaniu Georginy. Wprawdzie wg mnie włos miała ładniejszy jako dziewczynka, a może ktoś za bardzo ingerował w ten głos? ale i tak, głos ma niesamowity..ale u nas to już jest tak, że prędzej cichopek zrobi karierę wokalną, niż ktoś, kto na to naprawdę zasługuje:)Co do miny Natalii i tego jej faceta, widać, że nie bardzo wiedzą jak się zachować...reszta zespołu bardziej entuzjastycznie reaguje na wykonanie, przynajmniej szczerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 20:30 G.Tarasiuk od niedawna śpiewa jako solistka u Rubika. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 21:23 Wielki potencjał. Wspaniały głos, umiejętność tworzenia pięknych interpretacji, lekkość śpiewania, oddawanie emocji całą sobą, a do tego jeszcze miła powierzchowność. Materiał na wielką gwiazdę. I mam nadzieję, że Georginia kiedyś takową zostanie. Jest jeszcze bardzo młodziutka, ledwo co skończyła 19 lat. Istnieje na scenie muzycznej i najwyraźniej nigdzie jej się nie spieszy. I dobrze, robienie kariery zbyt wcześnie marnie się zwykle kończy. Za kilka lat może stać się jedną z najjaśniejszych gwiazd naszej sceny muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter ach bo to Georgina Tarasiuk 06.06.07, 21:47 Zwróciłam na nią uwagę już w "Szansie na sukces". Niesamowity głos! A Kukulska...no cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
po.rzeczka Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 23:47 dzięki za ten link,powzruszałam się za wszystkie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: przypadkiem znalezione w necie 06.06.07, 23:58 Nie do końca jest tak, że w Polsce talentów nikt nie dostrzega. mała Gina zostala zauważona, zdaje się , otrzymała stypendium i zajęli się nią fachowcy. Tyle tylko, że nie wiem, czy ta "fachowa" pomoc nie zaszkodziła Ginie. Niemniej jednak dziś jest piękna dziewczyną, która od jakiegoś czasu pojawia się u Rubika (pojawiała? wszak ekipa jest w trakcie zmian). Jako dziecko była cudowna i oszałamiająca, teraz jest śliczna i myślę, że wszystko przed Nią:) Odpowiedz Link Zgłoś