ewelinkowska 21.06.07, 21:16 moze to i nie miejsce na takiego typu pytanie, ale czy ktos zna darmowa bramke internetowa do Anglii? bylabym wdzieczna za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Darmowe smsy do anglii 21.06.07, 21:23 no nie mow ze chcesz wyslac do mnie smsa :))) jak masz telefon w orange, to zaloz tam sobie skrzynke i bedziesz miala co miesiac 30 smsow i mozesz z niej wysylac smsy do anglii Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: Darmowe smsy do anglii 21.06.07, 21:25 slonce mam konto w orange ale niestety nie wiem co jest grane bo pisze mi ze serwis w tym momencie jest niedostepny:( a jak wyslalam smsa do polski to poszlo bez problemu:( mam numer w orange i naprawde nie wiem co sie stalo ze nie moge wyslac:( Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: Darmowe smsy do anglii 21.06.07, 21:34 bylabym Ci ogromnie wdzieczna! widzisz, moze nie mam czegos aktywowanego? nie wiem sama.... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Darmowe smsy do anglii 21.06.07, 21:35 hmm, mam to samo... wczesniej dzialalo, wiec nie wiem co jest, zadzwon do bok i zapytaj co sie dzieje i przy okazji popros zeby wyslali jeszcze raz do mojego banku info zeby poszedl przelew :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Darmowe smsy do anglii 21.06.07, 21:38 jak to nic prywatnego, to zawsze mozesz mi przeslac poczta, a ja wysle ;)) Odpowiedz Link Zgłoś