wiarusik 22.06.07, 00:20 Jakaś czarownica przywiała burzę znad Łodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:22 U mnie już dawno po burzy :DD ...chłodniej i milej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Grzmi 22.06.07, 00:29 To było do przewidzenia że Łodzianie napiszą;) Pogadajmy o Łodzi:) Mówią,że to sypialnia Warszawy-czy to prawda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Grzmi 22.06.07, 00:32 Oczy to zwierciadło duszy-wszystko zdradzają;) Łodzianie mają taką charakterystyczną kropkę na tęczówce;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:46 A jak ktos ma malutkie żrenice, takie jak kropeczka, to skad pochodzi? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Grzmi 22.06.07, 00:51 Nie wstydź się;) Co w rodzinie to nie zginie;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Grzmi 22.06.07, 00:32 No przecież jestem czarwonicą.;) wszystko jest możliwe.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Grzmi 22.06.07, 00:35 Deszczyk pada,słońce świeci Czarownica masło kleci. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:28 we Wroc;awiu tak dzis piz... ze zawalu dostalam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:30 cala_w_kwiatkach napisała: > tak, nawet kilka razy;) prawie jak orgazm :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:32 nerri napisała: > A prawie robi wielką różnicę:P:P of kors:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:31 nuova napisała: > łoomatko, to współczuję ;> to nie trzeba wspóczuć!! Tu trzeba jej zazdrościć:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:32 hmmm, no może faktycznie. To ja moze do łozia wskoczę, bo mój musk jusz nie kątaktuje :// Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:33 o! tak jest, wskakuj do lozka i ....czekaj na pioruny...pod koldra;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:34 cala_w_kwiatkach napisała: > o! tak jest, wskakuj do lozka i ....czekaj na pioruny...pod koldra;) eee niezła myśł:D szkoda ze dziś śpiem sama:( ale mam misia:D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:35 tylko prosze cie, nie zrob krzywdy misiowi, bo ci nie wybaczy do konca zycia Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:36 cala_w_kwiatkach napisała: > tylko prosze cie, nie zrob krzywdy misiowi, bo ci nie wybaczy do konca zycia myślisz? a ja myślałam, ze on to lubi:D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:38 hahahaha :D a ja mam wrazenie ze w czasie deszczu wszytskie komary schronily sie u mnie w domu!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:38 cala_w_kwiatkach napisała: > hahahaha :D > > a ja mam wrazenie ze w czasie deszczu wszytskie komary schronily sie u mnie w > domu!:/ wiedzą na kogo lecieć:D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:40 hahah czuja samotna wyteskniona kobiete;) pewnie w mojej krwi takie stezenie hormonow ze az im sie udziela Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:40 cala_w_kwiatkach napisała: > hahah > czuja samotna wyteskniona kobiete;) > pewnie w mojej krwi takie stezenie hormonow ze az im sie udziela hehehe teraz się uśmiałam, że hej:D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:42 ale przeciez to ONE! - komarzyce!:/ eh juz nawet na facetow-komarow nie dzialam;( Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:43 cala_w_kwiatkach napisała: > ale przeciez to ONE! - komarzyce!:/ > eh juz nawet na facetow-komarow nie dzialam;( Ty to babo źle kombinujesz:p Komarzyce lecą na CIebie jako pierwsze! /wysysają krew a ONI czyli facei komary widząc komarzyce na Tobie też lecą po czym orientują się, że Ty jednak jesteś lepsza :D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:45 :D dzieki, Ty to potrafisz podniesc na duchu i podwyzszyc moje ego:) jestem lepsza od komarzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:45 cala_w_kwiatkach napisała: > :D > dzieki, Ty to potrafisz podniesc na duchu i podwyzszyc moje ego:) > jestem lepsza od komarzyc! wiesz, że zawsze na mnie możesz liczyć:D cza se to jakoś tłumaczyć, nie?!:D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:46 to bedzie moja mantra;) napisze sobie na czole Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 07:14 cala_w_kwiatkach napisała: > to bedzie moja mantra;) > > napisze sobie na czole i co? już? napisałaś?:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:38 nerri napisała: > A mnie nawet mis dziś olał i poszedł sobie:P:P opowiadasz? a mas ztylko jednego?? eee nie wierze?! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:38 olal? o to cham! juz go wiecej nie drap za uszkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Grzmi 22.06.07, 00:34 Pod kołdrą nie będzie efektu...no chyba,że okno otworzy:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:35 nerri napisała: > Pod kołdrą nie będzie efektu...no chyba,że okno otworzy:P:P:P w zabarwieniu lekko żółtawym <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:36 nerri napisała: > Pod kołdrą nie będzie efektu...no chyba,że okno otworzy:P:P:P już mom łotwarte :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:36 nuova napisała: > nerri napisała: > > > Pod kołdrą nie będzie efektu...no chyba,że okno otworzy:P:P:P > > już mom łotwarte :PPPPPP > no co Ty, nie zatruwaj powetrza innym:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:33 nuova napisała: > hmmm, no może faktycznie. > To ja moze do łozia wskoczę, bo mój musk jusz nie kątaktuje :// to widać:D ale muszę Cię zamrtwić:p z tym się nie da nic zrobić:p Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:35 rasgeea napisała: > nuova napisała: > > > hmmm, no może faktycznie. > > To ja moze do łozia wskoczę, bo mój musk jusz nie kątaktuje :// > > to widać:D ale muszę Cię zamrtwić:p z tym się nie da nic zrobić:p Eeeeeee tam, na pewno cos się da ;P Teraz technika tak poszła do przodu, że łochhh! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:37 nuova napisała: > rasgeea napisała: > > > nuova napisała: > > > > > hmmm, no może faktycznie. > > > To ja moze do łozia wskoczę, bo mój musk jusz nie kątaktuje :// > > > > to widać:D ale muszę Cię zamrtwić:p z tym się nie da nic zrobić:p > > Eeeeeee tam, na pewno cos się da ;P > Teraz technika tak poszła do przodu, że łochhh! ;P a najlepsze sa wyladowania atmosferyczne, podlacz sie do pioruna;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:39 > > Eeeeeee tam, na pewno cos się da ;P > > Teraz technika tak poszła do przodu, że łochhh! ;P > > > > a najlepsze sa wyladowania atmosferyczne, podlacz sie do pioruna;) rekomendujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:39 nuova napisała: > rekomendujesz? :) no dobra, ja siem piszem :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:40 moga spróbować, najwyżyj nie przeżyja, ale to pikuś ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:41 rasgeea napisała: > nuova napisała: > > > rekomendujesz? :) > > > no dobra, ja siem piszem najlepiej zlapcie sie za rece, to bedzie sprawiedliwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:42 cala_w_kwiatkach napisała: > rasgeea napisała: > > > nuova napisała: > > > > > rekomendujesz? :) > > > > > > no dobra, ja siem piszem > > najlepiej zlapcie sie za rece, to bedzie sprawiedliwie;) hehehem sprawiedliwie to niegdy nie będzie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:44 cala_w_kwiatkach napisała: > najlepiej zlapcie sie za rece, to bedzie sprawiedliwie;) łeeeeee za ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:45 rasgeea napisała: > cala_w_kwiatkach napisała: > > > najlepiej zlapcie sie za rece, to bedzie sprawiedliwie;) > > łeeeeee za ręce... No własnie :P żadnych ręc :)) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:46 nuova napisała: > No własnie :P żadnych ręc :)) ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:47 rasgeea napisała: > nuova napisała: > > > No własnie :P żadnych ręc :)) ;) > > :D no dobra, moga byc te warkoczyki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:47 rasgeea napisała: > nuova napisała: > > > No własnie :P żadnych ręc :)) ;) > > :D Ja zostaję piorunochronem, wg pomysłu całej w kwiatach, bo to opcja dla miastowych ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:49 nuova napisała: > rasgeea napisała: > > > nuova napisała: > > > > > No własnie :P żadnych ręc :)) ;) > > > > :D > > Ja zostaję piorunochronem, wg pomysłu całej w kwiatach, bo to opcja dla > miastowych ;)) Sory, całej w kwiatkach :D jużmi sie mieni przed oczyma :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:49 > Sory, całej w kwiatkach :D jużmi sie mieni przed oczyma :/ no! tym razem Ci sie upieklo;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:50 cala_w_kwiatkach napisała: > > Sory, całej w kwiatkach :D jużmi sie mieni przed oczyma :/ > > > no! tym razem Ci sie upieklo;) Że słucham???? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:52 wybierz miejsce, czas i rodzaj broni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:49 nuova napisała: > Ja zostaję piorunochronem, wg pomysłu całej w kwiatach, bo to opcja dla > miastowych ;)) a do mnie pasuje wszystko:D mam i pole puste i budynki i las i wode:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:49 rasgeea napisała: > nuova napisała: > > > Ja zostaję piorunochronem, wg pomysłu całej w kwiatach, bo to opcja dla > > miastowych ;)) > > a do mnie pasuje wszystko:D > > mam i pole puste i budynki i las i wode:D Pozazdrościć ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:40 rekomenduje stanac pod drzewem na pustym polu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:41 cala_w_kwiatkach napisała: > rekomenduje stanac pod drzewem na pustym polu:) Uuuuuuu, ja z miasta, o pole i to w dodatku puest to u mnie ciężko :/ CZyli nici z piorunów... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:43 hm...inna ponoc skuteczna opcja dla miastowych, to akcja: ZOSTAN PIORUNOCHRONEM wystaczy ze przyczepisz sie do budynku i czekasz...na dar z niebios;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Grzmi 22.06.07, 00:44 cala_w_kwiatkach napisała: > hm...inna ponoc skuteczna opcja dla miastowych, to akcja: ZOSTAN PIORUNOCHRONEM > wystaczy ze przyczepisz sie do budynku i czekasz...na dar z niebios;) Ooo widzisz, to juz lepszy wariant ;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:45 cala_w_kwiatkach napisała: > hm...inna ponoc skuteczna opcja dla miastowych, to akcja: ZOSTAN PIORUNOCHRONEM > wystaczy ze przyczepisz sie do budynku i czekasz...na dar z niebios;) ekzakli:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:37 nuova napisała: > Eeeeeee tam, na pewno cos się da ;P > Teraz technika tak poszła do przodu, że łochhh! ;P no tak. a świstaki siedzą. słyszałam o tym :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:34 cala_w_kwiatkach napisała: > PRAWIE robi wielka roznice hihi Odpowiedz Link Zgłoś
pendecha Re: Grzmi 22.06.07, 00:29 a u mnie lalo jak z cebra hhaha i przestalo i jest ciemno boje sie Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Grzmi 22.06.07, 00:36 Tylko kto ją do Łodzi przywiał akurat jak ja z pracy wracałam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Grzmi 22.06.07, 00:47 www.youtube.com/watch?v=xdzLFb2kNNg&mode=related&search= coś dla śmiechu:D ja tego Laskowika zawsze uwielbiałam:D mamuska:D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Grzmi 22.06.07, 00:48 a przy wykonaniu tego numeru przez C. Pazure - poplakalam sie ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś